GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aποκάλυψη - σοκ: Περίεργοι θάνατοι νεογνών στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα"...

. Οφείλονται πιθανότατα στο επικίνδυνο μικρόβιο "σεράτια". Τι μέτρα έχουν ληφθεί στις άλλες νεογνικές μονάδες; Έχει ενημερωθεί η υ...

.
Οφείλονται πιθανότατα στο επικίνδυνο μικρόβιο "σεράτια". Τι μέτρα έχουν ληφθεί στις άλλες νεογνικές μονάδες; Έχει ενημερωθεί η υπουργός Υγείας;
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
PRESS-GR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τρεις, τουλάχιστον, περίεργοι θάνατοι νεογνών σημειώθηκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, στο μαιευτήριο "Αλεξάνδρα"το τελευταίο διάστημα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θάνατοι μπορεί να οφείλονται στο επικίνδυνο μικρόβιο «σεράτια» που προκαλεί βαριές λοιμώξεις ιδιαίτερα σε πρόωρα βρέφη μικρού σωματικού βάρους. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το μικρόβιο αυτό πλήττει τη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα η...

νέα υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αν βεβαίως την έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι...
Πέραν της ενημέρωσης, αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να γίνει γνωστό από την υπουργό αν έχουν ληφθεί μέτρα -και ποια- και στις άλλες νεογνικές μονάδες ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα προσβληθούν από το επικίνδυνο μικρόβιο και δεν θα σημειωθούν κι άλλοι θάνατοι μωρών. Προφανώς δεν χρειάζονται υστερία και υπερβολές, αλλά δεν είναι σωστή και η αποσιώπηση της πραγματικότητας. Η ενημέρωση είναι απαραίτητη!

16 σχόλια

  1. Εεε δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ότι ο καλήτερος τρόπος να κάνεις τις λαμογιές σου, τις συνενοήσεις ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Όχι σαν το Πασόκ που σφαχτήκανε, αυτοί είναι αγγελούδια, αυτοί είναι μπουμπούκια, αυτοί είναι παιδιά του κατηχητικού, αυτούς να πάρουμαι να μας μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να να δώσει η Κορούλα στον παπού δρακουμέλ για να έχουν κάτι στο υποσεινήδειτο τους να τα εξιτάρει, να τα μάθει πως για το συμφέρον τους η Ελλάδα μπορεί και να γαμηθεί, να τα δώσουμαι στον Αβραμόπουλο να τα μάθει να φτιάχνουν νόμους που θα αθωώνουν τους λαμογιάρηδες κλέφτες του Δημοσίου ΕΆΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, να τα δώσουμε στον Σαμαρά να τα μάθει πως ρίχνουνε μια κυβέρνηση, να τα δώσουμαι στον Νομάρχη να τα μάθει πως κουκουλώνουν σκανδαλάρες δικές του και άλλων όταν το επιτάσσει το κομματικό συμφέρον και πως από τραγουδιστής σε κολάδικο γίνεσαι νομάρχης.
    Αυτούς να πάρουμαι που όταν η Ελλάδα συγκλονιζότανε από τις σκανδαλάρες τους αυτοί σφύριζαν κλέφτικα, ΕΘΝΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΜΑΡΑΓΔΑ ,ΤΩΡΑ ΔΙΕΡΩΤΆΣΑΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα τα μωρα που σκοτωσαν στο Αλεξανδρα εδω σκοτωσαν το δικο μας στο δικο μας και τα αδιθφορα δηκαστηρια τουσ απηλαξαν με βουλευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΗ

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ:
    ΜΑΡΙΛΙΖΑ - ΦΩΦΩ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΚΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΚΡΥΟΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ,
    ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΤΥΡΙΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ.ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι Μαια
    Γνωριζεται οτι για να μπουμε στις αιθουσες τοκετου, χειρουργει,μοναδες οφειλουμενα τηρουμε κανονες αυστηρους ασηψιας και αντισηψιας???
    Δεν τηρηται τιποτα κανουν τοκετο φορωντας τα κοστουμια τους ,τα παπουτσια τους και καπνιζουν σ αυτους τους χωρους ασε που μπαινουν και οι συζυγοι!!!!
    πως λοιπον τα μικροβια δεν θα οργιαζουν ,αν δε καποιος τολμησει να μιλησει ,θα χασει τη δουλεια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζωα πασοκ...ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.......
    ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΖΩΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ντροπη να μιλατε ασχημα!!
    ελεος πια με την φρασεολογια του δρομου!
    με αυτα και με αυτα καταντησαμε ετσι,εχουμε υπερβει τα ορια !ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ΒΡΕ ΣΚΡΟΦΑ ΚΟΚΚΟΡΗ
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΑΣΧΗΜΑ - ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο/Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑΛΛΑ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΣΚΡΟΦΑ
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ
    ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
    ΜΕ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΦΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοι οι γιατροι ειναι τελειως για τα μπαζα οταν ηταν αρρωστο το πρωτο παιδακι γιατι δεν εσπευσαν να δουν τη εχει επρεπε να πεθανουν τεσσερα.
    Και ο ποιο χαζος ανθρωπός φανταζεται οτι εχουν προσβληθει απο ενδονοσοκομιακή λοιμωξη αυτοι οι βλαμενοι δεν το φανταζονται.

    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΥΑ BLOGS.ΑΚΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕ ΤΟ ΠΕΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ 55 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ 10.ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ?ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ?ΒΛΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΔΕΞΙΕ ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΠΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΟΓΝΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ ΚΟΡΟΙΔΟΟΟΟΟΟΟ.ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΞΙΕ ΟΣΑ BLOGS ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    ΒΟΘΡΟΣ.ΑΛΗΤΕΙΑ.ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΟΚΟΖΩΟ
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ..
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΟΚΟΖΩΟ ΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟ BLOG.

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΜΑΓΚΑΚΟ,ΣΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ '90-'93.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΥΒΑΡΝΑΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩ ΕΔΩ ΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ,ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ..ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΕΓΩ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ !!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΤΣΙ
    ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΣΑΤΖΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ 3ΕΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΨΩΜΙ-ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΥΝΑΙΧΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΩΓΚΙΣΤΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΡΧΗΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ,Α Π Ο Σ Τ Α Τ Η Σ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ Ρ Ο Υ Φ Ι Α Ν Ο Σ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΝΑΣ.ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΕΡΑΣΕΣ Ή ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση