GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος κάνει το «κινέζο»;...

...και ποια γραμμή έδωσε στους λιμενεργάτες ο "Ριζοσπάστης" . Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Η Τρίτη και 13 του μήνα έφυγε , η 13η...

...και ποια γραμμή έδωσε στους λιμενεργάτες ο "Ριζοσπάστης"
.
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Η Τρίτη και 13 του μήνα έφυγε, η 13η μέρα απεργίας των λιμενεργατών στο Πειραιά φεύγει και η 93η μέρα από την αντίστροφη μέτρηση της εκατοντάδας των πρώτων ημερών του ΠΑΣΟΚ έρχεται. Στο Λιμάνι του Πειραιά θα «σταθμεύσω» σήμερα, καθώς εκεί είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα των ΜΜΕ και των εμπόρων, αφού η ενδεχόμενη και πιθανή συνέχιση της απεργίας θα σημάνει ένα ταυτόχρονο πλήγμα στην αγορά. Πολλά προϊόντα θα αχρηστευτούν και οι τιμές άλλων θα υπερδιπλασιαστούν. Το επίσημο ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε η μια εκ των δύο «τσάρων», κ. Κατσέλη, και μάλλον η παρουσία της είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα στο λιμάνι. Δε βρίσκω εξάλλου τον τρόπο επιτυχημένης διαβούλευσης και διαπραγμάτευσης, όταν το ένα μέρος είναι πρώην καθηγήτρια σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο και από την άλλη μεριά, εκπρόσωποι λιμενεργατών με «κομμουνιστικά φρονήματα».
Στους εκπροσώπους αυτούς, η γραμμή από το Ριζοσπάστη δόθηκε πριν λίγες μέρες. Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα του Περισσού, σε ένα ...

ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και καυστικό άρθρο, όπως συνηθίζει, αναφέρεται στον επί χρόνια στενό συνεργάτη του κ. Γ. Παπανδρέου και σημερινό υπουργό Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Χάρη Παμπούκη. Άνευ επιπρόσθετων σχολίων λοιπόν, παραθέτω απόσπασμα: «Με νομικούς συμβούλους που εκπροσώπησαν τα συμφέροντα ξένων πολυεθνικών και συνέβαλαν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στελέχωσε το πρωθυπουργικό του γραφείο ο Γ. Παπανδρέου, εγκαινιάζοντας τη δήθεν “νέα πορεία” της διαφάνειας και της “προστασίας της δημόσιας περιουσίας”, την οποία επαγγέλθηκε και προεκλογικά! Ο Γ. Παπανδρέου έχρισε υπουργό Επικρατείας τον Χάρη Παμπούκη, ο οποίος διατέλεσε νομικός σύμβουλος της κινέζικης πολυεθνικής Cosco, αναλαμβάνοντας τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο για την εξαγορά του λιμανιού του Πειραιά! Ο Γ. Παπανδρέου που δήθεν κατήγγειλε την πλήρη ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και έταζε “επαναδιαπραγμάτευση” της συμφωνίας, φαίνεται ότι πήρε το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη θέση…»

12 σχόλια

  1. να γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη κλαι θα μείνουμε βαλκάνιοι! Γιατί έχουμε ένα κομμουνιστικό κόμμα που "στοχοποιεί" ακόμη και την εργασία προκειμένου να κάνει το παιχνίδι του. Ο Παμπούκης ήταν ένας ελέυθερος επαγγελματίας που ανέλαβε να διεκπεραιώσει μία υπόθεση των όποιων εντολέων του. Τί σημασία έχει αυτό για την τωρινή του θέση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.

    Ο κ. Παπανδρέου είχε υποσχεθεί πως θα κυβερνήσει χωρίς να εκβιάζεται από κανέναν, αλλά καλείται τώρα να το αποδείξει απέναντι στους δικούς του συνδικαλιστές που έχουν καταλάβει το λιμάνι του Πειραιά.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν κάποιοι "φωνάζανε" για τα φούμαρα του Γιωργάκη, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το διακύβευμα είναι η συνέχεια και η αξιοπιστία του κράτους".

    Απορίας άξιο είναι το ότι δεν ίσχυσε το ίδιο για την ανάληψη από τον Ράλλη, τον κατοχικό "πρωθυπουργό" των στρατευμάτων κατοχής. Εκεί, μάλλον «εξευτελιστήκαμε» στους Γερμανούς.

    Γαμημένη δεξιά,
    πουτάνα δήθεΝΔημοκρατία.
    Πούστη προδότη Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά είναι να είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι και να εργαζόμαστε στον ΟΛΠ, αλλά αυτό σημαίνει και υποχρεώσεις όχι μόνο απολαβές, Γιατί τόσα χρόνια οι Δημόσιες υπηρεσίες έχουν γίνει ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ για κοπρίτες και αμφίβολου Ανιδιοτέλειας συνδικαλιστές, και ιδιαίτερα στο Δημόσιο, Οι σωστοί συνδικαλιστές θα έπρεπε να συνιστούν στους Δημόσιους υπάλληλους να είναι πιο σοβαροί στην εργασία τους και να δουλεύουνε που και που.. Έτσι για αλλαγή, και όχι εμείς οι υπόλοιποι που εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα να τρέφουμε τόσες χιλιάδες κοπρίτες, αυτό πρέπει να πάρει τέλος καποτε.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai i papariga itan emisthi dimosios ipallilos tis rossias. Ti na poume diladi oti itan poulimenoi kai frodize ta rossika simferoda stin ellada (vlepe kopelouzos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΚΕ??
    ΠΟΙΟ ΚΚΕ??
    ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΝΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ??
    "ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΜΑΤΟΣ", ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ???
    ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΜΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ"!!!
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΑΜΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΜΟΣ ΤΟ "ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ"? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(SIC) ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ??
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ??
    ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ???
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΟΙ ΚΘΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΑ 50% ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ??
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ 1% ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ 4/10??
    Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ?? Ε ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ??? ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ? Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ???
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? ΣΥΝΕΧΗ ΑΡΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ?? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ??
    ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΜΕ", ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΕΝ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ??
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ"!!
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΟΣ??ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ "46, ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΑΙΟ? ΓΙΑΤΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ" ΤΟΝ ΑΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΚΑΖΕΡΤΑ, ΛΙΒΑΝΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ: "ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ"? ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ Η "ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Νο 8,ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ!
    ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:"ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ", ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 17% ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΡΩΜΙΚΟ "89, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΔ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ!!
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ, ΝΔ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ!
    ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοβουμε σχολια?????εεε???????????να γραφουμε οτι σας ειναι αρεστο ρεεεεεε...ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ..ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΚΑΛΕΕΕΕ?????ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΥΠΟ ΟΜΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΚΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΙ ΕΣΤΙ COSCO ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ????
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ" ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα προβληματα του 2009 δεν λυνονται με στρατηγηκες του 1800,διαχρονικα μεν αλλα παρουσιαζονται με αλλο προσωπο.Κι ενω φαινονται πιο απλα,ποιο ηπια στην πραξη ειναι πιο συνθετα και πολυπλοκα,γιατι και η αλματωδη εξεληξη της τεχνολογιας σε ολους τους τομεις εξυπηρετει τους λιγους και ισχυρους να επιβιωνουν και να εξουσιαζουν.Αλλαγη στρατηγηκης λοιπον συντροφοι γιατι κινδυνευουμε να βρεθουμε στο περιθοριο.Γιατι οι εξεληξεις θα μας ξεπερασουν και θα βρεθουμε στο περιθοριο εαν δεν αναλυσουμε τη θεορια με αλλο πνευμα και δεν τη μετουσιοσουμε σε κυριαρχη δυναμη. δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση