GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Scripta manent...

Τι έλεγε ο Γ. Σουφλιάς για τον Κ. Καραμανλή όταν βγήκε πρόεδρος της ΝΔ . Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Δήλωση Γ. Σουφλιά αμέσως μετά την εκλ...

Τι έλεγε ο Γ. Σουφλιάς για τον Κ. Καραμανλή όταν βγήκε πρόεδρος της ΝΔ
.
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Δήλωση Γ. Σουφλιά αμέσως μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ (21/3/1997): «Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ένα έγκλημα, όχι μόνο για την ΝΔ αλλά και για τον τόπο, για το οποίο εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε συνυπεύθυνοι κάτι που θα καταλάβετε έπειτα από χρόνια!»

24 σχόλια

  1. Το πρώτο χειροκρότημα στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού ακούστηκε όταν δήλωσε ότι δεν φεύγει. Τον χειροκρότησαν τα παριστάμενα κυβερνητικά στελέχη – χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν χειροκρότησαν και κάποιοι δημοσιογράφοι. Κατανοητό! Ενα μεγάλο μέρος της παριστάμενης κρατικο-κομματικής νομενκλατούρας ανακουφίστηκε από την απάντηση του κ. Καραμανλή. Ηταν ένα ερώτημα που κανείς από τους παριστάμενους χειροκροτητές δεν θα τολμούσε να του θέσει κατά πρόσωπο.

    Αυτή, όπως και πολλές άλλες απαντήσεις από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, διέλυσε αγωνίες που στοιχειώνουν σε υπουργικά και κομματικά γραφεία. Απάντησε σε απορίες που διατυπώνονται στα καφέ πέριξ της γνωστής κεντρικής πλατείας των Αθηνών. Ομως, πέρα από τις αγωνίες των πολιτικών υπάρχουν και τα προβλήματα των πολιτών· αυτά που δεν έφτασαν καν στα αυτιά του πρωθυπουργού.

    Για παράδειγμα,


    δεν ρωτήθηκε ο κ. Καραμανλής τι δεν έκανε σωστά μετά την Ηλεία, ώστε να μην καεί και η Αττική.


    Δεν εκλήθη να απαντήσει γιατί ενώ τα χρέη των νοσοκομείων αυξάνονται, η περίθαλψη των ασθενών χειροτερεύει.


    Δεν ρωτήθηκε τι σχέδιο υπάρχει για να μην καταστραφεί το κέντρο της Αθήνας σε κάποιον επόμενο «Δεκέμβρη».

    Πώς θα συμβιβαστεί μια περιοριστική πολιτική μισθών και εισοδημάτων με ένα κοινωνικό καζάνι που βράζει;

    Πολλές από τις ομιλούσες κεφαλές των παραθύρων ενθουσιάστηκαν στο πέρας της συνέντευξης. «Ηταν ηγετικός και δυναμικός» συμπέρανε η μία. «Εδωσε απαντήσεις», αποφάνθηκε η άλλη. «Επαιξε καλή μπάλα» σχολίασε εκείνη που χειρίζεται καλά και τα ποδοσφαιρικά. Η αλήθεια είναι ότι στο βήμα και στις συνεντεύξεις ο κ. Καραμανλής πάντα «παίζει καλή μπάλα». Μόνο που χρόνια τώρα η πολιτική παίζεται σε λάθος γήπεδο. Η συζήτηση που διημείφθη μεταξύ πρωθυπουργού και δημοσιογράφων μπορεί να αφορούσε το μέλλον εκείνων που παρίσταντο στη συνέντευξη –γι’ αυτό εξάλλου και χειροκρότησαν τόσες φορές– αλλά ελάχιστα αφορούσε όσους ήταν απ’ έξω. Για μία ακόμη φορά η πολιτική συρρικνώθηκε στη διαδικασία και δεν μπήκε στην ουσία. Η διαδικασία αφορά τις κινήσεις όσων μετέχουν στο παιγνίδι, ενώ η ουσία τα προβλήματα όσους βρίσκονται απ’ έξω. Η διαδικασία έχει να κάνει με την επόμενη μέρα του κ. Καραμανλή ή τις κοκορομαχίες για τα ψηφοδέλτια· η ουσία έχει να κάνει με την επόμενη μέρα των δασών που απέμειναν στην Αττική και την πολιτική που πρέπει να έχουμε για το περιβάλλον.

    Ακούμε πολλές φορές στα κανάλια ότι η πολιτική είναι μακριά από τις πραγματικές αγωνίες του κόσμου. Αυτό φαίνεται αληθές, αλλά πάλι πώς γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι πόσο κοντά ή μακριά είναι οι πολιτικοί στα προβλήματα του τόπου; Μήπως τους ρώτησαν ποτέ γι’ αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρει τι σημαίνει «άκρα δεξιά», μας είπε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Αφού λοιπόν είναι τόσο άσχετος ο Καρατζαφύρερ γιατί τον κατηγορείτε όταν καλούσε τους χουντικούς και τα ασπόνδυλα της Χρυσής Αυγής να συγκυβερνήσουν με την Ν.Δ;

    Δεν ήταν άστοχο για όσους του έκαναν κριτική τότε που είχε μια υπέροχη συνάντησή του με τον αρχιπραξικοποιματία Παττακό, στα τηλεοπτικά πλατό του καναλιού του, και αντάλλαξαν εποικοδομητικές απόψεις;

    Τον αδικήσαμε τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικό είναι όλο το πολιτικό μας σύστημα. Ο Μιλτιάδης Έβερτ και ο Αχιλλέας Καραμανλής είναι πασιφανές ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο και στα 80 τους και 70 τους χρόνια
    θέλουν να μπούνε πάλι στην βουλή. Γιατί ρε παλικάρια; Ο Αχιλλέας Καραμανλής τι θέλει από την ζωή μας; Πόσο ακόμα θα ...


    πληρώνουμε το γεγονός ότι είναι Θείος του Καραμανλή; Και αυτός ο Μιλτιάδης Έβερτ δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει σφυρίξει η λήξη του αγώνα; Πόσο ακόμα να παραμείνει; Σεβαστό στο πρόβλημα υγείας αλλά τι φταίμε εμείς να έχουμε στην βουλή ανθρώπους που είχαμε και στην μεταπολιτευτικη περίοδο. Δηλαδή νοιάζονται για το μέλλον μας και μπαίνουν οι 80αρηδες στην βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ααααααααααααα...... είχε πει τέτοιο πράγμα ο μάγκας και τον έκανε και υπουργό δημοσίων έργων; εεεεε καλά του έκανε! και τον έσυρε σε εκλογές για να τις χάσει εξυπηρετώντας την ντόρα για να συντομέψει την αρχηγία της στη Δεξιά και από εκεί στην πρωθυπουργία, ρε τον άνθρωπο τον ραδιούργο, ρε τον υπουργό δημοσίων έργων που έχει τις πολεοδομικές παραβάσεις για ψωμοτύρι αν αυτές είναι να τον εξυπηρετήσουν για το σπιτάκι του, ,,,..... Καραμανλή θα είσαι ο μεγαλύτερος κόπανος αν τους αφήσεις να αλωνίσουν την Δεξιά και η ντόρα να γίνει αρχηγός της και ο παρατρεχάμενος της να γίνει πρόεδρος δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικαιοσύνη τώρα

    Σύλληψη και φυλάκιση του ανίκανου και υπόδικου Καραμανλή , Παυλόπουλου , Μαρκογιαννάκη Λούλη και παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εντός της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς τις τίμιες ( αν υπάρχουν ακόμη ) δικαστικές αρχές της Ελλάδας

    Βάλτε να δείτε το βίντεο με την προεκλογική ομιλία Καραμανλή στο Ηράκλειο Κρήτης το 2004 λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Δείτε προσεκτικά ποιοι συνοδεύουν τον Κώστα Καραμανλή στην εξέδρα για την ομιλία . Ελέγξτε τι σχέση έχουν με οικογένειες νονών της Κρήτης και αν αυτοί σήμερα είναι υπόδικοι.
    Βγάλτε προς τα έξω τις σχέσεις νονών με πολιτικούς που κάποιοι από αυτούς είναι είδη δικασμένοι για υπόθαλψη εγκληματία.
    Πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα κάποιος έντιμος εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και δε θα κουκουλωθεί κι αυτό με το γνωστό τρόπο του μαύρου σκοταδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην εκλογική αναμέτρηση του 2000 θα είχε βγει νικητής ο Καραμανλής αν δεν ειχε βαλει την ουρά του ο Σουφλιάς.
    Απο τότε ήθελε ν΄αναλάβει στη ΝΔ η Ντόρα καίγοντας τον Καραμανλή. Ακούστηκε μάλιστα πως οι Σαρακατσανέοι ψηφοφόροι του Σουφλιά το 2000 ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς της Ντόρας δεν της ήρθε τότε η πρωθυπουργία.
    Και σήμερα, όπως δείχνουν τα πράγματα, συνεχίζεται απο τον Σουφλιά η επιχείρηση της ανάρτησης της Ντόρας στο τσιγκέλι της πρωθυπουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΟΦΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα το θυμήθηκες ρε μαλάκα Καψαμπέλη, μετά από 12 χρόνια;
    Και εγώ κάποτε έπαιρνα τον Επενδυτή που δούλευες παλιά αλλά όταν κατάλαβα πόση προπαγάνδα έκανε και πόσο αναξιόπιστη ήταν (ιδιαίτερα επί εποχής του πασόκου Ανδρουλιδάκη) την έκοψα.
    Είναι δυνατόν να με κατηγορήσει κάποιος για κάτι που συνέβη πριν από 12 χρόνια;
    Άντε να πλέξεις κανα πουλοβεράκι ρε χαμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.
    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Και μη μου πείτε ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχετε φιλτράρει εντελώς τη σκέψη σας.
    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.
    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο ανεπαρκής και μικρόνοος είναι;
    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);
    Κάθε φυσιολογιοκός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.
    Από τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς (που το μόνο όνειρο της ζωής τους είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι) δεν περιμένω να τα καταλαβαίνουν αυτά, προφανώς δεν θέλουν.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αγοράζουν τις εφημερίδες των νταβατζήδων, βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Σαν πρόβατα δηλαδή, που τους λέει ο τσοπάνης που να πάνε και τι να κάνουν.
    Θα τους έλεγα περαστικά αλλά δυστυχώς είναι πολλοί.
    Η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες για τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά, και εγώ μια φορά κατούρησα στη στέρνα του γείτονά μου στο εξοχικό μας στη Σαλαμίνα.
    Μαλακία ήτανε.
    Το θυμήθηκα όμως μετά από δεκαπέντε χρόνια.
    Μήπως πρέπει να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι;
    Κύριοι πασόκοι, έχετε παραφρονήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «… εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας (…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι».

    (Θ. Πάγκαλος, «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 16/9/2001)

    ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε πρασινοφρουράκια,
    σας έχει πάρει χαμπάρι ο λαός........
    αρκετά φάγατε 20 χρόνια ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.............
    ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ του τόπου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα χαζοδεξιούληδες και μαλακοδεξιούληδες να έρθει να μας τα πει από κοντά ο ψευτόμαγκας.
    Γιατί όποτε τολμούν να ξεστομήσουν κάτι κοντά μας μόνο τις πλάτες τους βλέπουμε, εδώ και πολλά χρόνια. Και μετά βγάζουν ανακοινώσεις για "φασίστες, φονιάδες κ.τ.λ."
    Όσο για λαμόγια ας κοιτάξει στους διδάξαντες της αρπαχτής και της λαμογιάς, τους πρασινοφρουρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ειλικρινής πρωθυπουργός θα πει στον ελληνικό λαό, πριν εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο, πόσο κόστισε η καριέρα της πρωθυπουργικής συζύγου;
    Μήπως είναι ευκαιρία ν' απαντήσεις; Έτσι, για την "υστεροφημία" σου...
    Καραμανλή, θα πεις πόσο στοίχισε η καριέρα της συζύγου σου στον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καψαμπέλη, έχω προσέξει στην τηλεόραση πως είσαι ανέκφραστος, ενώ στερείσαι και της επαφής διά του βλέμματος με τους συνομιλητές σου. Μήπως είσαι λίγο Ίδρυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση