GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωμικά διαγγέλματα...

Για ποια κεντροδεξιά μάχονται οι επίδοξοι αρχηγοί της ΝΔ; . Από τον Χρήστο Λουτράδη . Ίσως ήταν τα πιο κωμικά διαγγέλματα που έχουν προβλη...

Για ποια κεντροδεξιά μάχονται οι επίδοξοι αρχηγοί της ΝΔ;
.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Ίσως ήταν τα πιο κωμικά διαγγέλματα που έχουν προβληθεί απο τηνΕλληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Πρώτη φορά τρεις επίδοξοι πολιτικοί αρχηγοί διαγκωνίζονται για εναν θρόνο τόσο απαξιώμενο ,πολιτικά και κοινωνικά εκτός τόπου και χρόνου συντηρητικό και χωρίς ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο. Πρώτξη φορά τα τελευταία χρόνια πολιτικοί ταγοί χρησιμοποιήσαν ενα μέσο σαν την τηλεόραση για να καταστήσουν σαφή την πολιτική τους ασημαντότητα.
Τους έβλεπα και αναρωτιόμουν με πόση ευκολία καταστρατηγούν λέξεις και...

έννοιες που αποτελούσαν για χρόνια σημείο αναφοράς της πολιτικήςμας ζωής. Πατριωτισμός, κράτος πρόνοιας, Ευρωπαική πορεία της πατρίδας μας. Έβλεπα την κ.Μπακογιάννη προχθες και τον κ. Αβραμόπουλο χθες και αναρωτιόμουν για ποια κεντροδεξία διαγκωνίζονται; Του ανθρώπου που κατέστησε την πολιτική αδράνεια σε κυρίαρχή πολιτική πράξη τον κ. Καραμανλή ή τον άνθρωπο που έδωσε στον πολιτικό αμοραλισμό το περίβλημα του ψευτο-φιλελευθερισμού. Σκέψου και απάντησε μου ειλικρινά, αυτή δεν ειναι η "Κεντροδεξια" στην πατρίδα μας...

16 σχόλια

  1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ - ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΩΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΒΑΛ ......ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο Χ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι και οι τρεις γεματοι ηθος και ιδεολογια, το εχουν αποδειξει αλλωστε. ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΕ καλα σε ολοκληρο κομμα δεν υπαρχει ενας διαφορετικος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν έγινε δικαστήριο για τα Ιμια;

    Στις βραχονησίδες Ιμια, στις 31.1.1996, πριν από 13 χρόνια, η κυβέρνηση Σημίτη υπέστειλε τη σημαία μας, παράνομα προς το άρθρο 96 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, το οποίο ορίζει ότι: «Τιμωρείται με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη:
    α) Διοικητής ή κυβερνήτης ο οποίος σε ναυμαχία υποστέλλει τη σημαία χωρίς να εξαντλήσει όλα τα μέσα άμυνας.
    β) Αξιωματικός που τάχθηκε κατά οποιονδήποτε τρόπο υπέρ μιας τέτοιας απόφασης.
    γ) Οποιος, ενώ βρίσκεται σε πολεμικό πλοίο υποστέλλει τη σημαία,κατά τη μάχη, χωρίς διαταγή του Κυβερνήτη.
    δ) Οποιος ενώ βρίσκεται σε πολεμικό πλοίο κατά τη μάχη δίνει εντολή για παράδοση ή υποστολή της σημαίας ή για παύση του πυρός, χωρίς διαταγή του Κυβερνήτη».
    Ετσι λοιπόν ήταν παντελώς παράνομη η απόφαση για την υποστολή της Σημαίας μας από τις βραχονησίδες Ιμια. Στα Ιμια προσβλήθηκε βάναυσα η Εθνική μας υπόσταση και η Εθνική μας κυριαρχία, παράνομα προς το άρθρο 27, παρ. 2, του ισχύοντος Συντάγματος, το οποίο ορίζει ότι:
    «Χωρίς νόμο,που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών,δεν είναι δεκτή στην Ελληνική επικράτεια, ξένη, στρατιωτική δύναμη,ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή».
    Ετσι, σύμφωνα με το ίδιο πιο πάνω άρθρο, ήταν παράνομη και αντισυνταγματική η απόβαση των τούρκων πεζοναυτών πάνω στις βραχονησίδες μας. Και ως τέτοια έπρεπε αμέσως τότε να αντιμετωπιστεί από τους διαχειριστές της εξουσίας.
    Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, το οποίο παραβιάστηκε από την κυβέρνηση Σημίτη- που ευχαρίστησε δημόσια τις ΗΠΑ μέσα από τη Βουλή- με συνέπεια να χάσουμε και την κυριαρχία μας στις βραχονησίδες και τρεις ηρωικούς αξιωματικούς, όταν το ελικόπτερό τους χτυπήθηκε από τον εχθρό.
    Για την τραγωδία στα Ιμια, για όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις, καθώς και για την απώλεια των τριών αξιωματικών (Βλαχάκου, Καραθανάση και Γιαλοψού) κανένας υπεύθυνος μέχρι σήμερα πολιτικός ή στρατιωτικός δεν έχει λογοδοτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?

    ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε ρε πασόκι, ασχολήσου με την κυβέρνησή σου και ασε τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ,ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΑΖΟΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ , ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ Η ΑΛΙΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΓΗΛΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΦΘΑΡΤΟΙ,ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΕ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, Η ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ
    ΑΕΙ ΣΥΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.ΑΔΗΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούγονται πολλά τελευταία για τον ιδεολογικό προσανατολισμό της ΝΔ. Ας σοβαρευτούμε. Τι θα πει "από τις παρυφές της κεντροαριστεράς έως τα δεξιά όρια της κεντροδεξιάς";(Αβραμόπουλος) ή αυτά περί "πατριωτικής λαϊκής δεξιάς";(Πανίκας) ή περί νεοφιλελευθερισμού; (Ντόρα) . Είναι σαφές , η ιδεολογία μας είναι αυτή που εξέφρασε. στην πράξη, ο πρόεδρός μας ,το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο αυτού του τόπου Κώστας Καραμανλής (Βος) δηλαδή ο Ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός. Κάθε άλλη κουβέντα επ΄ αυτού περιττεύει. Όποιος εκπροσωπεί την πολιτική υποθήκη του, αποχωρούντος , ηγέτη μας θα πρέπει να είναι αυριανός διάδοχός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.

    Πρόκειται πραγματικά για κυβέρνηση παιδικής χαράς.
    Τα πρώτα τους βήματα δείχνουν ότι δεν έχουν επίγνωση του τί σημαίνει να είσαι Υπουργός ή Πρωθυπουργός.

    Φοβάμαι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν παιγνίδια επί χάρτου με τις δουλειές και τις ζωές χιλιάδων οικογενειών.

    Από που να ξεκινήσεις, από την Ξενογιαννακοπούλου με τις αστείες εγκυκλίους που αφήνουν ανεξέλεγκτες τις υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας ή από τη Λούκα που ρεζιλεύεται από τους πράσινους λιμενεργάτες που εισπράττουν 600 ευρώ μεροκάματο από τον κρατικό ΟΛΠ;
    Για το Χρυσοχοϊδη που παραγγέλνει πρώτα τις κάμερες του Mega πριν στείλει τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια ή την ανέραστη Διαμαντοπούλου που καταργεί το δωρεάν φροντιστήριο;
    Εάν αρχίσουμε να μιλάμε για το Δρούτσα και το παρασκήνιο που στήνει στο Κυπριακό ή τον δανεισμό 14 δισ. ευρώ σε μία εβδομάδα από τον φωστήρα της φακής τον Παπακωνσταντίνου
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ.

    Την ψήφο, την υπογραφή και την “άλλη” πρέπει να προσέχεις πολύ που τη βάζεις.
    Δυστυχώς, είναι αργά για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΤΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ν. Δ.

    Η ΚΥΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΙΚΡΟΝΟΟ, ΚΩΣΤΑΚΗ,ΣΤΥΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ [ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ]ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, [ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.ΠΕΤΡΑΛΙΑ,ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΚΑΣΙΜΗ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΝΑΚΟ,ΜΠΟΥΡΑ,ΙΩΑΝΝΙΔΗ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΚΟΝΤΟ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΚΤΛ.ΚΤΛ,ΚΤΛ.]

    ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ , ΑΠΕΡΙΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ,ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΕΣ.

    ΑΜΝΗΜΩΝ,ΑΥΘΑΔΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πια διαγγέλματα τρομάρα τους, που όποιον και να φορτωθούμε, πάλι σκατά θα τα κάνει, σαν τον μεχρι πριν λίγο ...πεφιλημένο αρχηγό τους...
    Που έπιναν (όλοι τους ) νερό στ' όνομά του, και κάλυπταν συνειδητά την όποια μαλακία του, σε έργα πράξεις η παραλείψεις?
    Με προεξάρχουσα τη Ντόρα βέβαια, που...δεν την ενδιέφερε η αρχηγία, ούτε και έβλεπε σενάρια ..διαδοχής, αφού "όλα έδειχναν" και "ήταν και πεπεισμένη", πως...θα κέρδιζε η ΝΔ τις εκλογές?
    (ΑΥΤΌ ΛΈΓΕΤΑΙ ...ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ!...).
    Σε τι θα είναι έστω και λίγο καλύτεροι?
    Τον εαυτούλη τους και τις φιλοδοξίες τους μόνο θέλουν να ...βολέψουν και να τακτοποιήσουν...
    Γιατί ΑΝ ενδιαφέρονταν για το λαό και τη χώρα, όλα αυτά τα 5 1/2 χρόνια, ΑΛΛΑ ΘΑ ΈΚΑΝΑΝ!....
    ΆΛΛΑ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H NEAΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ?ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ,ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΛΑΘΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ. ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ...ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΙΟΣ;
    ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Όταν υπουργοί σας παρανομούσαν με τους Ινδούς, τα αναψυκτήρια, τις off shore, τα αυθαίρετα, τα πτυχία μαϊμού της Γιατρίνας κ.λ.π. Ιδεολογία ήταν το "ότι αρπάξουμε" και η χώρα ας χάσει 34 θέσεις στην ανταγωνιστικότητα!! Την ανεπάρκεια του χοντρού όλοι την γνώριζαν. Ολόκληρη παράταξη και κανείς δεν νοιάστηκε για τον τόπο. Τώρα βγαίνουν και τα λένε, Χαίρω πολύ!! Για να είμαστε δίκαιοι , ένας είπε ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι ικανός ("η χώρα χρειάζεται ικανό πρωθυπουργό") και τον διαγράψατε (Τατούλης).
    Άντε να κάνετε αρχηγό την Ντόρα , με το μηδενικό έργο στο ΥΠΕΞ 'ή τον άχρηστο Αβραμόπουλο που διέλυσε το σύστημα υγείας και τα νοσοκομεία. Πότε ακόμα ο Σαμαράς μiλούσε για "τα παλιά κόμματα" . Ρε ο Πανίκας είναι καί ο ΠΡΩΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη δροσιά τους να’χεις!

    -«Για να δω, από πότε είναι αυτά τα ποσοστά; Πότε ήταν τόσο μικρά τα αγγούρια;»
    -«Ααα, ΠΡΙΝ τις εκλογές.»

    βοήθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΣΧΑΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ?
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΡΕΙ.
    ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕς.ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΧΙΑΡΟΥΡΑΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
    ΚΑΤΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑς ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ!
    ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, Ο ΔΟΥΚΑΣ, Ο ΛΙΑΠΗΣ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΗΓΑΝ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ!
    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΗΛΙΘΙΩΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΚΑΠΩΣ.
    Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ.
    ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ! ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ?Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ!

    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΑΣΕΛΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥς ΒΙΑΣΜΟΥΣ?
    ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΙΑ ΟΡΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση