GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Iδού ποια είναι...

η Σοφία η ...ξαπλωτή που συνέλαβε για βίζιτα η αστυνομία . Από το http://blog-my69.blogspot.com/ . ΔΕ ΙΤΕ ΤΟ VIDEO Είναι η κοπέλα που συνέλα...

η Σοφία η ...ξαπλωτή που συνέλαβε για βίζιτα η αστυνομία
.
Από το http://blog-my69.blogspot.com/
.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Είναι η κοπέλα που συνέλαβε η αστυνομία για βίζιτα με 1.100 ευρώ. Η κοπέλα που έβγαινε και έκανε...πασαράλεα στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση στο ALTER. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ΙΔΟΥ ΤΟ VIDEO

13 σχόλια

  1. Τα ίδια και τα ίδια στον ολυμπιακό...η θέση του αριστερού χαφ θα καλυφθεί εκ των έσω. Με τον Ζαϊρί, που αποκτήθηκε ως μπακ απ του Γκαλέτι, τον Λεονάρντο, η φυσική θέση του οποίου είναι αριστερός οπισθοφύλακας και...

    τον νεαρό Σοϊλέδη(ο οποίος είναι απο τις ακαδημίες του ολυμπιακού).Κρίμα για όλους εμάς τους οπαδούς που ελπίζαμε μάταια μέχρι τελευταία στιγμή!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νωρίς το απόγευμα ο τηλεπαρουσιαστής του ΑΛΤΕΡ Βασίλης Δρυμούσης, ανέβηκε τα σκαλοπάτια του Μαξίμου. Το ραντεβού κλείστηκε μετά απο αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού.
    Ο Καραμανλής, ευχαρίστησε τον Βασίλη, γιατί δίνει την ευκαιρία σε νέα κορίτσια, σαν τη Σοφία τη ξαπλώστρα, να γίνουν γνωστές και χρήσιμες στο κονωνικό σύνολο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, υποσχέθηκε στον Δρυμούση, να διορίσει τη Σοφία τη Ξαπλώστρα στο Δημόσιο, για να μην ταλαιπωρηθεί το κακόμοιρο οσο η Εύη Τσέκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της κ. Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία εγκληματικών πράξεων ...


    vouli-apopseis-gr.blogspot.com/ - Παρόμοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tin vizita ths voulis vgalte tib mariam da mounaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τη συλλάβανε επειδή δεν είχε φορολογικό μητρώο? για να φορολογούνται τα 1100 ευρώ της βίζιτας?, οπότε ή τα χρήματα παραμέναν "μαύρα", όπως τα εσώρουχα κατά της προτιμήσεις των περισσοτέρων γυναικών, ή τα λευκά γίνονταν "μαύρα", αφορολόγητα?

    Τουλάχιστον αυτή δεν την υποχρέωναν δια "νόμου" να κάνη "βίζιτα", εκτός κιαν είχε κανέναν νταβατζή, "δικαιωμάτικά"
    Πάντως δικαιωνόταν εις διπλούν, το τερπνόν μετά του οφελίμου! αν τα πράγματα έχουν βάση.

    Από κει και πέρα η συνέχεια είναι θέμα καλούδικης μιζούρας.

    Εμένα όμως που "δικαιωματικά" με κάλεσαν από τη Σουηδία να κάνω πασαρέλα "βίζιτας" σε δίκη στη Χαλκίδα και πλήρωσα και τα έξοδα για τη 'βίζιτα" μου στο δικαστήριο, για το τερπνόν και το οφέλιμο άλλων, νταβατζήδων του δικαίου, μιας και είναι "δικαιωματικά" δικαίωμά τους να εκδίδουν το ΔΙΚΑΙΟ, και μάλιστα αν δεν παρουσιαζόμουν στη δίκη θα είχα και συνέπειες, κατά το συστημένω δικόγραφο δια μέσω δυο υπουργείων δικαιοσύνης, για την προκαθορισμένης ημερομηνίας "βίζιτα"ς μου.

    Τουτέστιν υπάρχουν νταβτζήδες, που για το δικό τους τερπνόν και οφέλιμο, υποχρεώνουν ανθρώπους σε "βίζιτες" και μάλιστα αξιοποιούν ακόμα και τους μηχανισμούς της δικαιοσύνης των κρατών.

    Άντε τώρα και
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    Σε κάθε όμως περίπτωση είναι ανήθικο να εκμεταλευεται κανείς το γεγονός μιας προκαθορισμένης "βίζιτας" για πολιτικές και δικονομικές παρενέργειες δια ιδίον όφελος, , για να βλάψει άλλον ή τρίτο, ή εις βάρος του ΔΙΚΑΙΟΥ των ΠΟΛΛΩΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANTE KAI GAMHSOU MALAKA KAPSAMPELH
    DIKO THS EINAI TO MOUNI TO KANEI OTI THELEI.
    ESY TI ZOIRI TRAVAS RE MOUNOPANO KAI THN VGAZEIS THN KOPELA ME FOTOGRAFIA KIOLAS STO BLOG???
    STON KOLO SOU MPIKE?
    ANTE KAI GAMHSOU GAMO TO XRISTO SOU KAI GAMO THN PANAGIA SOU TRISATHLIO VROMERO PASOKIKO SKOULIKI.
    GAMO TA AGIA SOU OLA GIATI KSEFTILIZEIS MIA NEA KOPELA POU DEN SOU EXEI KANEI TIPOTE?
    KAI POS KSEREIS GAMO TO XRISTO SOU GAMO TO LADI POU SE VAFTISANE OTI EINAI ENOXH>?
    KATADIKASTHKE?
    TRISATHLIE MALAKA EPREPE NA EINAI H ADERFH SOU H H KORH SOU
    KAI PALI GAMO TO MOUNI POU SE GLYSTRAGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΥΠΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ),ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ !


    ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ....ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ,ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ...

    Ένας αγρότης, κάτοικος Γραμματικού, που επιχείρησε σύμφωνα με την Πυροσβεστική να κάψει με οινόπνευμα μια σφηκοφωλιά στο κτήμα του, ευθύνεται για την πυρκαγιά που κατέκαψε τη Βορειοανατολική Αττική. Ο εν λόγω αγρότης, πάντως, υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε το οινόπνευμα για να κάνει... εντριβή στα πόδια του γαϊδάρου του!

    ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝ...

    Το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς καταλήγει στο συμπέρασμα πως όλα άρχισαν όταν ο 58χρονος αγρότης επεχείρησε να κάψει με τέσσερα μπουκάλια οινόπνευμα μια σφηκοφωλιά και πως η πυρκαγιά ήταν συνέπεια εμπρησμού από αμέλεια. Μάλιστα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και μαρτυρίες ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία φύλαξης στον χώρο του υπό κατασκευή ΧΥΤΑ, οι οποίοι κατέθεσαν ότι είδαν τον 58χρονο στην περιοχή την κρίσιμη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά.

    Αρμόδιοι του ειδικού ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής οι οποίοι διερεύνησαν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι η φωτιά άρχισε από το κτήμα του αγρότη και, όπως δείχνει η πορεία της, από το καμένο βαρέλι με τη σφηκοφωλιά. Το κτήμα του 58χρονου βρίσκεται στη θέση Πυργάφι στο Σέσι Γραμματικού, περιοχή στην οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της καταστροφικής πυρκαγιάς.

    Ο εν λόγω αγρότης ωστόσο αρνείται την παρουσία του στο κτήμα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίσθηκε ότι πήγε στην περιοχή πολύ αργότερα μαζί με έναν φίλο του για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Μαρτυρίες όμως τον διαψεύδουν και ειδικά αστυνομικοί των ΜΑΤ καταθέτουν ότι τον είδαν να περνά από την περιοχή γύρω στις 19.00 ενώ η ειδοποίηση στην Πυροσβεστική για την έναρξη της φωτιάς έγινε στις 19.46. Όσον αφορά το πότε εκδηλώθηκε η φωτιά έχουν ληφθεί αρκετές καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες έχουν περιληφθεί, μαζί με άλλα στοιχεία, στο υλικό του πορίσματος που εστάλη στον εισαγγελέα.

    Ο ένας και μοναδικός ύποπτος για εμπρησμό από αμέλεια, από το χωράφι του οποίου εκτιμάται ότι άρχισε η φωτιά στο Γραμματικό, καλείται εντός των ημερών ενώπιον του εισαγγελέα κ. Δ. Γκύζη που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση. Παράλληλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στρέφεται και στην αναζήτηση ποινικών ευθυνών των πυροσβεστών, αλλά και των υπευθύνων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως προς τη λήψη μέτρων για την πρόληψη και την κατάσβεση των πυρκαγιών.

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΑΜΕΛΙΑ...Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΩΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ;;;ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ-ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-Ή ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΩΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η είδηση είναι μούφα.
    Πρόκειται γα άλλο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Mίνα τι δουλειά κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όνομα του Θεού, είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να βγάζετε βίντεο με το πρόσωπό της.
    Σε όλα τα άλλα sites την έχουν τουλάχιστον με συννεφάκι.
    Δεν είπα να σκεφτείτε την ίδια, αλλά η κοπέλα πιθανότατα έχει ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΠΑΠΠΟΥ, ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ που προφανώς ζουν ένα δράμα από τη ντροπή τους αυτή τη στιγμή, ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    Και φαντάζομαι μπορούν άνετα να σας μηνύσουν αφού δεν έχει γίνει δικαστήριο.
    Ντροπή.
    Λες και είναι η πρώτη η η τελευταία βίζιτα στην ΅Ελλάδα.
    Άλλες τις έχουμε και στη Βουλή και δεν κουνήθηκε ποτέ φύλλο.
    Οταν το πρωτοάκουσα έβαλα τα γέλια, πλέον τη λυπάμαι τη δύστυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση