GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνητική επίθεση με ΜΑΤ σε απεργούς μεταλλλεργάτες...

Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ . Καταδικάζουμε την κυβερνητική βία των ΜΑΤ ενάντια στους απεργούς μεταλλεργάτες. Ή...

Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
.
Καταδικάζουμε την κυβερνητική βία των ΜΑΤ ενάντια στους απεργούς μεταλλεργάτες. Ή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδειξε το αληθινό αντεργατικό πρόσωπο της, χτυπώντας με ΜΑΤ τους μεταλλεργάτες που διεκδικούσαν μέτρα προστασίας για τους ανέργους
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με έντονη αγανάκτηση τη βάρβαρη και αναίτια επίθεση των ΜΑΤ και την άγρια καταστολή ενάντια στους μεταλλεργάτες του Πειραιά.
Το αληθινό πρόσωπο της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ φάνηκε ανάγλυφα σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, όπου ισχυρές δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν με χημικά και με βόμβες κρότου - λάμψης κατά των συγκεντρωμένων εργαζομένων και ανέργων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα και...

στα δίκαια αιτήματα των εργατών στη Ζώνη, που διεκδικούν έκτακτο επίδομα στους ανέργους, πάγωμα των δανείων και να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών των ανέργων.
Η επίθεση των ΜΑΤ προς τους μεταλλεργάτες σηματοδοτεί μια γενικευμένη αντεργατική κυβερνητική επίθεση, που σχεδιάζει να βάλει σε εφαρμογή το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση.
Προειδοποιούμε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει θύελλα αντιλαϊκών μέτρων εναντίον των λαϊκών οικογενειών. Το εισόδημα, το δικαίωμα στην εργασία, ό,τι απέμεινε από την Κοινωνική Ασφάλιση βρίσκονται στο στόχαστρο του κεφαλαίου και του υπηρετικού προσωπικού του.
Καλούμε όλα τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν άμεσα και έμπρακτα και την επίθεση των ΜΑΤ και τους γενικότερους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τους μεταλλεργάτες και σε ενιαίο μέτωπο με όλους τους εργαζόμενους, να αποτρέψουν τα αντιλαϊκά – αντεργατικά κυβερνητικά μέτρα. Να συγκρουστούν με τη γενικότερη πολιτική του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ανοίξουν δρόμους και για την κατάκτηση του δικαιώματος στην εργασία για όλους, αλλά και για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.
Καλούμε όλα τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να προετοιμαστούν καλά για νέους, σκληρούς και αποφασιστικούς αγώνες. Να οργανώσουν την πάλη τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Αυτή η επίθεση της κυβέρνησης δε θα μείνει αναπάντητη.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει

28 σχόλια

  1. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ - ΔΙΝΕΤΕ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΝΔ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουστ ψευτες ολοι σας εχουν καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απορίας άξιο γιατί οι μεταλλεργάτες ήταν κατά σατανική σύμπτωση μόνο από το ΠΑΜΕ.
    Δεν αφήνετε την άθλια προπαγάνδα φίλοι του ΠΑΜΕ και του Κκε (που όλο συρρικνώνεστε & δεν το αντέχετε αυτό)
    Τώρα που είναι το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση θα σκυλιάσετε να κάνετε
    αντιπολίτευση πράγμα που είχατε ξεχάσει επί κυβέρνησης Ν.Δ
    Άλλωστε πάντα τα βρίσκατε καλύτερα με την δεξιά. Είναι κοινό μυστικό σας αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ..ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΤΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΟΚΤ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως τελικά ο κομματισμός του συνδικαλισμού πνίγει τις πραγματικές ανάγκες του εργατικού δυναμικού και τελικά είναι μία αντιδημοκρατική πράξη πολύ χειρότερη από το κλείσιμο δρόμων, λιμανιών και υπουργείων; Μήπως η δύναμη που έχουν αποκτήσει ορισμένες συντεχνίες οφείλτεται κυρίως στην ταύτισή τους με συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα;
    kalokeri

    Και επιτέλους ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ του Περάματος - το λάθος το κάνει και το άρθρο - ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.
    Άλλο Ναυπηγοεπισκευατική ζώνη και Μεταλλεργάτες, ένας πουρήνας εξαθλίωσης που μένει σε τροχόσπιτα στο λόφο στο Πέραμα, και άλλο λιμάνι και υπάλληλοι ΟΛΠ που είναι ρετιρέ.
    Δε συμφωνώ με τα σπασίματα αλλά τουλάχιστον διαμρτύρονται για το ψωμί τους ενώ στο ΟΛΠ διμαρτύρονται για το παντεσπάνι -όχι το δικό τους αυτό είναι ασφαλές- των παιδιών τους μετά την ενηλικίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι ηταν εναντιον στις μιζες τις ζιμενς για τι μιζες του λιμανιου δε βλεπω κανενα "προοδευτικο" να μιλαει εναντιον μηπως γιατι εκει τις παιρνουν "εργαζομενοι" ; δε βλεπω κανενα να απο τους "προοδευτικους" να μας λεει πως θα κοπουν οι μιζες απο το λιμανι παρα μονο πως θα μεινει το λιμανι υπο "δημοσιο" ελεγχο ανεξαρτητως τιμηματος .
    Οργανωμενες μειοψηφιες κανουν κουμαντο αυτη τη χωρα και ανοργανωτες πλειοψηφιες εκτονωνονται στο internet .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα ματ είναι ένας κινούμενος τοίχος,
    αν πάρεις φόρα και πέσεις πάνω στο τοίχος (ματ ή πραγματικό) θα χτυπήσεις, βάση της φυσικής,
    γιαυτό λοιπόν προσέχετε που πάτε, εσείς φταίτε όχι το τοίχος(ματ),

    παράκληση, τα ματ είναι συμπολίτες μας, δεν είναι το κεφάλαιο, δεν είναι η κυβέρνηση,
    γιαυτό σταματήστε να τους επιτίθεστε,

    ΥΓ. δεν είμαι αστυνομικός, απλά έχω μάτια και τα χρησιμοποιώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε..οχι και επίθεση !!!!
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΗ !!!!

    ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ
    "ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ "

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ.
    ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ !!!!!!!!

    - ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ PRESS.. ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ..σιγα..πασόκοι.
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    και θα τους χαλάσετε την ημέρα τους
    με αυτές τις βαρβαρλοτητες και
    θα σας κάνουν ντα-ντά Μ.Α.Λ.Α.Κ.Ε.Σ.
    ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΡΕ ΖΩΑ.
    θέλουν άνεση ησυχία..καμιά όπερα..κανένα καλό καράσι..κανένα πούρο..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΖΩΑ των ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ-ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΑΠΟΣΠΟΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΝΔ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ !

    “Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ.”

    Σοβαρα ε; Πως με πολιτες γονατισμενους για εξακριβωση στοιχειων; Με βομβαρδισμους γειτονικης χωρας το 1999.Με παραδοση μαχομενου αυτονομιστη στην χωρα που τον καταδιωκει.Δεν μπορω να συνεχισω αλλο δακρυσα… Φιλια Γιωργο αντεξουσιαστη.

    - Μήπως πιστεύει και εις την λαοκρατίαν ?

    * Παπατζίδικες παρόλες.
    Κανένας γνήσιος αντιεξουσιαστής δεν επιδιώκει ανάληψη εξουσίας.
    Σαν τον παππού του : “και εις την Λαοκρατίαν πιστεύομεν”.

    “Παπαντρέα – Παπατζή
    Ψέμματα μάς λες και ‘συ”.
    Πάντα επίκαιρο το σύνθημα του 1945.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποναει, ε...
    Πονουν μωρέ τα παληκάρια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    από Ε 10:59μμ, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ 'ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ'

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ,ΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΛΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ FBI.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΛΗ?


    Που να κατέβει το τσουτσέκι ρε,τα μαλακιστήρια του αστικού εμετού,αν είχαν καμια σχέση με τον λαό θα ήταν και υπέρ αυτου...ΑΑΑ στην ζωή και στους δρόμους και θα τα φτιάξουμε τα τσογλάνια...κουράγιο και μάχη συντρόφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παμε για διχασμο. ετσι προσταζει η τσαντ και τα τσιρακια στη αμερικα ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΚΑΝΕΙ. ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ??? ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα νόμισμα έχει δύο όψεις και ημερομηνία 1989. Στην μια αποτυπώνει την ΝΔ και στην άλλη το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Ο λαικισμός ως κυρίαρχη αξία στις διεκδικήσεις μιας σειράς από συντεχνίες-ιερών αγελάδων. σήμερα αυτοί αύριο κάποιος που θα κλείσει το δρόμο. Κατά τα άλλα ψάχνουμε δουλειές και κάνουμε road-show για προσέλκυση επενδύσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα δεκανίκια της δεξιάς, η ηγεσία του ΚΚΕ ξαναχτύπησε.

    Έστειλε τους ερυθροφρουρούς του ΠΑΜΕ να εισβάλουν στο Υπουργείο και να συγκρουστεί με την αστυνομία προκειμένου να δείξει πόσο ΄κακό΄ και αντιλαϊκό είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ήλπιζε με ένα σμπάρο να χτυπήσει δυο τριγόνια, ώστε επίσης να πνίξει εν τη γενέση τους όποιες εσωτερικές φωνές αμφισβήτησης της τωρινής ηγεσία και των επιλογών της, που κατάφερε εν μέσω παγκόσμιας και εγχώριας καπιταλιστικής κρίσης να συρρικνώσει τα ποσοστά του κόμματος.

    Δηστυχώς για την ηγεσία του ΚΚΕ, ο κόσμος ούτε τρώει κουτόχορτο, για να τον κοροϊδέψει με τέτοια φτηνά κολπάκια, ούτε εκτιμάει να τον περιπαίζει και να υποτιμάει την νοημοσύνη του.

    Η ηγεσία του Περισσού συνεχίσει να κλείνει τα αυτιά της στα μηνύματα του λαού, που εκφράστηκαν στην κάλπη χωρίς να δείχνει ίχνος αυτοκριτικής.

    Μην εκπλαγείτε λοιπόν σύντροφοι του Περισσού όταν στις επόμενες εκλογές δείτε τα ποσοστά σας να συρρικνώνονται περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διάβασα πολλούς γελοίους εδώ μέσα. Ρε ηλίθιοι, η πείνα και ο εργαζόμενος -και δη αυτός του Περάματος- δεν είναι κόμμα, είναι εργαζόμενος σε βαθιά ανέχεια. Ζώα.

    Πήρατε 800€ το μήνα και καβαλήσατε καλάμι! Μαλακισμένα, ε, μαλακισμένα!
    Συμπαρασταθείτε ρε ταλιμπάνοι του ενός ή του άλλου χρώματος σε εκείνους που μπορεί να τρώνε μέρα παρά μέρα! Τσουτσέκια!!!

    Αν εσείς ξεχνάτε τι είστε και καβαλάτε το καλάμι με τα ψωρο700 ή τα κωλο800€, εμείς θα έπρεπε να τα γράψουμε όλα στα @@ μας επί 10 και βάλε...

    Ηλίθιοι φανατικοί ταλιμπάνοι!!! Οι άνεργοι εργάτες σας έφταιξαν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΤΕ; Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΝΕΙ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ???ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ 4% ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΩς ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ,ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3:14 μμ
    =====

    Ωστε εχεις και @@δι@ ρε βλημα;
    Ντροπη της οικογενειας....
    οι εργατες αυτοι παιρνουν 600 τη μερααα!!!

    Α,. τι ητααν το υπονοουμενο για ...επι δεκα οτι δηλ., παιρνεις 8000 το μηνα;!

    Δε σου ειπαμε η θεια και ο θειος
    να ΜΗΝ λες ψεμματα;


    βλαμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TA 10,5 METRA ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΒΑΛΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ.

    ΡΕ ΖΩΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ COSCO
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ !
    ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΙ ΑΥΤΟ !!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.
    ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΗΛΑΔΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΝΔ. ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ? ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση