GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί κατεδαφίζουν τον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας;...

Από το http://www.resaltomag.gr/ . ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι πολύ σοβαρό. Αρκετοί εκκλησιαστικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν σταματήσει την αναμετάδωσητ...

Από το http://www.resaltomag.gr/
.
ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι πολύ σοβαρό. Αρκετοί εκκλησιαστικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν σταματήσει την αναμετάδωσητου νέου προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Μετά από την ανάληψη της διεύθυνσης του σταθμού από το δίδυμο ενόςκουλτουριάρη θεολόγου και μίας μουσικής παραγωγού που ήρθε από το ραδιόφωνοτου Αλαφούζου, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος άρχισε ναχάνει το πνευματικό χαρακτηριστικό του αλλά και το ειδησειογραφικό που τονδιαφοροποιούσε από τους άλλους σταθμούς.
Είναι ευρύτατα γνωστό ότι...

στους 89,5 υπήρχαν ειδήσεις που δεν έβρισκες αλλού. Ακόμη, η ορθόδοξη πνευματικότητα που είχαν αρκετές εκπομπές (θα μπορούσε να είναι περισσότερες) για πολύ κόσμο ήτανμία όαση στην καθημερινότητα.
Οι αλλαγές που έγιναν με το νέο πρόγραμμα απο-ορθοδοξοποιούν τον ΡαδιοφωνικόΣταθμό της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έγινε ένας χλιαρόςψευτοκουλτουριάρικος σταθμός, πάντως όχι σταθμός Εκκλησίας. Κακέκτυπο Τρίτο Πρόγραμμα πάει να γίνει, τσοκαρία με φτεράάάά.
Ας θυμούνται οι υπεύθυνοι ότιτο Τρίτο εκπέμπει και στους 666 χιλιόκυκλους. Παλιότερα, είχε βουήξει ο κόσμος με τα κατορθώματα άλλου διευθυντή που είχεφτάσει σε σημείο να χαρακτηρίσει τον αγιασμό "βρωμόνερο". Αυτό επί Χριστόδουλου.
Ο Ιερώνυμος τί στο καλό κάνει; Η Ιερά Σύνοδος με ποιά κριτήριαεπέλεξε τους διευθύνοντες; Σε γκουρού πήγαν; Αυτό θα εξηγούσε και το κόψιμοτης εκπομπής από την Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων. Αυτή που είχε ομακαριστός π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος.
Να μην πούμε την γαϊδουριά απέναντι σε ανθρώπους που τους έκοψαν την εκπομπή και το κουλτουρέικο ούτε καν τους ενημέρωσε. Πήγαν να κάνουν εκπομπή και το έμαθαν τυχαία. Ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος γνωρίζουν για αυτή την ανευθυνότητα και αντιεπαγγελματισμό; Να καταλάβουν ότι ο Σταθμός είναι Δικός ΜΑΣ, των πιστών της Εκκλησίας. Οιδιευθύνοντες είναι προσωρινοί υπηρέτες μας. Πως καταφέρνουν τέτοια μπουμπούκια να μπαίνουν στην Εκκλησία;

21 σχόλια

  1. "ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι πολύ σοβαρό...."

    Και γιατί είναι πολύ σοβαρό ένα θέμα που αποασχολεί αποκλειστικά τα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου και κανέναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω ο ΠΑΠΑΡΑΣ
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ
    ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ.
    ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΑΡΧΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλα ντε;Πως είναι δυνατόν να ακούγονται κι άλλες φωνές και ιδεολογιές;
    Δεν μένει παρα να πείτε πας μη Ορθόδοξος χριστιανός άπιστος.
    Στην Ελλάδα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι σαν και σας που μπορεί να πιστεύουν στο Βούδα,στον Αλλάχ,στο Δία και όπου αλλού θέλουν.Αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να ακούγονται τα πιστεύω τους κατά τους σκοταδιστές, γιατί ο εναγκαλισμός κράτους-εκκλησίας δεν τους το "επιτρέπει" ποικιλοτρόπως.
    Δυστυχώς η θρησκευτική πόρωση,φανατισμός και σκοπιμότητα
    καλά κρατούν την πρώτη 10ετία του 21ου αιώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na dosoun piso ta oikopeda pou exoun katapatisei exoun pioi tou kosmaki to aima oi paliokseftiles tempelides roufianoi mpinedes kolomparades to livani tous marane eiste papas oxi kolomparas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να επαναφέρουν στο σταθμό της εκκλησίας Dr ΡΕΣ/ΡΕΣΕΣ που διεπρεψαν με την χριστιανική αρθογραφία τους στο press και ο θεός βοηθός μεγάλη η χάρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το όποιο του λαού δεν χρειάζεται αναμεταδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι περιμένετε από ανθρώπους αλιβάνιστους σαν τον Ζαμπέλη, Δήμητσα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 13 Οκτ 2009 8:45:00 μμ

    Προφανώς δε γνωρίζεις πως ο Ρ/Σ της Εκκλησίας είναι από τους λεγόμενους "ιδιωτικούς". ΄Εχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκοπό λειτουργίας και απευθύνεται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στα ορθόδοξα μέλη της και κατόπιν σε όσους θέλουν να τον ακούν.
    Ποιός σου είπε πως άλλες θρησκευτικές ομάδες πχ Πεντηκοστιανοί, δεν έχουν Ρ/Σ σταθμούς και μάλιστα εμβελείας και δυνατοτήτων κατά πολύ ανώτερες και αυτών των κρατικών;
    Τελος τον Ρ/Σ της εκκλησίας αλλά και των Μητροπόλεως τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ οι χριστιανοί μέσα από τους προυπολογισμούς των ενοριών μας. Και πληρώνουμε στο κράτος τον "αέρα" μέσω του οποίου εκπέμπουν οι σταθμοί αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ; ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. ΠΟΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΛΛΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    Το ότι τα αποβλακωμένα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου είναι πολυάριθμα δεν αμφισβητείται. Το ότι η εκκλησια δεν έπαθε τίποτε δυο χιλιάδες χρονια είναι λάθος. Ο χριστιανισμός χάνει συνεχεια μετά την εμφάνιση του ισλαμ και στην Ευρώπη με την γαλλική επανάσταση έχει χάση όχι μονο περιουσια αλλα και επιρροή. Το ορθόδοξο ιερατείο υπό την προστασία των τούρκων σουλτάνων διατήρησε και περιουσια και επιρροή στα πρόβατα που το ακολουθούν. Θα έρθει όμως και η ώρα που τα ρασοφόρα κοπρόσκυλα θα λογοδοτήσουν και τα ιερα τους μπιχλιμπίδια θα πεταχτούν στα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΤΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιο πνευματικό χαρακτηριστικό του καημένε, ένα ηχητικό μπουρδέλο ήταν και είναι, με επαγγελματίες πιστούς να αλιεύουν κορόιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΙΤΕ ,ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΥΣ .



    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ .



    Ο ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ .

    ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ ΤΩΝ 12.56 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΤΟΝ 6ο ΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ; ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΒΑΓΙΑΖΙΤ Ο Β'. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1054. Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1453. ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΟΣ. ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΖΕΙΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΧΡΕΙΕ ΚΑΙ ΣΚΩΛΗΚΟΒΡΩΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 15 Οκτ 2009 10:09:00 πμ
    αει γαμήσου αποβλακωμένο χριστιανικό πρόβατο και συ και το μπάσταρδο του θεού του και παρθένα μαμά του.
    οι γνώσεις σου της ιστορίας είναι μεγαλειώδεις, μήπως σε επιφοίτησε ένα περιστέρι που γκάστρωσε την παρθένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το επίπεδο του διαλόγου και η αθυροστομία που διακρίνει και της δύο πλευρές μας έχει κουφάνει.
    Προτείνω να γίνει δημόσια από άμβωνος αντιπαράθεση. Α ρε παριστάνετε και τους χριστιανούς, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απλά φανατισμένοι υπάνθρωποι είσαστε που καμμιά σχέση δεν έχετε με την ορθοδοξία. Και χαμηλής ηθικής είσαστε και έχετε συνασπιστεί σε κόμμα του χριστού και έχετε εισβάλει παντού και προωθείτε ότι πιο ανήθικο και αντιδραστικό έχει να επιδείξει αυτή η κοινωνία. Το επίπεδο σας και τις αρχές σας το δείχνετε καταθέτοντας τις απείρου κάλλους απόψεις σας. Δυστυχώς σας δίνουν επιχειρήματα κάποιοι βαλτοί του επιπέδου σας που δήθεν κριτικάρουν την ορθοδοξία. Είστε επικίνδυνοι οπαδοί των Βατοπεδινών , των παραχριστιανικών οργανώσεων που δήθεν κόπτεσθε για τη θρησκεία ενώ στην πραγματικότητα φαρισαίοι είσαστε και κανένα ενδιασμό να πατήσετε επί πτωμάτων για το προσωπικό σας συμφέρον που το πενδύετε ως θείον θέλημα. εισαστε εσεις που κατηγορούσατε τον αρχιεπισκοπο ως κλεφτη και απαταιώνα για να εκλεγεί η δεξια του κξυριου. Είσαστε εσεις που γλίφετε τον "κλεφτη" αρχιεπίσκοπο για να επιβιώσετε. Είσαστε εσεις που μέσα στα σχολια κανετε προσηλυτισμό κι προαγανδα. Είσαστε εσεις που έχετε γελειοποιήσει τη θρησκεία με την εμμονή σας για το υποχρεωτικό της προσευχής στα σχολεία ,όταν κανεις δεν δεχεται να κανει προσευχη , το ακροατηριο συνηθως δεν δινει σημασία και αυτος που κανει την προσευχη [εφοσον] βρεθεί τη διαβάζει από σκονάκι που του δίνει ο θεολογος. Υποκρισία σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 15 Οκτ 2009 3:22:00 μμ


    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΩΤΗΣΩ

    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ,ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ;


    ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ (;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑ
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΟΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΑΙΣΜΑ ΚΟΚΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
    Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΣΑΣΕΙΣ:
    *ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ
    *ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΜΗΠΩΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΣ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ [ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ]
    ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΩΜΟΚΟΧΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
    ΕΛΕΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΟΜΑΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ ΣΑΣ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙς ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ , ΒΑΦΤΗΣΙΑ.. ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ,ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ;
    Εγώ δεν πιστεύω σε παρθενογέννηση, σε ανάσταση νεκρών, στο τίμιο ξύλο, στην αγια ζώνη, σε θαυματουργές εικόνες, στην σωτηρια πτωματολαγνεια. Και γιατί να μην χλευάζω με αυτούς που τα πιστεύουνε, τα πρόβατα του χριστιανικού ποιμνίου.
    Οι εποχές που οι κοπρίτες με τα ράσα και τα πρόβατα τους αποφάσιζαν τι είναι αποδεκτό η όχι πέρασε ανεπίτρεπτη. Έμαθα να βρίζω διαβάζοντας τα κείμενα των τριών ιεραρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    [ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ 95% ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ 5% ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ]
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ
    *ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ
    *ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΜΗΠΩΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΣ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ [ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ]]
    ΕΛΕΟΣ ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΙ , ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:27 ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤ ΙΕΜΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΟΑΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΛΕΜΕ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΟΙΣΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΩΦΟΣ ΚΑΙ ΑΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΕΛΕΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ, ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ.
    ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ [ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ] ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΑΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση