GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Μπατζελή: Η τέλεια επιλογή του πρωθυπουργού...

Aπό την Μαρία Σεφέρου http://seferou.blogspot.com/ . Αφήνοντας πίσω τις όποιες επιφυλάξεις ένιωσα χρέος να διατυπώσω σε προηγούμενα άρθρα μο...

Aπό την Μαρία Σεφέρου
http://seferou.blogspot.com/
.
Αφήνοντας πίσω τις όποιες επιφυλάξεις ένιωσα χρέος να διατυπώσω σε προηγούμενα άρθρα μου για τις συγχωνεύσεις και κατάργηση υπουργείων, οφείλω να επαινέσω ό,τι καλό βλέπω και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε δημιουργική και δίκαιη προσπάθεια για το καλό των Ελλήνων. Δεν έχω προφτάσει να διαβάσω τα βιογραφικά όλων των νέων υπουργών και υφυπουργών, όμως διάβασα εκείνο της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή, και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα. (Δείτε εδώ κι εδώ). Χωρίς επιφύλαξη, πιστεύω ότι...

είναι το άριστο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση. Μου άρεσε και η φυσιογνωμία της υπουργού. Εκπέμπει κάτι θετικό και ευχάριστο. Της εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Μπήκε στο Υπουργείο που της ανατέθηκε με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και λίγο… τσαμπουκά! Χαριτωμένο τσαμπουκά, όμως! Έναν τσαμπουκά που δε φοβίζει αλλά εμπνέει, δεν παραλύει τους αποδέκτες αλλά τους ξυπνάει τη θέληση για δουλειά - έντιμη και παραγωγική δουλειά. Τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα εγώ και, αν ήμουν υπάλληλός της, θα έκανα το παν για να την ευχαριστήσω με την εργασία μου. Να τη βοηθήσω στη δύσκολη αποστολή της, διότι πάνω απ’ όλα δείχνει ν’ αγαπάει τους αγρότες, αυτούς τους ηλιοκαμένους και πρόωρα ρυτιδωμένους, παραμελημένους και συχνά παρεξηγημένους, στυλοβάτες της ζωής! Διότι αυτοί μας τρέφουν, αφού δεν έχουν κατασκευαστεί κι ούτε πρόκειται ποτέ να εφευρεθούν πλαστικά τρόφιμα για να μας συντηρήσουν στη ζωή.
Η Κατερίνα Μπατζελή φαίνεται ν' αναγνωρίζει την αξία του αγρότη και τη θεμελιώδη προσφορά του στη ζωή και την κοινωνία, και είδε το υψηλό της λειτούργημα σαν ευκαιρία να τον ανακουφίσει! Κι όταν αγαπάει κανείς τους ανθρώπους που τάχθηκε να υπηρετήσει είναι επόμενο να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιτύχει το στόχο του. Επιπλέον, σα γυναίκα που είναι, μπορεί ν’ αποδειχτεί η πιο στοργική μάνα για τους αγρότες. Μια έξυπνη, έμπειρη, χαριτωμένη και τρυφερή μανούλα, που θα κάνει, ελπίζω, όσους δικαιολογημένα σκέπτονται να εγκαταλείψουν την εγκαταλειμμένη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ύπαιθρο να το ξανασκεφτούν και να επιμείνουν στην καλλιέργεια της ιερής γης που παρέλαβαν από τον πατέρα τους.
Πάμε για δράση Κατερίνα,
Πάμε ν’ αλλάξουμε ζωή,
Να δούμε όνειρα από κείνα,
Που δεν τελειώνουν το πρωί!
Αυτούς τους στίχους σιγοτραγουδάνε τώρα στη νέα υπουργό αγρότες απ’ άκρου σ’ άκρο της Ελλάδας! Είχα την αγαθή τύχη να κατάγομαι από αγροτική οικογένεια, να γνωρίζω από πρώτο χέρι και να έχω βιώσει από μικρό παιδί τους καημούς και τα βάσανα των αγροτών. Έτσι, λοιπόν, μου δόθηκε η ευκαιρία ν’ ακούσω ενθουσιώδη σχόλια για την καινούργια υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένα αίσθημα ανακούφισης και προσδοκίας γεννήθηκε στις καρδιές των αγροτών με την ορκωμοσία της Κατερίνας Μπατζελή - του δικού τους ανθρώπου!
Στη ορεινή Κορινθία εφέτος είδαν τους κόπους μιας χρονιάς να σαπίζουν πάνω στα κλήματα από τις δυνατές βροχές του Σεπτεμβρίου. Άλλωστε δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι πολύ συχνό. Οι αγρότες είχαν αγωνιστεί σκληρά όλο το χρόνο, εκτεθειμένοι στους κινδύνους των φυτοφαρμάκων, για να πάρουν εισόδημα το Σεπτέμβρη, αλλά ο ανάλγητος καιρός είχε άλλα σχέδια γι΄αυτούς. Μια ζωή στο έλεος του καιρού και των αδίστακτων μεσαζόντων βρίσκονται οι αγρότες… Εργάζονται, αλλά δε γνωρίζουν ποτέ αν στο τέλος πληρωθούν για την εργασία τους. Δέκα λεπτά το κιλό τους έδιναν εφέτος οι έμποροι για τη σουλτανίνα, πριν σαπίσει από τις βροχές. Οι Μαροκινοί μετανάστες ζητούσαν 40 ευρώ για οκτάωρο εργασίας! Στο τέλος έμπαιναν και μέσα οι αγρότες.
Όπως είπε η κ. Μπατζελή, άμεσα θα ληφθούν μέτρα φορολογικού και συνταξιοδοτικού χαρακτήρα, που αφορούν την αύξηση των αγροτικών συντάξεων, ρυθμίσεις για την επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες και επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου. Ωστόσο, «Tην πόρτα... της εξόδου θα βλέπει όποιος δεν θελήσει να εργαστεί σκληρά με τους όρους της διαφάνειας και της αξιοπιστίας», δήλωσε η νέα υπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει. (Δείτε εδώ.) Αυτή είσαι Κατερίνα! Είμαι μαζί σου στον ιερό αγώνα που άρχισες! Και σε διαβεβαιώνω δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Εύχομαι τα λόγια σου να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψη και ν’ αποδώσουν γλυκούς καρπούς! Τους αγρότες και τα μάτια σου, τώρα, Κατερίνα Μπατζελή. Νάσαι πάντα άξια και επιτυχημένη στους στόχους σου. Καλή δύναμη και έμπνευση να έχεις, και νάσαι πάντα καλά!

Υ.Γ. Για όσους διαβάσουν αυτό το άρθρο τυπωμένο και δε θα έχουν δυνατότητα ν’ ανοίξουν τα links που έδωσα για να δουν το βιογραφικό της Κατερίνας Μπατζελή, παραθέτω μερικές πληροφορίες για την επιτυχημένη ομολογουμένως πορεία της στη δημόσια ζωή.
«Είναι σύμβουλος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Ενώσεων (ΓΕΣΑΣΕ). Ως εκπρόσωπος τους συμμετέχει στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Γ' ΚΠΣ καθώς και στην επιτροπή παρακολούθησης του Γ' ΚΠΣ. Είναι επίσης σύμβουλος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου και Ελιάς (ΕΔΟΕΕ) σε ζητήματα που αφορούν στη συγκρότηση και την ενεργοποίηση της καθώς και σύμβουλος αγροτοβιομηχανικών επιχειρήσεων σε θέματα πολιτικής τροφίμων. Από το 1993 ως το 1996 ήταν γενική γραμματέας διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων του Υπουργείου Γεωργίας.
Από το 1989 ως το 1992 ήταν μέλος του γραφείου της Ελληνίδας Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από το 1983 ως το 1989 ήταν επιστημονική συνεργάτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Είναι αντιπρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου (ΙΣΤΑΜΕ).
Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.»
(Πηγή: Ελευθεροτυπία)

18 σχόλια

  1. Από το βιογραφικό της κυρίας Υπουργού προκύπτει ότι είναι τέκνο του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρει βέβαια ούτε είδε τίποτα για τη κατασπατάληση των ευρωπαικών πόρων στη Γεωργία, για τη σκόπιμη κακοδιανομή των επιδοτήσεων από τη πράσινη νομενκλατούρα, για τις καταδίκες από το ΔΕΚ σε βάρος της Ελλάδας, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ένα ερώτημα που ισοδυναμεί, κατ΄ εμέ, με ένα άλλο: ηλεκτρική καρέκλα ή γκιλοτίνα; Γιατί αν μου ζητούσατε να διαλέξω ανάμεσα στα δύο, θα σας απαντούσα... αθεϊσμός, μην έχετε καμία αμφιβολία... Για ποιους λόγους; Διότι δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε μια βίαιη ιδεολογία και σε μια μαλθακή σκέψη. Η βίαιη ιδεολογία είναι η θρησκεία του ενός και μοναδικού Θεού, γιατί η μοναδικότητα παρασύρει στη ριζοσπαστική μισαλλοδοξία για όλα όσα δεν είναι αυτός ο μοναδικός Θεός, μέχρι και, συμπεριλαμβανομένης, μιας μισαλλοδοξίας για έναν ορισμό του Θεού που δεν θα είναι ο αυστηρώς ορθόδοξος.
    Αλλά ακόμη και αν είναι χαμένος εκ των προτέρων, πρέπει να τον δώσουμε αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι η τιμή της φιλοσοφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ?
    ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ.
    Ή ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΝΟΜΙΕΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
    ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ 20ΑΡΙΑ?

    ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ 12% ΘΥΜΙΖΟΥΝΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ 2004 ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?
    1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ 2009 ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κατερίνα Μπατζελή φαίνεται ν' αναγνωρίζει την αξία του αγρότη και τη θεμελιώδη προσφορά του στη ζωή και την κοινωνία, και είδε το υψηλό της λειτούργημα σαν ευκαιρία να τον ανακουφίσει! Κι όταν αγαπάει κανείς τους ανθρώπους που τάχθηκε να υπηρετήσει είναι επόμενο να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιτύχει το στόχο του. Επιπλέον, σα γυναίκα που είναι, μπορεί ν’ αποδειχτεί η πιο στοργική μάνα για τους αγρότες. Μια έξυπνη, έμπειρη, χαριτωμένη και τρυφερή μανούλα, που θα κάνει, ελπίζω, όσους δικαιολογημένα σκέπτονται να εγκαταλείψουν την εγκαταλειμμένη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ύπαιθρο να το ξανασκεφτούν και να επιμείνουν στην καλλιέργεια της ιερής γης που παρέλαβαν από τον πατέρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπανδρέου ευτυχώς έβαλε στα Υπουργεία ανθρώπους που είχαν ασχοληθεί με το αντικείμενο και το κατείχαν. Το ίδιο ελπίζω να κάνει και με τη στελέχωση των υπολοίπων θέσεων.
    Με τους προηγούμενους πια είχαμε δει τον κάθε άσχετο πικραμένο να κάνει τον ειδήμονα, τον σύμβουλο, τον Πρόεδρο, το διευθυντή κτλ σε τομείς όπου δεν είχε καμία σχέση.
    Γι' αυτό και έγιναν όλα μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεξιομαλακες οταν εκλεξετε τον αρχηγοσας μην ξεχασετε να ζητησετε εκλογες δεν ξερεις μπορει ο λαος να το μετανοιοσε που σας πηδηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Επιπλέον, σα γυναίκα που είναι, μπορεί ν’ αποδειχτεί η πιο στοργική μάνα για τους αγρότες. Μια έξυπνη, έμπειρη, χαριτωμένη και τρυφερή μανούλα,""Και μιαου η γατουλα με τη ροζ μυτούλα, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
    Και μιλατε για τους αγροτες λες και βρισκομαστε προπολεμικα..Ξεχνατε τα δις που πηραν από την ΕΕ και, αντι να αναβαθμισουν τις καλλιεργειες τα κανανε Μπέμπες και Τουότα Σιμπιζακι και βιλες με ζακούζι..Και τωρα που καλομαθαν θελουνε υψηλες τιμες για να τα πληρωνουμε ελεις οι φορολογούμενοι και να μας βαζει πρόστιμο η Ε.Ε.!
    Και την πόρτα του φορατζη δεν την ειδανε ποτε..Καλλιεργησαν ληστρικα τον καμπο της Λάρισα φτανοντας μεχρι τα 500 μετρα και τωρα που βγαζουνε θαλασσα θελουν τον Αχελώο για να βαζουνε βαμπακια σε δεκαπλάσια τιμή απο τη διεθνή αγορα...
    Δεν πηγε μια φορα καλα η σοδειά?? Θελουμε ενισχυση!! Πήγε??Θελουμε υψηλες τιμες γιατι αλλιώς δεν σας ψηφιζουμε...Και οι κυβερνησεις λογω πολιτικου κόστους δίνουνε, φορολογόντας τους κατοικους των πόλεων...
    Θελετε να γραψετε ποιηματα για την Κατερίνα?? Τουλάχιστον μην μας ερεθίζετε...Ειμαστε μεγαλα παιδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ-ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ-ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ..ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, η συντάκτρια του άρθρου, δεν βάζει λίγο φρένο στις κολακείες; Καταντάει γελοίο. Μέχρι και στίχους γνωστού παλαιού τραγουδιού επικαλείται για να εκφράσει τον θαυμασμό της στην υπουργό. Το τι είναι ο καθένας θα το δείξει εμπράκτως. Ακόμη και η συμπαθής "σιδηρά κυρία" Μπατζελή θα ενοχλείτο διαβάζοντας όλους αυτούς τους λιβανωτούς. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο ο πρώτος το έπειασε σωστά. Η κυρία Υπουργός είναι γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα του παλαιού μάλιστα ΠΑΣΟΚ. Αυτού που υπέγραψε για την σημερινή ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική). Συνυπεύθυνη και ΚΑΘΟΛΟΥ αθώα του αίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πράγματι εντυπωσιακή η καριέρα της κας Μπατζελή που από ότι φαίνεται δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στον κακό ιδιωτικό τομέα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό και προϋπόθεση για την συνεχεια της καριέρας της σαν υπουργός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ.
    ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΤΥΠΙΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ - ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ (ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΤΕ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ..ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΛΥ . ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ
    ΚΗΔΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι άραγε να σημαίνει η λέξη κομματόσκυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ γλείψιμο πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μελέτησα το βιογραφικό της εν λόγω κυρίας.Θεωρώ πλέον ότι έχω όλα τα προσόντα για γεν.γραμματέας του Υπουργείου της.Είμαι παιδί του βουνού και του λόγγου.Ηρθα στην ξελογιάστρα Αθήνα αφού άφησα βουνά και έλατα για να περάσω φίνα.Από το 74 έχω κολλήσει αφίσες και κουνήσει σημαίες ων ουκ έστι αριθμός.Με τούτα και με ΄κείνα βρέθηκα δίπλα σε Ευρωβουλευτή και έμαθα τις κολώνιες και τα αποσμητικά.Ετσι πλέον συνδυάζω την οσμή της υπαίθρου με τα αρώματα της εσπερίας,το αλέτρι με το τρακτέρ,το βουκολικό με το σύγχρονο,την ελληνική παιδεία με την αναγέννηση.Αγρότες και κτηνοτρόφοι ξημερώνει, ιδίως των Κρητών, άλλη μέρα για όλους.
    ΥΓ Απήντησα τι σημαίνει κομματόσκυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχει δουλέψει πουθενά η κυρία υπουργός που να μην ήταν κομματική θέση;
    Πουθενά και ποτέ.

    Αυτό της δημιουργεί την αλαζονεία που είδαμε την πρώτη ημέρα στο Υπουργείο που είπε οτι θα διώξει τους υπαλλήλους.
    Η σχέση της με την "μαφία" της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΓΕΣΑΣΕ της έχει δώσει την διαπλοκή που χρειάζεται, και την τοποθετεί με την μεριά που έχει δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα στους αγρότες, δηλαδή τους διαπλεκόμενους εκπροσώπους τους.
    Επόμενο ήταν να νομίζει οτι για την αγροτική πολιτική στην χώρα μας υπεύθυνοι είναι οι υφιστάμενοί της και όχι η πολιτική που είχε ακολουθηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
    Επόμενο είναι να ετοιμάζεται να ξαναδώσει χρήματα στις ενώσεις να τρώνε με χρυσά κουτάλια εις βάρος των αγροτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΣΟΥ
    ΣΗΜΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄ + ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση