GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αρχισυνδικαλιστής του υπ. Άμυνας...

...προτάθηκε από την ΠΑΣΚ, στηρίζεται από την ΔΑΚΕ, διαπραγματεύεται με υπουργό του ΠΑΣΟΚ - για τις 55 προσλήψεις από το παράθυρο! . Από τ...

...προτάθηκε από την ΠΑΣΚ, στηρίζεται από την ΔΑΚΕ, διαπραγματεύεται με υπουργό του ΠΑΣΟΚ - για τις 55 προσλήψεις από το παράθυρο!
.
Από τον Δήμο Χατζηπασχάλη
Γραμματέα ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ
.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων (ΠΟΕ)/ ΥΕΘΑ, χρειάζεται επανεκκίνηση!!!
Η Παράταξη της ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ με ανακοίνωση της στις 15 Μαίου 2009, κάλεσε το μέλος της και Πρόεδρο της ΠΟΕ ΥΕΘΑ να υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, σχε­τικά με τον αντίκτυπο των αποτελεσμάτων πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού στο ΕΠΥΕΘΑ.
Σε αυτήν την πολιτική πρωτοβουλία ως απάντηση ήρθε εξώδικος δήλωση του Προέδρου (σε 10 από τα 18 μέλη που...

συμμετείχαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση) να ανακαλέσουν εντός 5 ημερών γιατί θα κι­νηθεί δικαστικά για τη ζημιά που υπέστη (ουδείς ανακάλεσε).
Επειδή στην τελευταία συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Ιουν. 09) δικαιώθηκε η θέση της ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ: «η μη παραίτηση του Προέδρου θα οδηγήσει σε διάλυση των πάντων και ο­ποιοσδήποτε ρόλος θα είναι άνευ περιεχομένου» (δεν έγινε Γενικό Συμβούλιο), ουδείς δε νομιμοποιείται να κρατά σε καταστολή τη δρασ­τηριότητα της ΠΟΕ ΥΕΘΑ για προσωπικούς λόγους που σε χειρότερα αδιέξοδα τον οδηγούν.
Με σαφή στόχο και σε γρήγορη χρονική διάρκεια πρέπει να ξεμπλοκαριστεί η λειτουργία της Ομοσπονδίας και να κυριαρχή­σει το συλλογικό έναντι του ατομικού, γιατί κάνεις δεν μπορεί να φανταστεί, πρόεδρο ομοσπονδίας που προτάθηκε από την ΠΑΣΚ να στηρίζεται στη ΔΑΚΕ και να διαπραγματεύεται με Υπουργό του ΠΑΣΟΚ!!!

6 σχόλια

  1. ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ!!!
    (ΤΗΝ ΠΑΣΟΚ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ !
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ
    ΠΡΩΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να του κανουν μομφη οι Πασοκ, και μην διανοηθουν οι νυν κυβερνωντες να προσλαβουν αυτους τους 55 γιατι θα γκρεμιστει ο τοπος.Ο Μειμαρακης λογω αυτου εχασε ψηφους γιατι προσελαβε μεσω διαβλητου εως ανυπαρκτου διαγωνισμου τους κομματικους φιλους σκεφτειτε στοντομεα Διεθνων σχεσεων και αμυντικων αναλυσεων,περασαν ενας θεολογος μια υπαλληλος του Οικου Ναυτου,και μια δασκαλα απο την Αργυρουπολη.Δεν λεμε να δουλεψουν αλλα στους κλαδους τους.Πες τε στον Ποκα που εχωσε το γιο του και την κορη του Παπαροπουλου,οτι πια ημαρτον θα τρωνε ξυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ !

    “Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ.”

    Σοβαρα ε; Πως με πολιτες γονατισμενους για εξακριβωση στοιχειων; Με βομβαρδισμους γειτονικης χωρας το 1999.Με παραδοση μαχομενου αυτονομιστη στην χωρα που τον καταδιωκει.Δεν μπορω να συνεχισω αλλο δακρυσα… Φιλια Γιωργο αντεξουσιαστη.

    - Μήπως πιστεύει και εις την λαοκρατίαν ?

    * Παπατζίδικες παρόλες.
    Κανένας γνήσιος αντιεξουσιαστής δεν επιδιώκει ανάληψη εξουσίας.
    Σαν τον παππού του : “και εις την Λαοκρατίαν πιστεύομεν”.

    “Παπαντρέα – Παπατζή
    Ψέμματα μάς λες και ‘συ”.
    Πάντα επίκαιρο το σύνθημα του 1945.

    Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

    ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ


    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ...
    ΣΡΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΠ...

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

    ΑΝΤΙΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση