GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Βάσω Παπανδρέου μιλά στο Press-gr...

. Συνέντευξη της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών: Τίποτα δεν έχει κλειδώσει πριν από την κάλπη - δεν χωράει αλαζονεία - τα...

.
Συνέντευξη της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών: Τίποτα δεν έχει κλειδώσει πριν από την κάλπη - δεν χωράει αλαζονεία - τα παθήματα, με τα λάθη του παρελθόντος, μας έγιναν μαθήματα- εκτός από ανανέωση χρειάζεται εμπειρία και υπευθυνότητα - ο λαός αποφασίζει για τη δοσολογία του μίγματος - η αντιμετώπιση των προκλήσεων απαιτεί στελέχη που έχουν τιμήσει την ψήφο των πολιτών με το έργο και τη συμπεριφορά τους.
.
"Τίποτα δεν έχει κλειδώσει πριν από την κάλπη και δεν χωράει καμία αλαζονεία" επισημαίνει η Βάσω Παπανδρέου εν όψει των εκλογών της Κυριακής και εξηγεί γιατί ο τόπος χρειάζεται "ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση". Στη συνέντευξή της προς το Press-gr, κ. Παπανδρέου αναγνωρίζει ευθαρσώς ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη κατά το παρελθόν αλλά "το πάθημα μας έγινε μάθημα", όπως σημειώνει χαρακτηριστικά. Η πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που είναι υποψήφια στην Β' Αθηνών, αναφέρεται και στο θέμα της ανανέωσης υπογραμμίζοντας ότι "ταυτόχρονα χρειάζονται και εμπειρία και υπευθυνότητα", "χρειάζονται και στελέχη που με το έργο τους και τη συμπεριφορά τους έχουν τιμήσει την ψήφο των πολιτών" και ότι "τη δοσολογία", στο "μίγμα" ανανέωσης και εμπειρίας, "την αποφασίζει ο ελληνικός λαός".

Ερ: Το προεκλογικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί δείχνει άνετη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ. Πιστεύετε ότι έχει κλειδώσει η αυτοδυναμία;
Απ:
Τίποτα δεν έχει κλειδώσει πριν από την κάλπη. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στους πολίτες και δεν χωράει καμία αλαζονεία. Βεβαίως, επιθυμία μας αλλά και ανάγκη για τη χώρα, είναι να έχουμε αυτοδυναμία. Για να υπάρξει συνεργασία, σε κυβερνητικό επίπεδο, απαιτούνται προγραμματικές συγκλίσεις, κάτι που...

δεν υπάρχει και έτσι θα αναγκαστούμε να ξαναπάμε σε εκλογές. Αυτό όμως δεν είναι καλό για τη χώρα, η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο την ακυβερνησία και την αβεβαιότητα, χρειάζεται μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ερ: Πολλοί λένε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ξεχάσει τον κακό του εαυτό. Τί απαντάτε;
Απ: Είμαι η τελευταία που θα πω ότι δεν κάναμε λάθη. Άλλωστε γι΄αυτό και ο ελληνικός λαός μας έστειλε δύο φορές στην αντιπολίτευση. Πιστεύω ότι το πάθημα μας έγινε μάθημα. Αλλάξαμε και ζητούμε να μας εμπιστευθεί και πάλι ο ελληνικός λαός τη διακυβέρνηση της χώρας. Έχουμε σχέδιο, έχουμε εμπειρία και όραμα για να βάλουμε τέρμα στον κατήφορο που οδήγησε τη χώρα η διακυβέρνηση της Ν.Δ. επί 5,5 χρόνια. Στόχος μας είναι η ανάκαμψη της οικονομίας, να νοικοκυρέψουμε τη χώρα, να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή, να αλλάξουμε το μοντέλο ανάπτυξης για να γίνουμε ανταγωνιστικοί, και να δημιουργήσουμε μία δίκαιη κοινωνία. Απαραίτητη προϋπόθεση γι΄αυτό είναι να λειτουργήσουμε με βάση αξίες, κανόνες και αρχές. Να επιβάλλουμε αξιοκρατία και αντικειμενικά κριτήρια, για να ξαναδώσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στη νέα γενιά. Το παράδειγμα βεβαίως πρέπει να το δώσει, πρώτα και πάνω απ΄όλα, η ίδια η κυβέρνηση.
Ερ: Γίνεται μεγάλη συζήτηση περί ανανέωσης, πώς τη σχολιάζετε;
Απ:
Κάθε οργανισμός για να διατηρείται ζωντανός χρειάζεται ανανέωση, νέους ανθρώπους με νέες ιδέες, ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Ταυτόχρονα όμως, οι τεράστιες προκλήσεις και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, χρειάζονται και εμπειρία και υπευθυνότητα. Χρειάζονται και στελέχη με πολιτική εμπειρία, στελέχη που με το έργο τους και τη συμπεριφορά τους έχουν τιμήσει την ψήφο των πολιτών. Χρειάζεται ένα μίγμα και τη δοσολογία την αποφασίζει ο ελληνικός λαός.
Ερ: Ως υπεύθυνη του τομέα Άμυνας για το ΠΑΣΟΚ, πιστεύετε ότι οι δαπάνες του προϋπολογισμού πρέπει να μειωθούν;
Απ:
Το ευρύτερο γεωστρατηγικό περιβάλλον, αλλά κυρίως η στρατηγική της Τουρκίας υποχρεώνει την Ελλάδα να διαθέτει πολύτιμους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους στην Εθνική Άμυνα για να διαθέτουμε αξιόπιστη και αποτελεσματική αποτροπή. Η ισχυρή άμυνα όμως δεν εξαρτάται μόνον από τους εξοπλισμούς. Καθοριστική σημασία έχει το ανθρώπινο δυναμικό, η εκπαίδευσή του και η δομή των ενόπλων δυνάμεων , στα οποία χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Είναι άμεση ανάγκη ο εξορθολογισμός των δαπανών, σε όλα τα επίπεδα. Άμεση προτεραιότητα είναι η αξιοποίηση του υπάρχοντος εξοπλισμού. Οι ελλείψεις σε πυρομαχικά και ανταλλακτικά είναι τραγικές. Είναι απαράδεκτο εξοπλισμός για τον οποίο ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει δισεκατομμύρια ευρώ να μην αξιοποιείται και να προχωρά η κυβέρνηση της Ν.Δ. σε εξαγγελία νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων. Αυτά τα εξοπλιστικά προγράμματα που έχει ξεκινήσει η Ν.Δ. θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση με γνώμονα τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων και τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας. Οι όποιες προμήθειες γίνονται θα πρέπει να είναι μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Ο εξορθολογισμός των δαπανών και οι διαρθρωτικές αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν και σε ενίσχυση του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων και σε μικρότερη επιβάρυνση των ελλήνων φορολογούμενων.
Ερ: Με αυτά τα δεδομένα ποια πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων;
Απ: Η προώθηση των εθνικών μας θεμάτων απαιτεί ισχυρή οικονομία συγκροτημένη και στοχευμένη εξωτερική πολιτική, διεθνή παρουσία και αναβάθμιση του ρόλου της χώρας μας, στο γεωπολιτικό χώρο που ευρισκόμαστε. Η αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων απαιτεί σαφή στρατηγική. Χρειάζεται αποφασιστική παρέμβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και σοβαρή αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν την άμυνα και ασφάλεια της χώρας. Απαραίτητη προϋπόθεση γι΄αυτό είναι η στενή συνεργασία και ο συντονισμός δράσης όλων των βασικών φορέων σχεδιασμού και διαμόρφωση της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της χώρας. Είναι σαφές ότι η παράνομη τουρκική πτητική δραστηριότητα στο Αιγαίο αγνοεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας. Η ηγεσία της γειτονικής χώρας , παρά τις όποιες διακηρύξεις της, δεν σέβεται τη διεθνή νομιμότητα και δεν επιθυμεί σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας με την Ελλάδα. Δυστυχώς την τελευταία πενταετία η κυβέρνηση της Ν.Δ. εφαρμόζοντας μία κοντόφθαλμη πολιτική, ενίσχυσε την τουρκική επιθετικότητα. Αρχικά απεμπόλησε με πολύ μεγάλη ευκολία τη συμφωνία του Ελσίνκι, που εξ ορισμού έθετε πλαίσιο ελέγχου και διαχείρισης της τουρκικής απειλής, και στη συνέχεια, στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Δεκεμβρίου του 2008, όταν αποφασίστηκε αναβαθμισμένος ρόλος της Τουρκίας, επέδειξε ανεξήγητη αδράνεια. Και στις δύο περιπτώσεις η ελληνική στάση συνέτεινε στη δημιουργία συνθηκών που αύξησαν την προκλητικότητα της γειτονικής χώρας.

29 σχόλια

  1. Opote thn blepw enisxyete h apofadh mou na mhn paw na psifisw.
    To lifting thn marane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η
    ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    και η ΤΙΓΡΗΣ!!!!!


    Δές φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκικές ληστρικές επιδρομές,
    που θέλουν να διοικήσουν ,με το χαζογιώργο ,αυτόν τον τόπο.

    **ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έποίησε την νήσσαν.

    Διόσκουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΛΕΦΤΡΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟΣΟ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΗ
    ΣΥΝΧΑΡΓΤΗΡΙΑ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν είναι δυνατόν να περινένει ο πολίτης βοήθεια και δημιουργικό έργο απο την Βάσω.
    Παρόλη την τσίτα στο πρόσωπο ανοίκει στο παρελθόν και η εμφάνηση και προβολή της μόνο ζημιά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασω παπανδρεου.

    αλλη μια σκατοπασοκοφατσα απο τα παλια..

    τη γαμουσε ο ανδρεας και εγινε και μεγαλη πολιτικος ετσι...

    ουσσττττ

    αυτο ειναι το νεο πασοκ ρε βλακα γιωργακη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι είναι να απορρεί κανείς με τό ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ!! Αλλά και με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που δέρνει τον ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ανεξαρτήτου χρώματος!!!
    Τον κάθεναν από εμάς που βουτηγμένος μέσα στην κομματική ΤΥΦΛΑ δεν μπορεί να δει στα 5 εκατοστά!!!
    Που πήγαν τα λεφτά κύριε μου!! Εαν παρέλαβες ένα ΧΡΕΟΣ πέσμας ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!
    Το μείωσες?
    Το άφησες ίδιο?
    Το αύξησες ή ΔΕΝ κατά 50% -60% -70% ΠΟΣΟ ?
    Φάγανε τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΓΟΡΙΑ σου ή ΟΧΙ??
    Τι τσαμπουκαλεύσε με το ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ??
    Βγες και πέστα μόνο σου, αν δεν θέλει ο Γιώργος όπως δεν γούσταρες ΕΣΥ το 2007!!
    Απάντησε με το ΕΡΓΟ σου!!
    Αλλά αφού δεν είσαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ίδιος, τα ανώτερα στελέχη σου και το 80% της κομματικής σου βάσης, θα είμαστε εμείς?? Γιατί να είμαστε εμείς κύριε μου που επί 6 έτη δεν κάναμε τίποτα άλλο παρα να παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις τις ΛΑΛΑΚΙΕΣ των στελεχών σου, τις αποδράσεις των εγληματιών, τις τρομοκρατικές των αναρχικών, τον πλουτισμών ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στελεχών!! Φύγε με όση αξιοπρέπεια σου έμεινε και άσε το ψήσιμο των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπαίνεις σε ένα μαγαζί για να αγοράσεις κάτι πχ. ένα air-condition.
    Εάν πχ. σου πεί ο μαγαζάτορας ότι αυτό το air-condition έχει αυτά τα πλεονεκτήματα και αυτά τα μειονεκτήματα, ξέρεις ότι νοιάζεται για τον πελάτη.
    Δεν στα ωραιοποιεί, σου τα περιγράφει και αφήνει εσένα να αποφασίσεις.
    Στην ουσία δεν υπάρχει πωλητής, ο μαγαζάτορας είναι σύμβουλος, γιατί δίνει σε εσένα την ευθύνη της επιλογής.
    Πρόκειται για σωστό επαγγελματία που νοιάζεται για την αξιοπιστία του προς στον πελάτη που πρέπει μείνει ευχαριστημένος.
    ........................................
    Μπαίνοντας σε ένα άλλο μαγαζί που ο πωλητής σου λέει τί φανταστικό μηχάνημα, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το έχουν πάρει πολλοί άλλοι πελάτες μου, κλπ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΟΒΑΡΟ.
    Γιατί;
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ.
    Εάν ήταν τόσο καλό το air-condition θα χρειαζότανε τόσο μεγάλη προσπάθεια από τον πωλητή;
    Θα χρειαζότανε το ατέλειωτο μπλα-μπλα, ενδεχομένως διανθισμένο με ένα σωρό ψέματα ή υπερβολές;
    ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    Εσύ, σαν πελάτης, δεν ξέρεις ΓΙΑΤΙ τα ωραιοποιεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ο πωλητής αλλά ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΣ.
    Ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μηχάνημα.
    Είτε είναι παλιό μοντέλο και δεν έχει ανταλλακτικά, είτε κάνει θόρυβο το βράδυ, είτε καίει πολύ ρεύμα, είτε είναι αναξιόπιστο, ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν το ξέρεις.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
    Επίσης ξέρεις ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
    ........................................
    Βάλε τώρα τα παραπάνω στην πολιτική ζωή μας.
    Εμείς είμαστε οι πελάτες.
    Τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες είναι ο πωλητής.
    Το εμπόρευμα είναι ο πολιτικός αρχηγός
    Οι δημοσκοπήσεις (αληθινές ή μαϊμού) είναι πόσοι άλλοι πελάτες αγοράζουν το μηχάνημα.
    Η πολιτική αξιοπιστία είναι η τεχνική εξυπηρέτηση.
    Τόσο απλά.
    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ:
    ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ή ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
    Είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής.
    Ας αποφασίσουμε συνετά για την ζωή και το μέλλον μας.
    Σε τελική ανάλυση, είναι πολύ πιο σημαντική από ένα air-condition.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάσω ,

    Αυτή τη φορά δεν θα σε σταυρώσω γιατί θέλω στο ΠΑΣΟΚ να μπεί νέο αίμα και νέοι άνθρωποι.

    Ποτέ δεν θα ξεχάσω βέβαια, τα χαρτιά που τα πέταξες στη "μούρη" του Ανδρέα Παπανδρέουν σε κάποιο αν θυμάμαι συνέδριο ή εκδήλωση.
    Σηκώθηκες από τη καρέκλα σου,κατευθύνθηκες στον Πρόεδρο Ανδρέα Παπανδρέου και του πέταξες χαρτιά λες και πέταγες κόκκαλα σε αδέσποτο σκύλο.

    Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και γι αυτό οφείλω στον εαυτό μου να σε μαυρίσω στις εκλογές και να ψηφίσω άλλους υποψηφίους της Β'Αθηνών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζήτησαν την ψήφο του λαού το 2004 για να επανιδρύσουν το κράτος και το 2007 για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.
    Υποσχέθηκαν τη ρήξη με τα μεγάλα συμφέροντα στην ιστορική σουβλασερί του Μπαϊρακτάρη. Διατράνωσαν τη βούλησή τους για αξιοκρατία, ισονομία, μείωση των δημοσίων δαπανών, καταστολή της φοροδιαφυγής, ανάπτυξη , θέσεις εργασίας και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, προβάλλοντας με πανηγυρικό τρόπο, ως εχέγγυο για την υλοποίηση των υποσχέσεών τους την υπευθυνότητα του χαρισματικού τους ηγέτη.

    Ζητούν και σήμερα, μετά από 65 περίπου μήνες να εμπιστευτούμε τον ίδιο θίασο, στο ίδιο έργο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με ακριβότερο εισιτήριο.

    Όταν ωστόσο η υποκριτική της υπευθυνότητας λειτουργεί ως φερετζές της ανικανότητας, της ατολμίας και των αντιλαϊκών επιλογών της φιλελεύθερης φιλοσοφίας, όταν ψαλιδίζεται συστηματικά η αισιοδοξία και το όνειρο , τότε η παράσταση της 4ης Οκτώβρη θα έχει πολλές κενές θέσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι γνωστή η Βάσω χρόνια τώρα και συνεπώς αυτά που πρεσβεύει είναι γνωστά από χρόνια.
    Δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε η Βάσω, ούτε ο Ρέππας, ούτε, ο Σκανδαλίδης, ούτε ο Γείτονας, ούτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ..
    ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΕΝΑΣ
    ΚΑΡΑΣΥΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΔΑΝΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΑΧ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτήν βλέπω και κάτι άλλους...Μούμιες του ΠΑΣΟΚ... και αναθεωρώ την αποφασή μου να τους ψηφήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΜΕΔΕΣ. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΓΚΑΛΟΠ. Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΟΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. 40% Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 41% ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ 7%. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΥΡΙΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΨΟΦΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ!!

    ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 11Π.Μ.

    ΕΓΡΑΦΕ - 9.1%.

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    MΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ.ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΨΕΜΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ...ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ....ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ...ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΠΑΙΝΤΙ" ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ....ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕΣ ΒΑΣΩ ?ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -PRESS.

    ΠΟΛΥ......ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !
    με τον κώλο ¨σκέφτονται ¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ - ΦΑΙ ΣΑΣ.

    ".. Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητο ότι στα ονόματα της μαρκίζας είναι και αυτό της Άννας Νταλάρα (υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές) ως καλλιτεχνικής συμβούλου της χλιδάτης παραγωγής που -λένε- θα θυμίζει Χόλιγουντ...
    Ως γνωστόν η Άννα είναι σύζυγος και οικονομική σύμβουλος του Γιώργου Νταλάρα.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 7:31 μμ την 30 Σεπ 2009

    ΓΙΑ ΤΟΝ " ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ...! " ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ.. ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν θέλεις στο ΠΑΣΟΚ να μπεί νέο αίμα και νέοι άνθρωποι πρόσεξε ποιούς ψηφίζεις. Κάποιοι από τους καινούργιους, που μάλιστα σύνθημα τους είναι η αξιοπρέπεια είναι τόσο πορωμένοι και ανήθικοι, που οι παλιοί μπροστά τους δε πιάνουν μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΛΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΠΟΣΟ ..ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ..

    Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009
    "Τα Αλβανικά SMS της κ. Νταλάρα."

    "Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ κ. Νταλάρα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι εκλογές είναι ΄Ελληνικές απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες και τα SMS που χρησιμοποιεί για τον εκλογικό της αγώνα θα έπρεπε να είναι γραμμένα εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Είναι ντροπή για τους ανθρώπους αυτούς, να χρησιμοποιεί την...
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ γλώσσα όταν
    απευθύνετε σε Έλληνες.
    Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και κάτι η υπόψη κυρία ,ότι εάν δεν χρησιμοποιούσε το Νταλάρα σαν επίθετο ουδείς θα την αναγνώριζε.Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ζητήματα.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω, αλλά άμα δω ξανά τη Βάσω Υπουργό, και ειδικά Υπουργό Άμυνας, όπως ακούγεται, δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση