GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ έντονο χαλάζι στα νότια προάστια...

Aπό το http://silvercity.gr/ . Εντονα καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν ξαφνικά σήμερα Παρασκευή, 16-10-09, στην Αργυρούπολη Αττικής. Πέντε περί...

Aπό το http://silvercity.gr/
.
Εντονα καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν ξαφνικά σήμερα Παρασκευή, 16-10-09, στην Αργυρούπολη Αττικής. Πέντε περίπου λεπτά πριν τις μία το μέσημέρι, μαύρα σύννεφα συσσωρεύτηκαν και διαδοχικές αστραπές διέσχιζαν τον ουρανό της πόλης, ενώ άρχισε να πέφτει για 10 περίπου λεπτά αραιό και στη συνέχεια πολύ πυκνό χαλάζι μεγέθους... καρυδιού!
Το μέγεθος και η πυκνότητα του χαλαζιού ήταν τέτοιο που προκάλεσε πανικό στους διερχόμενους, οι οποίοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο για να προφυλαχτούν. Ηταν τόσο δε έντονο το φαινόμενο που ένα λευκό στρώμα χαλαζιού σκέπασε για αρκετα λεπτά τους δρόμους που έμοιαζαν σαν χιονισμένοι!!
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς, όμως προκλήθηκαν αρκετές ζημίες σε αυτοκίνητα, υαλοπίνακες, και όχι μόνο. Δείτε το σχετικό βίντεο.

5 σχόλια

  1. Εεε δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ότι ο καλήτερος τρόπος να κάνεις τις λαμογιές σου, τις συνενοήσεις ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Όχι σαν το Πασόκ που σφαχτήκανε, αυτοί είναι αγγελούδια, αυτοί είναι μπουμπούκια, αυτοί είναι παιδιά του κατηχητικού, αυτούς να πάρουμαι να μας μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να να δώσει η Κορούλα στον παπού δρακουμέλ για να έχουν κάτι στο υποσεινήδειτο τους να τα εξιτάρει, να τα μάθει πως για το συμφέρον τους η Ελλάδα μπορεί και να γαμηθεί, να τα δώσουμαι στον Αβραμόπουλο να τα μάθει να φτιάχνουν νόμους που θα αθωώνουν τους λαμογιάρηδες κλέφτες του Δημοσίου ΕΆΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, να τα δώσουμε στον Σαμαρά να τα μάθει πως ρίχνουνε μια κυβέρνηση, να τα δώσουμαι στον Νομάρχη να τα μάθει πως κουκουλώνουν σκανδαλάρες δικές του και άλλων όταν το επιτάσσει το κομματικό συμφέρον και πως από τραγουδιστής σε κολάδικο γίνεσαι νομάρχης.
    Αυτούς να πάρουμαι που όταν η Ελλάδα συγκλονιζότανε από τις σκανδαλάρες τους αυτοί σφύριζαν κλέφτικα, ΕΘΝΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΧΑΛΑΖΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ
    ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ 5 ΚΑΙ 22
    ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΒ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιο το χαλαζι
    για ο λ α τα λαμογια
    ετουτης 'δω της ευρωπεας
    χωρας

    Αγγελια: Ζητουνται μαλακες για συσταση κλαμπ
    αντεπαναστατων

    θεσεις απεριοριστες

    ολοι χωρατε, ελατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βίντεο είναι σχεδόν άχρηστο, γιατί κουνάς διαρκώς την κάμερα. Έπρεπε να τη σταθεροποιήσεις κάπου για να δείχνει το χαλάζι που αναπηδάει στα πλακάκια. Με το κούνημα που κάνεις φαίνεται γενικά μια βροχερή κατάσταση και κάτι άσπρα στο έδαφος... Την άλλη φορά να είσαι πιο αποτελεσματικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση