GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...λαοθάλασσα Καραμανλή στην Πάτρα!

Από τον X. Λιακόπουλο . Όπως βλέπετε και από τη συνημμένη φωτογραφία (από τον καλό πατρινό σύντροφο, Ντίνο Αθανασίου), η εικόνα της συγκέντρ...

Από τον X. Λιακόπουλο
.
Όπως βλέπετε και από τη συνημμένη φωτογραφία (από τον καλό πατρινό σύντροφο, Ντίνο Αθανασίου), η εικόνα της συγκέντρωσης της ΝΔ την ώρα που μιλάει ο κος Καραμανλής στην Πάτρα είναι για... κλάμματα! Ούτε 3.000 Νεοδημοκράτες για να υποδεχτούν τον..."υπεύθυνο", κουρασμένο και πρώην καταλληλότερο μέλλοντα πρώην πρωθυπουργό!
Πού είδαν αλήθεια την ανατροπή που μας λένε ότι...

ξεκίνησε από την Αχαϊκή πρωτεύουσα οι κύριοι της ΝΔ;;
Ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν τελειώσει τα ψωμιά τους. Είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός καταρρέοντος συστήματος.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου έρχονται σε λίγες μέρες με
ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΔΑ - ΝΙΚΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Καλό μας αγώνα...

30 σχόλια

  1. Αποκαλυψη
    Απο Γιαννη Δαιδαλο

    Σφαζονται στο Πασοκ.

    Εγκυρες πληροφοριες αναφερουν οτι ο κ.Βενιζελος πηγε με τους μπραβους του στο ξενοδοχειο που διεμενε ο κ.Παπανδρεου και ζητησε να τον δει.

    Η φρουρα του κ.Παπανδρεου του απαντησε οτι ο κ.Προεδρος αναπαυεται τωρα και δεν μπορει να σας δεχτει.

    Τι εκανε λεει??Λεει ο κ.Βενιζελος.

    Δινει εντολη στους μπραβους του κα σπανε την πορτα του κ.Παπανδρεου.

    Τον βλεπει να ειναι στον καναπε και να καπνιζει μυρωδατο.

    Ακου ρε αχρηστο τσουβαλι ,του κανει,αν δεν με βγαλεις και μενα στο μπαλκονι θα σε πιασω και θα σε πεταξω απο το παραθυρο ,εδω και τωρα.

    Τρεμουλα επιασε τον κ.Παπανδρεου.

    Ηρεμειστε κ.Βενιζελο του λεει.
    Μαλλον με παρεξηγησατε .

    Αστα αυτα ρε χαζοχαρουμενο ,του κανει και απο μενα δεν γλυτωνεις.

    Επενεβησαν οι ψυχραιμοτεροι και απεφευχθησαν τα χειροτερα.

    Αλλα τελικα ο κ.Παπανδρεου το φυσαει και δεν κρυωνει.

    Αναλογο περισταστικο εγινε και με τον κ.Παγκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω ενα μυστικο που φτανει το σαρανταεφτα τα εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙ. ΓΙΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΟΥ .ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.ΣΑΝ ΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΟΙ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΙΑ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ,.ΠΡΟΚΑΛΕΙ,ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΔΑΧΤΗΚΕΣ Η ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΣ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XAXA Λιακόπουλε με έκανες και γέλασα. Είστε για γέλια όλοι οι πράσινοι και θα ήθελα πολύ να δω τα πράσινα άλογα που υπόσχεται ο καθυστερημένος πρόεδρός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός μιλάει καθημερινά θέλοντας να μας πείσει ότι είμαστε ΒΛΑΚΕΣ λέγοντας μας ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ΧΡΗΜΑ και ότι βρισκόμαστε σε ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατάσταση! ΝΤΡΟΠΗ του!!
    Ρε MEGA λε και πονηρέ τύπε!
    -Σε πληροφορώ ότι στα Β. Προάστεια αλλά και σε πολλά μέρη της υπόλοιπης ΧΩΡΑΣ σου υπάρχουν χιλιάδες ΒΙΛΛΕΣ με πισίνες των 2000τ.μ!!
    -Σε πληροφορώ ότι γνωρίζουμε και μείς οι ΜΕΣΑΙΟΙ ότι οι ίδιοι τύποι έχουν γεμίσει τις Ελβετικές Τράπεζες με χρήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι τα ΓΚΟΝΤΕΝ ΜΠΟΪΣσου και υπουργοί σου είναι ΠΟΛΥ ΦΟΡTΩΜΕΝΟΙ με χρήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι το κόσμημα της γυναίκας σου -κοιτα την ΦΩΤΟ- στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ κοστίζει 47.000!! ευρώπουλα!!
    -Σε πληροφορω επίσης ότι τα παιδιά σου τα πήγες σε πανάκριβο ιδιωτικό!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι στελέχη σου ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ είναι φορτωμένα με χρήμα Ελληνικό της τελευταίας 3ετίας!!
    -Σε πληροφορώ ότι με έχεις ξεσκίσει στην έμμεση φορολογία και ότι μου έκοψες την ΑΤΑ επί δυο χρονια αφαιρώντας μου 17 ευρώ επειδή δεν είχε ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ!!
    Σταμάτα επιτέλους εσύ και οι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ σου τις ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι είναι να απορρεί κανείς με τό ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ!! Αλλά και με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που δέρνει τον ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ανεξαρτήτου χρώματος!!!
    Τον κάθεναν από εμάς που βουτηγμένος μέσα στην κομματική ΤΥΦΛΑ δεν μπορεί να δει στα 5 εκατοστά!!!
    Που πήγαν τα λεφτά κύριε μου!! Εαν παρέλαβες ένα ΧΡΕΟΣ πέσμας ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!
    Το μείωσες?
    Το άφησες ίδιο?
    Το αύξησες ή ΔΕΝ κατά 50% -60% -70% ΠΟΣΟ ?
    Φάγανε τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΓΟΡΙΑ σου ή ΟΧΙ??
    Τι τσαμπουκαλεύσε με το ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ??
    Βγες και πέστα μόνο σου, αν δεν θέλει ο Γιώργος όπως δεν γούσταρες ΕΣΥ το 2007!!
    Απάντησε με το ΕΡΓΟ σου!!
    Αλλά αφού δεν είσαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ίδιος, τα ανώτερα στελέχη σου και το 80% της κομματικής σου βάσης, θα είμαστε εμείς?? Γιατί να είμαστε εμείς κύριε μου που επί 6 έτη δεν κάναμε τίποτα άλλο παρα να παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις τις ΛΑΛΑΚΙΕΣ των στελεχών σου, τις αποδράσεις των εγληματιών, τις τρομοκρατικές των αναρχικών, τον πλουτισμών ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στελεχών!! Φύγε με όση αξιοπρέπεια σου έμεινε και άσε το ψήσιμο των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η έννοια κλειδί της δημοκρατίας δεν είναι ο αριθμός (η πλειοψηφία δηλαδή), ούτε η εκλογή, ούτε η αντιπροσώπευση, αλλά η συμμετοχή. Οι αρχαίοι συμμετέχουν καθημερινά στην άσκηση της εξουσίας. Εμείς συμμετέχουμε δια αντιπροσώπων. Αν ο πολίτης διαθέτει την αναγκαία πληροφόρηση είναι απολύτως αρμόδιος να αποφασίζει για πολιτικά ζητήματα. Πώς ενημερώνονται οι αρχαίοι; Δια της συμμετοχής ασφαλώς. Βρίσκονται εκεί στην συνέλευση, στις αποφάσεις, ακούνε, ψηφίζουν συνέχεια, κληρώνονται και αναλαμβάνουν θέσεις δικαστών και κριτών. Πώς ενημερώνονται οι σύγχρονοι δημοκράτες; Μέσω των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Πόσα σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο; Ζαχόπουλος, Μαγγίνας, Σαλμάς,Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Siemens, Βατοπέδι, ομόλογα, Παυλίδης,τηλεφωνικές υποκλοπές. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτά σήμερα; Τι μάθατε; Τι απέγιναν; Κουνήθηκε κανένας βουλευτής ή υπουργός από την θέση του; Δεμένοι με την εξουσία 6 χρόνια. Μήπως το άσυλο που πρέπει να καταργηθεί πριν από όλα τα υπόλοιπα, είναι το βουλευτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΣΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΝΟ, ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ,ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΦΑΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.

    ΡΕ ΖΩΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥ Γ.ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ

    ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΧΟ από λάθος ποίημα του Καβάφη επέλεξαν οι θερμοκέφαλοι και επιπόλαιοι συντάκτες του περιοδικού της Ρηγίλλης «μετεξέλιξη» για να αποτυπώσουν την πολιτική συγκυρία της περιόδου σ΄ ένα έντυπο που κομπάζει στο εξώφυλλό του ότι... προάγει τον πολιτισμό! Αντί λοιπόν του «Ηγεμώνος εκ της Δυτικής Λιβύης» το σωστό θα ήταν να επιλέξουν το «Απολείπειν ο θεός Αντώνιον» που διδάσκει την αξιοπρέπεια στην ήττα και στην απώλεια της εξουσίας, της δόξας και του μεγαλείου. «Αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις», λέει ο ποιητής, αλλά στη Ν.Δ. αρνούνται να φύγουν με το κεφάλι ψηλά. Η μανία να γαντζωθούν στις καρέκλες τούς οδηγεί σε απώλεια ψυχραιμίας, σύγχυση και διαρκείς γκάφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και όσοι φαίνονται στη φωτογραφία ήταν σχεδόν όλοι μεταφερόμενοι. Εγώ μέτρησα περίπου 50 λεωφορεία με πινακίδες από Φωκίδα, μέχρι Λακωνία.

    Αν αφαιρέσεις και αρκετούς περίεργους Πατρινούς που πήγαν να δουν αν έχει κόσμο ο Καραμανλής, τότε φαίνεται η τραγική ΑΠΟΤΥΧΙΑ της συγκέντρωσης. Τρεις κι ο κούκος !!!

    Ε, ρε γέλια που θα έχουμε την Κυριακή το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΠΑΤΡΑ.....ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ...ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΠΟΥΣΤΑΡΙΑ....ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΩΡΑ....ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ....ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΦΙΣΟΥΜΕ.

    Παμμέγιστε Αϊνστάϊν Γιωργάκη, εσύ με το μαγικό ραβδί και τα οράματα ακόμη περιμένoυμε συγκεκριμένες απαντήσεις:

    1.Πώς θα πληρωθεί το χρέος των 260 δισ ευρώ (κόστος τοκοχρεωλύσιων 12 δισ το χρόνο), εάν ΠΡΩΤΑ δεν μειωθεί το έλλειμμα του δημοσίου; Με τα παιδικά ευχολόγια που πιπιλίζεις καθημερινά ή μήπως βρέθηκαν κοιτάσματα χρυσού στη Μακεδονία και πετρέλαιο στην πελοπόννησο αλλά το ξέρεις μόνο εσύ;

    2.Τίς θέσεις εργασίας και τις προοπτικές για τους νέους ποιός θα τις δημιουργήσει, ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας; Θα μεγαλώσεις και άλλο τον αδηφάγο δημόσιο τομέα; Θα μπούμε ακόμη πιο μέσα στα σκατά;

    3.Έκανε καλά ο Καραμανλής που αποκρατικοποίησε τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, την Εμπορική, τα λιμάνια και άλλους super ζημιογόνους κλάδους του δημοσίου ή όχι; Θα τις επανα-κρατικοποιήσεις για να πάς την Ελλάδα «μπροστά», όπως λές;

    4.Πως θα φέρουμε στην Ελλάδα ξένους να επενδύσουν (για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας) με αυτό το μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς και την υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων, που υποσχέθηκες; Επικοινωνείς με τον αφαλό σου ή δεν έχεις καθόλου επειδή είσαι Αρτειανός;

    5.Εάν η Ελληνική δημόσια παιδεία είναι τόσο καλή που δεν θέλουμε να τη χαλάσει ο παλιο-ιδιωτικός τομέας, έχω μιά ερώτηση για σένα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο Ελληνικό ΑΕΙ πήρε νόμπελ ή κάποια διάκριση παγκόσμιου επιπέδου; Στην πατρίδα σου την Αμερική έχουν το μονοπώλιο τα κρατικά πανεπιστήμια;

    Εάν μπορείς να μου γράψεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θα με ενδιέφερε πολύ.

    Εάν πρόκειται να συζητάμε ευχολόγια, ουτοπίες και σαχλαμάρες σαν αυτές που καθημερινά μουρμουράς στα Γιωργοκάναλα έχω (από τώρα) μία τελευταία μικρή ερώτηση για σένα.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ;

    *(Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρω απάντηση).

    Είναι «ανώτερος» άνθρωπος και δεν ασχολείται με ποταπά πράγματα όπως τα παραπάνω (πάει το δούλεμα σύννεφο).

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

    Ψηφίστε με ρέεε κοροϊδάρες, ψηφίστε με ρέεε!!!

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ti egine vre liakopoula anakalipses to internet gia propaganda ?..diabazo press gr polla xronia alla ayto to stilaki pou eixe to exase , mpikate mesa liakopouleoi kai lipoi propagandistes kai i magia tou eleytherou istioxwrou pige peripato ..ayto akribos kai einai kai to bathi kratos pasok pou o karamnlhs plironei simera oti de sas tsakise dld.. aiwnioi kifines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. στην Θεσσαλονικη οι μιση στην ομιλια του ΓΑΠ ηταν αλλοδαποι!!! βρηκαν τον ανθρωπο τους! το πιονι της νεας ταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
    ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΣΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΑΝ ΓΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ: ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ «ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;»
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 10 ΔΙΣ. ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (!) ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ;;
    **********************************************************

    1. Χθες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο υπουργός Οικονομίας ρωτήθηκε «πόσο είναι η υστέρηση των εσόδων;». Απάντησε «πολύ μεγάλη». Αυτή είναι η απάντηση του υπουργού Οικονομίας.

    2. Ρωτήθηκε «τι τάξης υστέρηση εσόδων έχουμε;». Και απαντά: «δεν είναι δουλειά του υπουργού Οικονομίας να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες».

    - Ρωτούν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν έχει πλήρη εικόνα, τη στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας λέει ότι δεν είναι δουλειά του να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες!

    3. Και βέβαια, ρωτήθηκε για τις ανείσπρακτες οφειλές. Ρωτήθηκε «από τα 31 δις, πόσα είναι αυτά που μπορεί κανείς να εισπράξει;» Και αφού απάντησε από εδώ και από εκεί, κατέληξε λέγοντας «από αυτά λοιπόν τα 31, τα εισπράξιμα είναι 10 δις». Και πού είναι αυτά τα 10 δις; Γιατί δεν τα έχει εισπράξει η κυβέρνηση; Γιατί έχουν τριπλασιαστεί οι ανείσπρακτοι φόροι και γιατί έρχονται και μας κατηγορούν, όταν λέμε ότι αυτή είναι μία σημαντική πηγή για να χρηματοδοτηθούν τα ελλείμματα;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕ 3.000 ΑΤΟΜΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΥΡΙΣΘΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΑΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ. Παπακώστα, βουλευτής ΝΔ, στην "Βραδυνή"....
    "Ο καραμανλής ξέρει πως να βγάλει τη χώρα από την κρίση..."
    Είπαμε, από τον ίδιο δρόμο που την έβαλε!.... Θα τόνε πάρει ανάποδα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΣΟΚΙΑ αφου την νικη την εχετε σιγουρη και μεγαλη διαφοτα οπως λετε τι στο διαβολο κανετε τον κοπο να πειτε για συγκεντρωσεις και διαφορα αλλα ποταπα για εσας τους σιγουρους πια νικητες.Για εσας που στης 5 του μηνος θα ερθει ο χαζουλης να σας πει ποσες μαλακιες παιδι μου εγραψες στο pasokopress παρε λεφτα να πληρωσεις δανεια φροντιστιρια και να παρεις καιμ ια σκουπα δωρο στην γυναικα σου.ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣς ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Α ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ;Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΨΩΜΙ ΟΟΟΟΟΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΣΥ 4.48 ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΝΑΝΑΚΙΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.ΝΕΥΡΙΚΟΥΛΗ Ε ΝΕΥΡΙΚΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ!!

    ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 12Π.Μ.

    ΕΓΡΑΦΕ - 10.3%.

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.Χαροπαλευει ο Τσιπρας

    ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    MΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΜΗΝ ΔΕΙΣ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

    ΘΑ ΜΗΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΣ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ - ΦΑΙ ΣΑΣ.

    ".. Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητο ότι στα ονόματα της μαρκίζας είναι και αυτό της Άννας Νταλάρα (υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές) ως καλλιτεχνικής συμβούλου της χλιδάτης παραγωγής που -λένε- θα θυμίζει Χόλιγουντ...
    Ως γνωστόν η Άννα είναι σύζυγος και οικονομική σύμβουλος του Γιώργου Νταλάρα.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 7:31 μμ την 30 Σεπ 2009

    ΓΙΑ ΤΟΝ " ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ...! "
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ.. ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οποιος απλά είδε λίγο μόνο στην τηλεόραση, την ομιλία του κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, κατάλαβε!....
    Η συγκέντρωση ήταν σ' ένα φραγμένο χώρο , στο κέντρο της πλατείας Αριστοτέλους, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος της τριγύρω ελεύθερο....
    Ο κόσμος που μαζεύτηκε εκεί, θα πρέπει να ήταν περίπου στο 1/3 των όσων είδαμε στην αντίστοιχη συγκέντρωση του κ. Παπανδρέου προχτές, που είχε καλύψει όλο το εμβαδόν της πλατείας, και μεγάλο μέρος του υπερκείμενου δρόμου(Βενιζέλου?) προς την Εγνατία...
    Θα μου πείτε, συγκεντρώσεις συγκρίνεις? Τι συμπέρασμα να βγάλεις?
    Λοιπόν πράγματι, ποτέ δεν μπορούσε κανείς να βγάλει συμπέρασμα από τις συγκεντρώσεις, αφού ήταν πάντα περίπου ισοδύναμες, και με το μάτι δεν έβγαινε άκρη....
    ΟΜΩΣ, αυτό που είδα αυτή τη φορά σ'αυτή τη συγκέντρωση, και που? στη Θεσσαλονίκη!.... Δεν τόχω ξαναδεί!....
    Αδεια η πλατεία?
    Τι να πώ!....
    Μόνο ότι μου έκανε τεράστια εντύπωση!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση