GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να προλάβει και τη διάλυση του Συνασπισμού...

...και γι' αυτό πάει o Καραμανλής σε εκλογές τον Οκτώβριο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει αυτοδυναμία με 39,7%! . Από το...

...και γι' αυτό πάει o Καραμανλής σε εκλογές τον Οκτώβριο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει αυτοδυναμία με 39,7%!
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Κ. Καραμανλής προσανατολίζεται στις ...πολύ πρόωρες εκλογές είναι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αγριεύει. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά, με βάση και τις μετρήσεις, ότι αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί για πολύ, δυο τινά θα συμβούν:
-Ο Συνασπισμός και κατ΄επέκταση ΣΥΡΙΖΑ θα απειληθεί σοβαρά με διάλυση μετά τον Οκτώβριο.
-Ακόμη κι αν δεν προκύψει τυπική διάλυση, η φθορά του θα είναι τέτοια που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός Βουλής.
Και με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής, το ΠΑΣΟΚ για να...

πάρει αυτοδυναμία χρειάζεται ποσοστό της τάξης του 39,4-39,7%.
Οσο αργότερα οι εκλογές, λοιπόν, τόσο το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται. Αντίθετα, με εκλογές τον Οκτώβριο ο κ. Καραμανλής θεωρεί ότι "προλαβαίνει" τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και δυσκολεύει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ...

28 σχόλια

  1. ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ συριζα
    ΕΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ -μάλλον ξέρουν, να διαλύσουν τα πάντα,
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟ0ΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΄89 ΝΑ ΔΥΑΛΊΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΑΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ .ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ.ΤΟΝ ΟΧΤΩΒΡΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ 4% ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1&..ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ (ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ) ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 90%...ΟΛΕ..ΟΛΕ...ΟΛΕ..ΒΡΩΜΟΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΗΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ.

    Η σπουδή, το άγχος του χρόνου είναι προφανές, πεντακάθαρο. Ότι κι άν λέγεται, οι εκλογές συμφέρουν τώρα και μόνον τώρα το ΠΑΣΟΚ, όσο αργεί ο Χριστοφοράκος, αργούν οι προσαγωγές, κάποια προφυλάκιση, ίσως και καμμιά ομολογία ακόμα… Φαίνεται το ζόρι απο την αύξηση της λαϊκίστικης ρητορικής, τις κορώνες περί “καταστροφής των πάντων”, τις πλειοδοσίες, την αοριστολογία όταν η συζήτηση πάει σε κάτι συγκεκριμμένο : – Εδώ καταρρέουν όλα, τί να λέμε τώρα για κρατικοποιήσεις !

    Ιδρώνει ο Καραμανλής, αλλά ιδρώνουν κι αυτοί. Τώρα είναι η ευκαιρία, μετά, κανείς δέν ξέρει – τον Μάρτιο (ή Ιανουάριο) με τον Παπούλια θα γίνει μύλος και βάρδα μήν ανέβει εν τω μεταξύ τα σκαλιά της Ευελπίδων κάνας Γείτονας… Τον Οκτώβριο ίσως αλλάξει λίγο το κλίμα : θα έχει τρέξει το ΕΣΠΑ και τα επιδοτούμενα επαγγελματιών (θα σπεύσουν οι πάντες ! ), θα ανακοινωθούν κάποια μέτρα – ίσως γενναία και σπάταλα όπως το πρόσφατο για το ΦΠΑ κι άν πάρει ο ΚΑΡ. παράταση για το έλλειμμα απ’τις Βρυξέλλες, θα τον βγάλει όπως όπως τον προϋπολογισμό.

    Όσο για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις, κακώς κρυφοχαίρονται μερικοί που νομίζουν οτι θα ενταθεί η αίσθηση του χάους και της απώλειας ελέγχου : απλά θα είναι για την ΝΔ ότι και οι πυρκαϊές για το ΠΑΣΟΚ : μάννα εξ ουρανού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου επιστημονικού περιοδικού, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας της Botsovalias, διακεκριμένοι κτηνίατροι όλων των ειδικοτήτων, παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο Καραμανλή.
    Αμυγδαλές δεν έχει..... κοκκύτη πέρασε μικρός επιτυχώς...... σταμάτησε να κατουριέται πάνω του, απ' τα 17,5 του, έκανε πρόσφατα αξονική καρδιάς και καρδιά δεν του βρήκαν.....
    .....Το πλέον παράδοξο είναι ότι του έκαναν στο Ιπποκράτειο (πριν λίγες μέρες) και αξονική εγκεφάλου και δεν διαπίστωσαν ίχνος φαιάς ουσίας...
    Η κυβέρνηση σε απόγνωση φέρνει ότι καλύτερο για να περισωθεί ο μαγικός αριθμός 150,5 της βουλής και ότι PlayStation υπάρχει, ενώ ειδικοί μάνατζερ του πρώην ΕΣΥ, άρχισαν εντατική προετοιμασία του Αλέκου Καραμανλή, για το παν ενδεχόμενο στη μάχη της διαδοχής...
    Το μόνο που φοβούνται, είναι ο υποτροπιασμός της αυτοϋπονόμευσης.
    Ο Πρωθυπουργός έχει πάθει γενικό μπλακ-άουτ, ξεχνάει ασύστολα κι από πάνω δεν θυμάται κι όλας....
    Την Αναστασία την έχουν πιάσει φόβοι, ότι ξαφνικά (κι ενώ δεν καπνίζει στα νοσοκομεία εντός), θα σηκωθεί να πάει στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν θα ξαναγυρίσει.......
    .....ΑΜΗΝ και στον αγύριστοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι μιλούν για πρόωρες εκλογές και μάλιστα εντός του Οκτωβρίου. Σχεδόν το έχουν σίγουρο και μάλλον είναι.
    Θα διατυπώσουμε μερικές απλές πολιτικές σκέψεις, υπό τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων, για να αντιληφθούμε το τι γένεται, το τι παίχτηκε και το τι παίζεται.


    Παρατήρηση πρώτη:


    Η ιστορική πείρα λέει, καθώς και η πολιτική επιστήμη, τούτο:
    Καμία κυβέρνηση δεν κάνει πρόωρες εκλογές έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα τις χάσει. Ιδιαίτερα στο μέσον μιας γιγάντιες κρίσης και αμέσως μετά από λαίλαπα καταστροφών που στρέφεται εναντίον της.
    Κανένας Πρωθυπουργός δεν αυτοκτονεί συνειδητά, εκτός και αν έχει υποκύψει εντελώς στους «νταβάδες»: Πλανητικούς και εγχώριος.
    Οι πρόωρες εκλογές σημαίνουν τούτο: Ο Καραμανλής τα έχει δώσει πλέον ΟΛΑ…
    Ίσως, ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ να τον «έπεισε», όπως αναλύουμε στην αρχή…


    Παρατήρηση δεύτερη:


    Μια σοφή παροιμία λέει:
    «Πες μου ποιόν συναναστρέφεσαι να σου πω ποιος είσαι».
    Ποιοι από την κυβέρνηση ζητούν πιεστικά εκλογές ΤΩΡΑ;
    Η Ντόρα και ο Σουφλιάς.
    Δηλαδή οι «εντολοδόχοι» των «νταβάδων»: Ξένων και ντόπιων.
    Χρειάζεται αυτό περισσότερη ανάλυση;
    ΟΧΙ!!!


    Παρατήρηση τρίτη:


    Γιατί οι «νταβάδες» (ξένοι και ντόπιοι) θέλουν τώρα εκλογές;
    Βιάζονται για πολλούς λόγους:
    α). Είναι πολύ πιεστικά τα σχέδια που θέλουν να προωθήσουν για τα εθνικά μας θέματα και τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή.
    Θέλουν ένα πολιτικό σκηνικό κατακερματισμένο και απόλυτα ελεγχόμενο.
    β). Αν ρίξουν τον Καραμανλή τον δυναμώνουν. Αν τον πάνε «καροτσάκι» μέχρι την προεδρική εκλογή (σημείο που μπορεί να τον ρίξουν) υπάρχει ο μέγας κίνδυνος να αποκτήσει αυτοδυναμία ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Αυτό δεν διευκολύνει τους σχεδιασμούς, γιατί μετά πρέπει να διαιρέσουν μια κυβέρνηση με νωπή εντολή.
    Θέλουν εκλογές ΤΩΡΑ γιατί ελπίζουν σε εκλογικές ισορροπίες, δηλαδή σε έλλειψη αυτοδυναμιών:
    Τέτοιες ρευστές εκλογικές ισορροπίες είναι ΙΔΑΝΙΚΕΣ γιατί παρέχουν μια ποικιλία πολιτικών επιλογών για την προώθηση των σχεδιασμών τους.
    Ούτε τον Κώστα ούτε τον Γιώργο θέλουν.
    Άλλα είναι τα σενάριά τους.
    Μέσα σε αυτή τη νταβατζίδικη στρατηγική εντάσσονται και οι διαλυτικές «τρικυμίες» στο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ…


    Τελευταία παρατήρηση:




    Ο Καραμανλής φαίνεται ότι υπέκυψε σε ΟΛΑ και παίζει το παιχνίδι των «νταβάδων», δίχως να έχει γνώση και συναίσθηση των βαθύτερων στόχων του παιχνιδιού. Δηλαδή ότι ο ίδιος στρώνει το έδαφος της απόσυρσής του… Μια και είναι χειροπόδαρα δεμένος ( ο ίδιος το φρόντισε αυτό) πιστεύει ΑΦΕΛΩΣ ότι η ήττα τώρα θα είναι μικρότερη… Πείστηκε δηλαδή ότι δεν υπάρχει διέξοδος και ότι θα τον πάνε «καροτσάκι» μέχρι το Μάρτιο. Την τόλμη δεν την έχει να αντισταθεί στοιχειωδώς.
    Έχει πάθει, όμως και πλήρη πολιτική συσκότιση.
    Γιατί το διαρκές σφυροκόπημά του εγκυμονεί εξίσου και μεγάλους κινδύνους για τους «Νταβάδες»: μια αυτοδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.
    Στις σημερινές συνθήκες καμιά αυτοδυναμία δεν στέκεται εύκολα και παράλληλα τις απανωτές κυβερνητικές πτώσεις οι «νταβάδες» τις τρέμουν, ακριβώς γιατί σκέφτονται μακρύτερα και τρέμουν το ξύπνημα του ελληνικού λαού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Αναμενόμενο, τουλάχιστον μια δεκαετία βλέπουμε το ίδιο έργο.
    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον διαβάλλουν. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.
    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;
    Το τελευταίο εξάμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος
    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης
    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.
    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.
    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),
    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),
    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)
    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;
    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε. Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια. Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή αν καταλαβαίνω κάλα εμείς θα τους ακουμπάμε τον ΦΠΑ και αυτοί θα τον παρακρατούν επί 2μηνον!!
    ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δημόσιο δεν ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ
    ΔΕΝ ΜΑΚΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ
    ΜΕ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πριν από λίγο έλαβα την εξής πληροφορία!!.....«Προκλητική η συμπεριφορά του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, συμπέθερου του Αναπληρωτή Υπ. Δημ. Τάξης, που φέρεται να τον είχε επιβάλλει ως Διοικητή, που ζητά με αγωγή του από το Ελληνικό Δημόσιο αποζημίωση 340.000€ με τόκο επειδή όπως ισχυρίζεται απομακρύνθηκε από Διοικητής (ενώ όταν αποχώρησε δήλωνε ότι τελείωσε η θητεία μου και έφυγα).Επικαλούμενος μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του για τα προσόντα του ότι «μεσολάβησε ως δημοτικός σύμβουλος Χανίων ώστε να προσλαμβάνονται σε θέσεις Δημοτικών υπαλλήλων Νεοδημοκράτες ύστερα από πολλά χρόνια».....Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:......Ο κ. Καραβιτάκης, τελικά, παραιτήθηκε - όπως αρχικά είχε ο ίδιος δηλώσει σε τοπική εφημερίδα στις 7/11/2008 - ή απολύθηκε, όπως μετέπειτα ισχυρίζεται, με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ΥΥΚΑ και του νοσοκομείου Χανίων, ζητώντας αποζημίωση συνολικού ύψους 340.452 €; Συμμερίζεται το Υπουργείο Υγείας τις απόψεις του πρ. Διοικητή και τα όσα ζητάει ως χρηματική ικανοποίηση ο κ. Καραβιτάκης, με την αγωγή του;
    Σε τι ενέργειες πρόκειται να προβεί το Υπ. Υγείας προκειμένου να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον και να προστατεύσει το δημόσιο χρήμα;
    Σκοπεύει το Υπ. Υγείας να κινηθεί – έστω και εκ των υστέρων - δικαστικά εναντίον του κ. Καραβιτάκη για τη ζημιά που αυτός προκάλεσε – τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και σε επίπεδο εύρυθμης λειτουργίας – στο Γ.Ν. Χανίων, κατά τη διάρκεια της 4ετής θητείας του;
    Έχει υπάρξει τα 4 τελευταία έτη έλεγχος του Υπουργείου – διαμέσου των Επιθεωρητών Υγείας – αναφορικά με την οικονομική λειτουργία του Ιδρύματος, προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη, οικονομικών ή άλλων ατασθαλιών; Αν ναι, να κατατεθεί το πόρισμα στη Βουλή των Ελλήνων; Αν όχι, σκοπεύει το Υπουργείο να διατάξει σχετικό έλεγχο;
    Με ποια κριτήρια το Υπουργείο Υγείας προέβη τόσο στην επιλογή του εν λόγω προσώπου για τη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων όσο και στην ανανέωση της θητείας του, επί τρεις συνεχείς φορές;
    Γιατί το Υπουργείο Υγείας δεν εφαρμόζει τη νομοθεσία και ειδικότερα το άρθρο 7 παρ. 7 του Ν. 3329/2005 - που η ίδια η Κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε – σύμφωνα με το οποίο οι Διοικητές – Αναπλ. Διοικητές των Νοσοκομείων του ΕΣΥ θα πρέπει να διαθέτουν υψηλή επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία, ιδίως σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, με αποτέλεσμα στις θέσεις των Διοικητών των νοσοκομείων να τοποθετούνται κομματικά στελέχη σας, που δεν έχουν ούτε την απαιτούμενη επιστημονική εξειδίκευση και επάρκεια αλλά ούτε και την κατάλληλη εργασιακή εμπειρία προκειμένου να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους;..Είστε σε θέση να δηλώσετε ποια θα ήταν η δική σας στάση ως Υπουργός, που υποχρέωσή σας ως θεματοφύλακας είναι να περιφρουρείτε το δημόσιο συμφέρον αν στενό συγγενικό σας πρόσωπο διεκδικούσε με τέτοιο προκλητικό τρόπο αποζημίωση σε βάρος του Δημοσίου και για ίδιον όφελος; Ο Ερωτών Βουλευτής
    Μιχάλης Καρχιμάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού (ΟΠΕΠ – Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού). Από τη μια η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων όμηροι της διοίκησης με συμβάσεις ενός μήνα. Κάθε τελευταία μέρα του μήνα τους λένε αν θα τους κρατήσουν και τον επόμενο μήνα.

    Δεν είναι... αλήτες ή τεμπέληδες. Οικογενειάρχες είναι με παιδιά και μισθούς των 800-1000 ευρώ το μήνα για να ζήσουν την οικογένειά τους. Από την άλλη οι κολλητοί του υπουργού που τους έκαναν προχθές συμβάσεις τριών ναι 3 χρόνων. Και με μισθούς απίστευτους. Μόνο οι γραμματείς του Πρόεδρου και του Διευθύνων παίρνουν από δυόμιση χιλιάρικα.

    Γιατί οι οικογενειάρχες και τα μεταπτυχιακά είναι όμηροι των 800 ευρώ και συμβάσεις ενός μήνα και οι κολλητές γραμματείς 3 χρόνια και δυόμισι χιλιάρικα;

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΥΝ δεν κινδυνεύει από τίποτα. Αυτό είναι που έχει σημασία.

    Αντίθετα, ο πολυσυλλεκτικός ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάει καλά. Αλλά χεστήκαμε...

    οσο για σένα φασιστοειδές 8.42 που γράφεις "ξύριζα", στο κώλο σου, τον ΣΦΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπημένα μας Σημιτοειδή-Βενιζελικοειδή,

    Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με την παραγγελία σας, το εμπόρευμα βρίσκεται καθ' οδόν.

    Ερχεται ΤΑΧΤΑΜ, Ευρωπαϊκά προγράμματα εξοπλισμού τυπογραφείων και πολιτιστική ρεμούλα Θεσσαλονίκης.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΟΥ.ΔΗΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ .Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΤΟΠΟ.ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε.ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. siga min prolavei tin dialisi toy syriza.

    o synaspismos exei idi dialythei apla menei to typiko, na to anakoinosoune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΔΕΞΙΟΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΨΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣΑΣ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

    ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

    ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΩΣ

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩς ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΣΑΡΑΚΙ ΤΟΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

    ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΙΝ.............
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ. Ο ΤΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο " ΦΤΩΧΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.

    "Η εργατική τάξη πάει παράδεισο ! Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ πάει ταμείο! "

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: 104.586 ΕΥΡΏ ΕΙΣΈΠΡΑΞΕ ΠΈΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ...ΚΑΙ 26.000 ΕΥΡΏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ !
    Στην πρώτη φέρεται να είναι εκτός από μέλος του Δ.Σ ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων και διευθυντικό στέλεχος !
    Στην...δεύτερη θέση είναι μέλος της Διοίκησης..της ΔΕΗ και εισέπραξε πέρυσι 26.000 ευρώ! Σύνολο 130.000 ευρώ!

    Τώρα πως γίνεται διευθυντής να είναι και συνδικαλιστής είναι άλλο κεφάλαιο! Θα το ξέρουν στο ΠΑΣΟΚ που είναι στέλεχος! Όπως και΄ένας συνδικαλιστής που εκπροσωπεί υποτίθεται τους εργαζόμενους ...να έχει χρόνια να δουλέψει και να γίνεται διευθυντής ( και μάλιστα από την Ν.Δ την οποία υποτίθεται αντιπολιτεύεται)

    Πότε πάει στην ΓΣΕΕ! Πάει να ...κάνει αγωγές σε εργαζόμενους στην ΓΣΕΕ και να ζητά 100.000 ευρώ ! Να πηγαίνει στα εργατικά δικαστήρια να καταθέτει οτι οι εσωτερικοί κανονισμοί εργασίας δεν έχουν ισχύ ! Αλλά και να τρομοκρατήσει εργαζόμενους μέσα στην ΓΣΕΕ οταν λέει οτι δεν θα λύσει κανένα από τα θέματα του προσωπικού της ΓΣΕΕ που έθεσε ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και ευρωβουλευτής Κ Πουπάκης! Ειδικά για τον απολυμένο δημοσιογράφο της ΓΣΕΕ ...και μάλιστα λέει οτι έχει πολιτική κάλυψη από το ΠΑΣΟΚ να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο !
    Στις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και την Πρόταση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ για το προσωπικό της ΓΣΕΕ και τον απολυμένο δημοσιογράφο της ΓΣΕΕ

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ : KAI ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ !
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.
    ΤΙΣ ΜΙΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ. ΓΑΜΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντε ζωα πασοκ. άργησε λίγο η δόση σας, αλλά ήρθε, φρέσκια-φρέσκια αλογίσια σαν την μούρη σας.

    Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.
    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση