GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια εναλλακτική υποψηφιότητα...

Του Χρήστου Πουλάκη υποψήφιου στην Α΄ Aθήνας με τους Οικολόγους Πράσινους . 1. Γουστάρεις να κινείσαι, να ζεις, να επικοινωνείς σε περιοχεί...

Του Χρήστου Πουλάκη
υποψήφιου στην Α΄ Aθήνας
με τους Οικολόγους Πράσινους
.
1. Γουστάρεις να κινείσαι, να ζεις, να επικοινωνείς σε περιοχείς τύπου Γκάζι και Ψυρρή. Σε ανάβουν τα ντεσιμπέλ, σε εξιτάρει το σλάλομ ανάμεσα σε πανταχού παρόντα τραπεζοκαθίσματα, οι πορτιέρηδες κάνουν καλύτερα κουμάντο από τις δημοκρατικές αρχές. Αν έφευγαν κι αυτές οι νερατζιές και οι πρασιές από τη μέση, θα έβρισκες και πιο εύκολα χώρο για το SUV που κουβαλάς στο κέντρο… Κι αν ο Τσε έλεγε 1,2,3 πολλά Βιετνάμ, εσύ θες 1,2,3 πολλά Γκάζια… Περιμένεις πώς και πώς να πάρουν σειρά Μεταξουργείο, Μετς…
2. Διατρανώνεις σε όλους τους τόνους πως οι ομοφυλόφιλοι διαφθείρουν τα παιδιά μας, έχουμε γεμίσει με εγκληματίες, βρωμιάρηδες ξένους, οι Γυφτοσκοπιανοί πρέπει να φύγουν από τη μέση και...

ένα μοίρασμα της ΠΓΔΜ ανάμεσα σε Ελλάδα, Σερβία, Αλβανία θα έδινε μόνιμη λύση στο Μακεδονικό. Τι να πουν κι οι Ευρωπαίοι και το κεκτημένο τους μπροστά στην πανάρχαια ελληνική λεβεντιά… Δε μετράν μία λέμε !
3. Η ποιότητα ζωής έχει να κάνει με συσσώρευση ιδιωτικών καταναλωτικών αγαθών και μόνο. Αν δεν παίζει επώνυμο μπλουζάκι, τρία αμάξια, πισινάρα, έχασες τη μπάλα… Ποιος το χέζει το πάρκο, το δάσος, το νοσοκομείο, το σχολείο, το μετρό, τους ποδηλατόδρομους; Αυτά είναι για τους τεμπέληδες και τους μπατίρηδες… Αν έχεις φράγκα, βλέπεις, εξασφαλίζεις τα πάντα για πάρτη σου.
4. Χαίρεσαι που έχεις περάσει από ένα εκπαιδευτικό σύστημα που μπερδεύει χωρίς να παιδεύει. Δεν έχεις πρόβλημα ούτε με την υλικοτεχνική υποδομή, ούτε με τις παιδαγωγικές μεθόδους, ούτε με προσευχές και αγιασμούς. Αυτά τα λεν οι φιλελεύθεροι αριστερισταί άπλυτοι και λοιποί εχθροί της πατρίδος. Το διάβασμα κάθε βιβλίου είναι χάσιμο χρόνου έτσι κι αλλιώς και για αυτό τη βγάζεις μπροστά στην TV. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει, δώσε κανα φράγκο παραπάνω στους καθηγητές κι είμαστε κομπλέ. Α! Και κουβέντα για αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου… Αυτά είναι πράματα του διαβόλου και των αρπαχτικών της αγοράς.
5. Το μόνο που αλλάζει με την πολιτική είναι τα χέρια που ’χουν πρόσβαση στο αντικείμενο της μάσας. Ψηφίζεις μόνο αυτούς που θα βγάλουν την άδεια για το αυθαίρετο και θα βολέψουν τα παιδιά σου. Ποιος νοιάζεται για τον κόσμο που θα μεγαλώσουν τα δισέγγονα και τρισέγγονά σου. Εσύ θα την έχεις κάνει για τον Άγιο Πέτρο προ πολλού…
ΥΓ. Αν πάλι, δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στα προαναφερθέντα, ίσως τότε η ψήφος στους Οικολόγους Πράσινους να είναι μία νέα αρχή… Μαζί με σένα, μαζί με τους Πράσινους, θα κάνω ό,τι μπορώ για να ακουστεί μια μικρή παραφωνία στα έδρανα της καθυβρισμένης αυτής βουλής… Με βρίσκεις στα ψηφοδέλτια της Α’ Αθήνας και στους δρόμους της οικολογικής και ανθρωπιστικής ευαισθητοποίησης.

27 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ. Ο ΤΟΠΟΣ ΒΟΥΙΖΕΙ ΟΤΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.Ο ΛΥΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οικολόγοι πράσινοι σε αυτές τις εκλογές θα πάρουν τα κάκαλα μου.
    Δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο πιθανότητα να μπούνε στη βουλή και αυτό μόνο και μόνο λόγο εκείνου του Τρεμόπουλου που έχει εξαφανιστεί ντεμέκ είναι Ευρωβουλευτής.
    Οι οικολόγοι πράσινοι έσκαψαν μόνοι τους τους τον λάκκο, τώρα είναι καιρός να μπούνε μέσα, και στην περίπτωση που δεν μπούνε από μόνη τους, θα τους χώσουν οι ψηφοφόροι.
    Να πάνε να βάλον υποψηφιότητα στα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε "ΟΙΚΟΛΟΓΕ" που κρατάς το τσιγαράκι στη φωτογραφία και τη δείχνεις και στον κόσμο, δεν το ξέρεις ότι ο καπνός του τσιγάρου δεν είναι και τόσο οικολογικός; Μπορεί τα τοξικά που ελευθερώνονται να είναι βραχύβια και να μη δημιουργούν νέφη, αλλά είναι περίπου 10 φορές ισχυρότερα από τα καυσαέρια ενός αυτοκινήτου και άρα εξαιρετικά βλαβερά για τη βλάστηση. Εκτός από τη ζημιά στους ανθρώπους και τα ζώα. Όχι μόνο δεν είσαι οικολόγος, είσαι και βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εν λόγω χαρούμενος κύριος με την τσιγαριά και το καφέ είναι εναντίον της κατοχής SUV. E,μάλλον σε λάθος χώρα έχει θέσει υποψηφιότητα γιατί όλοι οι Έλληνες θέλουν να έχουν από τέτοιο και είναι και δικαίωμά τους!!! Τώρα πέρα από τα λουλουδάκια και τις πρασινάδες η οικονομία που προτείνουν στηρίζεται πάνω σε ευχολόγια και science fiction. Οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας δεν μπορούν ακόμη να καλύψουν τις σημερινές ενεργειακές ενάγκες και ίσως να περάσουν πολλές δεκαετίες για κάτι τέτοιο. Όσον αφορά το Σκοπιανό ζήτημα μόνο οργή προκαλούν στο μέσο Έλληνα και γενικά δείχνει ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα τους... Συγγνώμη παιδιά αλλά χάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @KRULL
    Ξέρεις ότι εκπνέεις ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ όλη τη μέρα; Ακόμη κι όταν κοιμάσαι! Για να μην αναφερθώ στα αέρια που παράγονται κατά τη χώνεψη... Η θειά που καίει λιβάνι γεμίζει το σπίτι με τετραυδροκαναβινόλες (THC), ενώ με το "κεράκι στην εκκλησιά" καλπάζει η κλιματική αλλαγή.
    ΔΕΝ είναι οικολογία να μην καπνίζεις. Ούτε αν σου φύγει χαρτοπετσέτα από τον αέρα είναι θέμα της οικολογίας.
    Το να μην θεωρείς το ΙΧ σαλόνι για ν'ακούς ραδιόφωνο, όπου καταναλώνεις 1 ώρα κάθε πρωί, είναι οικολογική στάση.


    Μπράβο στον υποψήφιο Χρήστο Πουλάκη! Εγώ δεν ψηφίζω Α΄Αθήνας, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαοθαλασσα

    στην ομιλια Παπανδρεου

    στο Πεδιο Αρεως!!

    Νικη Πασοκ με 47 % !!!!

    Αλκιβιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι δυνατόν να παριστάνεις τον οικολόγο με το τσιγάρο στο χέρι. Οι επιπτώσεις ενός μόνο τσιγάρου στον πνεύμονα αντιστοιχούν με τα καυσαέρια που θα εισπνεύσεις αν σταθείς αρκετές ημέρες στην Ομόνοια. Δίνεις το χειρότερο παράδειγμα και δεν δικαιούσαι να μιλάς για μόλυνση της ατμόσφαιρας. Σκεπτόμουν από αντίδραση στα πολιτικά τζάκια να ψηφίσω Οικολόγους Πράσινους για να τους δώσω την ευκαιρία να καταγραφούν στον πολιτικό πίνακα της χώρας. Μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας σου με το τσιγάρο άλλαξα γνώμη και γράφω κατευθείαν αυτό το σχόλιο χωρίς καν να διαβάσω το κείμενό σου. Δεν με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματά σου, γιατί θεωρώ προκαταβολικά ότι είναι υποκριτικά. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο βλακώδες πολιτικό ξεκίνημα από το δικό σου. Δεν υπήρχε κανείς πιο έμπειρος στο κόμμα σου να σε συμβουλεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οικωλόγε,

    καλή δουλειά έκανες για τη ΝΔ

    σε ευχαριστούμε πολύ

    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μόνο η αισθητική του καφέ με το τσιγαράκι, και με πρώτη λέξη στιο κείμενό σου "γουστάρεις"... με κάνουν να σου πώ φιλαράκι ότι όχι... ΔΕΝ γουστάρω...

    Αντε Γειά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ - ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ Ἠ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΓΟΥΣΤΑΡΩ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ἠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΠΑΡΑΣΙΤΟ" ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ἠ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το τσιγάρο. Αν είχε ένα κομμένο λουλούδι στο χέρι θα λέγατε ότι ρήμαξε τη χλωρίδα;
    Η οικολογία δεν έχει σχέση με την υγιεινή διατροφή και τον καλό ύπνο. Αφορά στη διατήρηση του περιβάλλοντος για να έχουμε και αύριο, για να ζούμε σε ανθρώπινες συνθήκες.
    Ανυπόφορη η εμμονή στην εικόνα με τους φροντισμένους κήπους (= φυτοφάρμακα;) και την "αξιοποίηση" του ενός ή του άλλου άλσους.
    Όποιος θέλει στημένους κυρίους με γραβάτες, γούστα είναι αυτά, ξέρει τι να κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι χρησιμοποιείς την οικολογία μόνο και μόνο για να περάσεις εκείνο που πραγματικά ενδιαφέρει εσένα και τους ομοίους σου. Την απώλεια της ανθρώπινης συνείδησης που ακόμα επιβιώνει παρά τις δικές σας προσπάθειες. Ε δεν θα γίνουμε όλοι ανώμαλοι και παιδεραστές ούτε ανδρείκελα που φοβούνται να πολεμήσουν για αξίες όπως ελευθερία, δημοκρατία, ισότητα και δημιουργούν ένα σωρό άλλοθι και επιχειρήματα γι΄αυτό. Ευχαριστουμε αλλά δεν θα πάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καιγιατί ρε παλληκάρι δεν παίρνεις το Μάλμπορο και το καλάσνικοφ να βγεις στο βουνό και κάθεσαι και βάζεις ηποψηφιότητα στις εκλογές; Αυτά είναι αστικά κατάλοιπα και αφου ο Τσε σε συμβουλεψε να κάνεις πολλά Βιετνάμ μπορείς με την άδεια του Τσε να σκοτώσεις όσους αστούς θέλεις. Αυτό είναι και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌ μόνο μην ξεχάσεις επειδή εισαι και οικολόγος να ραντίζεις τα πτώματα που αφήνεις πίσω σου γιά να μην βρωμίζει ο τόπος. Δεν ξέρω αν έχεις κανένα επάγγελμα αλλά πριν αρχίσεις να σκοτώνεις οπωσδήποτε θα πάρεις την άδεια του αρχιοικολόγου Τρεμόπουλου και του μπαμπά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μας πουν τα πασόκεμον γιατί από Ιουλιανού μέχρι Ηπείρου στην Πατησίων είχε μόνο "βρώμικα" και από Ηπείρου μέχρι Μάρνης είχατε βάλει "μεταφερόμενους" για μπούγιο...
    Ρε ουστ, είστε για γέλια. Νομίζετε ξεχάστηκαν τα όργια σας 20 χρόνια λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...

    ΠΟΛΥ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    Υ.Γ. ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ..ΤΣΟΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αετος αυτος ο τυπος, καλοκαιριατικα, και παραθετει φωτο ντυμενος σα κρεμμυδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κι εκείνος ο ξεβράκωτος που είναι δίπλα του στη φωτογραφία τι παριστάνει; Ας του πει κάποιος να μαζεύει τα παντελόνια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε πρασινε,αυτες τις μπουρδες να τις πεις στους Σκοπιανους ομοφυλους σου,κι αν δεν σας αρεσει να φυγετε και απο την χωρα.Ο μεσος Ελληνας δεν γουσταρει τις διαστρεβλωμενες αποψεις σας για οτιδηποτε ανωμαλο και ανθελληνικο.Εχετε βαλθει να κανετε τον Ελληνα οτιδηποτε αλλο εκτος απο ....Ελληνα.Ετσι γουσταρουμε να ειμαστε αντιδραστικοι στις πρασινοπαπαριες σας,δουρειο ιππο των Αμερικανων σε ολο τον κοσμο και την Ευρωπη.Απο που τα παιρνει ο Τρεμοπουλος και ο καθε...ευαισθητος πρασινοφρουρος;Οι αλλοι ειναι μαλακες δηλαδη και θελουν να ζουν σε περιβαλλον ρυπαρο;Αφου εκτος απο τις πρασινομαλακιες σας,δεν εχετε να πειτε τιποτε αλλο.Περα απο αυτο,τωρα που απαγορευτηκε το καπνισμα,βρηκες εσυ την ωραια φωτογραφια ενος τριτοκοσμικου αραχτου με καφε και τσιγαριλικια νεου,που θα δωσει λυσεις στην οικολογικη καταστροφη;Αντε ρε ψηστε καμμια....σαλατα.Τελικα οσοι εχουν κουσουρια,καταληγουν σε τετοιες ομαδες απροσαρμοστων,που προσπαθουν να πεισουν οτι η αποψη τους ειναι η σωστη για να μην νοιωθουν μονοι στην απομονωση τους.Χαμενες συνειδησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαλάκα αραβοκρητικέ οικολόγε της πούτσας που καβαλάς εσύ και η μάνα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποια πράγματα που λέει είναι σωστά. Η αδιαφορία και η επιθυμία για βόλεμα στο Δημόσιο (ή γενικά) του Νεοέλληνα είναι η μεγαλύτερη πληγή σήμερα και χάρη σε αυτήν τη νοοτροπία ζουν και βασιλεύουν ακόμα τα δύο μεγάλα κόμματα και οι πολιτικές τους. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες γενικώς και αορίστως αλλά η ανυπαρξία συγκεκριμένης πολιτικής εισροής μεταναστών στην πατρίδα μας σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας.
    Αλλά σε αντίθεση με την άποψη του Κου Πουλάκη:
    - Τα σύγχρονα SUV ρυπαίνουν πολύ λιγότερο από ένα αυτοκίνητο προηγούμενης δεκαετίας. Επίσης συνήθως πιάνουν και λιγότερο χώρο στάθμευσης από ένα μεσαίο οικογενειακό μοντέλο.
    - Η χρήση Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας πρέπει οπωσδήποτε να εξαπλωθεί και πριμοδοτηθεί,αλλά δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της χώρας (και οποιασδήποτε χώρας) για τις επόμενες δεκαετίες.
    - Η θρησκεία για τον Έλληνα αποτελεί ουσιαστικά μέρος της ταυτότητάς του ως λαός, και ενισχύει την εθνική συνείδηση σε δύσκολες καταστάσεις. Καμία σχέση δεν έχει βέβαια αυτό με τα σκάνδαλα της Εκκλησίας και την τεράστια περιουσία (και επιρροή) που διαθέτει για να κινεί καταστάσεις.
    - Τα εθνικά θέματα και η εξωτερική πολιτική είναι πολύ σοβαρά θέματα που χρειάζονται πολιτικές με γνώμονα το γεωστρατηγικό συμφέρον της χώρας και της ενίσχυσή της ως σημαντικού παράγοντα στους οργανισμούς στους οποίους ανήκει. Και φυσικά δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια του -υπάλληλου του Ιδρύματος ΣΟΡΟΣ και της ανθελληνικής του πολιτικής- Τρεμόπουλου.
    Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.
    www.dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλαράκι ωραία τα λες, αλλά όντως αυτό το τσιγαράκι δεν τρώγεται με τίποτα. Εκτός αν ζήλεψες την... Κανέλλη που καπνίζει αρειμανίως στα παράθυρα! Wake up, δεν είσαι πια 15!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ακολουθεί συνταγή κατασκευής εναλλακτικών υποψηφίων:

    Θα χρειαστούμε :
    - ένα αποτυχημένο αριστερό κοματόσκυλο που αφού έχει εκδιωχθεί κλοτσηδόν από την κομματική νεολαία που έγλυφε, ψάχνει να ενταχθεί σε ένα σχήμα που θα τον κάνει να φαίνεται μαχητικό αλλα και ψευτοπροοδευτικό.
    - έναν δάσκαλο ταχείας εκμάθησης συγκεχυμένης, θολοκουλτουριάρικης, μονοθεματικης κομματικής γραμμής.
    - Γκεϊ φρεντλυ εμφάνιση και σε ιδανική περίπτωση αντίστοιχη χροιά φωνής.
    - Καθημερινά καζουαλ ρούχα κατά προτίμηση φθαρμένα από καθιστικές διαμαρτυρίες και βραδιές μπύρας στην πλατεία (Εξαρχείων εννοείται).
    - Πλήρη απώλεια συνείδησης και ντροπής απέναντι στην μισθοληψία απο διεθνείς(τικές) ΜΚΟ γνωστής ιδιοκτησίας.

    Ανακατεύουμε τα παραπάνω μέχρι να μας έρθει πράσινος εμετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε πρασινε,

    Γι αυτό δεν θα μπείτε ποτέ στη Βουλή. Το 2,2% ειναι η οροφή σας!!!

    Ειδικά οταν ψάχνεις ψηφοφόρο που να ειναι ταυτόχρονα ομοφυλόφιλος, εθνικός μειοδότης, να μην του αρεσει να πινει μπυρες με τους φιλους του, να μην του αρεσει το ωραιο ντυσιμο, που να μην εχει κανει καμια πολεοδομική παραβαση κτλ κτλ.

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν τα πληρωμένα γκάλοπ δεν σας διαφημίζαν ως ανερχόμενο κόμμα σήμερα δεν θα σας ήξερε ούτε η μάνα σας.
    Τώρα όμως μάθαμε τις θέσεις σας για το σκοπιανό και θα σας ξεχάσει και η μάνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ειναι αλήθεια ότι οι οικολογοι πρασινοι και οι άλλοι οικολογοι και οι άλλοι ανθρωποι πρεπει να κανουν προσπαθειες να κοψουν το τσιγαρο και το κρεασ.Για τα εθνικά θεματα πρεπει να γινει συζητηση στους οικολογους και στα άλλα κομματα και στην κοινωνια.ΟΙ οικ πρασινοι λενε αυτα που λεει η νδ το πασοκ το κκε και ο συν για τη φυρομια.Δε λενε κατι διαφορετικό όπως πχ ο καρατζαφερησ.Λενε βορεια ή ανω μακεδονια.
    Το ερώτημα είναι τι γινεται με την τουρκια.Οι οικ πράσινοι και οι υπόλοιποι αριστεροί εθελοτυφλουν μαζι με νδ πασοκ.Η επεκτατική χούντα της τουρκίας μας απειλεί.Δε μπορει να λεμε μονομερή αφοπλισμό αλλά αντιθετα οπλα από τη ρωσσία και την κινα εσ 400 ισκαντερ βλήματα σουχοι αεροπλανα και ελικοπτερα .Ετσι και μειωση των δαπανων στο 50 τοισ εκατο θα εχουμε γιατι ειναι μιση τιμη απο τα αμερικανικα και εξοπλισμενοι θα ειμαστε.ΑΜΥΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΜΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση