GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί τα Εξάρχεια...

Από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/ . Η κατάσταση στα Εξάρχεια μοιάζει με καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Ο Χρυσοχοϊδης ...

Από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/
.
Η κατάσταση στα Εξάρχεια μοιάζει με καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Ο Χρυσοχοϊδης και ο Βούγιας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ( μετονομάστηκε έτσι από Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ) θέλησαν να "δείξουν" πώς ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των πολιτών αυτού του κράτους. Έτσι λοιπόν μετά την επιτυχή εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη (Ας μην έσκαγε η βόμβα στον Ξηρό και τότε θα σας έλεγα εγώ...) τώρα ο Χρυσοχοϊδης θέλει να διαλύσει το "άβατο" των εξαρχείων.
Πριν λοιπόν σας παρουσιάσουμε αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά επίσης σας παρουσιάσουμε και...

αυτά που γράφονται στο περίφημο πλέον "κρατικό" indymedia" το οποίο προστατεύεται από την πανεπιστημιακή ασυλία, θέλουμε να σας τονίσουμε κάτι που θα το θυμηθείτε... Ή τα περιστατικά των "αναρχικών" και μή, θα σταματήσουν ως δια μαγείας γιατί απλά δεν θα υπάρχουν πια στους δρόμους οι γνωστοί άγνωστοι κατ' όπιν εντολών "εκ των άνωθεν"...Ή τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της κυβέρνησης Παπανδρέου μια που τα επεισόδια του περασμένου Δεκεμβρίου και μάλιστα όσο πλησιάζει η δίκη για τον Θάνατο Γρηγορόπουλου (15 Δεκεμβρίου) , θα μοιάζουν παραπτώματα μπροστά σε αυτά που έρχονται...
Ας δούμε λοιπόν τι έχει συμβεί:
Το επαναλαμβανόμενο σκηνικό των τελευταίων ημερών με τις εκτεταμένες επιχειρήσεις "σκούπες" στην περιοχή των Εξαρχείων είχε ως αφορμή και σημείο εκκίνησης την καταδρομικού τύπου επίθεση ομάδας νεαρών, οι οποίοι προκάλεσαν αρκετές ζημιές σε αυτοκίνητα, τράπεζες και καταστήματα. O Χρυσοχοϊδης μίλησε για "άβατο" Εξαρχείων το οποίο πρέπει να σταματήσει και να διαλυθεί. Και πως οι πολίτες πρέπει να μπορούν να κυκλοφορούν ανέμελοι και ελεύθεροι όπου θέλουν χωρίς να φοβούνται περιοχές της Ελλάδος. Και κάπως έτσι λοιπόν με τους αστυνομικούς να έχουν χυθεί στους δρόμους και τους "θαμώνες" των Εξαρχείων να βρίσκονται σε δίωξη ξεκίνησε το πανηγύρι.
Γνωστός δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις αναρχικών και ήταν ανάμεσα στα 81 άτομα που προσήχθησαν χθες το βράδυ, αναφέρει ότι ομάδες αποτελούμενες από περίπου 30 αστυνομικούς εισέβαλαν στις καφετέριες των Εξαρχείων, με την αιτιολογία ότι θα πραγματοποιούσαν υγειονομικό έλεγχο.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έβγαζαν τους θαμώνες από τα μαγαζιά και προχωρούσαν «τυφλά» σε προσαγωγές «για εξακριβώσεις στοιχείων», όπως έλεγαν, ακόμα και αν οι προσαχθέντες τους έδειχναν τις ταυτότητές τους.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου εξετάστηκαν ως «μάρτυρες» για τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια, οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους ζητηθούν και πάλι τα στοιχεία τους.
Χθες το βράδυ, σύμφωνα με το «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», εκατοντάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν την περιοχή των Εξαρχείων, εισέβαλαν σε μπαρ, προσήγαγαν μεγάλο αριθμό ατόμων που έπινε υπόπτως… ποτό και υπέβαλαν σε εξευτελιστικούς ελέγχους ακόμα περισσότερα.
Μάλιστα, μια ομάδα ασφαλιτών επιχείρησε να εισβάλει στο Στέκι Μεταναστών της οδού Τσαμαδού, πράγμα που αποτράπηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων.
Και καταλήγει η ανακοίνωση του Δικτύου:
«Μετά τη χθεσινή βραδιά, έγινε φανερό ότι όταν η νυν κυβέρνηση μιλούσε προεκλογικά για «πράσινη ανάπτυξη», εννοούσε την πλήρη ανάπτυξη και κατάληψη του κέντρου της Αθήνας από τα ΜΑΤ.»

31 σχόλια

  1. Αυτα ειπε ο δικηγορος και μπραβο του τη δουλεια του κανει. Εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να τον πιστεψομε? Μπραβο και σε σενα που το αναφερεις σαν ντουκουμεντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Χρυσοχοίδη.
    Ξεσκίστε τα φλώρια που το παίζουν αναρχικοί με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς.
    Αλλά τι να το κάνεις που όταν τα συλλαμβάνουν τα κολόπαιδα είναι δασκαλεμένα να αρχίσουν απεργία πείνας ώστε να τα λυπηθούν και να τα αφήσουν όπως με τον Ηλιόπουλο τελευταία.
    Ρε ανοίξτε ένα στρατόπεδο και χώστε τα όλα μέσα να δείτε κλάμα που θα πέσει.
    Κόψτε τους και την τροφοδοσία με σκόνες και μπάφους για κανά μήνα και θα τα κάνετε του κατηχητικού όλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πρόσεχαν όποιοι τους εξέλεξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα κάνει να σας ξεπατώσει,
    γιατί εκει μέσα εκκολάπτονται
    τρομοκράτες,εμποροι ναρκωτικών,και αφιονισμένοι που καίνε...
    καινε γενικώς ο΄,τιναναι..αρκεί να καινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη ειναι η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

    Η ΝΔ λέει ποιο ειναι το σωστό αλλά δεν μπορεί να το εφαρμόσει

    Το ΠΑΣΟΚ δε λέει ποιο ειναι το σωστό αλλά μπορεί να το εφαρμόσει χωρις σοβαρες αντιδράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν καταλάβατε το κράτος δεν είναι θέμα υπουργών και κομάτων το κράτος ειμαστε εμείς.
    Οταν έχεις αστυνομικούς χωρίς παιδία ,εκπαίδευση ,σωματικά και ψυχικά προσόντα που όλα μαζύ Να βοηθούν για την σωστή αστυνόμετση,τότε όλα θα είναι ίδια.
    Πήγε ποτέ υπουργός ή πολιτικός μεσάνυχτα ξαφνικά σε αστυνομικό τμήμα να δεί συνθήκες κράτησης και συμπεριφοράς σε κρατουμένους?
    Ασχολήθηκε ποτέ για τις λεπτομέρειες και τις τραγικές κτηριακές εγκαταστάσεις των τμημάτων?
    ΠΟΛΙΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΆ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
    ΑΝΤΕ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ, ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ, ΝΑ, ΝΑ, ΝΑ..... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΤΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ: ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ Η ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΓΑ....
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
    ΜΕ ΗΘΙΚΗ
    ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΑΑ ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ

    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΕ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ- ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ -ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ- ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν τα παραπάνω είναι αληθινά τότε ντροπή κύριε Χρυσοχοΐδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι"αναρχες " αυτοι ειναι δεξιοι φασιστες του κερατα δεν εχουν οχι αριστερη αλλα ουτε καν συνιδιση για αυτο δεν τους θελει ουτε το ΚΚΕ ουτε το ΠΑΣΟΚ οι περισοτεροι δεν δουλευουν και τα πανε μια χαρα με το παρακρατος και την αστηνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό θα ήταν σε αυτή τη χώρα να αποφασίουμε επιτέλους τί θέλουμε. Θέλουμε ή δεν θέλουμε την αστυνομία στην πόλη; Πόσοι φώναζαν και διαμαρτύρονταν για τα επεισόδια που έγιναν τον Δεκέμβριο, για την αναρχία στην πόλη, γιατί η αστυνομία είναι απούσα. Τώρα μας ενοχλεί; Μήπως είμαστε σχιζοφρενείς;
    Ήταν μήπως αποδεκτό το ότι προχτές 20 ηλίθια έσπασαν για μία ακόμη φορά κεντρικό δρόμο της Αθήνας; Σε ποιά πολιτισμένη πόλη του κόσμου, ενώ κυκλοφορείς αμέριμνος στο κέντρο, τυγχάνεις μάρτυρας τέτοιων γεγονότων; Πουθενά.
    Πέρασα από τα Εξάρχεια χτες. Είχε όντως πολύ αστυνομία, η οποία από ότι είδα απλά καθότανε. Ο κόσμος άνετος έπινε καφέ. Είχε και πέντε-έξι αναρχικούς μέσα στην πλατεία. Δεν είδα κανένα να τους ενοχλεί.
    Τί ακριβώς θέλει να μας πει το εν λόγω κείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΕΕΕ... ΜΑ... ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ !

    Ο ΝΥΝ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.
    ΚΑΜΠΟΥΛ Η ΑΘΗΝΑ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟ..
    ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

    ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ...ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑ ΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..,

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον ιταλο θεωρητικό του αναρχισμού που τον τσακώσανε ως κλεπταποδόχο της ληστείας στα Τρίκαλα γιατί τον ξεχάσαμε; Γιατί αγνοούμε ότι έγκλημα και "αναρχία" είναι συγκοινωνούντα δοχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Xρυσοχοίδη,
    μαζί σου,μήν μασάς από τό 0,02% τού
    πλυθησμού πού εναλλάσονται από
    Δημοκρατικοί συνομιλητές σέ καταστροφείς τού συμπολίτη τους.
    Εγώ μακαρίζω τήν τύχη μου,επειδή δέν
    ζώ σέ μεγάλη πόλη.
    Αφού οπλοφορώ νόμιμα,άν μέ κατέστρεφαν,
    αυτοί στό χώμα καί εγώ στή φυλακή.
    Χωρίς κουκούλα,θά έπαιρνα τίς ευθύνες
    πάνω μου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @3.16

    επειδή κι άλλοι οπλοκατέχουν ή οπλοφορούν νόμιμα, να προσέχεις μην πέσεις σε κανέναν ψυχοπαθή σαν εσένα.

    φερστέν ντου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα τα κανουνε τα παρταλια.

    να τα μαζεψουνε ολα και μετα μεσα στη φυλακη για 5 χρονακια τουλαχιστον,για να πηξουν τα τρυφερα μυαλουδακια τους, να γινουν αντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...

    σιγα ρε μαλακα

    μη σε παρουν τα αιματα.

    200 αρχιδακια ειναι που σε 3 ωρες αν θελουν τα μαζευουν ολα και ξεμπερδευουμε δια παντος.

    σιγα τον πολεμο με τα αμουστακα πλουσιοπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...με το πιστόλι στο κεφάλι και γονατιστοί στο πεζοδρόμιο αθώοι πολίτες, θαμώνες σε καφετέριες και μπαράκια στο κέντρο των Αθηνών, δηλαδή στα Εξάρχεια.

    Του την έδωσε του άχρηστου γκαφαδόρου Χρυσοχοϊδη, και αφού δεν μπορούσε να πυροβολήσει τον Παπανδρέου (πολύ θα το ήθελε το Βενιζελικό κατακάθι) για την δήλωση περί "αντεξουσιαστών στην εξουσία", έπαιξε επί μακρόν και επανειλημμένως, το πουλί του στο κέντρο.

    Μπράβο μαλάκα!
    Από σήμερα, είσαι υπό επιτήρηση.

    Θα σεβαστείς τους νόμους και το Σύνταγμα, ή θα πας σπίτι σου σε ένα μήνα. Ξανακάντο, και θα θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν δεν ειναι κινηση εντυπωσιασμου,τοτε μπραβο στον Χρυσοχοιδη.Αλλα πολυ υποπτευομαι οτι ειναι μια κινηση επιδειξης για να μπει στην μυτη καποιου αχρηστου προκατοχου του.Οταν καναμε τους 'καλυτερους Ολυμπιακους' ολα ηταν under control.Τωρα ξαφνικα γιναμε κατι μεταξυ Ιρακ,Αφγανισταν,Γαζας και Παρισιου με γευση Λισαβωνας.Ολοι οι 'επαναστατες' του κωλου μαζευτηκαν στην Ελλαδα,και δη στα Εξαρχεια.Αν τους μαζεψει ολους,που δεν το βλεπω,θα εχει με το μερος του ολους τους Ελληνες,οσοι τουλαχιστον νοιωθουν και ειναι Ελληνες.Γιατι πολλοι το εχουν ξεχασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο/Η the Bloopers Team είπε...

    Του την έδωσε του άχρηστου γκαφαδόρου Χρυσοχοϊδη, και αφού δεν μπορούσε να πυροβολήσει τον Παπανδρέου (πολύ θα το ήθελε το Βενιζελικό κατακάθι) για την δήλωση περί "αντεξουσιαστών στην εξουσία", έπαιξε επί μακρόν και επανειλημμένως, το πουλί του στο κέντρο.

    Μπράβο μαλάκα!
    Από σήμερα, είσαι υπό επιτήρηση.

    Θα σεβαστείς τους νόμους και το Σύνταγμα, ή θα πας σπίτι σου σε ένα μήνα. Ξανακάντο, και θα θα δεις.

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΝΑΠΗΡΟ "Blooper" ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC,

    H

    ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3΄53,
    εφόσον δέν πειράζω κανένα πολίτη,
    κανένας δέν θά μού επιτεθεί.
    Καί στήν χώρα πού σέ φιλοξενεί δέν
    παιρνάνε αναρχοαυτόνομες μαγγιές.
    Εγώ τήν κουκούλα δέν τήν χρειάζομαι.
    Καί τό κράνος μέ τά rayban τά φορώ
    όταν οδηγώ τό δίκυκλο.
    Γουστάρω νά παίρνω τίς ευθύνες τών
    πεπραγμένων καί διατυπομένων πάνω μου,αντρίκεια.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΙΠΟΤΕ.
    Eσύ?
    Καί ειλικρινά εκείνο τό γαμημένο
    "τό Σύνταγμα καί οί Νόμοι" δέν σού
    λέει τίποτα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παιδια εγω νομιζω οτι οι μπομπολεοι βγαλανε εξω τους κουκουλοφωρους να τα σπασουν για να πιεσουν την νεα κυβερνηση να παει με τα νερα τους για να τρωνε αιωνιως με χρυσα κουταλια σε βαρος των πολλων καθε μερα το καναλι τους παιζει ριγηλης.Εγω λεω να βρει ο νεος υπουργος που ειναι μαγκας ποιος τους στερνει για δουλειά στα εξαρχεια και να του
    παρει τα σοβρακά.
    Τα παιδια δε φταινε για μεροκαματο πηγανε να σπασουν καμια βιτρίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ετσι...ετσι...μην μαζευεστε στα εξαρχεια...συνεχιστε το ιδιο βιολι να κανετε μαλ****ς και αν δεν τα κανουνε παρκο στο τελος να ερχομε να κανω ποδηλατο να μην με λενε γιωργο!...καθηστε και θα δειτε τι πι*α ερχετε...δεν εχετε δει τιποτα ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @6.27

    "γαμιέσ' κόρη μου, σ' αρέσ',
    αλλά στη γέννα θα τα πούμ'"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτή η χώρα έχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
    Δεν μπορεί κανένας υπουργός -και μάλιστα...σοσιαλιστικού (sic) κόμματος- να βάζει τα μπατσόσκυλα να αποκλείουν μια ολόκληρη κεντρική περιοχή της Αθήνας, να προσβάλλουν και να μπουζουριάζουν αδιακρίτως όποιον βρουν μπροστά τους!
    Νόμος σημαίνει ότι τιμωρούνται οι παράνομοι, όχι όλοι ανεξαιρέτως. Αυτό δεν λέγεται δημοκρατία αλλά χούντα και τρομοκρατία! Και βλέπω ότι κάποιοι "φιλήσυχοι πολίτες" είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τα δικαιώματα τους πολύ εύκολα για μια ψευδαίσθηση ασφάλειας...

    Αλήθεια πιστεύετε ρε μαλάκες ότι αυτός που συμμετέχει σε οργανώσεις και ετοιμάζει βόμβες θα πάει σήμερα στην πλατεία Εξαρχείων με τη βόμβα στο σακίδιο και θα περιμένει να τον συλλάβουν? Τόσο ζώα είστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πασοκ - αστυνομια
    το πρωτο προβλημα

    Ηταν μια βλακεια στα εξαρχεια
    τα κομπλεξ των φτωχων αστυνομικων εναντιον καποιων πλουσιοπαιδων

    που ζουν εστω και στα εξαρχεια δεν μπορει να μεταφραζετε με επιθετικοτητα απο τους αστυνομικους

    αν δηλαδη ηταν πραγματι γτωχοι καποιοι εξαρχειωτες τι θα λεγατε??

    Μα οι ιδιοι στο Πασοκ λεγανε δεν βαζουμε στις λιστες μας φτωχους!!

    Να σταματησουν οι ανοησιες και τα αντριλικια γιατι ετσι η βια φερνει βια και θα φουντωσει το πραγμα

    το Πασοκ δεν ειναι χουντα ειναι δημοκτρατικο κομμα κινημα και κακως εχει πεσει στα χερια αστυνομικων

    Αστυνομικοι της Ιπποκρατους και καποι αλλοι που ειναι φυλακες βουλευτων και υπουργων

    εχουν παρει την εξουσια απο τους πραγματικους βουλευτες και λειτουργουν οχι ως φυλακες αλλα ως βουλευτες

    αφου τους εκβιαζουν μερικες φορες τους ιδιους τους βουλευτες οτι αν δεν υποκυψουν θα κανουν "αποκαλυψεις"

    Πριν μαλιστα διαμορφοθουν οι λιστες αστυνομικοι "συνεργατες" ορισμενων πολιτικων γραγφειων

    πλησιαζαν εν δυναμει υποψηφιους για να τους "αποσπασουν δηθεν καποιο παραστρατημα" και να το καρφωσουν στα κεντρικα και να βγαλουν απο τις λιστες με ρουφιανιες ψευδεις"ανεπυθυμητους"!!

    Ο χρυσο...εκτος απο εξαρχεια τωρα εδρασε προεκλογικα και Κολωνακι και αλλου με τους "δικους του πρακτορες" και ετσι εξουδετερωσαν οσους δεν ηθελε και στις θεσεις τους μπηκαν ασχετοι

    ετσι ο χρυσο...και οι αλλοι "εξελεγησαν" χωρις αντιπαλο !!

    Αντιρουφιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση