GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλα να δούμε τα αποτελέσματα παρέα‏...

Από τον Παντελή Οικονόμου υποψήφιο βουλευτή Α' Αθήνας http://www.poikonomou.gr/ . Σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου , τελειώνει η προεκλογι...

Από τον Παντελή Οικονόμου
υποψήφιο βουλευτή Α' Αθήνας
http://www.poikonomou.gr/
.
Σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, τελειώνει η προεκλογική περίοδος και, μεθαύριο, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ο λόγος περνάει στο λαό. Τις προηγούμενες εβδομάδες, συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι.. γίνεται!
Συμφωνήσαμε ότι...

μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα και αξίζει να το προσπαθήσουμε.
Προσωπικά, σου ζήτησα να ενισχύσεις την προσπάθειά μας αυτή, να δυναμώσουμε μαζί το κίνημα για καλύτερες συνθήκες ζωής στην πόλη μας, επιλέγοντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Α Αθήνας και δίνοντας μου έναν από τους σταυρούς προτίμησής σου. Έχω εμπιστοσύνη στην επιλογή σου.
Την Κυριακή, από τις 8 και μετά, θα δω τα αποτελέσματα στο γραφείο μου, Βουκουρεστίου 40, και αργότερα θα πάω στο εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Έλα να δούμε τα αποτελέσματα παρέα. Σε περιμένω !
Σε καλώ να γιορτάσουμε μαζί την νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., την νίκη της Αθήνας, την νίκη της πατρίδας πριν στρωθούμε την Δευτέρα στην δουλειά.
Παντελής Οικονόμου
Yποψήφιος Βουλευτής Α Αθήνας

Βουκουρεστίου 40, 10673 Αθήνα.
Τηλέφωνο: 210 3634156-7 Fax: 210 3601610

14 σχόλια

  1. Βλέπουμε κάτι τύπους του press
    που έχουν μία δυσκολία να εκφραστούν.

    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...
    ΒΓΑΛΤΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ..

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ..ΣΑΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ψήφο στον Παντελή Οικονομου!!!Ανθρωπος άξιος και επιπέδου!!!
    Δεν ψηφίζω στην Β Αθηνων αλλά πράγματι αξίζει της φήφου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΜΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΜΑΖΙ.
    ΜΕ COCA COLA
    παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιμάνι Πειραιά

    Το ΠΑΣΟΚ προγραμματίζει την ακύρωση της υπογραφείσας συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της κινέζικης εταιρείας Cosco .

    Με την ανεύθυνη στάση του, ο κ. Παπανδρέου κλείνει την πόρτα των επενδύσεων και των οικονομικών συναλλαγών με την Κίνα.

    Το ΠΑΣΟΚ με τις υπαναχωρήσεις, θα καταστήσει την χώρα αναξιόπιστη στην Παγκόσμια Επενδυτική Κοινότητα.

    Το ΠΑΣΟΚ με τις υπαναχωρήσεις του, υπονομεύει τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν στην χώρα από την συμφωνία:

    · 4.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται μετά την υπογραφή της συμφωνίας

    · 300 εκ. ευρώ θα εισρεύσουν στην ελληνική οικονομία από τις ξένες επενδύσεις που θα γίνουν την επόμενη 5ετία

    · 27 εκ. ευρώ ετησίως για την πρώτη πενταετία είναι το εγγυημένο αντάλλαγμα, την στιγμή που ο μέσος όρος όλων των ετησίων κερδών του ΟΛΠ την τελευταία πενταετία είναι 24,2 εκ.

    · 2,35 δισ. ευρώ είναι τα συνολικά οφέλη του Δημοσίου για την περίοδο των 35 ετών.

    Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

    Το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί ευθέως συμφωνίες ιστορικής εθνικής σημασίας, όπως είναι αυτή για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη! Ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν ξεκάθαρος: Αν ποτέ κληθεί να κυβερνήσει, θα ξεκινήσει από την αρχή τις συζητήσεις για τον αγωγό πετρελαίου, ακυρώνοντας στην ουσία μια ζωτική για τα συμφέροντα της χώρας συμφωνία.

    Ο πετρελαιαγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη:

    · Είναι ένα έργο πνοής, που τοποθετεί την Ελλάδα στο κέντρο του ενεργειακού χάρτη της Ευρώπης.

    · Έχει οικονομικά οφέλη: η Ελλάδα θα εισπράττει τέλη διέλευσης από την κοινοπραξία που κατασκευάζει το έργο, που θα ξεπερνούν τα 30 εκ. ευρώ ετησίως. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού θα διατεθεί για την ανάπτυξη της Θράκης .

    · Θα συμβάλει στη δημιουργία εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας στη φάση κατασκευής του, ενώ θα προσελκύσει και άλλες επενδύσεις.

    Η ακύρωση του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης θα δείξει ότι η χώρα μας δεν έχει σταθερότητα και συνέχεια στην εξωτερική της πολιτική και θα εκληφθεί από τη Ρωσία και από την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα ότι η Ελλάδα είναι ανεύθυνη και ασυνεπής.

    ΟΤΕ

    Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να επανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ. Αυτοί που εκχώρησαν το 66% των μετοχών του ΟΤΕ, ισχυρίζονται τώρα ότι θα τον επανακρατικοποιήσουν! Γιατί; Τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν; Που θα βρουν τα λεφτά;

    · Το ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε 440 εκ. ευρώ από την πώληση του 3% των μετοχών του ΟΤΕ

    · Το Δημόσιο μεταβίβασε τις μετοχές με υπερτίμημα ( premium ) άνω του 40%, σε σχέση με την τιμή της μετοχής του ΟΤΕ στο Χρηματιστήριο την παραμονή της έγκρισης της συμφωνίας

    · Το ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε επιπλέον 675 εκ. ευρώ από την πώληση του 5% των μετοχών του ΟΤΕ

    · Ο ΟΤΕ συνδέθηκε με τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό, τη Deutsche Telekom

    · Το Δημόσιο διατηρεί σημαντική μετοχική παρουσία στον Οργανισμό

    · Το Δημόσιο ελέγχει όλα τα σημαντικά οικονομικά, επιχειρηματικά και εταιρικά ζητήματα που αφορούν στον ΟΤΕ και διασφαλίζει απόλυτα την Εθνική Άμυνα, τη Δημόσια Τάξη και την Ασφάλεια των Τηλεπικοινωνιών.

    Το ΠΑΣΟΚ παίζει με την διεθνή αξιοπιστία της χώρας. Παίζει με τους κανόνες και το θεσμικό πλαίσιο. Η προσέλκυση των διεθνών επενδύσεων θέλει σταθερότητα και υπευθυνότητα, δεν θέλει παιγνίδια.

    Παιγνίδια σαν αυτά που παίζει το ΠΑΣΟΚ διώχνουν τις επενδύσεις και τραυματίζουν θανάσιμα την οικονομία. Οδηγούν με μαθηματικό τρόπο σε αύξηση της ανεργίας και σε ένα αποτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ!!

    ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 12.30 Μ.Μ.

    ΕΓΡΑΦΕ - 10.9%.

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
    Χαροπαλευει pali ο Τσιπρας

    ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    MΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ"

    ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΣΕΙΣΜΟΣ 11 ΡΙΧΤΕΡ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

    ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
    ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΜΑΚΙΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πρωθυπουργός της «Ελπίδας» Γιώργος Παπανδρέου


    Με Πρωθυπουργική εμφάνιση λαοπρόβλητου ηγέτη ο Γιώργος Παπανδρέου!!


    Όλη η Ελλάδα θαύμασε τον Πρωθυπουργό της «Ελπίδας»

    στη διάρκεια της Διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο.

    Με αυτόν τον ηγέτη τον Γιώργος Παπανδρέου το Πασοκ θα πάρει ποσοστό πάνω από 47%
    και θα φέρει ιστορική νίκη απέναντι στην συντήρηση που κατασπαράσσεται ήδη.


    Ο «εν αναμονή Πρωθυπουργός» Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών, κίνηση πρωτόγνωρη -όπως τόνισε- για τα ελληνικά δεδομένα.

    Ο λαοπρόβλητος ηγέτης κ. ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι οι ριζικές αλλαγές σε κράτος και τρόπο διακυβέρνησης βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της Διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο. Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι από τις 4 Οκτωβρίου δεν θα υπάρξει ούτε μία μέρα για χάσιμο, για αυτό -τόνισε- χρειάζεται ισχυρή λαϊκή εντολή.


    Ο αυριανός Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου παρουσίασε ορισμένα δείγματα γραφής -όπως είπε- για το πώς θα λειτουργεί η δική του κυβέρνηση, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές:

    η κυβέρνηση θα έχει μικρότερο αριθμό μελών από τη σημερινή με τη δημιουργία νέων υπουργείων: Οικονομικών, υπεύθυνο για τη δημοσιονομική πολιτική. Παράλληλα, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα έχει τη συνδρομή οικονομολόγων με εμπειρία και κύρος.

    Ισχυρό υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το νέο πρότυπο ανάπτυξης και νέο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη δημόσια ασφάλεια, την πολιτική προστασία και την πυρόσβεση.

    Συγχώνευση υπουργείων: τα υπουργεία Δημοσίων Έργων και Μεταφορών θα συγχωνευτούν στο υπουργείο Υποδομών. Στελέχωση της δημόσιας διοίκησης με τους άριστους και όχι τους αρεστούς. Ασυμβίβαστο μεταξύ μέλους του ΠΑΣΟΚ και στελέχους του κρατικού μηχανισμού.

    Σε ερώτηση για το πώς αντιλαμβάνεται τη συνδρομή ξένων οικονομολόγων, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει όλο το δυναμικό για το καλό της χώρας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες στο εξωτερικό σε θέσεις ευθύνης, οι οποίοι μπορούν να παίξουν ρόλο.

    Σχετικά με τα στελέχη της μελλοντικής κυβέρνησης, επανέλαβε ότι θα αξιοποιηθούν όλα στα ικανά στελέχη με βούληση, εμπειρία και φαντασία για μια τελείως διαφορετική πορεία, χωρίς πάντως να δώσει ονόματα. Ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε για τα στελέχη του δημοσίου τομέα και τους μισθούς των «golden boys», ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα θα εξεταστεί, ώστε οι αποδοχές να είναι δίκαιες και να μην προκαλούν.

    Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε σε ερώτηση για το πώς προσδιορίζεται «ο έχων», ότι για τους πολίτες με εισόδημα κάτω από 30.000 ευρώ θα υπάρχουν ακόμα και μειώσεις στη φορολογία, ώστε να υπάρξει ελάφρυνση των πολιτών. Ξεκαθάρισε ότι στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζεται ποιος θα φορολογηθεί και ποιοι θα πληρώσουν. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι ζητά ισχυρή εντολή για τις απαραίτητες τομές, τονίζοντας ότι στο παρελθόν έχει καλέσει τα κόμματα της Αριστεράς για συνεργασία. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές όποιο και να είναι το εύρος της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

    Ο κ. Παπανδρέου για το θέμα του ελλείμματος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν λέει την αλήθεια για την οικονομία, ωστόσο, τόνισε ότι το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αλλάξει.

    Για την Παιδεία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι η Παιδεία δεν είναι σήμερα δωρεάν, επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για μεγαλύτερη αυτονομία στα Πανεπιστήμια, ώστε και οι φοιτητές να έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες επιλογής, και αξιολόγηση των ΑΕΙ.

    ......
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NAI KAI OI PRASINOFROYROI ME TON PANTELI...KALO PAIDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετα την ελεινη ακροδεξια ψευτρα-πουστρα που μας κυβερνησε οποιοσδηποτε θα είναι καλύτερος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ: 43%
    ΝΔ: 34%

    Μία τελευταία εκτίμηση με προβολή αποτελέσματος και αναποφάσιστους 7%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ..Η 5η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..ΙΔΙΑ πΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.. ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΛΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΠΟΣΟ ..ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ..

    Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009
    "Τα Αλβανικά SMS της κ. Νταλάρα."

    "Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ κ. Νταλάρα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι εκλογές είναι ΄Ελληνικές απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες και τα SMS που χρησιμοποιεί για τον εκλογικό της αγώνα θα έπρεπε να είναι γραμμένα εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Είναι ντροπή για τους ανθρώπους αυτούς, να χρησιμοποιεί την...
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ γλώσσα όταν
    απευθύνετε σε Έλληνες.
    Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και κάτι η υπόψη κυρία ,ότι εάν δεν χρησιμοποιούσε το Νταλάρα σαν επίθετο ουδείς θα την αναγνώριζε.Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ζητήματα.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΙΔΟΣ: ΚΡΥΦΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ (ΟΧΙ GAY, ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΗΣ)
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κάποιοι ενοχλούνται πολύ από την παρουσία σοβαρών και με άποψη πολιτικών, όπως ο Παντελής Οικονόμου (Α' ΑΘΗΝΑΣ) ...
    περαστικά τους !!!

    Όσα κι αν έχεις βάσανα
    να μη το βάζεις κάτω
    σκέψου και νάσουν δεξιός ετούτο το Σαββάτο

    Ο Γιώργος για συμβόλαιο μόνο τον λόγο έχει
    αυτός σφραγίδες και χαρτιά δεν θέλει να κατέχει.

    Οι μαντινάδες είναι του Μίμη Ανδρουλάκη.
    γωγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση