GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τελεσίγραφο μέχρι την Τετάρτη από τους Κινέζους!..

Ο πρέσβης τους, έδωσε διορία στην ελληνική κυβέρνηση: Αν δεν λυθεί μέχρι τότε το πρόβλημα, η COSCO θα προσφύγει στα αγγλικά δικαστήρια... Απ...

Ο πρέσβης τους, έδωσε διορία στην ελληνική κυβέρνηση: Αν δεν λυθεί μέχρι τότε το πρόβλημα, η COSCO θα προσφύγει στα αγγλικά δικαστήρια...

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τελεσίγραφο έχουν διατυπώσει οι Κινέζοι προς την ελληνική πλευρά για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, διαμήνυσαν στην κυβέρνηση ότι αν δεν έχει δοθεί λύση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη η COSCO θα κινηθεί δικαστικά προσφεύγοντας όμως στα αγγλικά (και όχι τα ελληνικά) δικαστήρια που είναι αρμόδια για την επίλυση τυχόν διαφορών. Και όπως είπαν θα ζητούν τεράστιες αποζημιώσεις.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτό ήταν και ...

το ουσιαστικό αντικίμενο της προχθεσινής επίσκεψης του Κινέζου πρέσβη στην Αθήνα Luo Linquan στην υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.
Ενώ πάντως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και η κ. Κατσέλη είναι κατά τις πληροφορίες πιο διαλλακτική απέναντι στους απεργούς, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος και της Ένωσης Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος. Η αίτηση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα αλλά η κ. Κατσέλη εξέφρασε την ενόχλησή της δηλώνοντας ότι «είμαστε στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης και η κίνηση του κ. Μίχαλου αυτή την ώρα, είναι μία κίνηση που μόνο βλάπτει».

43 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡ ΜΙΧΑΛΕ! ΑΡΓΗΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!ΩΡΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ!!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...."Και όπως είπαν θα ζητούν τεράστιες αποζημιώσεις."....

    Τις αποζημιώσεις αυτές δεν θα πληρώσουν τα κόμματα που υποστηρίζουν τους απεργούς η οι συνδικαλιστικοί φορείς αλλα όλοι οι υπόλοιποι.
    Να δούμε τι μπορούν να καταφέρουν οι γλείφτες και κομματόσκυλα του ΟΛΠ, με τι κριτήρια προσλήφτηκαν, εις βάρος του ελληνικού δημοσιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς άλλη μιά φορά το πρόβλημα είναι οι υψηλά αμοιβώμενοι "εργάτες" που θέλουν να συνεχίζεται η φαυλοκατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δημοσιοποιήσει η κυρία Κατσέλη την μισθοδοσία των εργαζομένων στο λιμάνι(λιμενεργάτες-τρομάρα τους)για να καταλάβουμε και εμείς το λόγο της απεργίας.Εδώ να δεις μισθούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΑΖΟΡΕΣ?
    ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΝΚΑ.
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
    ΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ.....ΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΕΖΟ Η ΓΕΡΜΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.




    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3445.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να ασχοληθεί με τους "γνωστούς" συνδικαλιστάδες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια και την μέγιστη αιτία προβλημάτων της χώρας.
    Το θέμα είναι αν η νέα κυβέρνηση μπορεί να είναι κυβέρνηση ή όχι.
    Τα υπόλοιπα περιττεύουν.

    Ας ελπίσουμε (πρέπει ) να είναι κυβέρνηση για να μην πληρώσουμε για μια ακόμα φορά τα σπασμένα των συνδικαλιστάδων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για το σχόλιο του θανάση....

    ρε φίλε εκείνο που δεν έγραψες κάτω από το όνομά σου ειναι...

    φασιστας-στρατοκαυλος-θεομπαίχτης κατα το...

    ... ελλας ελληνων χριστιανών !!!

    ΥΓ τραβα να ζήσεις σε καμμιά άλλη χωρα ...ΗΛΙΘΙΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εεε δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ότι ο καλήτερος τρόπος να κάνεις τις λαμογιές σου, τις συνενοήσεις ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Όχι σαν το Πασόκ που σφαχτήκανε, αυτοί είναι αγγελούδια, αυτοί είναι μπουμπούκια, αυτοί είναι παιδιά του κατηχητικού, αυτούς να πάρουμαι να μας μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να να δώσει η Κορούλα στον παπού δρακουμέλ για να έχουν κάτι στο υποσεινήδειτο τους να τα εξιτάρει, να τα μάθει πως για το συμφέρον τους η Ελλάδα μπορεί και να γαμηθεί, να τα δώσουμαι στον Αβραμόπουλο να τα μάθει να φτιάχνουν νόμους που θα αθωώνουν τους λαμογιάρηδες κλέφτες του Δημοσίου ΕΆΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, να τα δώσουμε στον Σαμαρά να τα μάθει πως ρίχνουνε μια κυβέρνηση, να τα δώσουμαι στον Νομάρχη να τα μάθει πως κουκουλώνουν σκανδαλάρες δικές του και άλλων όταν το επιτάσσει το κομματικό συμφέρον και πως από τραγουδιστής σε κολάδικο γίνεσαι νομάρχης.
    Αυτούς να πάρουμαι που όταν η Ελλάδα συγκλονιζότανε από τις σκανδαλάρες τους αυτοί σφύριζαν κλέφτικα, ΕΘΝΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΑ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ 9)!!!!!!! ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ "ΑΓΓΕΛΟΣ ......."!!!ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι Κινεζοι μας εχουν γραμμενους να τους πληρωσουμε πισω το ομολογο που σπασαμε και κανεις δεν μιλαει και θα πανε στην ΜΑΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 16 Οκτ 2009 5:22:00 μμ

    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?
    ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΟΝ 5:22.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ Ε;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΑΛΗ ΠΙΣΩ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,Η ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.



    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TI EΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέκνο χουντικού υπουργού ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ την δραστηριότητα του πατέρα του.
    Κάθε φορά που υπάρχει εργατική κινητοποίηση πιάνει στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα για να ρίξει την χολή του ενάντια στους απεργούς.
    Και δεν αρκείτε μόνο σ’ αυτό. Αναλαμβάνει και την «βρόμικη» δουλειά. Όπως τότε με την απεργία για το ασφαλιστικό, έτσι και σήμερα με τις κινητοποιήσεις των εργατών στο λιμάνι του Πειραιά, κατέθεσε Αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, ώστε να κηρυχτεί παράνομη η απεργία.

    Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, όπως και ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετά τον σχηματισμό της ΠΑΣΟΚικής κυβέρνησης.
    Δεσμεύτηκαν να την στηρίξουν με κάθε τρόπο και τώρα που περνάει λούκια ο Κ. Μίχαλος προσφέρει τις υπηρεσίες του. ΠΗΓΗ:http://tsak-giorgis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί φίλοι
    Την συμφωνία , καλώς η κακώς την έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ. και αποτελεί Νόμο του Ελληνικού Κράτους αφού ψηφίστηκε στη Βουλή.
    Δεν είμαι ΝεοΔημοκράτης αλλά δεν συμφωνώ με το γλέιψιμο που κάνει η κ.Λ.Κατσέλη στους αδιάλακτους Λιμενεργάτες .
    Τους τελευταίους μήνες πολλές εταιρίες μεταφορών έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από τις αλλαγές προορισμών που κάνουυ πολλοί ξένοι εμορικοί οίκοι στα κοντέινερς τους .
    Καλά τα συνθήματα κκ του Πασοκ,ΚΚΕ και ΣΥΝ αλλά για να δουλέψει η εργατιά στην πιάτσα χρειάζεται κίνηση της αγοράς .
    Λίγοι απο σας ξέρουν ότι βούλιαξε η επισκευαστική κίνηση στο Πέραμα επειδή στις πρωην κομμουνιστικές χώρες δουλεύουν την λαμαρίνα στο ένα τέταρτο της τιμής που την δουλεύουμε στο Πέραμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψυχραιμία φίλοι... Το δημόσιο συμφέρον είναι κάπου μεταξύ των λιμενεργατων και των κινέζων... Για ποιά Ελλάδα μιλάμε όταν δρόμοι, αεροδρόμια, λιμάνια, τηλεπικοινωνίες, τράπεζες, βιομηχανίες, γέφυρες... πουλήθηκαν στους ξένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @16 Οκτ 2009 5:22:00 μμ

    Όταν εσείς οι μαλάκες δεν έχετε τι να πείτε αρχίζετε και μιλάτε για Χίτλερ, ΝΑΖΙ, SS και ότι άλλο. Είναι γνωστό φαινόμενο όταν κάποιος δεν έχει τι να προσάψει στον άλλον να τον κατηγορεί για ναζισμό, φασισμό, ρατσισμό! Άντε αρχιμαλάκα πουσταράκο αρβανιταρά! Εσύ να πάρεις την μπίθα σου (όπως λένε στην πατρίδα σου) και να πας πάνω απ' το Δυρράχειο, σκατομαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άνοιξαν ιστοσελίδα στο Ιντερνετ οι κινέζοι και δέχονται αιτήσεις για θέση Λιμενεργάτη στον Λιμένα Πειραιώς με 100-150.000 το χρόνο μισθο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προκαλω οποιον κυριο μας κατηγορει για υψηλες αποδοχες να βαλουμε κατω τα εκκαθαριστικα των τελευταιων 10 ετων και αν υπαρχει ετησιο εισοδημα ανω των 65000 ευρω εστω και 1 φορα να του δωσω την διαφορα εως 100000 ευρω για δεκα χρονια ,αν ομως ειναι μικροτερα τα εκκαθαριστικα μου να μου δωσει αυτος την διαφορα για ενα ετος.προσοχη ειμαι απο αυτους που δουλευαν οταν ειχε δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΑΤΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ___________________________________

    «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΛΑΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…»

    Ο πρέσβης της Κίνας ζήτησε από τη Λ. Κατσέλη την τήρηση της νομιμότητας, ενώ η εταιρεία Cosco προσανατολίζεται να καταφύγει σε διεθνή δικαστήρια για να ζητήσει αποζημίωση για κάθε ημέρα που το ελληνικό Δημόσιο καθυστερεί την παράδοση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων.

    Ξέρετε πόση είναι η αποζημίωση βάσει της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία; 1.500.000 ευρώ την ημέρα…

    ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στη Λάρισα 16-10-2009 αλβανο-πακιστανικο φεστιβάλ κατα του ρατσισμου. Ειμαστε λένε ρατσιστες και δεν περνανε καλα οι αλβανοι στην Ελλαδα. Ε ρε λεωφορειο για κακαβια που τους χρειαζεται.

    Στη Λάρισα στις πλατειες μαζευονται οι κινεζοι και πουλανε απαγορευμένα πρασινα laser.

    Και κάτι ακόμα: Να σταματησει η κλεπταποδοχή των μετάλλων που κλέβουν οι γυφτοι. Το εχουν ξεφτιλήσει κλέβουν ακόμα και περιφράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας τα πάρουν οι κινέζοι αφού στο ελληνικό δημόσιο δεν στεριώνει καμία επιχειρήσει διότι τι διοικήσει δεν την δίνουν ποτέ στους πατριώτες αλλά στους προδότες και στους δοσίλογους του ελληνικού έθνους και στους απατεώνες - μιζαδόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ THΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΧΟΥΛΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ COSCO ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΔΙΟΔΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ κ.λ.π) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΠΕΣ-ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

    ΤΕΛΟΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝΕΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ (ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ-ΤΡΕΜΗ-ΤΣΙΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @16 Οκτ 2009 4:32:00 μμ

    "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!??????"

    Στα τέσσερα ρε μαλάκα!
    Του σκίζει τον πάτο ο Παναγούλης και τον κατουράει σύσσωμη η Ελλάδα.

    Μαλάκα, ε μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 16 Οκτ 2009 5:22:00 μμ
    --------------

    Eσυ μεγαλε εισαι ο μαλακας που ψαχνουμε
    για γραμματεα του  club μας

    ελα για εγγραφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρέ παιδιά πάτε καλά;

    Επειδή, εάν, υποθέτουμε,

    οι λιμενεργάτες αμοιβονται με 1000000 ευρώ το χρόνο και είναι πολλά,
    είναι αυτός λογος για να πουλήσουμε το λιμάνι;

    Αν οι υπάλληλοι στα διόδια έβγαζαν χαρτζιλίκι,
    ηταν λόγος να ξεπουληθούν τα διόδια;

    Και οι καθηγητές στα σχολεία κανουν ιδιαίτερα,

    Γιατί δεν ξεπουλάμε τα σχολεία;

    Οι γιατροί στα νοσοκομεία εισπράτουν φακελάκια,

    Γιατί δεν ξεπουλήσατε τα νοσοκομεία να γλιτώσουμε τις προμήθειες;

    Γιατί;

    Πάψτε να αναμασάτε τις αρλούμπες του κόμματος που κατέστρεψε τον τόπο, οχι τώρα,

    Απο το 1945 συνεχώς καταστρέφουν, και διώχνουν οτι ικανό και δημιουργικό άνθρωπο γεννά ο τόπος.

    Και ο εμφύλιος, και η χούντα, και το Κυπριακό αυτοί το δημιούργησαν.

    Και μετά νοσταλγούν τον Παπαδόπυλο να τους σώσει.
    Τώρα και ο Παπαδόπουλος γνωρίζει τί τομάρια "έσωσε".

    Αφού αυτοί οι ίδιοι τον έχωσαν στη φυλακή οπου και πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάνε το ντε, να μας πείσεις, διαφορετικά κρύβεσαι και δημιουργείτε εντυπώσεις εσύ και όλοι οι όμοιοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΣΟΔΑ 35,000,000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 17,000,000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ OFFSORE ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ?
    ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Re pedia giati lete oli oti pulithike to limani??? ego apoti diavazo paraxorithike i xrisi gia sigekrimeno xroniko diastima. Apo to na nikiaso to limani gia ena xroniko diastima eos to pulisa iparxi mia kapia diafora!!! Tora na rotiso ke as mu exigisi kapios giati den kateo.. ine klisto epagelma afti i limenergates ne i oxi? Isxiun afta pu akugode oti tin kanun sta kafe ke stin thesi tus dulevun ali anergi naftergates (i oti alo telos panton ine/legode) ke afti konomane tis diafores mi kanontas tipota? Posi apo aftus exun meli ton ikogenion tus eki na dulevun mazi tus? Xekatharizo oti ine apla erotimata ta opia akugode apo do ke apo eki..
    Epitelous parteto xabari stin Ellada (zo sto exoteriko ala exo kali akoi...) to kratos na kani ton epixirimatia den ginete gia enan aplustato logo... ean den ponai i tzebi aftu pu diiki dulia den ginete... ke opios apo tus kirius sindikalistes alaxe rolo ke egine epixirimatias ke den siberiferete san olus tus epixirimaties as erthi na tu kanume adriada....
    Telos den katalaveno giati pleon theorite kako na ine kapios epixirimatias i efoplistis i telos padon na exi xrimata?? (epixirisi ine den ine filanthropiko idrima...) Opos episis den katalaveno giati oli afti i kirii sindikalistes pu pigane ke prokalesan zimies sto ktirio tu yen (evlepa ta episodia stintileorasi, ke min mu pite oti prokalese i astinomia giati itan piso apo ti madra... ke i kirii afti (kirii tropos tu legin) tin espasan ke tus xtipusan me ta xila apo ta plakat.. are sti Germania, Aglia, Ameriki ktl.. eprepe na itan) den sinelifthisan ke den plirosan tis zimies...
    Giati afti exun asilia apo ton nomo??? Ine sosto afto??
    G.
    Ps: Na diefkriniso oti ime ergazomenos fititis apo metanastes gonis sti germania... pros apofigi opiasdipote parexigisis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ;



    ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ;


    ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 1,5 ΕΚ € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.


    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ 5000 € ΤΟ ΜΗΝΑ .


    ΑΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 16 Οκτ 2009 10:04:00 μμ


    ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .

    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. otan milame gia ta limania kai tis diekdikiseis, gnorizei o kosmos, i koinonia ennoo (poly amfivalo) oti oi apolaves ton ergazomenon/ergaton ekei (kata meso oro peripou) xepernoun ta 3000€....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε φασιστομουτρα παρακρατος δεξιοι δεν φτανει που πουλησατε οσο οσο τα λιμανια και αντι κραζετε τον καραμανλη που ξεπουλησε ολη την ελλαδα και παει τωρα να παιξει playstation ,φωναζετε για την κατσελη .Αν ησασταν εσεις εργαζομενοι στα λιμανια τι θα λεγατε!!Περαστε να παρε τον μισθο σας απο την Ριγγιλης!!!!!!ουστ φασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ωραια τα σχολια μαρεσουν

    συγνωμη παιδια ολοι ελληνες ειμαστε ας παψει πια η σκεψη του καφενιου

    μια απο τα ιδια

    εντελως πληροφοριακα

    η συμφωνια ειναι μεταξυ Ελλαδας-Κινας

    οχι μεταξυ ΝΔ η Πασοκ

    Δεν μπορει να υπαρξει επαναδιαπραγματευση αυτης της συμφωνιας ειναι μπουρδες ολα αυτα που μας λενε

    Η συμφωνια η θα ισχυσει η θα φαμε τα προστιμα απλα πραγματα

    ο Κινεζος ειναι καθετος

    μια αναγνωση στο ιστιοχωρο της κινεζικης εταιρεια η οποια ανηκει στο δημοσιο της Κινας λυνει ολες τις αποριες

    Επιτελους δεν ειμαστε οι γονεις μας

    Το μονο που κανουν τα κομματα και ιδιαιτερα το ΠΑΣΟΚ ως καθηγητης στον κλαδο ειναι πληση εγκεφαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΚΑΗΔΕΣ BLOOPER KAI Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ.

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ: ΝΑ ! ΟΡΙΣΤΕ! ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!
    ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ασ βαζουν ΛΑΔΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
    ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ >>>

    ΚΑΛΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΙΓΑ..σιγα..πασόκοι.
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    και θα τους χαλάσετε την ημέρα τους
    με αυτές τις βαρβαρλοτητες και
    θα σας κάνουν ντα-ντά Μ.Α.Λ.Α.Κ.Ε.Σ.
    ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΡΕ ΖΩΑ.
    θέλουν άνεση ησυχία..καμιά όπερα..κανένα καλό καράσι..κανένα πούρο..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΖΩΑ των ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΘΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ε ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση