GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ διέλυσε και απαξίωσε το ΕΣΥ...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη . Tην πραγματικότητα που γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες αποτύπωσε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου με τις δηλώσεις του με...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Tην πραγματικότητα που γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες αποτύπωσε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου με τις δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Εκανε λόγο για «έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, μηχανήματα τα οποία υπάρχουν αλλά είναι ακόμα στη «ναφθαλίνη», αδυναμία να υπάρξει ένας έλεγχος στην οικονομική διαχείριση όλου του συστήματος με τεράστιες απώλειες εσόδων, χρημάτων του Ελληνικού λαού» και τόνισε ότι «όλα αυτά δείχνουν μία αντιμετώπιση της υγείας, και μάλιστα της δημόσιας υγείας, δυστυχώς, με τεράστια απαξίωση, με αποτέλεσμα ο πολίτης, ο ασθενής να ταλαιπωρείται και να έχουμε φτάσει στο τραγικό σημείο να γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω, όπου για να εξασφαλιστεί ένα κρεβάτι, πρέπει να περάσεις από ένα βουλευτικό ή ένα υπουργικό γραφείο».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε ότι...

«θα δώσουμε τέλος στην απαξίωση και τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας" γιατί "έχουμε χρέος, χρέος απέναντι στον πολίτη, απέναντι στη δική μας ιστορία, αλλά και τις αρχές, τις αξίες που υπηρετούμε, να εξασφαλίσουμε ένα νέο Εθνικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας, που θα εγγυάται την ασφάλεια, τη σιγουριά για κάθε ασθενή, για κάθε πολίτη, την ποιοτική υπηρεσία για κάθε πολίτη σ’ αυτή τη χώρα».
Αυτή την κυβερνητική αποτυχία χρεώνεται πρωτίστως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά από την άλλη πλευρά και ο Γ. Παπανδρέου αν θέλει να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις του δεν θα πρέπει να αναθέσει το υπουργείο Υγείας στον Γ. Φλωρίδη, έναν από τους πιο αποτυχημένους επιτελείς της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης...

23 σχόλια

  1. ______________††††______________
    ____________††††††††____________
    ___________††††††††††___________
    ___________††††††††††___________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    ____††††_____††††††_____††††____
    ___†††††_____††††††_____†††††___
    .†††††††††††††††††††††††††††††††.
    ††††††††††ΛΑΟΣ-ΛΑΟΣ ††††††††††
    ___††††††††††††††††††††††††††___
    ____††††_____††††††_____††††____
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    _____________††††††_____________
    ___________††††††††††___________
    ___________††††††††††___________
    ____________††††††††____________
    ______________††††______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE MEGALE !!!ANATRIXIASA
    P.R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε γενικές γραμμές,
    ΔΕΝ μας φταίει καμιά κρίση!...

    ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... (Τι έχουμε, τη βαρειά αυτοκινητο-βιομηχανία? Εμάς η βαρειά μας βιομηχανία είναι...ο τουρισμός, και στην κυβέρνηση (που έχει και τα στοιχεία), λένε πως "οι αφίξεις ήταν ίδιες με πέρσι!"....
    ΑΠΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΤΩΝ ΡΕΜΟΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ(?)/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ....

    Είναι γεγονός, πως όταν μειώνεις την ζήτηση, συρικνώνεις την οικονομία, και την οδηγείς σε ύφεση...
    Οταν μάλλιστα μειώνεις τη ζήτηση σε μια ήδη μη εύρωστη οικονομία, όταν δημιουργείς επιπλέον αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στη αγορά,που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, (αφού έκαναν την "κρίση" καραμέλα, για να την έχουν ΑΛΛΟΘΙ...), απλώς στέλνεις αυτή την οικονομία κατά διαβόλου!....

    Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου, που εξαγγέλει μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, με όποια μέτρα έχει στη διαθεσή του αυτή τη στιγμή, (ένα απ'αυτά είναι η έστω μικρή, και πάντως πάνω από τον πληθωρισμό, αύξηση των μισθών/συντάξεων), και δεν το κάνει για να μας ειναι...ευχάριστος, (όπως λένε οι άσχετοι και οι ΝΔληδες), αλλά γιατί αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, για να αυξήσει τη ΖΗΤΗΣΗ, μαζί με την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, και την αλλαγή του οικονομικού/ψυχολογικού κλίματος, αν θέλουμε το ξεπέρασμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και την ΑΝΑΠΥΞΗ.
    Βέβαια ενδεχομένως και προσωρινά τα δημοσιονομικά, (οι δείκτες δηλαδή, αυτούς που μετρά ο κ. Αλμούνια, και που ...ευημερούν όταν ο κόσμος δυστυχάει!... --βλέπε πολιτική του κ. Καραμανλή--...),
    ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λοιπόν αυτοί οι δείκτες, μπορεί και να μην είναι πολύ καλοί, και ο κ. Αλμούνια να γκρινιάξει για λίγο, ΟΜΩΣ θα βελτιωθούν σε λίγο χρόνο, μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας, και τα περισσότερα έσοδα του κράτους...

    ((Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,--που θα επιφέρει, είπαμε, πρώτα-πρώτα η αύξηση της
    ΖΗΤΗΣΗΣ--,σημαίνει αυτόματα και περισσότερα έσοδα για τους πολίτες ΚΑΙ το κράτος,--π.χ.από τους μεγαλύτερους τζίρους της αγοράς, από τον περισσότερο αποδιδόμενο ΦΠΑ, από τη δίκαια φορολογία ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ εισοδημάτων επιχειρήσεων κλπ φορέων,κλπ,-- ΦΥΣΙΚΆ μαζί με μηχανισμούς ελέγχου.
    Η αύξηση της ζήτησης, δηλ.του χρήματος, σε μια χειμάζουσα οικονομία, σημαίνει την αναθέρμανσή της, που έχει σαν συνέπεια την αύξηση των επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, την εκ νέου αύξηση --αυτόματα πλέον-- της ζήτησης, και τελικά έξοδο από το τέλμα, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!...))

    Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αν και γνωρίζω λόγω σπουδών και επαγγέλματος οικονομικά, αλλά και πανεπιστημιακοί, καθώς και όσοι από τους ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες, πήραν μέτρα για την "κρίση"...
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ βέβαια οι φωστήρες της ΝΔ, που ξέρουν οικονομικά επιπέδου πρωτοετούς φοιτητή...
    Αλλά που και ΑΝ κάποιοι ξέρουν, είναι φαίνεται υποχρεωμένοι, ΆΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. δυστυχώς, ΑΛΛΑ!....
    (Να αφαιμάζουν δηλ. οικονομικά τους μισθωτούς/συνταξιούχους-μικρομεσαίους, και να μεταφέρουν τον πλούτο από τα μικρομεσαία στρώματα στους μεγαλοκαρχαρίες, στους κουμπάρους , στους νόμιμους και ηθικούς, στους σεμνούς και ταπεινούς, και... γενικά σε γαλάζια παιδιά!...).

    Μια λοιπόν και στη ΝΔ αυτά τα 5,5 χρόνια και ως κυβέρνηση: 1)Eκαναν όσα μπορούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτά που χρειαζόταν η οικονομία και η χώρα, (υπέρ των φίλων και των εαυτών τους βεβαίως)...
    2)Εξακολουθούν να λένε τις ίδιες παπαριές, (μετά συγχωρήσεως..) Και
    3)Φαντάζονται πως θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας, (που οι ίδιοι βέβαια δημιούργησαν)..., με πάγωμα των μισθών, και αύξηση των φόρων.. (καύσιμα-ποτά-τσιγάρα, το...τρίπτυχο της άγνοιας και της μαλακίας..).
    Η ίσως ακόμη με έκτακτες εισφορές, και το ΕΤΑΚ?... (Α! Μάλλιστα!...)

    Μιας λοιπόν κι η κυβέρνηση αυτά έκανε κι αυτά φαντάζεται: Αναρωτηθείτε σοβαρά, γιατί τώρα ξέρετε!...
    Γίνεται έτσι? Τι λέτε?

    Εμ.... δε γίνεται έτσι!.....
    Χρειάζεται ΓΝΩΣΗ, όραμα,ενδιαφέρον!... Μα πάνω απ' όλα χρειάζεται ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ.
    ************************************************************

    1. Πολλαπλασιάζονται τα μηνύματα που δείχνουν ότι οι πολίτες εναποθέτουν τις ελπίδες τους και την εμπιστοσύνη τους στο ΠΑΣΟΚ. Είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την εμπιστοσύνη αυτή ως κόρη οφθαλμού. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς ίχνος αλαζονείας, χωρίς ίχνος εφησυχασμού, με νηφαλιότητα, με μετριοπάθεια, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Καμία δημοσκόπηση δεν αντικαθιστά το αποτέλεσμα της κάλπης.

    2. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι αυτό που καθημερινά αυξάνεται είναι η ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες. Πολίτες, που έχουμε πει, τους θέλουμε όλους κοντά μας, σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον. Για να γίνει πράξη το σχέδιο Εθνικής Ανάτασης του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την χώρα, για τους πολίτες. Να είναι η 5η Οκτωβρίου μια μέρα ελπίδας για όλους.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΡΙΚΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ !!!!!!ΟΥΣΤ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...Nai ενώ η.."σοσιαλιστική" παράταξη είναι δίπλα στον απλό πολίτη και μεριμνά για τις ανάγκες του..όπως άλλωστε έδειξε και στο παρελθόν!
    Ρε αρρωστημένοι ή βολεμένοι ή ότι άλλο..τύποι...τα θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν???????????????????????
    Για το Θεό δηλαδή...πόσο βλάκας πρεπει να είναι κάποιος για να τον δουλεύοτν 30χρόνια και αυτός ακόμα να τοιυς πιστεύει!!!!!!!????????
    ΠΟΣΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τίς ανακοινώσεις τού ΓΑΠ,στήν ΔΕΘ,περί οικονομικού σχεδίου, ικανού νά μάς ""βγάλη"" από τήν ύφεσιν καί δή, διά τό μεγαλόπνοο πρόγραμμα τών εκατό ημερών,ενημερώθη εκτάκτως από τόν Πλανητάρχη Ομπάμα,(ό οποίος αντιμετωπίζει κι αυτός μαζί μέ τούς σοφούς οικονομολόγους του,έντονα τό πρόβλημα τής οικονομικής κρίσεως),νά έχουν ΑΜΕΣΗ συνάντησιν καί νά τού
    καταθέση ό ΓΑΠ,τό σωτήριο πρόγραμμά του,προκειμένου νά τό εφαρμόση άμεσα,μήπως κι υπάρξει οικονομική ανάκαμψις,ώς αυτήν πού υπόσχεται,διά τήν χώραν μας.
    Έτσι λοιπόν αύριο ή μεθαύριο πετάει
    διά USA επειγόντως,προσφέροντας του,τό σωτήριο οικονομικό σχέδιο του,τό οποίο επιμελώς,μέχρι στιγμής,αποκρύπτει,από ΄μάς.
    ΄Επονται οί:Σαρκοζί,Μέρκελ,Μπράουν,
    Θαπατέρο,Μπερλουσκόνι κ.α.!!!!
    Θεωρώ,ότι ό ΓΑΠ μέ τό σωτήριο αυτό οικονομικό του πρόγραμμα (πού ακόμη δέν μάς τό κάνει ""λιανά""),θέτει σοβαρήν υποψηφιότητα,διά τό Νόμπελ Οικονομίας,τού 2009.

    Υ.Γ. Ρέ Όμπάμα,δέν τόν "κρατάς" τόν ΓΑΠ,εκεί στίς USA,νά απαλλαγούμε άπαξ καί διά παντός απ΄ αυτόν??
    Κάνε μας τήν χάριν!!!
    Κάνε μας τήν χάριν!!!
    Ό Θεός νά ευλογή τίς ΗΠΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταματήστε τον ανίκανο αλήτη που κυβερνά που χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό γραφείο για να δίνει συνεντεύξεις.
    Λερώνει και βεβηλώνει τον ιερό χώρο της δημοκρατίας ένα χώρο που κρίθηκε ανίκανος και άχρηστος για να υπάρχει και να αναπνέει σ αυτό το χώρο.

    Να φύγεις αλήτη να πας σπίτι σου να μιλάς παρέα με τα dvd σου και το Playstation σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ TO 2004;
    1.Παρέλαβε μιά οικονομία που είχε έλλειμμα 8% και το 2007 το πήγε στο 3% του ΑΕΠ (διαφορά 12 δισ ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο, δηλαδή μία ολυμπιάδα το χρόνο).
    2.Παρέλαβε μιά οικονομία που ήταν κρυμμένα τα περισσότερα χρέη των ΔΕΚΟ, των νοσοκομείων και των δήμων και τώρα είναι όλα πεντακάθαρα.
    3.Παρέλαβε μιά οικονομία των ολιγοπωλίων των σουπερμάρκετ, των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρηματιών και τώρα τους πηδάνει, γιαυτό και ταίζουν τους καναλάρχες.
    4.Παρέλαβε μία ολιγαρχική οικονομία αλλά κατάφεραν να αποκρατικοποιήσουν τον ΟΤΕ, την Εμπορική, τα λιμάνια, την ολυμπιακή και πολλές άλλες μικρότερες εταιρίες που έμπαιναν μέσα.
    5.Ή μήπως νομίζετε ότι ξεχάσαμε που έκλεψε το πασόκ και οι πάτρονες επιχειρηματίες του όλο τον Ελληνικό λαό με το χρηματισtήριο;

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτη μάαααπα ο Γιωργάκης στη ΔΕΘ, γράφει στο γυαλί το παλληκάρι λένε τα Γιωργοκάναλα.
    Ξέρετε ποιός Γιωργάκης, ο ηγέτης, ο παμμέγιστος, ο αϊνστάϊν, ο μεσσίας, ο οραματιστής, ο παιδαράς, ο αθληταράς, αυτός με τα σχέδια, ο επονομαζόμενος και Ο ΝΕΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.
    Δεν είναι τυχαίο που τάζει τα πάντα όλα!
    Λοιπόν, όταν τον είδα στη ΔΕΘ, τρελλάθηκα. Με το κοντό κουρεματάκι του, τις τεράστιες αυτάρες-ραντάρ, το πλαστικό χαμόγελο και το ψεύτικο σοβαροφανές ύφος, κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια.
    Άνοιξαν οι επαγγελματικοί ορίζοντες του Γιωργάκη μετά το θάνατο του Ευγένιου Σπαθάρη.
    Δεν θα πεινάσεις ποτέ αγόρι μου εσύ, δεν θα πεινάσεις.
    Τόχεις έμφυτο το ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΧΙΛΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ FOUR SEASONS ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοκκόρη υμηπολύτιμη,
    σμαράγδια στήν Ν.Αμερική.
    Μά πόσο ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ?
    Τόν Αβραμόπουλο τόν ξέχασες.
    Τά υπογλώσσια τά πήρες?
    Δέν..μά δέν..μπορώ τίς χαζές.
    Μόνο πίπα δέν παίρνεις στόν Γιώργο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
    ΚΑΙ ΝΑ.. ΠΩΣ !!!
    .
    " Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ***πασοκ πιθηκοειδές.....
    Ω ΡΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..ΟΤΙ..ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ..ΘΑ ΒΛΑΣ...ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...ΚΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ....
    17 Σεπ 2009 8:23:00 πμ. "

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΣΟΚ = Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΑΣΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλο τίποτα? Ο Αβραμόπουλος και η ΝΔ διέλυσαν τα Νοσοκομεία? Για σκεφτείτε λίγο ότι από εκεί που έπαιρναν τις χοντομιζες οι διευθυνταδες τους ο Αβραμοπουλος τους τις έκοψε με το νόμο για τις κεντρικές προμήθειες των νοσοκομείων. Βγήκαν όλοι και φώναζαν γιατί τους χάλασε η μαρμελάδα.
    Για το κάπνισμα όλα τα κανάλια είχαν βγάλει τους νυκτόβιους καταστηματάρχες που απειλούσαν θεούς και δαίμονες για να μην περάσει ο νόμος.
    Ποιος από το ΠΑΣΟΚ έπιασε τις καυτές πατάτες? Θα βελτιωθούν τα νοσοκομεία με τις γενικολογίες του Γιωργάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΜΑΡΑΓΔΑ ,ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .


    ΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ;


    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ; Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΧ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΤΣΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΑΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ. ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AYTH EINAI H KATAΣΤΑΣΗ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ.

    Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τύπο ανθρώπου.

    - Με την “ηθική” του, δηλ. την αήθεια.
    - Με την υποβάθμιση και τον αφελληνισμό της παιδείας.
    - Με τον υπερδανεισμό όλων των Ελλήνων για να εξυπηρετηθούν κομματικοί πελάτες.
    - Με την παρασιτική οικονομία και τον αφανισμό της παραγωγής.
    Η παραγωγή γεννά ήθος. Δείχνει την αξία της προσπάθειας.
    - Και κυρίως με τη δολοφονία της αξίας και της αξιοκρατίας.

    Διαμόρφωσε μια “άλλη Ελλάδα”, όπου οι τιποτένιοι είναι οι ισχυροί.

    Επακόλουθο, έγιναν όλοι τιποτένιοι για να επιβιώσουν.

    Αυτά δεν ανασκευάζονται ούτε με πρωθυπουργό το …Χριστό.

    Θέλει Παιδεία, λιτότητα πνεύματος και ζωής και πολύ χρόνο.
    Σε ανθρώπους που έμαθαν “εδώ και τώρα – όλα”.

    ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν πατε να γαμηθειτε ολοι, κομματοσκυλα. Για πεντε φραγκα ρε καραγκιοζηδες πουλατε ιδεολογια?Ουστ κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση