GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορεία...

Aπό το http://o-dromos.blogspot.com/ Πορεία ενάντια στην αστυνομοκρατία...

Aπό το http://o-dromos.blogspot.com/
Πορεία ενάντια στην αστυνομοκρατία...

7 σχόλια

  1. Το έχουμε χαμένο!!!!!!!! Έχουμε σαλεψει... Σοβαρευτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ
    ΑΡΧ........ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ .....φούντες !!!

    "Ο Καρχιμάκης αντί να επισκεφτεί πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Κρήτης, προτίμησε να πάει …. ποδόσφαιρο!"

    "Απερίγραπτος ο Καρχιμάκης!
    Ενώ το νησί μας πλήττεται από βαριά κακοκαιρία και οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς, ο κύριος αυτός αντί να επισκεφτεί τα χωριά που επλήγησαν και ακόμα πλήττονται, προτίμησε να πάει στο ποδόσφαιρο!

    Προτίμησε...χθες, να παρακολουθήσει αγώνα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.
    Έγραψε κανονικά τους ψηφοφόρους του ενώ και από άλλες περιοχές της Κρήτης, μόλις έμαθαν ότι χθες βρίσκονταν στον Άγιο, ζήτησαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές τους και να δει από κοντά τις τεράστιες καταστροφές που δημιούργησε η κακοκαιρία. Αυτός ήταν ….. άφαντος!!!

    Εξοργισμένοι με τον υφυπουργό οι αγρότες του Λασιθίου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης!
    Την αγανάκτηση τους εξέφρασαν πολλοί παραγωγοί που έπαθαν σοβαρές ζημιές όταν αναζητώντας τον υφυπουργό ώστε να τους επισκεφτεί και να παρέμβει για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση τους, έμαθαν πως βλέπει ποδόσφαιρο!!!!!!

    Η αλαζονεία της εξουσίας δεν φαίνεται να μειώθηκε στο ελάχιστο από τις παροτρύνσεις του ΓΑΠ. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης με τα σταλινικά ποσοστά που παίρνει το ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι νομίζει πως θα κοροϊδεύει τους πάντες. Οι αγρότες καταστρέφονται και αυτός διασκεδάζει.

    Ακούγεται πως οι σχέσεις του με την υπουργό δεν είναι καθόλου καλές λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και «φιλοσοφίας». Έντονη ήταν και δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση του σε αυτό το υπουργείο αφού θα προτιμούσε να είναι στο Αμύνης για να κάνει τα ρουσφέτια του και να συντηρεί την πελατεία του. Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι τον καπέλωσαν με μια άγνωστη που δεν έχει τη δική του ιστορία και "προσφορά" στο κίνημα.

    [Είναι αλήθεια ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήθελε με τίποτα τον Καρχιμάκη υφυπουργό του; Έτσι διαδίδεται!]"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πορεία για την...μαλακοκρατία που δέρνει τακονομημένα παιδάκια των Εξαρχείων και του ΣΥΡΙΖΑ πότε προβλέπεται να γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nA STAMATHSEI
    TIS MAGIES O XRYSOHOIDHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πορεία ρε ενάντια στην αστυνομικρατεία;
    Ειμαι 50 χρονων και ποτέ κανένας αστυνομικός δεν με ενόχλησε.
    Αντε να χαθήτε απο κει ρεμάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θελουν αστυνομια γιατι ειναι πρεζονια.Πουσταρια που θελουν να γαμιουνται στα ορθια χωρις ντροπη,και ξεκωλιαρηδες για να εκδιδουν τις μανες τους και τις αδελφες τους και να παρουν την δοση τους.Αντε γαμηθειτε μουνοπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση