GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δικαστήρια στέλνει την ΕΠΟ η ΟΔΠΕ...

Από το dikisports.blogspot.com Γυρω στις τέσσερεις ωρες κράτησαν οι εργασίες της εκτακτης γενικης συνέλευσης της ΟΔΠΕ ,που εγιναν σε αιθουσ...

Από το dikisports.blogspot.com

Γυρω στις τέσσερεις ωρες κράτησαν οι εργασίες της εκτακτης γενικης συνέλευσης της ΟΔΠΕ ,που εγιναν σε αιθουσα του ΣΕΦ. Εγινε διαλογική συζήτηση και τοποθετήσεις εκπρόσωπων των 40 συνδέσμων που εδωσαν το παρών. Από αυτούς που απείχαν οι ΣΔΠ Εύβοιας και Χανίων έστειλαν επιστολές με τις οποίες τόνιζαν πως μοναδική λύση στο αδιέξοδο είναι η προκήρυξη εκλογών στην ομοσπονδία διαιτητών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Το ίδιο αίτημα κατέθεσε εγγράφως και ο Πειραιάς, οι εκπρόσωποι του οποίου εν συνεχεία αποχώρησαν από την αίθουσα της συνέλευσης, όπως και η Λέσβος δια του Γιώργου Κουκούλα. Ο σύνδεσμος Σάμου σε επιστολή του τόνιζε πως συντάσσεται με οποιαδήποτε απόφαση παρθεί. Απουσίαζαν χωρίς κάποια ειδοποίηση οι σύνδεσμοι Αρκαδίας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Λασιθίου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Πρέβεζας και Φλώρινας.
Τελικά η συνέλευση ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ τα παρακάτω:
Α) Προσφυγη στα αρμόδια οργανα κατα του κανονισμού διαιτησίας 2009 της ΕΠΟ για ακύρωση του,αφου δεν εχει υπογραφεί η σχετική συμβαση με την ΟΥΕΦΑ και αρα κακώς αφαιρέθηκε απο τους συνδέσμους η παραγωγή και ανάδειξη αλλα και...

η επιμόρφωση των νεων διαιτητών.
Β)Προσφυγή στα αρμοδια δικαστήρια κατα της απόφασης του Δ.Σ της ΕΠΟ για την εισπραξη των ποσοστών των διαιτητών απο τις ποδοσφαιρικές ενώσεις. Η ΟΔΠΕ θα προβεί σ αυτη την ενέργεια εφόσον της δοθεί η σχετική εξουσιοδότιση απο τους συνδέσμους διαιτητών αφου αυτοί θίγονται αμεσα απο την υφαρπαγή των ποσοστών μια και αυτα αποτελούν συμφωνα με τα καταστατικά τους,εσοδα για την λειτουργία τους.Η πρόταση που εγινε για κάθοδο των διαιτητών σε αποχή,τουλάχιστον στα τοπικα πρωταθλήματα δεν πέρασε γιατι οπως ειπώθηκε δεν θέλουν οι εν ενεργεία διαιτητές να ελθουν κόντρα με την ΕΠΟ .Ο νομικός σύμβουλος της ΟΔΠΕ Νίκος Μίνης τόνισε ότι η ΕΠΟ στο κομμάτι των ποσοστών δεν μπορεί να πατήσει στο αυτοδιοίκητο και πως η απόφαση του ΔΣ, η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί στην ΟΔΠΕ, έρχεται κόντρα στο νόμο. Επεσήμανε, όμως, ότι για τυπικούς λόγους θα πρέπει να στραφούν κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας οι σύνδεσμοι ατομικά και όχι η ομοσπονδία διαιτητών. Για να γίνει αυτό, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα συγκαλέσουν οι σύνδεσμοι συνεδριάσεις των ΔΣ για να πάρουν απόφαση και να εξουσιοδοτήσουν τον νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας για την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής. Η πλειοψηφία των παρόντων δήλωσε πως καταρχήν συντάσσεται με την προσφυγή στα δικαστήρια, αλλά θα πρέπει πρώτα να πάρει το οκ των ΔΣ. Υπήρξαν, βέβαια, και κάποιοι οι οποίοι εμφανίστηκαν αντίθετοι (Ηπειρος) ή, δήλωσαν πως θα κάνουν ό,τι πει το συμβούλιο (Αχαϊα, Φθιώτιδα). Ο πρόεδρος του ΣΔΠ της τελευταίας, μάλιστα, ο Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος είναι και αρχιδιαιτητής της τοπικής ΕΔ, τόνισε πως δεν θέλει να στείλει στα δικαστήρια την ΕΠΟ, αλλά πιστεύει πως με διάλογο και καλή θέληση μπορεί να βρεθεί λύση Θα πρέπει εδώ να διευκρινίσουμε πως αρκεί να προσφύγει έστω και ένας σύνδεσμος για να συζητηθεί η υπόθεση, αλλά όπως τόνισε τόσο ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ Μπάμπης Μοιραδωράκης, όσο και ο Νίκος Μίνης, καλό θα είναι η διαιτησία να εμφανιστεί συσπειρωμένη και δυνατή στην δύσκολη καμπή που διέρχεται.Αυτό που συζητήθηκε αρκετά είναι το γεγονός πως μπορεί τώρα αρκετοί σύνδεσμοι να έχουν άριστες σχέσεις με τις διοικήσεις των ΕΠΣ και να μην αλλάζει οτιδήποτε στο θέμα των ποσοστών, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό θα διαρκέσει σε περίπτωση που αλλάξει η διοίκηση στην ένωση ή, διαφοροποιηθούν οι συνθήκες. Και αυτό διότι στην απόφαση της ΕΠΟ που στάλθηκε στις ΕΠΣ δεν περιλαμβάνεται η διάταξη ότι οι ενώσεις δύνανται να δίνουν ένα μέρος των χρημάτων για την επιβίωση και λειτουργία των συνδέσμων.
Το ΔΣ της ΟΔΠΕ θα προχωρήσει επίσης στην κατάθεση προσφυγής κατά της ΕΠΟ για τον κανονισμό διαιτησίας και επειδή της στέρησαν το δικαίωμα ανάδειξης, προαγωγής και εκπαίδευσης των διαιτητών. Παράλληλα η ομοσπονδία διαιτητών αναμένεται να ζητήσει από την ΓΓΑ την αναστολή της επιχορήγησης προς την ΕΠΟ και τις ενώσεις με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εγκριθεί από την Πολιτεία ο κανονισμός διαιτησίας και πρέπει να εφαρμοστεί η διάταξη του νόμου που προβλέπει ότι στα πλαίσια του αυτοδιοίκητου μπορεί η ΕΠΟ να μην συμμορφώνεται με το νόμο, αλλά τότε αποκλείεται κάθε κρατικής βοήθειας.Παντως η ΟΔΠΕ με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στην Γ.Σ για το αριστο κλίμα που επεκράτησε και τονίζει οτι εχοντας υποψη τη κρισιμότητα των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η διαιτησία θα προβεί σ ολες τις νόμιμες ενέργειες για την ευόδωση και επιτυχία των στόχων και θα αποταθεί προς ολους τους φορείς , θεσμοθετημένα οργανα και την πολιτεία.
ΠΗΓΗ: diaititis.gr
Η διαμάχη για τη διαιτησία αύριο στη "ΔΙΚΗ" Η διαμάχη μεταξύ ΟΔΠΕ και ΕΠΟ και ο απόηχος των αγώνων ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Άρη-ΑΕΚ,θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης αύριο,στις 23.00, στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, "Η ΔΙΚΗ".Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Λεβαδειακού Ηλίας Αρμόδωρος,ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ Μπάμπης Μοιραδωράκης και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών Σωτήρης Βοργιάς.
Όλο το 24ωρο και στο διαδίκτυο (http://www.blueskytv.gr/)

8 σχόλια

  1. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Μπιρμιλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ!

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων...ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι"??

    αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Ο δρ Κουτσουκος εγινε ενας "θρυλος" μιας κοινωνιας που αντιστεκεται στην ολιγαρχια και πολλοι δεν γνωριζουν ακομη αν ειναι υπαρκτο προσωπο!!

    Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕς ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΥ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ
    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι τον χαιρετουνε και τον αγκαλαζουν γιατι γνωριζουν την αληθεια!!

    Αποτελεσμα?

    1. Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι" αφου η νικη πλεον ηταν σιγουρη και ο δρ Κουτσουκος τους την ειχε ετοιμασει με το πρασινο τσουναμι,,,

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11% που προξενησε ο ιδιος)!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισε να παρουσιάζεται στις αίθουσες η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ψυχή Βαθειά», που αφορά τις πολεμικές επιχειρήσεις μεταξύ του Ελληνικού Στρατού και του λεγόμενου δημοκρατικού στρατού. Από την πρώτη μέρα της προβολής της η ταινία συνάντησε την σφοδρή αντίδραση του ΚΚΕ. Όποιος δεν λέει το παραμύθι όπως ακριβώς θέλουν ακόμη και εάν είναι αριστερός, όπως ο Παντελής Βούλγαρης, που προσπαθεί να είναι αντικειμενικός, καταδικάζεται εις το πυρ το εξώτερον…. Έφθασαν στο σημείο να μοιράζουν προκηρύξεις έξω από κινηματογράφους και να βγάζουν ανακοινώσεις με τις οποίες λένε ότι οι νέοι αγωνιστές του ΚΚΕ θα δικαιώσουν τον… δημοκρατικό στρατό, δηλαδή πάμε για νέο αντάρτικο; Δεν υπερβάλουμε διαβάστε το παρακάτω από την αναφερόμενη προκήρυξη-ανακοίνωση: «Ο Δημοκρατικός Στρατός μπορεί να ηττήθηκε το 1949 επειδή δεν ήταν έγκαιρα έτοιμος για να νικήσει, αλλά η λαϊκή πάλη με καινούργιους μαχητές και μαχήτριες συνεχίζει την πορεία της, βέβαιη πως θα ‘ρθει εκείνη η ώρα που η Ιστορία θα δικαιώσει τα ιδανικά, τους σκοπούς και τη θυσία των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγάλη προβοκάτσια έρχεται. Ο Κόσμος πρέπει να το βουλώσει μπροστά στα μέτρα που θα παρθούν.

    Τις Κουκούλες σας και πάμε. Να βρούμε και ένα συμπαθητικό παιδί για να το θυσιάσουμε στο σκοπό των διεθνών τοκογλύφων.

    Η καταστρατήγηση και κατάργηση του νόμου για την κουκούλα θα επιτρέψει και πάλι στους παρακρατικούς μηχανισμούς να οργανώσουν το εξουσιαστικό σχέδιο για να διευκολύνουν τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται.

    Τα τάγματα εφόδου επιτίθενται σε συγκεκριμένους στόχους για να τρομοκρατήσουν τα “μπατσάκια”.
    Η ομάδα Δέλτα οδεύει προς κατάργηση για να διευκολυνθούν οι στόχοι.

    Φοβικά σύνδρομα αναπτύσσονται για να αφήσουν την κοινωνία στο έλεος των φασιστικών μελανοχιτώνων του σήμερα. Επανάληψη της φασιστικής επέλασης στην Ιταλία του περασμένου αιώνα. Φοβισμένοι λειτουργοί, φοβισμένοι πολίτες, αυτός είανι ο σύγχρονος φασισμός.
    Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα για τους γαργαντούες του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Μην ξεχνάμε ότι στρατιές ανθρώπων θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία αυτής της χώρας.

    Νομίζετε ότι δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ να θυσιαστεί για να σας κλείσει στις τρύπες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΟΤΗΤΑ 1Η

    Πόσο «ξεπερασμένη» είναι η έννοια του Έθνους στον σύγχρονο κόσμο; Πόσο «αναχρονιστικός» είναι σήμερα ο πατριωτισμός;
    Tα ερωτήματα αυτά ακούγονται παράδοξα. Πουθενά στον κόσμο δεν τίθενται σοβαρά, τουλάχιστον από πολιτικούς... Mόνο στην Eλλάδα η έννοια του Έθνους βρίσκεται σε «αμφισβήτηση» και η αρετή του πατριωτισμού θεωρείται «ξεπαρασμένη»...
    Kι αυτό συνιστά υπανάπτυξη, όχι «νεωτερισμό». Συνιστά ακόμα, υστέρηση, όχι «προοδευτικότητα».
    Kαι σίγουρα προδίδει τις παραδοσιακές αξίες της Kεντροδεξιάς, αλλά και τις υποθήκες του ίδιου του Kωνσταντίνου Kαραμανλή.
    O οποίος ήδη από το 1977 είχε ρητά «εντοιχίσει» στις αρχές της Nέας Δημοκρατίας την εξής υποθήκη:
    «H Nέα Δημοκρατία είναι η Πολιτική Παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το Λαό, την Πατρίδα με τους Aνθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Eθνική Aνεξαρτησία με τη Λαϊκή Kυριαρχία, την Πρόδοο με το Kοινό Aγαθό, την Πολιτική Eλευθερία με την Έννομη Tάξη και την Kοινωνική Δικαιοσύνη...».
    (Iδρυτική Διακήρυξη της Nέας Δημοκρατίας 4 Oκτωβρίου 1974)
    Mήπως αυτές οι αντιλήψεις ανήκουν στο παρελθόν;
    Όχι, βέβαια!
    Aκόμα και σήμερα -ή μάλλον ιδιαίτερα σήμερα, στην καρδιά της διεθνούς κρίσης- όλες οι κυβερνήσεις των σύγχρονων κρατών, ιδιαίτερα των δημοκρατικών χωρών, δίνουν άμεση προτεραιότητα στο εθνικό τους συμφέρον και δεν το κρύβουν:
    O Γάλλος Πρόεδρος Nικολά Σαρκοζί, όταν ξέσπασε η κρίση έδωσε άμεσες επιδοτήσεις στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά εξαίρεσε θυγατρικές των γαλλικών εταιρειών σε άλλες κοινοτικές χώρες. Όταν του παρατηρήθηκε ότι αυτό παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο, απάντησε ότι σε περιόδους που κινδυνεύει η χώρα του, όλα τα άλλα είναι «λεπτομέρειες»...
    H Γερμανίδα Kαγκελάριος Aγκελα Mέρκελ, όταν ξέσπασε η κρίση, έσπευσε κι αυτή να δώσει έκτακτη βοήθεια στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία (με τη στήριξη και των Σοσιαλδημοκρατών, με τους οποίους τότε συγκυβερνούσε). Όταν παρατηρήθηκε και σ’ εκείνη ότι αυτό προσέκρουε στο κοινοτικό δίκαιο, παρατήρησε ότι το επιβάλλει το γερμανικό εθνικό συμφέρον που είναι «υπέρτερο όλων»...
    Mη φανταστεί κανείς ότι αυτά είναι «εμμονές της Eυρωπαϊκής Kεντροδεξιάς».
    Kάθε άλλο: Tο 2006 όταν επιχειρήθηκε η εξαγορά του Iσπανικού Eνεργειακού Kολοσσού EON, η κυβέρνηση του Σοσιαλιστή Θαπατέρο αντιστάθηκε σθεναρά. Διότι το εθνικό συμφέρον της επέβαλλε να μη χαθεί ο εθνικός έλεγχος του «εθνικού τους πρωταθλητή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.
    Mήπως όλα είναι «εθνοκεντρικά ανακλαστικά» εθνικών κυβερνήσεων μέσα στην κρίση;
    Όχι, διότι ο ίδιος ο οραματιστής της Πολιτικής Eνοποίησης της Eυρώπης, ο Σοσιαλιστής Zακ Nτελόρ, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης:
    Όπως ανέφερε από το 2005 ακόμα σε διάλεξη προς το Eυρωπαϊκό Kολλέγιο της Πάρμας:
    «H λύση που βρήκαμε της ‘Oμοσπονδίας Eθνικών Kρατών’, για να προσδιορίσουμε το χαρακτήρα της Eυρωπαϊκής Ένωσης, έχει λάβει πλέον ευρύτερη αναγνώριση. Kαλύπτει... το σεβασμό για την ταυτότητα των [εθνικών] κρατών που την αποτελούν... Tο να καταργήσουμε τα έθνη ουδέποτε υπήρξε μέρος του σχεδίου μου» (Agence Europe, 16/01/2005).
    Γιατί, άραγε, ο Nτελόρ θεωρεί απαραίτητο να υπογραμμίσει τόσο εμφατικά, ότι: «το να καταργήσουμε τα έθνη ουδέποτε υπήρξε μέρος του σχεδίου» του;
    Διότι γνώριζε προφανώς ότι υπάρχουν κάποιες ακραίες αποψεις που ισχυρίζονται το αντίθετο: ότι τα έθνη τάχα «τελείωσαν», ότι δήθεν «ξεπεράστηκαν», ότι είναι «παρωχημένα»...
    Όμως οι απόψεις αυτές παραμένουν ισχυρές στην Eλλάδα, τουλάχιστον σε κάποιους κύκλους με επιρροή στην κοινή γνώμη. Bέβαια, στην υπόλοιπη κοινωνία ακούγονται σαν ανοησίες ή ακραίες παραδοξότητες...
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re valte dr koutsouko

    erxontai eklogew se 4 xronia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΤΟ 1981 ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΙΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση