GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση φόρων, παρά την κρίση, στη Γερμανία...

Έτσι σχηματίστηκε ο νέος κεντροδεξιός συνασπισμός . Στο σχέδιο περικοπής των φόρων κατά 24 δις ευρώ, παρά το τεράστιο έλλειμμα στον εθνικό ...

Έτσι σχηματίστηκε ο νέος κεντροδεξιός συνασπισμός
.
Στο σχέδιο περικοπής των φόρων κατά 24 δις ευρώ, παρά το τεράστιο έλλειμμα στον εθνικό προϋπολογισμό, συμφώνησε η Αγκελα Μέρκελ για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού με τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) στη Γερμανία.
Μετά από τις διάρκειας 12 ωρών συνομιλίες, η συμφωνία οριστικοποίησε το σχηματισμό της νέας κεντροδεξιάς κυβέρνησης που θα αναλάβει καθήκοντα την ερχόμενη εβδομάδα. Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ ήθελαν οι φοροαπαλλαγές να μην ξεπεράσουν τα 20 δις ευρώ, όμως το FDP απαίτησε μεγαλύτερες. Οι δύο ηγεσίες προσπάθησαν να συμβιβάσουν τις φοροαπαλλαγές με την δέσμευσή τους να τιθασεύσουν το έλλειμμα, που έχει υπερδιογκωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης και των μεγάλων πακέτων τόνωσης της οικονομίας.

17 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΕΔΩ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΩΣ.ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ.ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΩΣΤΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    1,9 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΡΑ ΧΡΥΣΗ 24 ΚΑΡΑΤΙΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ. ΟΣΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΤΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ.ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΞΕΜΑΛΙΑΡΕΣ ,ΓΡΙΕΣ ΤΡΟΤΕΖΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΣΙΤΣΙΔΩΝΕΤΑΙ .ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ .Α.ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ,ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΤΙ, ΘΑ ΒΓΑΛΛΕΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ
    ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΕ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ Η ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε και αυτό εδώ για να καταλάβετε γιατί αυτός ο λαός προοδεύει όχι μόνο τεχνολογικά. Η νοοτροπία προηγείται για την συνολική επιτυχια:

    Kάνουν αιτήσεις στο διαδίκτυο για να φορολογηθούν περισσότερο οι πλούσιοι Γερμανοί!

    Προτείνουν να δώσουν μέρος της περιουσίας τους για να βοηθήσουν την οικονομία της χώρας..

    Πλούσιοι Γερμανοί ανέβασαν στο διαδίκτυο μία αίτηση με την οποία ζητούν να επιβληθεί φόρος στην κληρονομιά προκειμένου να βοηθήσουν την χώρα τους να γεμίσει τα ταμεία της, που είναι πιο άδεια από ποτέ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
    Την αίτηση έχουν υπογράψει μέχρι σήμερα 44 πολύ πλούσιοι κάτοικοι της χώρας που ελπίζουν με αυτό τον τρόπο να πιέσουν τη νέα κυβέρνηση της Αγκελα Μέρκελ να επιβάλλει περισσότερους φόρους σε όσους έχουν... μεγάλη περιουσία. Μάλλον δεν έχουν πολλές ελπίδες όμως αφού το φιλελεύθερο κόμμα FDP, νέος σύμμαχος της Μέρκελ, επιμένει στις προεκλογικές υποσχέσεις του να μειώσει τους φόρους.
    Μέχρι στιγμής οι πιο γνωστοί πλούσιοι της Γερμανίας δεν έχουν υπογράψει. Για τον Ντίτερ Λέμκουλ, 66 ετών, συνταξιούχο γιατρό και εμπνευστή της αίτησης, όμως δεν έχει σημασία: οι πλούσιοι πρέπει να βοηθήσουν την χώρα που βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του αν τα 2,2 εκατομμύρια Γερμανοί με περιουσία πάνω από 500.000 ευρώ δίνουν για 2 χρόνια το 5% της κληρονομιάς τους θα μαζεύονταν στα κρατικά ταμεία 100 δισεκατομμύρια ευρώ.
    Η ιδέα δημιουργήθηκε στον Λέμκουλ όταν το Βερολίνο αποδέσμευσε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για να σώσει τις τράπεζες. «Θυμώνω όταν σκέφτομαι ότι ξαφνικά βρήκαμε τόσα χρήματα για τις τράπεζες, χρήματα που πριν δεν είχαμε για να χρηματοδοτήσουμε κοινωνικά, εκπαιδευτικά ή περιβαλλοντικά προγράμματα», δήλωσε ο Λέμκουλ, την σιγμή που το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών τα τελευταία δέκα χρόνια όλο και μεγαλώνει.
    Οι δημιουργοί της αίτησης ζητούν από το κράτος να εφαρμόσει ένα σχέδιο με δύο φάσεις. Το 2009 και το 2010 οι πλούσιοι θα φορολογηθούν 5% επί της κληρονομιάς τους για να χρηματοδοτηθούν συγκεκριμένα προγράμματα. Από το 2011 και μετά θα υπάρχει ένας σταθερός φόρος περίπου 1% επί της κληρονομίας, φόρος που ίσχυε μέχρι το 1997 οπότε και καταργήθηκε.
    «Θέλουμε το 5% από το 2009 και το 2010 να χρηματοδοτήσει συγκεκριμένα προγράμματα για την εκπαίδευση, την υγεία και το περιβάλλον», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ο Πέτερ Φόλμερ, ένας από αυτούς που έχουν υπογράψει την αίτηση, 69 ετών, ο οποίος δηλώνει ότι «κληρονόμησε πολλά χρήματα που δεν χρειάζεται».
    Για να μπορέσει κάποιος να υπογράψει την διαδικτυακή αίτηση πρέπει να βεβαιώσει ότι έχει το λιγότερο 500.000 ευρώ από κληρονομιά και να πληρώσει μια συνδρομή 200 ευρώ.
    Εκτός από την αίτηση στο διαδίκτυο υπάρχει και «λίστα υποστήριξης», που απευθύνεται στους πολίτες που υποστηρίζουν αυτή την κίνηση.Πληροφορίες AFP,Greece-Salonika-ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    http://greece-salonika.blogspot.com/2009/10/k_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΥΦΕΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΔΩ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ Η ΝΔ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΜΑΝ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ.OI ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΗΜΑ. ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΖΕΦΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩ ΕΔΩ............
    _________O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι λαοί αυτοί γνωρίζουν από οικονομία , παραγωγή αλλά Και εργατικότητα. Εδώ κοντευουμε να κάνουμε ποινικό αδίκημα το κέρδος και την επιχειρηματικότητα.
    Όποιος έχει , όποιος κερδίζει βαράτε του , πάρτε τα , μη δουλεύετε , γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι -μικρός ο μισθός αλλά πολλά τα εξτρα ελεγε γνωστός μου που το παιδί του μπήκε στον ΕΦΕΤ.
    Το ακίνητο έχει το σκληρότερο πόθεν έσχες , άρα όποιος αγόρασε ακίνητα φορολογήθηκε σαν εισόδημα, φορολογήθηκε στην αγορά , πληρώνει πάνω από 40% γόρο στα εισοδήματα από τα ενοίκια ,πληρώνει δημοτικά τέλη πληρώνει-πληρώνει και πάνατα τον κυνγάνε. Γιατί να επενδύσει.Γιατί κύριοι ε'ιναι ε['ενδυση η αγορά ακινήτων παγκόσμια.
    Την Βιομηχανία την κλείνεις , την γεωργία την επιδοτήσαμε για ανάπτυξη αλλά φαγώθηκαν τα λεφτά.Αν δείτε τους μετόχους των εταιρειών που ασχολούνται με επιδοτήσεις στις περισσότερες κομματικά στελέχη θα βρείτε μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Μπιρμιλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων... και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι"??

    αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι τον χαιρετουνε γιατι γνωριζουν την αληθεια!!

    Αποτελεσμα?

    1, Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι"

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11%)!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ.ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΩΠΙΝΑΝ ,ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ,
    ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.5,5ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΑΝ .ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ
    ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ,ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ, ΗΛΙΚΙΑ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΩΝ .ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΖΑΝΤΙΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ, ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΠΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΠΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΔΡΙΤΗ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΟΛΕΜΕΑΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ. ΟΤΣ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕΤΕ 655 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΦΔΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο ΤΖΕΦΡΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ Η Ε.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΝ ΒΛΑΚ ΕΝΤ ΝΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ...

    - ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!!!
    χα χα χαχχχχαααααα

    - ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ...... χιιιχχιιιχχιιιι

    - ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ χεεχε χε...χεεεεε

    - ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ
    χοχοχχοοοοοοχχοοοοο

    - ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

    ΠΩ.ΠΩΩΩΩΩ... ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΡΜΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΩΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.30,
    εγώ είμαι μέ τήν πάρτη σου.
    Θά ήθελα όμως νά βγάλεις τήν οργή
    σου καί αλλού.
    Εκεί πού η ζάχαρη έγινε πράσινη.
    Κατάλαβες sinior?
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση