GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο Βατοπέδι στον ΟΕΚ...

Με εντολή της Φ. Πετραλιά χαρίζεται φιλέτο 100 στρεμμάτων από το Ολυμπιακό Χωριό! . Από τον Κώστα Ανδριώτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Μετά την περίπτωση το...

Με εντολή της Φ. Πετραλιά χαρίζεται φιλέτο 100 στρεμμάτων από το Ολυμπιακό Χωριό!
.
Από τον Κώστα Ανδριώτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Μετά την περίπτωση του Ολυμπιακού ακινήτου, με διαδικασίες express το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποφασίζει αύριο Πέμπτη έπειτα από τις επίμονες πιέσεις της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πετραλιά, την παραχώρηση 100 στρεμμάτων εμπορικού φιλέτου στον "Άκτωρα" για την ανέγερση και εκμετάλλευση Εμπορικού Κέντρου.
Ο Σύλλογος των Εργαζομένων στον ΟΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση – καταγγελία για τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται σε βάρος των συμφερόντων και της περιουσίας του ΟΕΚ.
Στην ανακοίνωση καταγράφονται μια σειρά από στοιχεία που σε συνδυασμό με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν, στοιχειοθετούν απιστία σε...

βάρος του ΟΕΚ και των εργαζομένων που με τις εισφορές τους χρηματοδοτούν τις δράσεις του ΟΕΚ.
Χωρίς μελέτες, με ωραιοποιήσεις στοιχείων και αριθμών, με παραβιάσεις των όρων της προκήρυξης και με διαδικασίες που ομοιάζουν με «απευθείας ανάθεση», προσφέρουν την έκταση των 100 στρεμμάτων για εκμετάλλευση 50 ετών, με ετήσια αποζημίωση 1 εκατομμύριο € !!!!
Σύμφωνα με την εισήγηση στο ΔΣ του ΟΕΚ, το ποσό αυτό θα είναι χαμηλότερο του 3,75% που δεσμεύεται ο ανάδοχος να καταβάλλει στον ΟΕΚ!!!
Το ερώτημα είναι γιατί μια τέτοια προκλητικά χαριστική σύμβαση δεν κινητοποιεί τους συνδικαλιστικούς φορείς και τα πολιτικά κόμματα, όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος των Εργαζομένων. Τι λέει για αυτή την περίπτωση το ΠΑΣΟΚ; Μήπως ο "Ακτωρας" έχει διακομματική και διασυνδικαλιστική αποδοχή;;;

47 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΓΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ9 Σεπ 2009, 1:23:00 μ.μ.

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    08 – 09 – 09

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε.
    Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ1: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    Υ/Γ2: Ευτυχώς στις 4 του ΟΚΤΩΒΡΗ θα απαλλαγούμε από τους βλάκες που πιστεύουν ότι μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε τα φιλετα πανε και ερχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ανεγκέφαλε πρασινοφρουρέ, πάλι την ίδια χαζοκασέτα έβαλες περί διαφθοράς;
    Παίξε και κανένα άλλο κομμάτι, όλο τα ίδια και τα ίδια λές.
    Τουλάχιστον οι νεοδημοκράτες δεν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο (καμμία ουσιαστική ένδειξη, μόνο σκιές και παραμύθια των νταβατζήδων ήταν αυτά που έλεγαν οι τηλεοράσεις).
    Οι νεοδημοκράτες δεν πάνε καλοκαιρινές διακοπές να πληρώνουν 35.000 σαν τον αδελφικό φίλο του πατέρα του Γιωργάκη, τον Τσοχατζόπουλο.
    Οι νεοδημοκράτες δεν τσιμπήσανε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σαν τον κολλητό του Γιωργάκη τον Τρεπεκλή από το C4I, ούτε μας ξεζούμισαν σαν τον Βερελή (ΜΑΝ), τον Πάχτα (Στέγγος), το Γείτονα (Ζίμενς), τον Παπαντωνίου (Χρηματιστήριο), τον Τσουκάτο (Ζίμενς) και το Λαλιώτη (Κτηματολόγιο).
    Σύνελθε, είσαι τυφλωμένος που έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
    Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
    Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιο γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
    Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
    Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
    Δεν είναι 1981 πιά.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα Πασόκ παρέδωσε την οικονομία το 2004 με ρυθμό ανάπτυξης συν 5/100.
    Η Δεξιοί παραδίνουν τώρα την οικονομία με μαγειρεμένο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ρυθμό ανάπτυξης 0,5/100 και είναι και περήφανοι.!
    Τα ίδια ακριβώς γίνανε και όταν ξανακυβερνήσανε 1989-1993, και στο ρυθμό ανάπτυξης, και στο έλειμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν λέει κουβέντα για τα 8.000.000 ευρώπουλα ο ...μαυρογιαλούρος της δεξιάς στην Θεσπρωτία!

    Τα..ρέστα του δίνει ο Αντώνης Μπέζας μπας και διασωθεί!Καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν δελτια τύπου για έργα σε χαντάκια,ρεματιές και λαγκάδια!Σήμερα ο Υφυπουργός ανακοίνωσε πως υπέγραψε προκαταρκτική προκήρυξη για το έργο «Ανέγερση κτιρίου γραφείων για τις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΟ στην Ηγουμενίτσα», προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρώ περίπου και πως "εντός του Οκτωβρίου θα προκηρυχθεί διεθνής ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου".Α...και μην το ξεχάσουμε,ο Μπέζας δεν λέει ούτε λέξη για τα 8.000.000 ευρώπουλα που στοίχισε ο καλλωπισμός του Γραφείου του!Κάτι ψέλλισε απλώς σε μια εκπομπή για 7.200.000.Αν είναι 7,2 εκατομμύρια τα ευρώπουλα και όχι 8 στείλε μας ένα mail ρε Αντώνη να το διορθώσουμε.Αν τα έπιπλα είναι μάρκας SATO καλύτερα να κρυφτείς!Ξέρεις εσύ γιατί...Μόνο μην το πάρει χαμπάρι κανένας Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    ......
    ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BARETHIKA NA VLEPO KAI NA AKOUO TIS MALAKIES TIS POUREKLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει το πασόκ στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσο θα υπάρχει Έλληνας που θα ψηφίζει τον Κωστάκη τον Καραμανλή με την παρέα του, θα υπάρχει πολύς δρόμος για να πούμε πως επιτέλους οι Έλληνες έβγαλαν τις παρωπίδες, άνοιξαν την καρδιά και το νου τους,έκλεισαν την πόρτα στους σαλτιμπάγγους και πιθήκους! Πως άμαθαν να νοιάζονται για τη χώρα τους, για το λαό της, για την ιστορία και τον πολιτισμό τους , για την ηθική τους και τα ιερά τους, που τόσο αναιδίαστα και βάναυσα καταπάτησε μια ομάδα τρωκτικών με αρχηγό το χερότερο πρωθυπουργό της ιστορίας της χώρας!
    Και ας έλθουν τα παπγαλάκια να τους αριθμήσουμε τους σωρούς της βρωμιάς που σκόρπισαν ολοι αυτοί τα ταλευταία 5 χρόνια! Αν έχασαν την οσμή τους. Γιατί αν τη διατηρούν ακόμα τότε έχουν χάσει την ικανότητα να ξεχωρίζουν το βρώμικο από το καθαρό. Πάντως αν έτσι τότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που έχει χάσει την οσμή του πως αδιαφορεί για τη βωμιά στην οποία το έριξαν να κολυμπά!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ .ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΙΧΕ.ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ειναι ΤΡΕΛΛΑ για την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),να βαλει ..υποψηφιους εβερτ,αχ.καραμανλη,σουφλια και λοιπα ραμολιμεντα ανω των 70 ετων..

    Θα ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ ,επι ω λαικωτερον..

    ΟΥΔΕΙΣ με ηλικια περαν των ..70,,αντε..

    Αλλιως μαλακες ΝεοΔημοκρατες ταρχιδια μου θα παρετε..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον αέρα οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή!
    Στον αέρα βρίσκεται το μεγάλο μεταρρυθμιστικό στοίχημα της κυβέρνησης για την Ολυμπιακή καθώς αν και η νέα εταιρία πρέπει να ανοίξει τα φτερά της την 1η Οκτωβρίου, οι περίπου 4.500 μόνιμοι εργαζόμενοι του Ομίλου παραμένουν μετέωροι καθώς η τροπολογία που θα καθόριζε το πακέτο των εργασιακών κατατέθηκε την Πέμπτη το πρωί στη Βουλή και βεβαίως δεν πρόλαβε να ψηφιστεί. Το απίστευτο σκηνικό χάους συμπληρώνεται από το γεγονός ότι το σύστημα κρατήσεων των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» παρέμενε ανοιχτό ως και την... περασμένη Δευτέρα ακόμα και για προορισμούς όπως το Γιοχάνεσμπουργκ και η Γερμανία, στους οποίους δε θα πετά η νέα εταιρία με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες, οι οποίοι είχαν κλείσει εισιτήρια ακόμα και για τα Χριστούγεννα να μένουν «ξεκρέμαστοι», όπως καταγγέλλουν τουριστικοί πράκτορες.

    Την ίδια στιγμή αβέβαιο παραμένει το μέλλον των εργαζομένων στην Ολυμπιακή καθώς η σχετική τροπολογία, στην οποία οι τελευταίες υπογραφές από υπουργούς μπήκαν μόλις την Πέμπτη το βράδυ και δεν πρόλαβε να ψηφιστεί, καθόριζε μεταξύ άλλων:

    - Τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και τον τρόπο προσμέτρησης του αυξημένου ενσήμου από το 1 στο 1,5.

    - Το νέο μισθολόγιο των ιπτάμενων χειριστών, οι οποίοι θα μεταταγούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και πρέπει να αντιπροσωπεύει το 90% των μηνιαίων τακτικών αποδοχών τους.

    - Τις μετατάξεις του προσωπικού εδάφους με τη διατήρηση του ύψους των αποδοχών τους, οι οποίες πλέον βρίσκονται στον αέρα γιατί χρειάζονται υπογραφή αρμόδιου υπουργού.

    - Το δικαίωμα οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής να μετάσχουν με ειδικές προσαυξήσεις μορίων σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και εκτός δικαιοδοσίας του υπουργείου Μεταφορών.

    - Να συμπεριληφθούν στο σχετικό νόμο και οι εργαζόμενοι της Olympic Catering και της Galileo.

    Σε εγρήγορση βρίσκονται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα επιδιώξουν τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να συζητήσουν τη στάση που θα κρατήσει το Κίνημα στο θέμα της Ολυμπιακής αν εκλεγεί κυβέρνηση.

    Αντίθετα, αμηχανία επικρατούσε χθες στο υπουργείο Μεταφορών, με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να παραδέχεται με δηλώσεις του στο «έθνος» ότι «ορισμένα από τα εργασιακά ζητήματα παραμένουν σε εκκρεμότητα». Ο ίδιος πάντως δε σχολίασε τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να ζητά παράταση στην προθεσμία από την Κομισιόν.

    Από την πλευρά τους πηγές της MIG, διεμήνυαν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από τα συμφωνηθέντα, βάσει των οποίων ορίζεται ότι η παλαιά εταιρία εκκαθαρίζεται και σταματά το πτητικό της έργο στις 30 Σεπτεμβρίου και από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά πτήσεις η Olympic Air.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στον αέρα οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή!
    Στον αέρα βρίσκεται το μεγάλο μεταρρυθμιστικό στοίχημα της κυβέρνησης για την Ολυμπιακή καθώς αν και η νέα εταιρία πρέπει να ανοίξει τα φτερά της την 1η Οκτωβρίου, οι περίπου 4.500 μόνιμοι εργαζόμενοι του Ομίλου παραμένουν μετέωροι καθώς η τροπολογία που θα καθόριζε το πακέτο των εργασιακών κατατέθηκε την Πέμπτη το πρωί στη Βουλή και βεβαίως δεν πρόλαβε να ψηφιστεί. Το απίστευτο σκηνικό χάους συμπληρώνεται από το γεγονός ότι το σύστημα κρατήσεων των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» παρέμενε ανοιχτό ως και την... περασμένη Δευτέρα ακόμα και για προορισμούς όπως το Γιοχάνεσμπουργκ και η Γερμανία, στους οποίους δε θα πετά η νέα εταιρία με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες, οι οποίοι είχαν κλείσει εισιτήρια ακόμα και για τα Χριστούγεννα να μένουν «ξεκρέμαστοι», όπως καταγγέλλουν τουριστικοί πράκτορες.

    Την ίδια στιγμή αβέβαιο παραμένει το μέλλον των εργαζομένων στην Ολυμπιακή καθώς η σχετική τροπολογία, στην οποία οι τελευταίες υπογραφές από υπουργούς μπήκαν μόλις την Πέμπτη το βράδυ και δεν πρόλαβε να ψηφιστεί, καθόριζε μεταξύ άλλων:

    - Τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και τον τρόπο προσμέτρησης του αυξημένου ενσήμου από το 1 στο 1,5.

    - Το νέο μισθολόγιο των ιπτάμενων χειριστών, οι οποίοι θα μεταταγούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και πρέπει να αντιπροσωπεύει το 90% των μηνιαίων τακτικών αποδοχών τους.

    - Τις μετατάξεις του προσωπικού εδάφους με τη διατήρηση του ύψους των αποδοχών τους, οι οποίες πλέον βρίσκονται στον αέρα γιατί χρειάζονται υπογραφή αρμόδιου υπουργού.

    - Το δικαίωμα οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής να μετάσχουν με ειδικές προσαυξήσεις μορίων σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και εκτός δικαιοδοσίας του υπουργείου Μεταφορών.

    - Να συμπεριληφθούν στο σχετικό νόμο και οι εργαζόμενοι της Olympic Catering και της Galileo.

    Σε εγρήγορση βρίσκονται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα επιδιώξουν τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να συζητήσουν τη στάση που θα κρατήσει το Κίνημα στο θέμα της Ολυμπιακής αν εκλεγεί κυβέρνηση.

    Αντίθετα, αμηχανία επικρατούσε χθες στο υπουργείο Μεταφορών, με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να παραδέχεται με δηλώσεις του στο «έθνος» ότι «ορισμένα από τα εργασιακά ζητήματα παραμένουν σε εκκρεμότητα». Ο ίδιος πάντως δε σχολίασε τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να ζητά παράταση στην προθεσμία από την Κομισιόν.

    Από την πλευρά τους πηγές της MIG, διεμήνυαν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από τα συμφωνηθέντα, βάσει των οποίων ορίζεται ότι η παλαιά εταιρία εκκαθαρίζεται και σταματά το πτητικό της έργο στις 30 Σεπτεμβρίου και από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά πτήσεις η Olympic Air.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοίτα δύστυχε νεοδημοκράτη, πόσα παντελονιάζουν τα στελέχη της ΔΕΗ!





    ΕΡΩΤΗΣΗ


    Για τον κ. Πρωθυπουργό


    Θέμα: «Ακόμη μια ηχηρή Διάψευση των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού για δήθεν περικοπές υπέρογκων αμοιβών των γαλάζιων Golden Boys και Golden girls»


    Κύριε Πρωθυπουργέ,


    Στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής σας στη Βουλή στις 20-3-2004 αναφερόμενος στους μισθούς στελεχών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, δηλώνατε χαρακτηριστικά:

    «Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται>>.

    Επίσης στις 25/2/09 για άλλη μια φορά εξαγγέλατε τα ίδια, δίδοντας την εντύπωση ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα διακυβέρνησης από την παράταξή σας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να επιβάλλεται ανώτατο όριο στις αποδοχές των στελεχών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Όποιος δεν συμφωνεί να πάει σπίτι του».

    Όλα αυτά σήμερα φαντάζουν υποκριτικά, όταν άλλα διακηρύσσετε και άλλα πράττετε σύμφωνα με όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

    Μετά τα παραπάνω καλείστε να απαντήσετε, σε ποια λογική περικοπής της σπατάλης και της ασύδοτης διανομής του δημόσιου χρήματος υπακούουν εν μέσω οικονομικής κρίσης οι παρακάτω προκλητικές αμοιβές στελεχών της ΔΕΗ;




    ΙΔΙΟΤΗΤΑ Συμ/λοι ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - Bonus ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε.Η.
    300.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ & 100.000€ Bonus

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ρ.Θ. 140.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1800cc ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τ.Ε. 106.763,07€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝ Bonus 20% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΜΟΙΒΗ 50.000€ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1800cc ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. Α. 120.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ "ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΟΥ" 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝ 20% bonus ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1600cc ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β. Κ. 85.000€ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ΣΕ 12 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ) ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ
    ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Χ. Σ. 80.000€ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ Bonus 4% "Για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους προγραμμάτων 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ & Bonus ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 25% ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (media & public relations)
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σ.Δ. 80.000€ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ Bonus 4% "Για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους προγραμμάτων 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ & Bonus ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 20% ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μ.Δ. 60.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 3 ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΟΥ- & Bonus ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 5.000€ & Bonus 14% ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. Α. 60.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ & Bonus ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 20% & 4% ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ

    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π. Σ. 40.000 €
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ



    Οι Ερωτώντες Βουλευτές


    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Γρηγόρης Νιώτης

    Μάρκος Μπόλαρης

    Χρύσα Αράπογλου

    Χρήστος Αηδόνης

    Ροδούλα Ζήση

    Δημήτρης Τσιρώνης

    Γιώργος Πεταλωτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να κάνει ότι θέλει η κυρία Πετραλιά και όλοι οι Νεοδημοκράτες για άλλες 25 ημέρες.
    Μετά ο λαός θα σας στείλει στον αγύριστο και έτσι θα απαλαχθούμε από την παρουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχει τρελαθεί ο κ. Ρίζος;

    Καλά έστω ότι έχει προαναγγείλει το ΠΑΣΟΚ, "άγρια φοροεπιδρομή", η ΝΔ τόσα χρόνια τι έκανε;

    Τι προτίθεται να κάνει αν κερδίσει κι αυτές τις εκλογές;

    Μα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δήλωσε: "1ον: Πάγωμα των προσλήψεων το 2010, εκτός των απολύτως απαραίτητων στα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

    2ον: Αυστηρός περιορισμός των προσλήψεων, για μια επιπλέον διετία, έτσι ώστε να αναλογεί μια πρόσληψη σε κάθε δύο αποχωρήσεις.

    3ον: Πάγωμα των συντάξεων και των μισθών στο Δημόσιο Τομέα το 2010, με ειδική όμως μέριμνα για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Για τα επόμενα χρόνια, οι μισθολογικές αυξήσεις θα διαμορφώνονται σε συνάρτηση όχι μόνο του πληθωρισμού της Χώρας, αλλά και εκείνου της Ευρωζώνης. Η ίδια εισοδηματική πολιτική θα εφαρμοστεί και από τις διοικήσεις των μη εισηγμένων ΔΕΚΟ.

    4ον: Κανένα νέο επίδομα και καμιά αναπροσαρμογή υπάρχοντος επιδόματος για δύο χρόνια.

    5ον: Περικοπή, για μια διετία, των υπερωριών κατά 30% και κατάργηση των πλασματικών υπερωριών." (από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ)

    Tα ξεχάσατε αυτά κ. Ριζε;

    Nα επιλέξουμε ΝΔ λοιπόν επειδή το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να επιβάλει νέους φόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...και προ του επικειμένου θανάτου του, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

    Μιλάμε για τον ψυχοραγούντα πρωθυπουργό της χώρας. Με το ένα πόδι στον ῾τάφο῾ θέλησε να χύσει όλη τη χολή του ῾καταγγέλοντας῾τη ῾φοροδιαφυγή῾ των μικρομεσαίων, ως τον παράγοντα που υπονόμευσε την πολιτική του.

    Στα στερνά του ο σκατ...ψυχος θέλησε όχι μόνο να μας υπενθυμίσει το σχεδιό του και την φιλοσοφία του, αλλά και να αφήσει ῾παρακαταθήκη῾στην επόμενη κυβέρνηση για το τι πρέπει να κάνει. Σαν τον αλήστου μνήμης θείο του και ῾εθνάρχη῾ νόμισε ότι μπορεί να επιβάλλει την πολιτική του, να μεταφέρει τις εντολές των πατρόνων του στην νέα κυβέρνηση.

    Με το σύνθημα ὉΛΟΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ῾ και με τις ευλογίες των μεγαλοκαρχαριών κρατήθηκε 6 χρόνια στην εξουσία, αφήνοντας πίσω του ερείπια. Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα τάρταρα της χρεωκοπίας, χιλιάδες επαγγελματίες στο πρόθυρα της αυτοκτονίας και στο έρεβος της κατάθλιψης.

    Και επειδή δεν πρόλαβε να τους εξοντώσει όλους, άφησε και την ...παρακαταθήκη του.

    Οψόμεθα όλοι εμείς την πανούκλα που ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι ΚΟ
    Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Μ Α ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!
    Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ : Δεν δώσαμε 28 δις στους τραπεζήτες!
    Δώσαμε μόνο 5 δις για να στηρίξουμε
    την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    Ερώτημα : Πόσα πρέπει να δώσετε στα εκκατομύρια πληγέντων επί μια 6ετία μεσαίων - μικρομεσαίων και συνταξιούχων για να στηριχθεί τώρα η ψυχολογία των???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ.ΤΟΤΕ ΟΜΩς ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΟΝΗ , ΒΑΖΑΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ , ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ .ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Σηματοδοτούν το τέλος αυτού που δεν τελείωσε και την αρχή αυτού που δεν άρχισε.

    Πάνω σε αυτό το σημείο καμπής για το πολιτικό σύστημα και τη χώρα αναπτύσσονται τρελές καταστάσεις, δραματικές αντιφάσεις και τραγελαφικές ιστορίες.

    Στο ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρονται σαν κυβέρνηση μακράς πνοής και απολύτως αυτοδύναμης αυταρέσκειας!

    Στη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να είναι ήδη αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικεί όμως βάσιμα την εξουσία… σε βάθος χρόνου!

    Στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ομολογουμένως… κόσμια ανεχόμενοι, αν όχι ο ένας τον άλλο, τουλάχιστον τον εαυτό τους!

    Στο ΚΚΕ συμπεριφέρονται σαν να επίκειται η πτώση του καπιταλισμού – ίσως να έχουν πληροφορίες από μέσα!

    Στο ΛΑΟΣ συμπεριφέρονται απολύτως ερμαφρόδιτα και… κουνιστά με τον Ψιψινάκη να αναλαμβάνει image-maker του Καρατζαφέρη, για πολύ …χέρι-χέρι, αυτή τη φορά! Ο εκσυγχρονισμός της πολυκατοικίας με τα κόκκινα φαναράκια ξεκινά από το ισόγειο…

    Ενώ, στους Οικολόγους – Πράσινους φαίνεται να επιδρά περισσότερο από όλους η μόλυνση του πολιτικού περιβάλλοντος – σαν υπνωτισμένοι εξαιτίας της υπερέκθεσής τους στο μονοκομματικοξείδιο αντιδρούν και μπέρδεψαν τις αλδεΰδες με τις φαινόλες τους…

    Μετά από αυτά δικαιούμαι νομίζω να ανακράξω: Ζήτω η Τρέλα!

    …Τώρα, όμως, υιός και συμβία με φασκελώνουν διπλά για το χρόνο που σπατάλησα προσπαθώντας έστω και από μακριά να βάλω ένα χεράκι ώστε να σοβαρευτούμε λιγάκι και να αποκτήσουμε υπευθυνότητα!
    Δεν φταίω εγώ, πάντως, φταίνε οι Bloopers που με ξεγέλασαν διαμηνύοντας μου ότι …κάτι κουνιέται στη χώρα. Μάλλον και αυτοί Ψιψινάκη έβλεπαν, μπορεί και Χαζόπουλο!!!

    Μεγάλη ζημία, ρε παιδιά, έκαναν στον τόπο οι νταβάδες. Εξόντωσαν την σοβαρότητα και την συνείδηση μέσα σε είκοσι χρόνια …ασυγχώρητο έγκλημα!

    Δες τώρα πώς καταντήσαμε ως κοινωνία και λαός, να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τα καμώματα απίθανων ανθρώπων που συνωστίζονται στην πολιτική σκηνή περιμένοντας το χειροκρότημα, αλλά προσδοκώντας μάλλον το… γιαούρτι (τους), για να τους δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να βγουν στα παράθυρα της τι-βι, ως θύματα!

    Μην συμβάλλετε να μετατραπούν σε θύματα οι θύτες. Μην τους προσφέρετε το γιαούρτι σας …δεν το αξίζουν, ούτε καν ληγμένο!

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΑΣΙΣΤΕΣ 25 ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 24 ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

    Όμως σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε και παρά την προκήρυξη των εκλογών το θέμα εισάγεται στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Ο.Ε.Κ. της επόμενης Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2009.


    Όμως, τι σημαίνει ελάχιστο εγγυημένο ετήσιο ποσό ωφέλειας ενός εκατομμυρίου εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (1.065.000 ευρώ);

    Σημαίνει ότι ο Ο.Ε.Κ. που προσφέρει ακίνητο 103.177 τ.μ. εμπορικής χρήσης θα ωφελείται κατά 1.065.000 ευρώ/50.069 τ.μ./12 μήνες = 1,77 ευρώ/μήνα ανά τ.μ. εμπορικού καταστήματος.

    Σημαίνει ότι ο ανάδοχος – διαχειριστής για μίσθωση ενός εμπορικού καταστήματος με μέση τιμή 15 ευρώ/τ.μ. θα λαμβάνει 13,23 ευρώ ενώ ο Ο.Ε.Κ. 1,77 ευρώ.

    Ο Ο.Ε.Κ. προσφέρει το ακίνητό 103.177 τ.μ. εμπορικής χρήσης χωρίς κανένα αρχικό όφελος, η κοινοπραξία «REDS A.E. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» θα κατασκευάσει και θα διαχειριστεί έργο που θα περιλαμβάνει εμβαδόν επιφανειών προς μίσθωση μεγέθους 50.069 τ.μ. Για κάθε τετραγωνικό μέτρο ενοικίασης ο Ο.Ε.Κ. θα εισπράτει το 12% της αξίας ενώ η κοινοπραξία – διαχειριστής το 88%.!!!

    Επίσης, αναρωτιόμαστε εάν υπήρχε τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού και αν όχι γιατί, αφού και για την ενοικίαση του μικρότερου εμπορικού καταστήματος υπάρχει τιμή εκκίνησης.

    Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι, μετά την προκήρυξη των εκλογών εισάγεται στο Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ. τόσο σοβαρό θέμα, όπως η αξιοποίηση της εμπορικής ζώνης της Ολυμπιακού Χωριού.

    Συμφωνούμε με την εισαγωγή θεμάτων για στέγαση των άστεγων δικαιούχων του ΟΕΚ, διαφωνούμε όμως με θέματα που στεγάζουν κατασκευαστές εμπορικών κέντρων.

    Ο ΟΕΚ δεν χρωστάει σε κανένα δεδομένου ότι τα έσοδά του προέρχονται από κρατήσεις στο πενιχρό εισόδημα των εργατοϋπαλλήλων της χώρας, που γίνονται με σκοπό να παρέχονται κατοικίες στους δικαιούχους του.

    Πιστεύουμε ότι με την προτεινόμενη σύμβαση «εκποιείται» μέρος της περιουσίας του Ο.Ε.Κ., αφού δεν προασπίζονται τα συμφέροντά των εργατοϋπαλλήλων της χώρας. Η κοινοπραξία «REDS A.E. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» αντιμετωπίζεται ως δικαιούχος με έντονες κοινωνικές ανάγκες και με την υποχρέωση να κολλήσει «τεκμηριωμένο χαρτόσημο» 3,75%!!!

    Στο Θέμα 2 Δ.Σ. 32/2009 «Ανακοίνωση αποτελέσματος διαγωνισμού για το Ολυμπιακό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού» ουσιαστικά τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΕΚ καλούνταν να αποφασίσουν για την κατακύρωση του διαγωνισμού για το έργο «Σύναψη σύμβασης παραχώρησης της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου του Ολυμπιακού Χωριού» με στοιχεία που θα άκουγαν για πρώτη φορά, υπό την καθοδήγηση της εταιρείας συμβούλου ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε.

    Επισημαίνουνε ότι, η εκτίμηση από την εταιρεία σύμβουλο, του συγκεκριμένου οικοπέδου, ανέρχεται σε 350,00€/τ.μ., όταν τον Ιούλιο του 2008 η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης πρότεινε αγορά οικοπέδου στο Αιγάλεω με τιμή 1770,00 €/τ.μ.

    Ζητάμε την οριστική απόσυρση του θέματος και καλούμε τις πολιτικές ηγεσίες και τους συνδικαλιστικούς φορείς να τοποθετηθούν επ’ αυτού.

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΤΑΜΒΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Θέματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Tά πράγματα είναι απλά Κε Ανδριώτη.
    Οποιοσδήποτε εργαζόμενος Συνδικάλας
    τού ΟΕΚ,άν είχε τό μαχαίρι (εξουσία)
    τού πεπονιού τή φλούδα θά τήν είχε
    κάνει γλυκό μέ τούς ημέτερους.
    Είναι ΘΕΜΑ ΑΝΡΩΠΙΝΟ νά είσαι Isnogood
    Κι΄άν δέν μέ πιστεύεις,ρώτα τόν Κακαουνάκη
    όταν ο Ρουσόπουλος τόν ρωτούσε γιά
    τίς ρακές-βολέματα τό 2004.
    Φυσικά ο 1ος εντεταλμένος φανατικός
    έκανε τουμπεκί ψιλοκομένο.
    Aναστάσης.
    Υ.Γ1..ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ - ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ...
    ********************************************************

    Πώς το είχε πει ο κ. Καραμανλής στο διάγγελμα του προκήρυξης εκλογών το 2007; «Στην περίοδο που πέρασε, κάναμε μαζί μεγάλες προσπάθειες...Με τη στήριξη της κοινωνίας πετύχαμε τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας...Η χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά».

    Και τι έλεγε μέχρι και πρόσφατα για τις μεταρρυθμίσεις του; «Η Ελληνική Οικονομία απέκτησε ισχυρές αντοχές. Οι μεταρρυθμίσεις θωράκισαν αποτελεσματικά την Οικονομία μας. Το μέρισμα των μεταρρυθμίσεων είναι ήδη ορατό και πολύ σημαντικό: Είναι η αντοχή απέναντι στη διεθνή οικονομική πίεση». (Κ. Καραμανλής, Βουλή, 17/4/2008).

    Χθες πληροφορηθήκαμε ότι σύμφωνα με την διεθνή έκθεση ανταγωνιστικότητας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ:

    - Η Ελλάδα βρίσκεται στην 71η θέση ανάμεσα σε 133 κράτη ενώ πέρυσι βρισκόταν στην 67η. Από το 2007 έχει πέσει 6 θέσεις.

    - Πάνω από την Ελλάδα σε ανταγωνιστικότητα οικονομίας βρίσκεται η Κολομβία (69η), το εξωτικό Καζακστάν (67ο) και η μαγική Μποτσουάνα (66η).

    Μετά λοιπόν το αρνητικό ρεκόρ ανάπτυξης (2η φορά σε 16 χρόνια αρνητικός ρυθμός ανάπτυξης, πάλι με κυβέρνηση Ν.Δ.), το ρεκόρ στα «φέσια» στην αγορά (πάνω από 2 δις) και το ανεπανάληπτο ρεκόρ στο δανεισμό του δημοσίου (ήδη έχουν δανειστεί όσα έπρεπε να δανειστούν όλο το χρόνο και 10 δις παραπάνω) ακόμη ένα επίτευγμα έρχεται να προστεθεί στο παλμαρέ της κυβέρνησης Καραμανλή...

    Kαι έχουν το θράσος να ζητάνε εντολή να κάνουν ξανά τα ίδια. Δεν σέβονται τίποτα. Ούτε τη νοημοσύνη μας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σχετικά με την αξιοποίηση της εμπορικής ζώνης του Ολυμπιακού Χωριού, σας ενημερώνουμε ότι στον διαγωνισμό τον Αύγουστο του 2005, κατατέθηκαν δύο προσφορές. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε όρος στην σύμβαση για υψηλότερο αριθμό συμμετοχών, ο διαγωνισμός δεν κηρύχθηκε άγονος, αλλά συνεχίστηκε με την διαδικασία αξιολόγησης.

    31 Αυγούστου 2009 η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών (με παρόντα 4 από τα 6 μέλη της) εισηγήθηκε την ανακήρυξη της σύμπραξης «REDS A.E. – ΑΚΤΩΡ A.T.E.» ως προσωρινό ανάδοχο του έργου.

    31 Αυγούστου 2009 το Δ.Σ. της Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε. αποφάσισε την ανακήρυξη της σύμπραξης ως προσωρινό ανάδοχο του έργου.

    2 Σεπτεμβρίου το θέμα εισήχθη προς επικύρωση στην 32η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ. Μετά τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων της ΓΣΕΕ, του Ο.Ε.Κ. καθώς και του Συλλόγου των Υπαλλήλων, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Ε.Κ. αποφάσισε την απόσυρση του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η κοινοπραξία «REDS A.E. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» θα κατασκευάσει ένα έργο που θα περιλαμβάνει εμβαδόν επιφανειών προς μίσθωση μεγέθους 50.069 τ.μ. και προσέφερε στον Ο.Ε.Κ. :

    Ι) Ετήσιο Ελάχιστο εγγυημένο ποσό ωφέλειας Ένα εκατομμύριο εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (1.065.000 ευρώ)[1] σε τιμές του 2008 και

    ΙΙ) Ετήσια Ποσοστιαία ωφέλεια επί του τεκμηριωμένου κύκλου εργασιών του επιχειρηματικού σχεδίου Τρία και εβδομήντα πέντε τοις εκατό (3,75%)

    Αυτό θεωρητικά σημαίνει ότι:

    § αν η ποσοστιαία ωφέλεια (3,75%) επί του κύκλου εργασιών είναι μικρότερο από το Ελάχιστο εγγυημένο ποσό ωφέλειας, ο Ο.Ε.Κ. θα εισπράξει 1.065.000 ευρώ,

    § ενώ αν η ποσοστιαία ωφέλεια είναι μεγαλύτερη από το Ελάχιστο εγγυημένο ποσό ωφέλειας τότε ο Ο.Ε.Κ. θα εισπράξει ποσό μεγαλύτερο από 1.065.000 ευρώ.

    Στην πράξη όμως ακόμα και με την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη η ποσοστιαία ωφέλεια (3,75%) επί του κύκλου εργασιών δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1.065.000 ευρώ. Συμπέρασμα: Το Ελάχιστο εγγυημένο ποσό ωφέλειας είναι ταυτόχρονα και το μέγιστο!!!

    Όμως, τι σημαίνει ελάχιστο εγγυημένο ετήσιο ποσό ωφέλειας ενός εκατομμυρίου εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (1.065.000 ευρώ);

    Σημαίνει ότι ο Ο.Ε.Κ. που προσφέρει ακίνητο 103.177 τ.μ. εμπορικής χρήσης θα ωφελείται κατά 1.065.000 ευρώ/50.069 τ.μ./12 μήνες = 1,77 ευρώ/μήνα ανά τ.μ. εμπορικού καταστήματος.

    Σημαίνει ότι ο ανάδοχος – διαχειριστής για μίσθωση ενός εμπορικού καταστήματος με μέση τιμή 15 ευρώ/τ.μ. θα λαμβάνει 13,23 ευρώ ενώ ο Ο.Ε.Κ. 1,77 ευρώ.

    Ο Ο.Ε.Κ. προσφέρει το ακίνητό 103.177 τ.μ. εμπορικής χρήσης χωρίς κανένα αρχικό όφελος, η κοινοπραξία «REDS A.E. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» θα κατασκευάσει και θα διαχειριστεί έργο που θα περιλαμβάνει εμβαδόν επιφανειών προς μίσθωση μεγέθους 50.069 τ.μ. Για κάθε τετραγωνικό μέτρο ενοικίασης ο Ο.Ε.Κ. θα εισπράτει το 12% της αξίας ενώ η κοινοπραξία – διαχειριστής το 88%.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι γίνεται βρε παιδιά; Και την τελευταία στιγμή πριν φύγουν μοιράζουν και χαρίζουν την Ελλάδα;
    Κάποιος πρέπει να τους σφυρίξει ότι η χώρα δεν είναι κληρονομιά από τον πατέρα τους και να αρκεσθούν στα αμέτρητα ακίνητα που οι ίδιοι έχουν.
    Ας αφήσουν και κάτι για τις μελλοντικές γενιές αν θέλουν να μην πάνε να βεβηλώσουν τους τάφους τους, όταν με το καλό απαλλάξουν τη χώρα από την αρπακτική ύπαρξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΟΙ ΜΕΖΟΝΕΤΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όλοι μας πρέπει να εμπιστευτούμε
    στις εκλογές , τον ΛΑΟΣ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    Πρέπει να ψηφίσουμε τους δυο αυτούς , ξεχωριστούς
    πατριωτικούς συνδυασμούς ( ΛΑΟΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ) .
    Διότι είναι οι μόνοι :
    ΚΑΤΑ των μεταναστών και λαθρομεταναστών .
    ΥΠΕΡ των Εθνικών μας θεμάτων .
    Τα αλλά κόμματα θέλουν να νομιμοποιήσουν
    1.000.000 μετανάστες , οι οποίοι
    Θα ψηφίζουν , θα βγάζουν βουλευτές
    Θα γίνονται υπουργοί , θα κάνουν κόμμα ,
    και θα μας κυβερνήσουν .
    Και θα ήμαστε σκλάβοι στην χώρα μας .
    Τέλος του χρόνου , οι Αμερικανοί
    συμφωνήσαν , με Νίμτς ,
    Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη , Παπανδρέου .
    Το όνομα Βόρια Μακεδονία ,
    με γλώσσα Μακεδονική .
    Διότι από το νέο έτος καταργούνται οι βίζες
    από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και
    πρέπει οπουδήποτε να δοθεί το όνομα . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατί οι ξένοι μετανάστες παίρνουν
    από τις Ελληνικές τράπεζες 3.000 ευρώ
    εύκολα με πολύ απλές τυπικές διαδικασίες
    χωρίς εγγυήσεις .
    Και πως κατοχυρώνονται οι τράπεζες
    αφού δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω;;;;;;;;;;;
    Επί πλέον με 5 ευρώ μπορούν να τα
    πάνε στις πατρίδες τους ,
    Το Μπαγκλαντές , Πακιστάν . Βουλγαρία ,Τουρκία
    Αλβανία , Φιλιππίνες , Ινδία , Ουκρανία , Αίγυπτο , Κ.Λ.Π .
    Π.Χ. 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ μετανάστες από 3.000 ευρώ ,
    μας κάνουν 9.000.000.000 ΕΥΡΩ
    Αυτά πάνε στο εξωτερικό και
    Βοηθάμε τις άλλες χώρες
    Που υποτίθεται ότι δεν έχουν να φάνε.
    Το μεροκάματο στην Βουλγαρία είναι 100-300
    Ευρώ το μήνα 12 ώρες την ημέρα
    Οι άλλες χώρες δε 5 ευρώ την ημέρα
    Και εργασία όλη ημέρα .
    Και καταλαβαίνετε τι αξία έχουν εκεί τα 3.000 ευρώ.
    Ενώ η Ελλάδα και ο Έλληνας
    Είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης ,
    που ήδη έχει καταρρεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ GIORGAKIS ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ *:

    Τέσσερις ερωτήσεις ΜΟΝΟ :

    1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;

    2. Συμφωνείς με το «ΟΧΙ» του Καραμανλή στους Αμερικανούς στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια ή όχι;

    3. Συμφωνείς για τις συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας για τους αγωγούς ή όχι;

    4. Συμφωνείς με τις μεγάλες συμφωνίες με τους Κινέζους για τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης ή όχι;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ GIORGAKIS.

    ΕΝΑ ΝΑΙ ή ΕΝΑ ΟΧΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    *Εάν δεν απαντήσεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι άνθρωπος των Αμερικανών.
    (ελπίζω οι απαντήσεις να μην είναι οι γνωστές διφορούμενες, γιατί τότε είναι καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου, θα καταλάβουμε μόνοι μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άχρηστοι,Αλήτες,Κλέφτες,Ανίκανοι είναι η συμμορία που επί 5,5 χρόνια κυβερνούσε την Ελλάδα.

    Τώρα θα ξεκουμπιστούν και θα φύγουν γιατί ο λαός ξέρει και σκέφτεται.

    Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον λαό.
    Έπαιξε μια φορά,έπαιξε δεύτερη αλλά τώρα ΤΕΛΟΣ.

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δήλωση Γ. Σουφλιά αμέσως μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ (21/3/1997): «Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ένα έγκλημα, όχι μόνο για την ΝΔ αλλά και για τον τόπο, για το οποίο εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε συνυπεύθυνοι κάτι που θα καταλάβετε έπειτα από χρόνια!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ""Θέμα: «ΣΕΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ μαζί με την συντροφιά του ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ, ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 13.000 ΕΥΡΩ (4.430.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ.) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ κατά τρόπο σκανδαλώδη από τον Έλληνα φορολογούμενο ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»
    Όπως γνωρίζετε, απεκαλύφθη ότι...

    πέρυσι τον Αύγουστο ο τότε Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και σημερινός Υπουργός Παιδείας απόλαυσε μαζί με τη συντροφιά του τριήμερες διακοπές στο υπερπολυτελές ταχύπλοο σκάφος ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ.
    Με νεότερα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση μας, οι παραπάνω σεμνές και ταπεινές διακοπές πληρώθηκαν και μάλιστα ακριβά με χρήματα του Ελληνικού λαού.
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών υπ΄αριθμ. 019/31-7-08 (της εταιρείας ΘΑΛΕΙΑ Ν.Ε.Π.Α, που είχε ναυλώσει τη θαλαμηγό ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ για το διάστημα 7/8 έως 10/9), το Υπουργικό αυτό τριήμερο πολυτελούς αναψυχής από 14/8 έως 17/8/08, κόστους 40.000 ευρώ, δηλαδή πάνω από 13.000 ευρώ την ημέρα, είχε προπληρωθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού."
    Από ερώτηση κ. Καρχιμάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μετά τη δυναμική κινητοποίηση και παρέμβαση του Συλλόγου Υπαλλήλων στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ο.Ε.Κ. αποσύρθηκε εκ νέου το θέμα που αφορούσε την παραχώρηση 100 στρεμμάτων στην εμπορική ζώνη του Ολυμπιακού Χωριού.
    Ο ΟΕΚ δεν χρωστάει σε κανένα δεδομένου ότι τα έσοδά του προέρχονται από κρατήσεις στο πενιχρό εισόδημα των εργατοϋπαλλήλων της χώρας, που γίνονται με σκοπό να παρέχονται κατοικίες στους δικαιούχους του.

    Με την προτεινόμενη σύμβαση «εκποιείται» μέρος της περιουσίας του Ο.Ε.Κ., αφού δεν προασπίζονται τα συμφέροντά των εργατοϋπαλλήλων της χώρας. Η κοινοπραξία «REDS A.E. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» αντιμετωπίζεται ως δικαιούχος με έντονες κοινωνικές ανάγκες.

    10.09.2009 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Ε.Κ. www.syoek.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...
    ----------------------------------
    "Θέλει να είναι υποψήφια με τη ΝΔ η Αθήνη..." press-gr.
    13 Σχόλια ) - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης Σύμπτυξη σχολίων
    ---------------------------------
    > ΣΧΟΛΙΟ....
    4 Σεπ 2009 8:17:00 πμ
    Ανώνυμος PAΟ/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ...
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..
    ΛΑΟΣ + Ν,Δ. = ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ... ΤΕΤΟΙΩΝ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ !!!
    -----------------------------------
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ >>>>
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ 8 ΚΑΙ 17 ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ PRESS BLOG...
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ
    ΡΟΥΣΦΕΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ
    ΑΛΗΤΗ ΚΗΦΗΝΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΛΑΔΡΙΑΡΗ ΜΙΖΑΔΟΡΕ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
    14 Σεπ 2009 12:12:00 μμ
    ---------------------------------
    > ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
    8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ !!! ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!
    > ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    *** ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ PRES-ΠΑΣΟΚ !!!

    τα λ ό γ ι α π ε ρ ι τ ά.
    ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση