GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακάλυψη του εαυτού μας...

. Tου Λεωνίδα Γρηγοράκου * . Στο πρόσφατο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός ζήτησε νωπή λαϊκή εντολή με βασικό επιχείρημα την κατάσταση της οικο...

.
Tου Λεωνίδα Γρηγοράκου*
.
Στο πρόσφατο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός ζήτησε νωπή λαϊκή εντολή με βασικό επιχείρημα την κατάσταση της οικονομίας και τη μη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ. Ξαναζήτησε αυστηρότερο έλεγχο στις δημόσιες δαπάνες, επανακήρυξε πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και επανεξήγγειλε διαρθρωτικές αλλαγές που θα θίγουν προνόμια. Για μία ακόμη φορά, ακόμα και στην ύστατη αυτή στιγμή της πρωθυπουργικής του καριέρας, μας προσέφερε σε κονσέρβα τις ίδιες υποσχέσεις της τελευταίας εξαετίας. Υπήρχε καμία διαφορά; Μία μικρή αλλά ουσιώδης.
Αυτή τη φορά, κάνοντας προσωπική έξοδο, ενάντια στις κραυγές απόγνωσης των βουλευτών του που θα μείνουν από Δευτέρα χωρίς δουλειά, ανακάλυψε ο Καραμανλής μετά από πέντε χρόνια τον εαυτό της παράταξής του. Ταυτοποίησε, έστω και ως παρατηρητής των εξελίξεων, τα ευρήματα που θέλουν την παράταξή του αφενός να μην αποτελεί παρά μία λειψή πολιτική έκφραση του νεοσυντηρητισμού και...

αφετέρου να μην έχει κάνει τίποτα για να αλλάξει το απαρχαιωμένο, νεποτιστικό και πελατειοκρατικό σκεπτικό και την κουλτούρα της λαμογιάς που έχει ποτίσει την νεοελληνική κοινωνία με κύρια ευθύνη του συνόλου της άρχουσας πολιτικής τάξης και σε βάθος πολιτικού χρόνου.
Τα μηνύματα που εξέπεμψε τόσο το διάγγελμα του απερχόμενου Πρωθυπουργού όσο και το κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου, ένα κάλεσμα ενότητας και συμβολής όλων των Ελλήνων σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια, αντανακλούν μία αυστηρή αλήθεια: ότι χωρίς να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, αυτή τη σκληρή εσωτερική αλήθεια, δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρές αποφάσεις για τις τύχες του σπιτιού μας, για το μέλλον της χώρας. Ο Καραμανλής άργησε πολύ μέχρι να κοιτάξει προς το εσωτερικό της διακυβέρνησής του και να παραδεχτεί την αποτυχία και την αποτελμάτωση σε κάθε έκφανσή της. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας νωπές στη μνήμη τις θητείες κυβερνήσεων που απέτυχαν στο στρατηγικό στόχο της αλλαγής του κακού εαυτού μας, πρέπει να οδηγήσει μία χώρα σκιά του πάλαι ποτέ καλού της εαυτού, μία κοινωνία διχασμένη και σχισματική, και να την περάσει με ασφάλεια στην αντίπερα όχθη, στην πιο κρίσιμη ίσως στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθούμε, όπως οι φιλόσοφοι, μετά από κάποια χρόνια να εξακολουθούμε να ερμηνεύουμε τον κόσμο, χωρίς ποτέ να προσπαθούμε να τον αλλάξουμε. Η ερμηνεία είναι εκεί και μας χλευάζει. Η αλλαγή πρέπει να έρθει εδώ, τώρα.

*Ο Λ. Γρηγοράκος είναι γιατρός, Αναπληρωτής Καθηγητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παν/μίου Αθηνών και Βουλευτής Λακωνίας ΠΑΣΟΚ.

19 σχόλια

  1. Καραμανλή αν θέλεις πραγματικά να γράψεις ιστορία και υστεροφημία, χάλασε τα σχέδια Σουφλιά- Ντόρας που σε σύρανε σε εκλογές για να τις χάσεις, μην τα παρατήσεις έστω κι αν χάσεις και με διαφορά, σε εφτά χρόνια θα ξαναγίνεις Πρωθυπουργός και ας τους να κουρεύονται, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!
    Όπως ακριβώς ο θείος σου, είχε κι αυτός κάτι γραμμάτια πριν την χούντα αλλά τα εξόφλησε μετά.
    Εσύ που δεν τα πήγες κι όπως έπρεπε ως τώρα, θα αφήσεις τα δικά σου ανεξόφλητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Γρηγοράκο για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου δεν αναφέρατε κάτι! Σχεδόν όλη η Λακωνία έχασε πολλά λεφτά και πρέπει να το ξέρετε! Ποιός φταίει για αυτό όταν ο τότε τσάρος μίλαγε για 6.000 μονάδες. Για τα σκάνδαλα των πράσινων εξοπλισμών του στατού; Για το 1.000.000 μάρκα στα ταμεία του κινήματος από την Siemens μέσω κυρίου Τσουκάτου; Για την εξωτερική πολιτική του ζεϊμπέκικου; Για τον νόμο Αρσένη στην Παιδεία που ήταν όμως ιδέα του Γιωργάκη;
    Επίσης κύριε Γρηγοράκο τι έκανε το Πασόκ για την Λακωνία; Από το 60 είναι το οδικό δίκτυο! Τουλάχιστον η Ν.Δ μας έφερε 2 πανεπιστήμια και έχουν δώσει ζωή στη Σπάρτη!
    Δεν σας πιστεύομε ότι αλλάξατε! Συγνώμη αλλά θα προτιμήσω το μέτριο από το κακό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..

    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!

    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη δεν είχα τι να κάνω χθές
    έριξα μια ματιά στα σχόλια
    του βόθρου του πασοκ
    το ΚΑΧΡΙΜΑΚΕΙΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ΠΡΕΣΣ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ LIVE AΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ
    (δεν πιστεύω να το δεχθούν, οι του ΓΙΏΡΓΟΥ )
    θα ειναι σκληρό live sex.
    με το 60άρη Παπανδρεου...ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ και ΟΙΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΑΚΩΝ7 Σεπ 2009, 12:48:00 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ , ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ :

    1. ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΝΙΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ?

    2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ.

    3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΛΑΚΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

    4. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    5. ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ 50-ΕΤΙΑΣ.

    6. ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΤΡΟΜΟ.

    7. ΣΤΗΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ.

    8. ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

    9. ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    10. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ.

    11. ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ.

    12. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΔΑΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ.

    13. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ )ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

    14. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ?

    15. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.
    ...............................


    ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ .... ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ.
    ΚΑΛΟ ΦΟΥΜΟ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ.ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ.Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΤΑΙ.ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΩΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΛΑΚΩΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΡΙΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΚΕ ΞΥΡΙΖΑ .ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕΝΟ ΕΠΕΝΙΔΡΥΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ .ΤΑΧΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ .ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΗ Η ΜΑΝΗ ΡΗΜΑΞΕ .ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΟΥΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΓΟΣΠΙΤΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΑΘΑ, ΠΩΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ 10 ΣΤΡΕΜΑΤΑ,ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΠΗΡΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΗΤΑΝ ΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ.ΕΦΑΓΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ .ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ 2000 ,1, 2 ,3 ,.4. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ,ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο βλάκας είσαι που βρήκες ασυγράτητο τον πιο άχρηστο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από το Κοινοβούλιο, και σε ενθουσίασε και από πάνω!!! Καλήνύχτα μαλάκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΥΤΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ,
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ,
    ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΡΙΡΗ .

    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ''ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ'' ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ:
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ''
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ''
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ '' ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ""
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''ΦΥΛΑΚΤΟ''

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ IRANIAN STYLE ΗΤΑΝ .

    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ :

    ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ''ΜΕΡΙΚΟΥΣ''
    (ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ)
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ;;;;;;;;;;;;;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΖΟΧΕΣ.
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ( ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝ ΝΙΣΤΕΡΛΟΙ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ?
    (ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΡΙΜΩΞΕΤΕ": ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ?)
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ?
    ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΣΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ .ΑΛΛΑ Η ΜΑΣΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου, από ομιλία του στη Βουλή 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο καλός Λάκωνας7 Σεπ 2009, 6:52:00 μ.μ.

    ΚΥΡ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΠ.ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟ ΦΕΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣ. ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΦΑΝΦΑΡΟΝΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΚΩΝΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕΤΟΝ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ .ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΡΙΖΕΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο συγκεκριμένος όταν νοσηλεύτηκε πριν 6 μήνες ο πατέρας μου σε νοσοκομείο της Αθήνας τον πήρε τηλ στο δωμέτιο του νοσοκομείου να ευχηθεί περαστικά. Γνωρίζει πολύ καλά ότι εμείς ψηφίζουμε παραδοσιακά Ν.Δ. Γιατί λοιπόν Μας πήρε τηλ; Πως έμαθε ότι ο πατέρας μου νοσηλεύεται; Πως έμαθε το δωματιο και το νοσοκομείο; Για ποιόν λόγο τον πήρε τηλ;
    Κακά τα ψέματα ο Γρηγοράκος με αυτά και αυτά προσπαθεί να ξεγελάσει αρκετούς συμπολίτες. Δεν πάει έτσι όμως το κόμμα σου μπροστά κύριε Γρηγοράκο. Τώρα εμείς θέτουμε δίλημα. Καραμανλής ή Παπανδρέου; Όλοι βαθιά μέσα μας ξέρουμε ότι ο Καραμανλής είναι καλύτερος. Εσύ όμως πως θα μπορέσεις να πείσεις για τις ικανότητες του Γιωργάκη όταν ο ίδιος έχεις πει πολλά για την εξυπνάδα του;
    Όσοι γνωρίζουν ξέρουν γιατί στη Λακωνία το πασόκ θα υποστεί συντριβή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΡΙΖΕΣ ΞΕΡΙΖΩΣΤΕΤΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕΤΟΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ.ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΔΡΟΜΟ ΔΡΟΜΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση