GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως δεν θέλουν;‏...

...να εκλεγεί από τη βάση ο νέος αρχηγός της ΝΔ; . Από τη Σίσσυ Αλιγιζάκη Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά . Πράγματι, μας απογοητεύουν όλοι εκείν...

...να εκλεγεί από τη βάση ο νέος αρχηγός της ΝΔ;
.
Από τη Σίσσυ Αλιγιζάκη
Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά
.
Πράγματι, μας απογοητεύουν όλοι εκείνοι - βουλευτές, πολιτευτές και όχι μόνο- που βγαίνουν δημόσια και αρνούνται την εκλογή του νέου μας αρχηγού από τη βάση της παράταξης ισχυριζόμενοι τάχα ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι εφικτή ή ότι είναι δυσχερής λόγω έλλειψης εκλογικών καταλόγων και οργάνωσης. Να θυμίσουμε όμως ότι πάντα υπήρχαν κατάλογοι, όταν όλοι αυτοί έπρεπε να στείλουν προεκλογικώς μηνύματα ή να βρουν εκλογικούς αντιπροσώπους καθώς και όταν γίνονταν οι πάσης φύσεως εκλογές στα όργανα και στους θεσμούς της παράταξης (τοπικές, ΔΑΠ,ΟΝΝΕΔ κτλ).
Η υποκρισία περισσεύει. Κατάλογοι -αν χρειαστούν- και υπάρχουν και...

μπορούν να εμπλουτιστούν και μπορούν ,αν θέλετε, να ξαναγραφούν. Όσον αφορά στο καταστατικό, σαφέστατα και έχει μεγάλη αξία για την παράταξη. Εντούτοις, πολύ μεγαλύτερη αξία έχει η ενεργός και ισότιμη συμμετοχή όλων των Νεοδημοκρατών στα δρώμενα της παράταξης, ιδίως στο κορυφαίο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της παράταξης. Νομίζω ότι , εν τέλει, δεν χρειάζεται μεγάλη εφευρετικότητα, για να εντοπιστεί ο καταλληλότερος τρόπος εξασφάλισης ανοιχτής και ισότιμης, δημοκρατικής συμμετοχής. Αρκεί η θέληση!
Καλύτερα όμως ας θυμίσουμε σε όλους αυτούς που αρνούνται την ευρεία συμμετοχή της παράταξης σε αυτή την μείζονος σημασίας διαδικασία την ακόλουθη λαϊκή ρήση: δεν υπάρχει δεν μπορώ…υπάρχει δεν θέλω.

8 σχόλια

  1. Είμαι 36 ετών παντρεμένος με 2 παιδιά.Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Ανοίκω ( νομίζω) στην περίφημη μεσαία τάξη. Λίgο πρίν διάβασα στο internet ότι ο διοικητης της Τράπεζας της Ελλάδος ανακοίνωσε στον νέο υπουργό ότι το ταμειακό έλλειμα της Ελλάδος είναι στο 10% και πολύ πιθανο μέχρι το τέλος του έτους μάλλον (δηλαδή σίγουρα)πάνω απο 12%. Η είδηση περνάει τόσο απλά,κάποια μέσα ούτε καν την αναφέρανε.
    Όλα αυτά τα χρόνια μας λέγανε ότι το έλλειμα πέφτει η είναι τέλος παντων κοντά στο 3%. Τον τελευταίο χρόνο και λόγω της κρίσης μας λέγανε ότι είναι στο 4 άντε 5 και μάλλον 6 τελικά.
    Έρχεται λοιπόν σήμερα αυτός ο άνθρωπος που εννοείτε ότι εποπτεύει και ελέγχει τις Τράπεζες και την οικονομία γενικά στην Ελλάδα και σε μία μέρα το εκτοξεύει στο 12%!!!!!!!!!!!!!!
    Με το φτωχό μου μυαλό 2 σκέψεις μου έρχονται και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας.
    1) Η είναι τόσο άσχετος και επικίνδυνος για να έχει αυτή την θέση.ή 2) ή είναι τούλάχιστο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ( με όλη την σημασία της λέξης και ότι αυτό συνεπάγετε) γνωρίζοντας την πραγματική κατάσταση για το έλλειμα και εσκεμένα όλα αυτά τα χρόνια μας έλεγε για 3,4, και 5%..
    Πολύ απλά μαςείπε με τόσο απλό και κυνικό τρόπο ότι η Ελλαδα έχει χρεοκοπίση ΧΩΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! και ο μόνος λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα είναι ότι θα δημιουργήσουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην ΕΕ εάν βγάλουν χώρα - μέλος εκτός.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ( ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ) ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ " ΑΛΛΗΣ " ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΥΧΟΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ......
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

    ΝΙΚΟΣ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μιά απόδειξη ότι τον έχουν γραμμένο τον αγνό Νεοδημοκράτη οπαδό.Το να μας διδάσκει ο ΓΑΠ δημοκρατικές διαδικασίες είναι κάτι που δεν το αντέχουμε εμείς που θεωρούμε τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα με δημοκρατικές οργανωτικές δομές.
    Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν.Δεν μπορούν όμως να αγνοούν τον κόσμο της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΣΣΥ,
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΔ;


    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ Η ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ κι αν θέλουν,
    ΝΑ κι αν δεν θέλουν.
    Στα τέτοια μας.

    πουτάνα παράταξη της μίζας, της ρεμούλας, της μπούρδας, της εκτροπής και της μαλακίας, γαμημένη δηθεΝΔημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστύχως εδώ που φτάσαμε προσπαθουμε να σωσουμε τους εαυτους μας η τελοσπαντον την οικογενεια μας απο το τσουναμι της οικονομιας. Αν ειχαμε μια λογική λύση στο προβλημα αυτο ισως ολοι μαζι ΕΝΩΜΕΝΟΙ να καταφερναμε κατι. Βεβαια υπαρχουν και οι πολιτικοι που βοηθάνε .....στο αδειασμα του ταμειου...............
    Οσο για την ΝΔ δεν την βλέπω καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙ Η ΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση