GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαινόμενο Σαρκοζί στη νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ!...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Διέκοψα για λίγο την αντίστροφη μέτρηση των 100 πρώτων ημερών της νέας κυβέρνησης, μετά τα σχόλια αναγνωστών ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Διέκοψα για λίγο την αντίστροφη μέτρηση των 100 πρώτων ημερών της νέας κυβέρνησης, μετά τα σχόλια αναγνωστών και φίλων, που με χαρακτήριζαν άδικο και υπερβολικό. «Πρώτα να ορκιστούν» μου είπαν. Είδα από την άλλη τα αγριεμένα και αιμοσταγή ΜΜΕ και θεώρησα ότι καλώς μετρώ.
Σημείωσα τρεις κύριους και βασικούς μοχλούς πίεσης στους κυβερνόντες:
1) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που με τον αληθή μανδύα του «τα βάζω πάντα με την εκάστοτε εξουσία», άρχισε να παίζει κλαρίνα στα πασοκικά αυτιά.
2) Οργανισμός Λαμπράκη. Τόσο το Βήμα, που χθες στήριξε με το κύριο άρθρο του την υποψηφιότητα Μπακογιάννη, όσο και το MEGA, που προσπάθησε από το πουθενά να δημιουργήσει θέμα με την άρνηση της κ. Δαμανάκη να αναλάβει θέση στη νέα κυβέρνηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έδειξαν τις αντιπασοκικές –ή αν προτιμάτε αντιπαπανδρεϊκές- προθέσεις τους.
3) Ο ANT1, και ειδικότερα ο κ. Ευαγγελάτος, που στη πρώτη μέρα της νέας κυβέρνησης, φιλοξένησε τον ατυχή κ. Μαγκριώτη σε ένα ανισοβαρές –από την οπτική της πολιτικής εκπροσώπησης των δύο μεγάλων κομμάτων- πάνελ, θέτοντας ανοικτά και χωρίς στιγμή χάριτος το θέμα της ανεργίας και ιδίως των stage, με ένα στήσιμο εκπομπής που μύριζε λαϊκισμό. Θέμα όμως που αν δεν λυθεί, θα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις την επόμενη 5ετία.
96η μέρα λοιπόν, της κυβέρνησης Παπανδρέου και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας αρκεί για να...

βιώσεις το αστυνομοκρατούμενο κράτος της Νέας Εποχής. Μπάτσοι παντού, ανά ομάδες, με οπλισμό και χαμόγελα ικανοποίησης. Δε με ενοχλεί η εικόνα τους. Όπως και ο κάθε μέσος Έλληνας νιώθω πιο ασφαλής, μόνο με τη θέα τους σε κάθε γωνιά. Μπορεί να είναι ψευδεπίγραφη ασφάλεια θα μου πεις. Δε θα διαφωνήσω. Θα σου ανταπαντήσω όμως με μία απορία που μου γεννήθηκε. Που είναι όλοι αυτοί, οι αριστεροί, που φώναζαν τα μόλις περασμένα χρόνια για το «αστυνομοκρατούμενο κράτος της Δεξιάς»; Που είναι όλοι αυτοί, που ωρύονταν κάθε φορά που τότε υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας μιλούσαν για ανάγκη μέτρων καταστολής; Που είναι όλοι αυτοί, που για μικροκομματικά παιχνίδια και μη δυνάμενοι υπό το βάρος της «ιδεολογίας» τους, ευνούχιζαν την Αστυνομία; Tώρα, έχεις την ευθύτητα και την ειλικρίνεια εσύ να μου απαντήσεις ότι σιωπούν, λόγω «ιδεολογικής αλληλεγγύης»;
Πραγματικά εύχομαι, με το άλλοθι της αριστερής ρίζας, το ΠΑΣΟΚ έστω και κόντρα στις απαιτήσεις της αριστερίλας, να μην διστάσει και να προχωρήσει σε απαραίτητες τομές και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, έστω και αν αυτές έχουν τον αέρα της «δεξιάς», του «φιλελευθερισμού», του «συντηρητισμού», όπως θες πες το. Εύχομαι και επιθυμώ να μην δράσει φοβικά η νέα Κυβέρνηση. Οι Χίμαιρα των δυσκολιών που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πιο απειλητική από τη Σκύλα της Αριστερίλας. Αυτό τον ιδεολογικό κομπλεξισμό πλήρωσε η Νέα Δημοκρατία και το χρόνιο φλερτ του Καραμανλισμού με την Αριστερά την οδήγησε στην σύγχυση Ιδεών και στην απώλεια της κομματικής ταυτότητας και του ιδεολογικού στίγματος.
Και εσύ ποτέ σου μη ξεχνάς το Νικόλα τον Άσιμο.. «Κάθε δέσμευση είναι ολιγωρία. Αν θες δεσμά, φάε ιδεολογία».

ΥΓ Ο τίτλος είναι απόσταγμα κουβέντας με δύο γνωστούς bloggers. Και οι δύο ανήκουν ευρύτερα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο με διαβεβαίωσαν ότι ο παραλληλισμός θα αρέσει πολύ στο κ. Χρυσοχοϊδη.

19 σχόλια

  1. Ας το ξανακάνει άλλη μια φορά, και θα σου πω εγώ. Μια μαλακία συγχωρείται με την μορφή της ανοχής. Μετά, τον μπούλο και σπίτι.

    Θα σεβαστεί το νόμο και το σύνταγμα και θα πει και 5 τραγούδια αποπάνω.
    Οχι 4, 5 θα πει.

    Η προστασία του πολίτη δεν γίνεται με το να βάζεις γονατιστούς τους διερχόμενους, με το πιστόλι το κεφάλι.

    Μια ακόμα, και έφυγε. Το μπούλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ φοβάμαι ότι το ξύλο που ήταν για τους γαλάζιους τρέμει ότι θα το φάει το ΠΑΣΟΚ.
    Λογικό είναι να παίρνει τα μέτρα του.
    Γιατί άραγε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ παράχεσε φιλάρα.
    Άλλο κοντός Ανθρωπος με πολύ μυαλό
    και άλλο ΚΟΝΤΟΣ ανθρωπος χωρίς μυαλό.

    ΑΛΛΟ να φτιάχνεις ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ.
    και άλλο να ΣΚΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΒΟΜΒΑ
    και εσυ κωλόφαρδα να γίνεσαι μαγκάκος και μεγαλοΥΠΗΡΕΤΗΣ ΜΕΤΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ.

    ΗΓΕΤΗΣ είναι ο πρώτος ο Σαρκοζί.
    ΜΑΙΜΟΥΝΑΣ είναι ο χρυσοχοίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΑΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο.Λ.Π ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΙΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΘΑ ΩΧΡΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΓΕΣΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι κακογουστο και ανθελληνικο να παραλληλιζεις τα παντα με εξωτερικα φαινομενα ,θαρροντας πως ετσι τα δεινεις περισσοτερη αιγλη η εμφαση στα λεγομενα.Ειναι προφανες οτι προκειται για δειγμα φαρισαισμου και ετσι θα αποδειχθει!Προτιμουμε την αυθεντικοτητα και ας ειναι πειραμα η νεωτερισμος! Το εγχειρημα απο μονο του θα δειξει την χρησιμοτητα του μετρου!
    Μην παπαγαλιζουμε λοιπον !
    "Φιλοσοφουμεν μετ ευτελειας και φιλοκαλουμεν ανευ μαλακιας ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλα εκανε ο Χρυσ. Αν δεν χαιδευε αυτακια η ΝΔούλα θαταν ακομα εξουσία.
    Οσο για τον ΟΛΠ βρηκαμε τωρα..Μια ξενη επενδυση εχουμε, να την χασουμε και αυτή για να δικαιωθεί το ΠΑΜΕ.Γιατι να γυρισει στο Δημοσιο??Σε τι εθιξε τα δικαιώματά τους , αντε να μην μιλησω για τους μισθούς και τις Μαιμου υπερωρίες των τακτικών που βαζουν τους εκτακτους να δουλευουν και αυτοί παίζουν τάβλι..
    Δεν ψηφισα την κυβερνηση αλλα θελω να πετυχει, οπως και ο καθε μη μλκας θελει να κυβερνησει καλα το καραβι ο απετανιος στην φουρτούνα...Και τι φουρτούνα...
    Και βεβαια θα αρχισουν οι παπαγαλοι ΑΛ.Ρ.Δημοσιογραφοι., για να αυξησουν την ακροαματικοτητα...
    Οταν η καθε (μακαριτισσα) Μαλβίνα, ο κάθε Λαζοπουλος , Ευαγγελάτος κλπ εχουν μεγαλύτερη πειστικοτητα από τον μολις εκλεγμενο πρωθυπουργό, ο λαός ειναι για .έσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 45% των ελληνων ψηφισε αυτη την κυβερνηση δεν μπορει με το καλημερα να βγαινουν τα ανεγκεφαλα χαμηλης νοημοσυνης κατευθυνομενα παιδακια και να τρομοκρατουν 5.000.000
    ανθρωπους το θρασος εχει και τα ορια του.
    Εαν δεν τους αρεσει ας πανε να ζησουν σε κανενα βουνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Παπαγιωτη, μην μπερδευεστε. Ειναι δεδομενο, οτι οι δεξιες κυβερνησεις κρινονται στον τομεα του αυταρχισμου, και οι σοσιαλιστικες στον τομεα της οικονομιας. Με αλλα λογια, τον αυταρχισμο τον συγχωρει η κοινη γνωμη σε μια σοσιαλιστικη κυβερνηση, ενω σε μια δεξια κυβερνηση οχι. Θα μου πειτε οτι ισως αυτο ειναι παραλογο, πλην όμως ετσι συμβαινει. Δεν αλλαζει αυτο. Και ειναι ευχης εργον που ανελαβε μια σοσιαλιστικη κυβερνηση να ξεκαθαρισει τα εξαρχεια, γιατι μια δεξια κυβερνηση ΔΕΝ μπορει να το κανει. Εξαλλου ειναι τετοια η δημοκρατικη νομιμοποιηση της κυβερνησης αυτην την στιγμη, που ο,τιδηποτε και να κανει, δεν μπορει να την αντιπολιτευθει πειστικα κανενας. Ο Χρυσοχοιδης θα καταλαβει κανονικα με στρατο κατοχης τα Εξαρχεια και δεν θα κουνηθει φυλλο. Θυμηθητε με. Περαιτερω, το ειχαν παρακανει πια και αυτοι οι κυκλοι στα Εξαρχεια. Δεν τους στηριζει πια κανενας, η ανοχη εχει τα ορια της. Ο ΣΥΡΙΖΑ τολμησε να τους στηριξει και ειδατε που κατεληξε, να αγκομαχαει να μπει στην βουλή. Ο κοσμος θελει την ησυχια του. Και φυσικα θα στηριξει πια ολοψυχα αστυνομικους σε καθε τετραγωνο, και ελεγχους ανα πεντε λεπτα. Στο κατω κατω ας μην προκαλουσαν τοσο κι αυτα τα παιδια εκει περα. Η Δημοκρατια και η Νομιμοτητα οφειλουν να σεβαστουν τον εαυτο τους. Το οτι δυστυχως πεθανε ενα παιδι απο σφαιρα αστυνομικού δεν ειναι επιτελους λογος να ειμαστε ολοι στα καρφια για μια δεκαετια. Ελεος. Καλησπερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗς ΕΛ.ΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΩΣ ΔΙΥΘΥΝΤΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ!!!!
    ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΦΕΡΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΘΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗς Ν.Δ ΟΠΩΣ Ο ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑ "ΦΥΤΕΨΕΙ" ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ(Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π).
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ!!!
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι πάει να πεί δεν σου δίνω περίοδο χάριτος?Και αν αυτό ζήτησε ο Γιώργος, το έκανε μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο δύσκολα τα οικονομικά του κράτους που δεν μπορεί παρά να πέσει με τα μούτρα η κυβέρνηση στη δουλειά.
    Ο ορθολογιστής πολίτης γνωρίζει όμως ότι θα πρέπει να δωθεί περίοδος χάριτος ώστε να μπορέσει τουλάχιστον η νέα κυβέρνηση να κατασγράψει το βαθμό διάλυσης του κράτους (σκέφτομαι τη λέξη επανίδρυση και σκάω στα γέλια μελαγχολικά!).
    Δηλαδή όλες οι κυβερνήσεις είχαν μιά περίοδο προσαρμογής στα δεδομένα γιατί να μην την έχει και ο Παπανδρέου?
    Αλλά τέτοιοι πολίτες είμαστε.Περιμένουμε θαύματα σήμερα κιόλας.Όταν στον ακαταλληλότερο οι εκλογές του '07 έδιναν και δεύτερη ευκαιρία!!!
    Τι θέλει τώρα και ο "παμέγιστος" Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.Να στήσει στα έξι μέτρα τον πρώτο τυχόντα κυβερνητικό παράγοντα γιά το τίποτα?Γιά να έχει τηλεθέαση?Τού είπε κανείς να μην ασκέι την δημοσιογραφία του όπως νομίζει?Αλλά βρε αδερφέ περίμενε λίγο?Βρες κανένα άλλο θέμα?Βρες γιά καμμιά βίλα που είναι κτισμένη πάνω στο κύμα και έχεις καιρό να ανοίξεις νέα θέματα που θα προκύψουν.
    Πήγε τώρα να βγάλει από τη μύγα ξύγκι με τον Σκανδαλίδη!Εντελώς αστείο θέμα.Αυτό που είχαν ψηφοδέλτιά του οι συνεργάτες του σε ένα οικημα του δήμου Αθηναίων!Πω πω ρε μάγκα τι έκανες!Μας τρέλανες με τη δημοσιογραφική επιτυχία σου.Κουφαθήκαμε όλοι με την αλλά Σέρλοκ Χόλμς έρευνά σου.
    Και το χειρότερο ποιό είναι? Ότι ο Τριανταφυλλόπουλος δεν λογοδοτεί σε κανέναν!
    Πείτε μου στο Θεό σας ρε συνομιλητές εδώ.Υπήρχε πιό πρόστυχη συμπεριφορά τότε πριν από χρόνια που έβγαλε το θέμα με τον Κορκολή που πήδαγε τη μικρούλα και της Έλεγε τι είσαι μωρό μου και αυτή απαντούσε η πουτανίτσα σου?.Λες και είναι ο πρώτος Έλληνας ο οποίος κάνει ερωτοδουλειές!Μα ήταν λέει μικρή εκείνη η κοπέλλα.Εγώ απ ότι ξέρω ήταν ενήμερος ο πατέρας της μικρής και σύμφωνος γιά ότι έγινε και το πηγαίνανε γιά γάμο.Γιά μένα ήταν η μεγαλύτερη δημοσιογραφική αλητεία του, αυτή με τον Κορκολή.Κάμερα την ώρα που πηδάει ο άλλος!
    Έτσι κατέστρεψε την καριέρα τού καλλιτέχνη που ήταν μεγάλος μουσικός.
    Έχει βγάλει κατά καιρούς ο Μάκης πραγματικά ενδιαφέροντα θέματα αλλά έχει βγάλει και πολλές πατατιές.Έκοψε βλέπετε και την ψαρόσουπα που πρόσφερε στους καλεσμένους του στο τέλος των εκπομπών του! Οικονομική κρίση γαρ.
    Ποιός σας είπε ρε παιδιά ότι γιά την οικτρή κατάσταση μιάς χώρας φταίνε μόνο οι κυβερνήτες?
    Δεν φταίμε όλοι μας?Εμείς δεν ψηφίζουμε και εκλέγουμε?Εμείς δεν παρακολουθούμε και ανεβάζουμε την τηλεθέαση στον Μάκη?
    Εμείς δεν έχουμε γίνει αμοραλιστές και ανεχόμαστε τα πάντα θεωρώντας τα φυσιολογικά?
    Πάντως εγώ έφαγα στη μάπα έξι χρόνια ακινησίας από τον Καραμανλή.Δεν θα πάθω τίποτα να περιμένω τις πρώτες εκατό μέρες τουλάχιστον του Παπανδρέου να δώ αν κάτι έχει αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμπρός σύντροφοι Νεοδημοκράτες, για να ακούσομε πάλι στην Βουλή των Ελλήνων το θρυλικό από την μαμά με τα γιουβαρλάκια, προς την μεριά του Πασόκ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να σταματησει η ιστορια Εξαρχειων
    γιατι τα πολιτικα ποβληματα δεν λυνονται με Τσαουσεσκου τυπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ - αστυνομια
    το πρωτο προβλημα

    Ηταν μια βλακεια στα εξαρχεια
    τα κομπλεξ των φτωχων αστυνομικων εναντιον καποιων πλουσιοπαιδων

    που ζουν εστω και στα εξαρχεια δεν μπορει να μεταφραζετε με επιθετικοτητα απο τους αστυνομικους

    αν δηλαδη ηταν πραγματι γτωχοι καποιοι εξαρχειωτες τι θα λεγατε??

    Μα οι ιδιοι στο Πασοκ λεγανε δεν βαζουμε στις λιστες μας φτωχους!!

    Να σταματησουν οι ανοησιες και τα αντριλικια γιατι ετσι η βια φερνει βια και θα φουντωσει το πραγμα

    το Πασοκ δεν ειναι χουντα ειναι δημοκτρατικο κομμα κινημα και κακως εχει πεσει στα χερια αστυνομικων

    Αστυνομικοι της Ιπποκρατους και καποι αλλοι που ειναι φυλακες βουλευτων και υπουργων

    εχουν παρει την εξουσια απο τους πραγματικους βουλευτες και λειτουργουν οχι ως φυλακες αλλα ως βουλευτες

    αφου τους εκβιαζουν μερικες φορες τους ιδιους τους βουλευτες οτι αν δεν υποκυψουν θα κανουν "αποκαλυψεις"

    Πριν μαλιστα διαμορφοθουν οι λιστες αστυνομικοι "συνεργατες" ορισμενων πολιτικων γραγφειων

    πλησιαζαν εν δυναμει υποψηφιους για να τους "αποσπασουν δηθεν καποιο παραστρατημα" και να το καρφωσουν στα κεντρικα και να βγαλουν απο τις λιστες με ρουφιανιες ψευδεις"ανεπυθυμητους"!!

    Ο χρυσο...εκτος απο εξαρχεια τωρα εδρασε προεκλογικα και Κολωνακι και αλλου με τους "δικους του πρακτορες" και ετσι εξουδετερωσαν οσους δεν ηθελε και στις θεσεις τους μπηκαν ασχετοι

    ετσι ο χρυσο...και οι αλλοι "εξελεγησαν" χωρις αντιπαλο !!

    Αντιρουφιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασφαλώς δεν θα ξέρουνβ πολλοί τι ακριβώς σημαίνει οικογένεια Νητσοτάκη!Υποπτεύονται αλλά στο βάθος δεν γνωρίζουν επακριβώς.
    Και ενώ φαίνεται οι Καραμανλήδες να μας τελειώνουν(Ο μικρός Αλέξανδρος είναι ακόμη πολύ μικρός.Εξ άλλου γιός του ανηψιού του Κωνσταντίνου Καραμανλή έπειτα από χρόνια θα ακούγεται μακρινό).Ο Μητσοτάκης όμως έσπειρε έχει εγγόνια(δρακουμελίνια) οπότε δεν γλυτώνει εύκολα η πολιτική ζωή της χώρας από δαύτους.
    Οι Μητσοτάκηδες είναι θρασείς και κακοί άνθρωποι.Δεν εννοώ τα εγγονάκια αλλά τα φονίδια είναι γονίδια!
    Θ'αθελα μα βγαίνει ο Σαμαράς όχι γιά κανέναν άλλο λόγο αλλά γιά να δώ τα μούτρα της Ντόρας και του πατέρα της.Θα είχε δημοσιογραφικό και θεατρικό ενδιαφέρον μιά τέτοια εξέλιξη.Ενώ αν βγεί η Ντόρα δεν θα τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμβουλή:

    Αφήστε τα περί πυγμής, "πηχτής" και τα ρέστα και μην παίζετε με ηθικοπλαστικά στοιχεία άσκησης πολιτικής, ιδιαίτερα όταν αυτά επιδεικνύονται δια της αστυνομικής βίας. Χαλαρώστε και μην μπλέκετε την δημοκρατία με την πυγμή. Δεν έχουν θέση αυτές οι δύο λεξούλες στην ίδια πρόταση... ηρεμήστε!

    Είπαμε να σηκώσετε τα μανίκια, όχι όμως και να ξεκουμπώσετε... το φερμουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φυσικά όταν ο blooper 2.14,
    γράφει γιά "πηχτή",δέν εννοεί
    ψαρόσουπα,ούτε κοτόσουπα.
    Πόσο μάλλον τραχανά μέ τυρί.
    Αλλά εφόσον οί κουκουλάκιδες δείχνουν
    πυγμή (κυριολεκτικά) παλάμης 25 cm,
    η Αστυνομία δέν πρέπει νά δείξει μιά
    αντίστοιχη?
    Σέ όλο τόν κόσμο έτσι δέν γίνεται?
    Αυτό δέν επιθυμεί η συντριπτική
    πλειοψηφία τού λαού ?(sorry Παπαρήγα-
    Τσίπρα)γιά τήν υιοθεσία τής λέξης
    λαός.
    Γιά νά είμαι δίκαιος,υπάρχει καί
    η αστυνομική αυθαιρεσία τού στύλ
    "γαμώ καί δέρνω",αλλά αυτοί δέν
    θά μου καταστρέψουν τήν περιουσία.
    Μπορεί όμως τήν αξιοπρέπεια μου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νύχτα θα φύγει ο εθνικοσοσιαλιστής ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΔΕΞΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ με το αμερικανικό παράσημο γιατί περί αυτό πρόκειται, εθνικόφρων ΔΕΞΙΟΣ σοσιαλισμός...
    Για γέλια οι παράτες των φασιστοειδων της ordnungspolizei στην πιο ωραία και ζωντανη και φτηνή σε τιμές με ποιότητα στο food and beverage συνοικία της Αθήνας.
    Ενα λάθος θα κάνουν και ο αγανακτισμένος κόσμος θα τους πάρει το λαρύγγι...
    Και μόνο που έβαλε την ταμπέλα ¨νταβατζιλίκι" στο υπουργείο του-ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΚΑΦΑ-φτάνει να καταλάβουμε περι τινος πρόκειται.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ordnungspolizei_flag.svg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση