GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ΝΔ υπάρχει κι αυτή είναι καραμανλική...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Προσωπικα πισ τεύω ότι ο Καραμανλης δεν θέλει να εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ η Dora και ότι γι' αυτο και δεν πρόκειτ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Προσωπικα πιστεύω ότι ο Καραμανλης δεν θέλει να εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ η Dora και ότι γι' αυτο και δεν πρόκειται αυτη να εκλεγει, παρ' όλο που οι ΗΠΑ προτιμουν την εκλογη της.
Η Dora ελέγχει τις εταιρίες που κάνουν δημοσκοπήσεις με το ερώτημα "ποιον προτιμάτε για νέο πρόεδρο της ΝΔ", αλλα όμως ο Καραμανλης ελέγχει το κόμμα.
Δεν υπάρχει παρα μια μόνο ΝΔ και η ΝΔ αυτη είναι καραμανλικη...

23 σχόλια

  1. και πάνω απ΄ όλα ρωσόφιλη. Καλό είναι να το θυμίζεις και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντάξει...Ό,τι να ναι πραγματικά, αυτός που το έγραψε.

    Εκ των πραγμάτων λογικό ειναι να βρίσκεται η Ντόρα μπροστά... Απο την άλλη, δεν σημαίνει και οτι θα εκλεγεί.

    Πασοκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Ακρωτηριανακη, ενα κομμα ειναι κατι (μητσοτακικο, καραμανλικο), όταν ΥΠΑΡΧΕΙ. Οταν ειναι στην σημερινη κατασταση, τοτε δεν χωρουν διαχωρισμοι. Προεχει η ενοτητα και η ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Δυστυχως (κατ εμε) η Ντορα θα αναλαβει, γιατι α) ειναι γυναικα και β) εχει μεγαλυτερο γκελ στον κοσμο. Αυτα με τους αμερικανους ας τα κοψουμε λιγακι, δεν ζουμε στο 1980. Δηλαδη ο Καραμανλης οταν ανελαβε, ηταν αμερικανοφιλος ή εντεταλμενος των αμερικανων? Οι αμερικανοι δεν μπαινουν στον κοπο να επιβαλλουν κανεναν, απλως προσεταιριζονται αυτον που φαινεται οτι ειναι στα πανω του. Λογικο. Στο καλο αλογο θα πονταρεις αν εισαι τζογαδορος, δεν θα πονταρεις στο κακο αλογο και μετα θα κανεις σικε τον αγωνα για να κερδισει. Δεν υπαρχει λογος εξαλλου. Ο Μητσοτακης εξαλλου το 1990 που πηρε 47%, δεν ηγειτο της ΝΔ? τι ηταν τοτε η ΝΔ, καραμανλικη ή μητσοτακικη? Καλησπερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και αν η Dora ελέγχει τις εταιρίες που κάνουν δημοσκοπήσεις βγάζει 30%.

    Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 70% δεν την θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Εχεις απόλυτο δίκιο.Και εμείς αυτό πιστεύουμε.
    Αν η Ντόρα θέλει να γίνει αρχηγός του κόμματος, να φθειάξει ένα δικό της Μητσοτακικό και όχι να "κλέβει" ξένα κόμματα.
    Ακόμα και αν τα καταφέρει και γίνει αρχηγός της Ν.Δ., θα έλθει στιγμή που οι Καραμανλικοί δεν θα την αντέξουν και θα επέλθει διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μητσοτάκης μόνο δεινά έχει φέρει στη χώρα. Αλήθεια πιστευει κανείς ότι αν εκλεγεί η Ντόρα ότι η ΝΔ δεν θα διαλυθεί; Η Ντόρα μαζί με τον Σουγλιά δεν παρέσυραν τώρα τον Καραμανλή σε εκλογές ώστε αυτή να πάθει πανωλεθρία. Τελικά, αν εκλεγεί η Ντόρα, αξιωματική αντιπολίτευση στις επόμενες εκλογές θα είναι το ΛΑΟΣ και νομίζω δεν υπάρχει άλλη ουσιαστική λύση, εκτός και αν θελήσει ο Βγενόπουλος να μας βγάλει από το αδιέξοδο όπως και με την Ολυμπιακή. Είναι ένα άτομο που πραγματικά αγαπά την πατρίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ. ΠΕΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ.ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΠΛΟΥΤΗ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΓΥΜΝΗ.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΤΕΣ.ΚΑΛΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ. ΓΡΑΦΕΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ .ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΙΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ .ΜΟΥΠΕΣ ΣΟΥΠΑ ,ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αντίθετο ισχύει, χωνέψτε το!
    Πολλές ΝΔ υπάρχουν και καμία δεν είναι καραμανλική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ,9Κ29.ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ.ΕΝΑ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ.ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΦΑΤΕ ΛΟΓΙΑ.ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ.ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ.ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΖΙΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Ακρωτηριανακη...απο υπνο πως πας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΩΜΑΚΟ ΦΡΟΝΙΜΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    YES WE CAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Καραμανλής το μόνο που ελέγχει και κρατάει στιβαρά και αποφασιστικά στα χέρια του είναι το χειριστήριο του Playstation ή του DVD Player του.

    Να φύγει θέλει ο μαχητής ,όσο και αν έλεγε ψέμματα προεκλογικά ότι δεν θα φύγει.

    Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ο Καραμανλής ,προκειμένου να εξιλεωθεί για τη δεινή ήττα και να πάρει δύναμη, θα πάρει το δρόμο του προσκυνήματος σε όλες τις καλές ταβέρνες ψησταριές της χώρας αρχίζοντας απο τα γνώριμα του Βλάχικα στη Βάρη. Θα φορά μια απλή φόρμα γυμναστικής για να μην έχει ζωνάρι να λύσει και θα δοκιμάσει όλου του είδους τις σπαλομπριζόλες και τα κοκορέτσια, θα πνίξει τη λύπη του στα ψητά γουρουνόπουλα και τα κοντοσούβλια, θα θερίσει τα λουκάνικα, ώστε με το τέλος του προσκυνήματος του να είναι ένας άλλος άνθρωπος έστω και 150 κιλά περισσότερος.

    Εύγε Καραμανλή Πατρώνε Μέγα της Ελληνικής Ψησταριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aς κοιτάξουν στο κόμμα να βάλουν κάποιον νέο, γιατί και τη Ντόρα ή τον Σαμαρά να βγάλουν το ΠΑΣΟΚ απ' ό,τι φαίνεται θαργησει να φύγει από την εξουσία εφόσον έχει μπει και με τις ευλογίες αυτών που θέλουν νας μας εξουσιάζουν πάντα, το ήξερε αυτό ο Καραμανλής. Ας βγάλουν λοιπόν, κάποιον νεότερο σε ηλικία ξεκούραστο, που θα πλαισιώνεται από ικανά στελέχη της εποχής μας και ας αφήσουν τις κοκορομαχίες. Η εποχή μας δεν σηκώνει καθυστερήσεις και οπισθοδρομήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10 Οκτ 2009 9:29:00 μμ

    "Δυστυχως (κατ εμε) η Ντορα θα αναλαβει"


    ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ;


    ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ;
    (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)


    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ ΛΟΓΩΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχως εχει δικιο ο συγγραφεας του αρθρου,Η Ντορα ειναι αμερικανοκατευθυνομενη,και χρησιμοποιει τις εταιρειες δημοσκοπησεων για να προβαλετε ως φαβορι,Ποιος δεν ξερει οτι οι Αμερικανοι μπορουν να κατευθυνουν την ελλαδικη κοινη γνωμη και να επιλεγουν αυτοι τους κυβερνωντες μας. Ας κοιταξουμε την ιστορια μετα τον πολεμο και θα καταλαβουμε.Αλλωστε χοντρο παραδειγμα η χουντα.Τωρα το παιδι,και η επομενη πειθαρχικη ισως συνεργαζομενη με το παιδι Ντορα.Δεν μας περναει απο το κεφαλι γιατι εφυγε ετσι γρηγορα ο Καραμανλης μηπως εκβιαστηκε για να παρει η μειοδοτικη Ντορα την εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτες οι οικογενειες ιδικα και δια ροπαλου η οικογενεια Μητσοτακη δεν πρεπει να ξαναβγουν ουτε βουλευτες, αλλιως κινδυνευουμε να χαρακτηριστουμε Μ Α Ζ Ο Χ Ι Σ Τ Ε Σ
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια ΝΔ υπάρχει. Είναι Καραμανλική, δήθεν ρωσόφιλη και παίρνει 33%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    --------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    --------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    --------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    ---------------------------

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    ---------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    ----------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!
    ----------------------------
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΤΗΣ DORA'S ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11 Οκτ 2009 3:59:00 μμ


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος ειναι ο Ακρωτηριανακης ;
    Ειναι δημοσιογραφος ;Γιατι πρεπει να διαβαζουμε αρλουμπες; ποιος ελεγχει τι;
    Τον Ακρωτηριανακη ποιος τον ελεγχει;
    Προφανως ουδεις αν και βρεθηκαν 21 σχολια,με το δικο 22 να ασχοληθουν με αυτον τον τυπο που ελπιζω να μην ειναι δημοσιογραφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση