GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με δόλο και από πρόθεση οφέλησε τον Μιχ. Χριστοφοράκο!!!..."

Καταπέλτης ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου για τον ανακριτή του σκανδάλου Siemens Ν. Ζαγοριανό. Στο φως όλη η έκθεση με την ...

Καταπέλτης ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου για τον ανακριτή του σκανδάλου Siemens Ν. Ζαγοριανό. Στο φως όλη η έκθεση με την οποία ζητεί να του επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις. Προσπάθειες να ...ξεχαστεί η υπόθεση!
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Βαρύτατες αιτιάσεις κατά του μέχρι προτινος ανακριτή του σκανδάλου της Siemens Nικ. Ζαγοριανού διατυπώνει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιθεωρήσεως των Δικαστηρίων και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου στην Πειθαρχική Αγωγή που κατέθεσε στο Πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Εφετείου Αθηνών και την οποία φέρνει σήμερα στο φως το Press-gr.
Οι κατηγορίες που απευθύνει ο κ. Ι. Παπανικολάου είναι καταπέλτης αφού προσάπτει στον κ. Ζαγοριανό όχι μόνο παράβαση καθήκοντος από πρόθεση, κατά την εκτέλεση του ανακριτικού έργου, αλλά και ότι ενήργησε με δόλο για να βοηθήσει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο να μη λογοδοτήσει στη χώρα μας για βαρύτατα κακουργήματα!
Στο 15σελιδο κείμενό του, με το οποίο ζητά τον πειθαρχικό έλεγχο του κ. Ζαγοριανού και την "επιβολή σε αυτόν των δεουσών πειθαρχικών ποινών", ο κ. Παπανικολάου στην αρχή αναφέρεται αναλυτικά στο ιστορικό της υπόθεσης και συγκεκριμένα στις κλήσεις των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Siemens Γ. Σκαρπέλη, Χρ. Καραβέλα και Ηλ. Γεωργίου στους οποίους αρχικώς ο κ. Ζαγοριανός αρνήθηκε να δώσει το σύνολο των εγγράφων της δικογραφίας και έδωσε "μόνον αυτά που ο ίδιος έκρινε ότι τον αφορούν". Στη συνέχεια το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών , με βουλεύματά του, δικαίωσε τους κατηγορουμένους...
Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, ο οποίος μέλετησε, όπως αναφέρει, "όλο το αποδεικτικό υλικό", "καθίσταται σαφές ότι...

ο εγκαλούμενος δικαστικός λειτουργός με πρόθεση παρέβη, κατά συρροή, τα καθήκοντα της υπηρεσίας του ως ανακριτικού υπαλλήλου με σκοπό να βλάψει τα υπερασπιστικά δικαιώματα των προαναφερομένων τριών κατηγορουμένων και πράγματι τα έβλαψε αφού τους στέρησε το δικαίωμα της ακώλυτης και αδιατάρακτης απολογίας με τη λήψη αντιγράφων όλων των εγγράφων της ανάκρισης. Ετσι ο εγκαλούμενος διέπραξε το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος, προβλεπόμενο και τιμωρούμενο από το άρθρο 259 ΠΚ κατά συρροή το οποίο συνιστά και βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα. Με τις άνω συμπεριφορές του ο εγκαλούμενος έβλαψε βαρύττα το κύρος του και το κύρος της Δικαιοσύνης, προκάλεσε δυσμενέστατα σχόλια τόσο σε βάρος του ιδίου όσο και σε βάρος της δικαιοσύνης της χώρας, απάδοντα σε ευνομούμενο Κράτος Δικαίου".
Στη συνέχεια ο κ. Παπανικολάου σημειώνει ότι "μάλιστα, οι άνω έκδηλα παράνομες συμπεριφορές του εγκαλούμενου ο οποίος παραβίασε συστηματικά τις προεκτιθέμενες διατάξεις για να βλάψει τα υπερασπιστικά δικαιώματα των παραπάνω κατηγορουμένων προβλήθηκαν από άλλον κατηγορούμενο της ίδιας υπόθεσης (Μιχαήλ Χριστοφοράκο) - τα γεγονότα αυτά- προς υποστήριξη της προσφυγής του ενώπιον του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρσλούης (Γερμανίας) κατά της απόφασης του Εφετείου του Μονάχου να εκδοθεί στην Ελλάδα (σ' εκτέλεση εκδοθέντος σε βάρος του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης), προς απόδειξη του ισχυρισμού του ότι στην Ελλάδα δεν θα τύχει δίκαιης δίκης κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων της ΕΣΔΑ και του συναφούς Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα".
Το δεύτερο σκέλος του "πορίσματος" του κ. Παπανικολάου αφορά τις ευθύνες του κ. Ζαγοριανού σε σχέση με τον ίδιον τον Μ. Χριστοφοράκο. Και γράφει: "...ο εγκαλούμενος Ανακριτής εξέδωσε σε βάρος του Μιχαήλ Χριστοφοράκου νέο ένταλμα σύλληψης και αντίστοιχο ευρωπαϊκό με βάση κατηγορητήριο που συνέταξε και στο οποίο περιέλαβε μόνο την αξιόποινη πράξη της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, σχετικά με τη σύμβαση προμήθειας του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004" για την οποία (πράξη) είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Όμως από τον αρμόδιο Εισαγγελέα είχε ασκηθεί in rem ποινική δίωξη και για τις πράξεις:
1) της παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας
2) της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα ακριβώς για τη σύμβαση C4I και την εκτέλεσή της, ο εγκαλούμενος ενεργώντας από πρόθεση, επιλεκτικά, δεν περιέλαβε στο άνω κατηγορητήριο που συνόδευσε το σχετικό ένταλμα αξιόποινες πράξεις που τέλεσε ο Μιχαήλ Χριστοφοράκος μέσα στο τριετές διάστημα 2004-2007 σχετικά με την εκτέλεση της σύμβασης C4I έχουσες κακουργηματικό χαρακτήρα (δωροδοκίες κλπ και νομιμοποιήσεις εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα). Επρεπε δε ο εγκαλούμενος να περιλάβει σε βάρος του Μιχαήλ Χριστοφοράκου και τα σχετικά περιστατικά του διαστήματος 2004-2007 στο κατηγορητήριο εκείνο (και στο συναφές ένταλμα σύλληψης και ευρωπαϊκό κατά Μιχ. Χριστοφοράκου) αφού και αυτά είχαν κακουργηματικό χαρακτήρα, προέκυπταν από τα στοιχεία που είχε ο εν λόγω Ανακριτής στη δικογραφία και τα οποία γνώριζε καλώς και δεν εμποδιζόταν προς τούτο από την ασκηθείσα in rem ποινική δίωξη
".
Το συμπέρασμα -κόλαφος του κ. Παπανικολάου για τον ανακριτή της υπόθεσης Siemens είναι καταλυτικό και περιγράφεται ως εξής:
"Στην ανωτέρω σοβαρή παράλειψη κατά την εκτέλεση του ανακριτικού του έργου υπέπεσε από πρόθεση ο εγκαλούμενος προκειμένου και αν ακόμη εξεδίδετο ο Μιχαήλ Χριστοφοράκος στην Ελλάδα για την απάτη κατά τη σύναψη της σύμβασης C4I, να μην μπορεί να δικασθεί για τις αξιόποινες αυτές πράξεις του της τριετίας 2004-2007 αφού δεν θα είχε εκδοθεί και για τις πράξεις αυτές. Την παράβαση αυτή του υπηρεσιακού του καθήκοντος τέλεσε ο εγκαλούμενος προκειμένου να βλάψει τα έννομα συμφέροντα του παθόντος Ελληνικού Δημοσίου και να οφελήσει τον Μιχαήλ Χριστοφοράκο πολλαπλώς και κυρίως με το να μη λογοδοτήσει αυτός, εκδιδόμενος στη χώρα ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τις παράνομες κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις του αυτές (δωροδοκίες κλπ) του διαστήματος 2004-2007.
Η άνω παράνομη από δόλο συμπεριφορά του κατηγορουμένου συνιστά βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα (βλ. και άρθρα 239 και 259 ΑΚ) και έτρωσε βαρύτατα και αθεράπευτα το κύρος του και το κύρος της Δικαιοσύνης, δημιούργησε δε εύλογα απαξιωτικά και άκρως δυσμενή σχόλια για τον ίδιο και τον τρόπο απονομής της ποινικής δικαιοσύνης στη χώρα μας
."
Το ερώτημα τώρα είναι πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν οι δικαδικασίες για τον κ. Ζαγοριανό ή αν -όπως λέγεται από κάποιους- θα επιχειρηθεί χρονική καθυστέρηση με σκοπό να ατονήσει σταδιακά το ενδιαφέρον για την υπόθεση και να μην υποστεί εν τέλει καμία κύρωση...

16 σχόλια

  1. Στην σύσταση ειδικού σώματος "εντοπιστών" προχωράει ο Φαρδόπουλος του Μπατσόκ με σκοπό να βρεθεί ποιοι άλλοι εκτός του Τσουκάτου τα πήραν από την Μήζενς. Μέρος των χρημάτων αυτών διοχευτέυτηκε -ως γνωστό- στο τότε Υμουργείο Βασουλωδέ, ενα αρκετά μεγάλο ρόλο έπαιξε το τότε υπουργείο Ξυλοφορτώματος του Παππού, ένα Τσοχα-Τσόχα τμήμα καταναλώθηκε από τον Φυστίκώματος Γερομπισπίκη στο Φορ Σήζονς, ενώ και ένα σημαντικό ποσό διοχετεύτηκε Στο ΜΕταφορών-Μετακομίσεων.

    μΠατσόκ,
    Ζήμες Λόκαλάϊζερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ,ΟΥΤΕ Ο ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΟΤΑΚΗΣ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ 2005 Η ΤΟ 2006.
    ΚΑΛΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ..... ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΣΕΠ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΤΟ 2004 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΗΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΣΑΛΤΙΠΑΓΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΞΑΜΕ.
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ. ΜΟΛΙΣ 7000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
    ΤΑ 99% ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΜΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΛΑΚΑ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Ε.Ε

    Η Ε.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ.

    Η ΕΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς για την Ελλάδα αλλά και για τουε Ελληνες, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε ρέ Στάθη τούς καταπάλτες.
    Ούτε τίς μοίρες γιά πολοιορκία 1200
    a.d.δέν γνωρίζεις.
    Άσχετε μπαμπάλακα.
    Tέλος πάντων.
    Πολυτικάντη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ ΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ντόρα ξέρει να μιλήσει στον Ψωμιάδ, είναι και οι δυο από την ίδια πάστα με άλλο περιτύλιγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω διεύθυνση http://zeidoron.blogspot.com/2009/10/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζαχοπουλισμοί στην εκπαίδευση & ΠΑΣΟΚ (ή "Η μεζούρα στην εκπαίδευση")

    Πότε η νέα Υπουργός Παιδείας θα πάρει μέτρα αντιζαχοπουλισμού στην εκπαίδευση;

    Είναι ώριμη - σοφή τακτική της διοίκησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όταν κάποιος εκπαιδευτικός βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας διδασκαλίας στην τάξη, π.χ. το να παρουσιάσει κατάθλιψη κατάθλιψη μετά το θάνατο τέκνου του, και άλλες παρεμφερείς βαριές οικογενειακές κοινωνικές αναστατώσεις, να απομακρύνεται από την τάξη και να αποσπάται σε Γραφείο εκπαίδευσης (για τις ανάγκες της υπηρεσίας) ή όπου αλλού σε διοικητική θέση ώστε να μπορει να προσφέρει διοικητική υπηρεσία (χαρτομάνι). Κι όλοι βγαίνουν ωφελημένοι. Αναγκαία κατάσταση.

    Δυστυχώς, επί της απελθούσας κυβέρνησης συνέβηκε κι εξακολουθεί να συμβαίνει το εξής ζαχοπουλικό φαινόμενο. Π.χ. αν πάει κάποιος σε Γραφείο Εκπαίδευσης σε δήμο κάπου στα νότια προάστια, θα το δει γεμάτο πιτσουνάκια νηπιαγωγούς ή δασκάλες, ηλικίας 23-25 χρονών, δίμετρες, σαν τα κρύα τα νερά, όλες πρωτοδιορισμένες στα χαρτιά σε δυσπρόσιτα σχολεία στα ορεινά της Εύβοιας ή σε μικρά νησάκια των Κυκλάδων. Μα καλά, μοντέλα (με μεζούρα) αποσπώνται στο Γραφείο αυτό; Και συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά φέτος! Ενώ εκπαιδευτικός της περιοχής, με βαριά κατάθλιψη-ολοφάνερη αδυναμία προσφοράς διδασκαλίας λόγω ξαφνικής απώλειας του γιού της εδώ και λίγα χρόνια, να ταλαιπωρείται σε τάξεις των 30 παιδιών! Και να ταλαιπωρούνται κι αυτά. Και το βλέπουν όλοι το πρόβλημα - αλλά αδιαφορούν. Από τη μια, δίμετρες καλλονές πρωτοδιόριστες εκπαιδευτικοί, να αποσπώνται προφανώς παράτυπα ή παράνομα από νησιά των Κυκλάδων στο Γραφείο στο Γραφείο Εκπαίδευσης κάπου στη νότια Αθήνα, να βάφουν τα νύχια τους την ώρα της υπηρεσίας ή να σερφάρουν στο ίντερνετ, προφανώς ο Προϊστάμενος (κομματόπαιδο της ΝΔ) θέλει φαίνεται περιβάλλον με μοντέλες. Κι από την άλλη η ταλαιπωρία 55χρονης εκπαιδευτικού σε τάξεις των 30 παιδιών - φυσικά και ταλαιπωρία των παιδιών και των γονέων τους.

    Θερμή παράκληση στη νέα υπουργό. Ας επισκεφτεί ξαφνικά το Γραφείο αυτό στα νότια. Κι ας δει τοπικά την κατάσταση με τις αποσπάσεις σε αυτό. Και το κυριότερο, ας βοηθήσει την 55χρονη εκπαιδευτικο με την κατάθλιψη, με το να την αποσπάσει σε διοικητική θέση, στη θέση κάποιας από τα μοντέλα/αποσπασμένες στο Γραφείο αυτό. Και να ξεκινήσει έρευνα για την τόσο τυχαία - επιλογή/συγκέντρωση στο γραφείο αυτό 23-25χρονων δίμετρων μοντέλων εκπαιδευτικών. Ναι,
    ο κλάδος των εκπαιδευτικών γυναικοκρατείται... αλλά όχι κι έτσι! Βέβαια το τι σκανταλιάρικες πιπεράτες ξεφτιλοϊστορίες κυκλοφορούν στην περιοχή αυτή για πιθανά έργα και ημέρες του Προϊστάμενου, δε λέγεται! Δεν τολμά σοβαρή εκπαιδευτικός να πλησιάσει το Γραφείο για υπηρεσιακό λόγο. Ο προϊστάμενος στέκεται στην είσοδο και τις περνά από μεζούρα με το μάτι! Κι όποια κάτσει, θα έχει την εύνοιά του. Στη μετάθεση... στην κατάληψη θέσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ ΜΕΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΛΗΨΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ
    ΦΥΓΕΙ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ.ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ .ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAI NA MHN TO ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΕ 8ΚΑΙ46 ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ
    ΔΙΚΗ .ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Η ΑΥΤΟΣ Η ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.Η ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Μπιρμιλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ!

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων...ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΠΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι"??

    αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Ο δρ Κουτσουκος εγινε ενας "θρυλος" μιας κοινωνιας που αντιστεκεται στην ολιγαρχια και πολλοι δεν γνωριζουν ακομη αν ειναι υπαρκτο προσωπο!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι τον χαιρετουνε και τον αγκαλαζουν γιατι γνωριζουν την αληθεια!!

    Αποτελεσμα?

    1. Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι"

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11%)!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ κρετιασμενος ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΛΑΚ ΕΝΤ ΝΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ...

    - ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!!!
    χα χα χαχχχχαααααα

    - ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ...... χιιιχχιιιχχιιιι

    - ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ χεεχε χε...χεεεεε

    - ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ
    χοχοχχοοοοοοχχοοοοο

    - ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

    ΠΩ.ΠΩΩΩΩΩ... ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΡΜΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΩΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση