GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χοντρός καβγάς Γιακουμάτου - Τραγάκη...

Τον προειδοποίησε να μην προσπαθήσει να υφαρπάξει "μόνιμη" επανεκλογή του ως γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ . ΑΠΟΚΑ...

Τον προειδοποίησε να μην προσπαθήσει να υφαρπάξει "μόνιμη" επανεκλογή του ως γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Σοβαρός καβγάς έγινε στο κυλικείο της Βουλής, αργά το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα στον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον μέχρι τώρα γραμματέα της Κοιν. Ομάδας της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη εν όψει της πρωινής συνεδρίασης της Κοιν. Ομάδας.
Ο κ. Γιακουμάτος κατηγόρησε τον κ. Τραγάκη ότι ενώ και οι τρεις υποψήφιοι αρχηγοί συμφώνησαν να παραταθεί, απλώς, η θητεία του ως γραμματέα μέχρι να εκλεγεί ο νέος αρχηγός, εκείνος έκανε μεθόδευση ώστε να...

επανεκλεγεί από την Κοινοβουλειτική Ομάδα κατά τρόπο οριστικό και μάλιστα ως ο μόνος υποψήφιος για τη θέση.

Ο κ. Τραγάκης αντέδρασε ερειστικά λέγοντας στον βουλευτή "αυτή είναι η δική σου άποψη!", ο κ. Γιακουμάτος του απάντησε έντονα ότι αυτή είναι η συμφωνία των τριών υποψηφίων αρχηγών, ο συνομιλητής επέμενε στα δικά του και ο κ. Γιακουμάτος του ξεκαθάρισε ότι αν επιμένει στη μεθόδευσή του εκείνος θα αντιδράσει και θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

8 σχόλια

  1. ΤΟ ΙΔΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,
    ΨΕΥΤΕΣ, ΑΡΠΑΓΕΣ .ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και για τη δήλωσή του από την Κωνσταντινούπολη σχετικά με την απελευθέρωση της Κύπρου από μητέρες πατρίδες, εξαρτήσεις και στρατεύματα κατοχής.

    Κάλεσε τον πρωθυπουργό να κατονομάσει ποιοι είναι οι άλλοι στρατοί κατοχής («είμαστε εμείς, είναι οι Αγγλοι;»), τονίζοντας ότι στρατός κατοχής είναι ένας, ο τουρκικός, και δεν άκουσε τον Γ.Παπανδρέου να λέει τίποτα γι' αυτόν, ούτε και για τους 1619 εκτελεσθέντες Έλληνες το 1974.

    «Δημιουργούνται συνθήκες για να φθάσουμε σε τετελεσμένα γεγονότα» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι «λεφτά θα βρει, θα του δώσουν, αλλά θα μας πάρουν τα εθνικά».

    Για την Οικονομία, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «πολύ ευφυή» τον κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς «ανεβάζει το έλλειμμα κάθε μέρα για να πει μετά ότι το κατέβασε αυτή η κυβέρνηση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σιωπή του Καραμανλή αποτελεί την ισχυρότερη απάντηση, στις επικίνδυνες αοριστίες και στις κενές περιεχομένου, θριαμβολογίες του Γιωργάκη.

    Ο Καραμανλής απαντά έτσι και στα ανέξοδα επικοινωνιακά τρικ που έχουν στήσει οι μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ για να μας πείσουν ότι οι πάντες επικροτούν και εγκρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις (βλέπε ψέματα) του νέου πρωθυπουργού.

    Ο Καραμανλής έδωσε τελικά την ηχηρότερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Απέφυγε συνειδητά να δευτερολογήσει.
    Γιατί άραγε θα έπρεπε να απαντήσει στις προβοκάτσιες και τις ύβρεις του Πάγκαλου ή στα κονσερβοποιημένα χειροκροτήματα που έχουν στήσει τα κανάλια και τα γονατισμένα γιουσουφάκια στις κινδυνολογίες που πρόσφατα υιοθέτησε το Μαξίμου, όταν θα έπρεπε να απολογούνται για τα ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό.
    Η συνειδητή σιωπή, τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται ισχυρότερη της φλυαρίας, της βουλιμίας και του τσαμπουκά που θέλουν να επιβάλλουν τα κατεστημένα και τα μεγάλα συμφέροντα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΠΑΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ 5,5 ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ .ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ,ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΔΗΓΟΥΣΕ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ .ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ,ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ , ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΗΤΑΝ,Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ
    ΣΕ, ΘΥΣΙΕΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ.ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΔΥΟ !!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, - ΙΔΙΩΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΝ ΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΦΥΓΕ ΡΕΖΙΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση