GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη! Πήρε αυτοκίνητο 150 χιλιάδων ευρώ ο Παυλόπουλος...

...ως υπουργός Εσωτερικών, αλλά με λεφτά του κράτους!!! Κι άλλα 162 χιλιάδες για άλλο αυτοκίνητο όταν έγινε αναπληρωτής υπουργός ο Χρ. Μαρκο...


...ως υπουργός Εσωτερικών, αλλά με λεφτά του κράτους!!! Κι άλλα 162 χιλιάδες για άλλο αυτοκίνητο όταν έγινε αναπληρωτής υπουργός ο Χρ. Μαρκογιαννάκης.
Να γιατί χρειάζεται περιστολή στη σπατάλη...
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς κίνηση εντυπωσιασμού την απόφαση της κυβέρνησης, δια του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση, να περιορίσει τα κρατικά αυτοκίνητα. Κι όμως δεν είναι για όποιον γνωρίζει την πραγματικότητα. Μια μόνο πτυχή αυτής της πραγματικότητας αναδεικνύει το έγγραφο που αποκαλύπτουμε (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει).
Είναι η απάντηση που είχε δώσει στη Βουλή τον Μάρτιο του 2008 ο τότε υφυπουργός Εσωτερικών Χρ. Ζώης στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη και από την οποία προκύπτει ότι:
Το 2004 το υπουργείο Εσωτερικών αγόρασε θωρακισμένη Mersedes για τις μετακινήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου αξίας 150.223,12 ευρώ. Δηλαδή μια από τις πρώτες ενέργειες του κ. Παυλόπουλου μόλις έγινε υπουργός (στην εποχή του "σεμνά και ταπεινά") ήταν να προμηθευτεί νέα, πανάκριβη, αυτοκινητάρα. Κι αυτή είναι τιμή του 2004 - δηλαδή πριν από πέντε και πλέον χρόνια!
Την περίοδο εκείνη ο κ. Παυλόπουλος δεν είχε και τις υπουργικές αρμοδιότητες για τη Δημόσια Τάξη, οπότε θα μπορούσε να...

δικαιολογηθεί ίσως μια τέτοια ακριβή αγορά για λόγους ασφαλείας.
Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Τάξης προμηθεύτηκε πάντως θωρακισμένο αυτοκίνητο το 2007 όταν υπήχθη στο υπουργείο Εσωτερικών υπό τον κ. Παυλόπουλο και με αναπληρωτή υπουργό τον Χρ. Μαρκογιαννάκη. Κι αυτό ήταν αξίας 162.620 ευρώ.
Συνολικά δηλαδή για τα δύο αυτοκίνητα δόθηκαν περίπου 312.000 ευρώ!!!
Χρειάζεται λοιπόν ή δεν χρειάζεται περιστολή στη σπατάλη;

37 σχόλια

  1. Αξίζει να διερευνήσετε αν τα αυτοκίνητα αυτά που πληρώθηκαν με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, διέθεταν και μπαράκι μέσα, γιατί έτσι όπως κυβέρνησαν αυτοί μόνο μεθυσμένοι μπορεί να ήταν.
    Οι χαμένοι!
    Είχε και λιμουζίνα στο χωριό του ο Μαρκογιαννάκης ε? Και είναι λέει καί περήφανος που είναι γιός αγρότη.Αλήθεια ο γάιδαρος που είχε όταν βοηθούσε τον πατέρα του μικρός, ήταν LEXUS?
    Πότε σεβάστηκαν οι δεξιοί τον εθνικό μας πλούτο οι οποίοι θεωρούσαν πάντα το κράτος σαν τσιφλίκι τους? Να γιατί δεν πρέπει ποτέ ξανά ο Ελληνικός λαός να τους εμπιστευτεί την τύχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ξόδεψαν 321.000 Ευρω σε δύο αυτοκίνητα μένει να μας πουν γιατί δεν εξοικονόμησαν τα άλλα 9.999.688.000 Ευρω, από τα 10 δις που θα εξοικονομούσαν από την περιστολή δαπανών του σπατάλου κράτους του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai emeis poy ta poylame ayta ta aytokinhta ti tha ginoyme?? kleftes????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, ο σεμνός και ταπεινός Πάκης, ο ενεπρόκοπος...
    Μονο αυτό πρόκοψε να κάνει σε 5 1/2 χρόνια θητείας, να του πληρώσουμε αυτοκίνητο των 150.000 Ε.
    Αεισιχτιρ με δαύτους, πόσο θα τους πληρώνουμε ακόμα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ BLOGG ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΄΄ΠΑΚΗ΄΄ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΑΣ 150.000 ευρώ.

    Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΄΄ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ΄΄ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο "Σεμνά και ταπεινά" πρώτος ήρθε ο Παυλόπουλος. ΣΤΟ "ΗΘΟΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΡΕ 2 ΑΥΤΟ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΨΩΛΑΚΙ ΜΙΛΕΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    25.000
    ΝΑΙ. ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !
    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...

    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ CINTROEN....TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Η ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΑΥΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μην ξεχνάμε και τον Φασούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και φυσικά το ΚΚΕ έτρεξε να μας πεί οτι ο Ραγκούσης ασχολείται με τα "ψιλά"
    Αυτό όμως που δεν μας λένε είναι οτι η συντρόφισσα Παπαρήγα ήταν απο τις πρώτες που δέχτηκε το δωράκι
    Μια Lexus των 75000 ευρώ
    δείτε την φωτο
    http://2.bp.blogspot.com/_T1PoEo1t0xo/SZWbz9G_X7I/AAAAAAAABK8/BHwFpm9PDZ4/s400/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B11.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re kala kanei afou mporei malakas einai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΒΡΕ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΑΡΑΙΑ, ΑΡΑΙΑ ΚΑΜΙΑ 40ΡΑΙΑ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ; ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτι ήξερε ο Παυλόπουλος. Με τους μισούς Έλληνες να θέλουν να τον πηδήξουν και τους άλλους μισούς να τον πετροκόψουν, προτίμησε το... μοναχισμό, σαν τις πρώην βιζιτούδες. Εξ ου και το... άβατο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτος δεν ειναι στην λιστα για την γλινιοντινα τοθ νεου δρ ροβεσππιερου??/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να παραιτηθεί τώρα το λαμόγιο.
    Το είχε πει ότι αν φύγει ο Χοντρός θα φύγει και αυτός.

    Στα τσακίδια λοιπόν το γρηγορότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιατι κοβονται σχολια?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπολογίστε πόσες ελληνοποιήσεις έκανε αυτό το αλλοδαπό αρχίδι...
    Κανένας οπαδός ΝΔ δεν πρέπει να καταδεχτεί να είναι σε κόμμα που το έχει λερώσει τέτοιος γύφτος.

    Πετάξτε τον έξω, Νεοδημοκράτες Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοιτάξτε πόσα αυτοκίνητα έχει ο ΟΑΕΕ, το πρώην ΤΕΒΕ. Πόσα είχε πριν 10 χρόνια και πόσα απέκτησε επί εποχής Κόντου, όταν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα και εκείνος τα έκρυβε και αγόραζε αυτοκίνητα.
    Τις σπατάλες αυτού του Οργανισμού θα τις ελέγξει κάποιος; Για να δούμε...
    Κύριε Κουτρουμάνη, μπορείς ή δεν μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλε αυτος δεν ειπε οτι θα παραιτηθει.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ επιτελους ο φαυλος,και μας εκνευριζει μονο που τον αισθανομαστε οτι υπαρχει.Να παρει και τον κολητο του μαζι,τον γιγαντα τον διευθυντη του πολιτικου γραφειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατι ρε ειστε αχαριστοι? γιατι δεν συνυπολογιζετε και τα εξοδα που εκανε ο Πακης να φτιαξει τα δοντια του, μετα απο τις μπουνιες που εφαγε απο καποιον κερατα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα αυτοκινητα ειναι θωρακισμενα , με ειδικες κατασκευες που γίνονται στο Ισραηλ.Μετα την τοση δραση των τρομοκρατών, καλα εκαναν και πηραν στο Υπουργείο τετοια αυτοκίνητα..
    Και δεν ανηκουν ούτε στον Πάκη, ούτε στον Μαρκογιαννάκη...Ανήκουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ που όποτε θελει τα πουλάει...
    Εχετε τοσα σκανδαλα να βρητε, τα αυτοκίνητα σας μάραναν....Φαινεται ότι οι Αυριανοί ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να το κανει ο ασχημομουρης αχρηστος;Νομιζει οτι ειναι η μεγαλη προσωπικοτητα που περασε απο την Ελλαδα και αφησε εποχη;Αντε, και την ανθελληνικοτητα του θα την πληρωσει καποια μερα.Γιατι υπαρχουν πολλοι Ελληνες που θα ηθελαν να τον δουν στην γκιλοτινα.Αυτος ανηκει στους '100 Μεγαλους Αχρηστους'.Γιατι σαν κι αυτον υπαρχουν και αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300.


    ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.


    ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ,ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ.


    ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε πρες.. τόσο καιρό σε διαβάζω.. μα με αυτήν ανάρτηση σου πιστεύω πως δουλεύεις τον κόσμο … για έλα από εδώ λύγο, εσύ καλά τα λες, μα τι έχεις να πεις για αυτό το θέμα, που τόσα χρόνια κρατάτε ‘’εσείς’’ οι φωτιστές στο σκοτάδι?

    http://ologos-tou-politi.blogspot.com/

    Κάθε νοικοκυριό στην Ελλάδα χρεωστάει για τα ‘’χρέη ‘’ της Ελλάδας από 120.000 Την ώρα που μόνο από το ουράνιο της καβάλας φτάνει ο κάθε έλληνας απο 96 δεις????,

    san den ntrepeste ore ellines...
    ellines AEI ESMEN !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν φταίει ο Πάκης που είναι άχρηστος και ιδιοτελής. Φταίνει ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα το Μακάκα κανετε? Ξέρετε πόσο κοστίζει η Θωράκιση Αυτοκινήτου Αλήτες Ρουφιάνοι Παντογνώστες και Πανυβλακες αγράμματοι Δημοσιαγραφισκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτο ειναι το κρατος μας ξοδευει αλογιστα ειδικα ο πακης και ο μαρκογιανακης χαντακωσανε τους συμβασιουχους πυροσβεστες λεγοντας οτι ειναι οικονομικη κριση δεν μπορουμε ...αλλα να περνουν πολυτελες αυτοκινητα ξεραν .ΥΓ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΑΝΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 20 ΦΟΡΕς ΜΟΝΙΜΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν δεν ξυπνησει ο Ελληνικος λαος συντομα, θα πρεπει να μεταναστευσουμε...
    Οικογενειακες πολιτικες επιχειρησεις δεν θα μας γλυτωσουν. Οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν πολιτισμο αλλα ειχαν και στρατιωτες με σπαθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς 15 Οκτ 2009 1:18:00 μμ

    Και γιατί παρακαλώ να τα θωρακίσουν? Για να μην κινδυνεύουν οι ..σωτήρες? Τι σκατά κατάφεραν έξι χρόνια? Απολύτως τίποτα! Οπότε ποιός ο λόγος να τους προστατεύεις με θωρακισμένα αμάξια? Μήπως και φάνηκαν πουθενά χρήσιμοι?
    Φίλε δεν σεβάστηκαν με κανένα τρόπο την σημόσια περιουσία.Είχαν όνειρο να αποκτήσουν αμάξι 150000 euros καιήταν ο μόνος τρόπος γιά να το καταφέρουν.Βρε θα τους κάνει ο Γιωργάκης να αγκομαχούν στις ανηφόρες με ποδήλατο! Και μάλιστα χωρίς ταχύτητες.Αλλα ήθη, άλλη διακυβέρνηση.
    Και το κακό για σας είναι ότι ο Παπανδρέου δεν προσποιείται τον Οικολόγο.Ξέρω ότι έχει βάσιμα οικολογικές ευαισθησίες και μάλιστα πάρα πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εντάξει μαλάκας ο Πάκης καμία αντίρρηση. Αλλά ο λαϊκισμός έχει και όρια. Το αυτοκίνητο το πήρε ο Πάκης μαζί του όταν έφυγε από το Υπουργείο? Ο προηγούμενος του ΠΑΣΟΚ δεν κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο ή πολύ περισσότερο ο επόμενος δεν κυκλοφορεί ήδη με αυτό? Δυστυχώς όλοι οι λαοπρόβλητοι κυκλοφορούν με θωρακισμένα για να προστατευθούν από τον λαό που τους εξέλεξε όλες τις εποχές. Και εν κατακλείδι ξέρετε πόσο κοστίζει η θωράκιση ενός αυτοκινήτου? Ας αφήσουμε όμως τα ψίχουλα και τους εντυπωσιασμούς και να ασχοληθούμε με τα ουσιώδη γιατί π.χ. μία ιατρική συσκευή για την θεραπεία της άπνοιας κατά την διάρκεια του ύπνου πωλείται στην ελεύθερη αγορά το κομμάτι 400 ευρώ (αγορά από τον κατασκευαστή 100 ή και λιγότερο το κομμάτι)και οι κλέφτες προμηθευτές το πωλούν και το εξωφρενικότερο τα μπουρδέλα τα ταμεία το δέχονται να το πληρώνουν 3600 ευρώ και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Και αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια και μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος για το κράτος και τα ταμεία και να δούμε γιατί τα βούλιαξαν οι αλήτες που διαχρονικά μας κυβερνάνε. Εδώ λοιπόν είναι το χοντρά λεφτά και οι μίζες. Μιλάμε για δις ευρώ και κανένας δεν συγκινείται αλλά ασχολούμαστε με το θωρακισμένο του Πάκη. Αυτό είναι ο ορισμός του αποπροσανατολισμού και πολιτική εντυπωσιασμού και βιτρίνας. Αθάνατο ΠΑΣΟΚ στην προπαγάνδα δεν πιάνεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΚΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΙΧΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ ΗΛΙΘΙΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΑΡΧΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 150,223,12!!! Και αν δεν έχεις πάνω σου τα 12 λεπτά δεν το παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Paidia ti einai 100 xiliarika i 300 edo allos ipourgos tou Bouli mas zitise 10 ekatomiria maura apo Europaiko programma 200.000.000 euros gia na mas to dosei leei thelo 5% maura.

    5% apo 200.000.000 einai 10.000.000

    kai eseis milate gia merika xiliarika se autokinita !!!!
    den xerete ti ginotan....fagopoti me xrisa koutalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θέλω κιεγώ τέτοιο αυτοκίνητο. μια ζωή δούλευα για να αγοράσω το σαραβαλάκι μου.Όμως δεν είχα έξτρα εισοδηματα από επιτροπές, προμήθειες κ.λ.π.
    Απαντώντας, βέβαια, στον Ανώνυμο, τού επισημαίνω το ακούσιο μάλλον ατόπημα να θεωρεί ότι μόνο οι δεξιές κυβερνήσεις βλάπτουν τον τόπο. Ίσως είναι μικρός και έζησε μόνο τις αμαρτίες και τον ωχαδελφισμό της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση