GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θέλει ελεύθερο κόμμα την Ν.Δ. και ποιος τσιφλίκι;...

Από τον Πέτρο Τατούλη http://tatoulis.blogspot.com/ . Παρακάτω παραθέτω στους φίλους συνομιλητές την επιστολή που έστειλα στον πρόεδρο της ...

Από τον Πέτρο Τατούλη
http://tatoulis.blogspot.com/
.
Παρακάτω παραθέτω στους φίλους συνομιλητές την επιστολή που έστειλα στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου της Ν.Δ. Θα ενημερώσω και για την απάντηση.
Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2009
Προς κ. Δημήτρη Σιούφα
Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής
Του Έκτακτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας
Θέμα: Έκτακτο Συνέδριο Ν.Δ.
Κύριε Πρόεδρε,
Δύο ολόκληρα χρόνια μετά την κατάθεση των αγωνιών και των προβληματισμών μου σχετικά με την τύχη της κεντροδεξιάς παράταξης – και ενώπιον σας-, στο πλαίσιο της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., έχουν έλθει δυστυχώς οι εξελίξεις ώστε να επαληθεύσουν πλήρως τις απόψεις μου. Απόψεις που κατέθεσα ανοικτά και δημόσια, χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς υστεροβουλία, δίχως να φοβηθώ για μια στιγμή τον πελέκι της διαγραφής που η απερχόμενη ηγεσία συνήθιζε να κραδαίνει επί των κεφαλών των βουλευτών της παράταξης. Δείγμα κι αυτό της παντελούς έλλειψης δημοκρατικότητας. Δείγμα της εξευτελιστικής απουσίας κάθε σεβασμού στον κοινοβουλευτισμό και το πολίτευμα. Δείγμα της παρωχημένης νοοτροπίας που διέτρεχε την ραχοκοκαλιά της συντριβείσας προηγούμενης ηγεσίας του κόμματος.
Σήμερα, όλοι ομιλούν για την επόμενη ημέρα. Όντας βέβαιος ότι...

υπηρέτησα τόσο πιστά την παράταξη όσο και ανιδιοτελώς πορεύτηκα στον εικοσαετή μου κοινοβουλευτικό βίο. Όντας πλέον επιβεβαιωμένος στις οδυνηρές προβλέψεις που έκανα σε ανύποπτους καιρούς. Όντας απόλυτα βέβαιος και για τους χαλεπούς καιρούς που θα ακολουθήσουν αν συνεχίσουμε να πορευόμαστε κλειστοφοβικά, με παρέες και μηχανισμούς, με στεγανά στον ανοικτό και απροκάλυπτο διάλογο, με ηγεμονίσκους και δήθεν ηγετικά στελέχη,
Σας ζητώ να επιβεβαιώσετε εγγράφως το δικαίωμά μου να παρίσταμαι στο έκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αναγνωρίζοντας ότι διατηρώ στο ακέραιο την ιδιότητά μου ως μέλος του κόμματος.
Και τούτο, διότι βάσει του Άρθρου 6 του Καταστατικού της Ν.Δ., σε συνδυασμό με τα Άρθρα 22 και 23 του Κανονισμού για τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, η διαγραφή μου από τον τέως πρόεδρο του κόμματος είναι αυθαίρετη και αντικαταστατική. Ουδέποτε συνεκλήθη η Επιτροπή Δεοντολογίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ως όφειλε, προκειμένου να κληθώ να καταθέσω τις απόψεις μου. Και μία τελευταία σημείωση. Στο άρθρο 20, το Σύνταγμα των Ελλήνων κατοχυρώνει το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου για κάθε μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή των συμφερόντων του. Η απόφαση συνεπώς του τ. προέδρου δεν είναι απλώς αντικαταστατική. Δεν είναι απλώς αντιδημοκρατική. Δεν είναι απλώς αυθαίρετη. Είναι και βαθύτατα αντισυνταγματική.
Άλλωστε, ακόμη και στην αντικαταστατική ανακοίνωση της 10.11.2008, αναφερόταν ότι αίρονταν οι κομματικές ιδιότητες που απέρρεαν από το αξίωμά μου ως βουλευτή, όχι ότι αίρεται η ιδιότητά μου ως μέλος του κόμματος.
Κύριε Πρόεδρε,
Ο διάλογος σε τούτη τη φάση πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής. Απόλυτα ανοικτός. Χωρίς αποκλεισμούς. Χωρίς φόβο για τις πικρές αλήθειες. Οι ευθύνες της συντριβής είναι υπαρκτές. Βαραίνουν κατ’ αρχήν τον τ. πρόεδρο. Κατά δεύτερον την ηγετική του ομάδα. Κατά τρίτον όλους τους βουλευτές που σιώπησαν. Ας μην στεκόμαστε με διάθεση ύστερου επικοινωνισμού μπροστά στο κάδρο της καταστροφής, προσπαθώντας να βρούμε τι καλό αφήνουμε πίσω. Ακόμη και κάποια καλά που υπήρξαν δεν τα αξιοποιήσαμε, δεν τα συνεχίσαμε, δεν τα ολοκληρώσαμε. Αν συνεχίσουμε να μιλούμε με αυτή τη διάθεση, η κοινή γνώμη θα μας ξεγράψει οριστικά από τον χάρτη του πολιτικού συστήματος, μην μπορώντας να αντέξει πλέον άλλον εμπαιγμό. Τόσο η ανικανότητα, όσο και η αναποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως η διαφθορά διαθέτουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο. Αν συνεχίσουμε, τέλος, να μιλούμε για «κάποιες συμπεριφορές που πλήγωσαν», επιχειρώντας να διαχύσουμε τις ευθύνες και να συγκαλύψουμε για πολλοστή φορά τους ανέντιμους που συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσά μας, δεν θα προχωρήσουμε ποτέ στην δική μας αυτοκάθαρση, με αποτέλεσμα η όποια πρόταση διακυβέρνησής μας για το μέλλον να είναι εκ των προτέρων αφερέγγυα.
Πέτρος Τατούλης
Ιατρός χειρουργός – τ. Βουλευτής

21 σχόλια

  1. Τατούλη είσαι μαλάκκας.
    Έσι απλά!!!

    ΕΡΕτζής/ΝεοΔημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2 να μην ξεχάσετε να κάνετε ένα Δήμο τις περιοχές Παπάγου,Χολαργού και Αγίας Παρασκευής.

    Ποτέ δν κατάλαβα γιατί θα πρέπει τόσο κοντινοί Δήμοι να είναι τρεις και όχι ένας μεγάλος ή μάλλον κατάλαβα αλλά δεν συμφέρει κανέναν για να σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. X - FACTOR....... KASTANIDHS
    ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚ Νο 3.

    "Ποιον συνήγορο είχε ο Χάρης Καστανίδης τόσο στο τριμελές πλημμελειοδικείο όσο και στο εφετείο;"

    "Ποιον συνήγορο είχε ο Χάρης Καστανίδης τόσο στο τριμελές πλημμελειοδικείο όσο και στο εφετείο (φέτος το Μάρτιο), όταν δικαζόταν η υπόθεση δυσφήμησης που διέπραξαν σε βάρος του αστυνομικοί της συνδικαλιστικής εφημερίδα "αστυνομικό βήμα"?

    Μα φυσικά τον μόλις διορισθέντα...
    από αυτόν γενικό γραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης γιώργο δημήτραινα!!!!

    Δηλαδή ο Υπουργός διόρισε ως γενικό γραμματέα του υπουργείου του τον δικηγόρο του!!!!

    Αυτά έπρεπε να λέτε φίλοι δημοσιογράφοι και όχι τις ανοησίες περί συγγραφής βιβλίου με τη σύζυγο του υπουργού"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΡ ΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ?ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το 60-70 % των ψηφοφορων της ΝΔ ανήκουν πλεον στα στρωματα της κοινωνίας που βρισκονται στα ορια και κατω απο αυτα της φτωχειας.
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Κ.ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΙΛΑΤΕ?

    υγ. ΜΑΝ-ΒΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE TATOYLI DEN PAS STON DIAOLO KAI S AYTOYS POY S EVAZAN NA RIJEIS TIN NEA DIMOKRATIA,AEI SIXTIRI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ -ΔΕΣ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΜΑΝ .... ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΥΡΝΑΣ ΠΑΛΙ. ΟΥΣΤ ΡΕ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΝΤΕ ;;;


    ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.... " ΥΠΟΥΡΓΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μαλακα τατουλη ,βρε καραγκιοζη τι θελεις να μας πεις τωρα??

    Ρε αφισκιο ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ στη τηλεοραση .
    Σου φευγουν τα σαλια και μουρχεται εμετος στα ελαχιστα δευτερολεπτα που χαραμιζω για παρτυ σου τενεκε.

    Ουστ ρε κνωδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΤΕ πια στη ΝΔ ο ρίψασπις Τατούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τατούλη τράβα προσκύνα την Ντόρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε καλώς τον παραμονές των εκλογών ΠΑΣΟΚ δεν έλεγες να ψηφήσουν Πετράν ; δεν είναι ψέματα τώρα ζητάς πάλι να μπείς στο μαντρί; βρε άει στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ.ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΗ
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
    ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ.ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΑΤΕ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ. ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ
    ΛΟΙΔΟΡΗΣΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΙΑΤΑ ,ΜΟΡΦΩΣΗ ,ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ,
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ.ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΝΙΟΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ,ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΑΤΕ. ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΓΑΡΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AYTOΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ. ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ , ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ.MAΣ ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΣΑΤΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ .ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Τατούλη έχεις καταντήσει ένας γραφικότατος μαϊντανός.
    Ξέχασες τις λαμογιές σου όταν ήσουν υπουργός πολιτισμού και βάλθηκες όψιμα να διδάξεις πολιτικό ήθος?
    Δάσκαλε που δίδασκες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι κάτι πολιτικοί που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός τους έχει σιχαθεί. Ένας από αυτούς είναι και ο Τατούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απόψεις που κατέθεσα ανοικτά και δημόσια, χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς υστεροβουλία,

    ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ. Ο ΠΙΟ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΣ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καταλάβατε αγαπητοί ΑΡΚΑΔΕΣ αυτός μετα το κ.Λαλιώτη μας ξεφτιλίζει.ΤΑΤΟΥΛΗ ποτέ ξανά μεγαλύτερο αποστάτη της παράταξης δεν θα ξαναβγάλει.
    Αλήθεια οι κολητοί του Πασόκες πους τους είχε δεξί χέρι στο Πολιτισμού άραγε δεν θα του ξοφλήσουν το γραμμάτιο τώρα που είναι στα πράγματα.
    Τολμάς και προκαλέις ακόμη Πετράν ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ , ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΛΛΟ 1.200.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

    Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΦΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -ΣΤΕΛΕΧΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση