GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όργιο προεκλογικών ρουσφετολογικών προσλήψεων και στην ΕΥΔΑΠ...

Με επικεφαλής υψηλόβαθμο στέλεχος της Ρηγίλλης, τον Κ. Κωστούλα , προσλαμβάνουν εργατοτεχνίτες δοκιμάζοντας τους στο ... φτυάρισμα! . Από το...

Με επικεφαλής υψηλόβαθμο στέλεχος της Ρηγίλλης, τον Κ. Κωστούλα, προσλαμβάνουν εργατοτεχνίτες δοκιμάζοντας τους στο ... φτυάρισμα!
.
Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι. Και μετά την επίσημη θυροκόλληση στη Βουλή της έναρξης της προεκλογικής περιόδου τα γαλάζια τρωκτικά συνεχίζουν αμετανόητα να προκαλούν την ελληνική κοινωνία.
Η γαλάζια Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ – της οποίας πρόεδρος είναι ο Κ. Κωστούλας μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ και Διευθύνων Σύμβουλος ο Α. Βαρθολομαίος εξάδελφος του εκλιπόντος- παρά τις συνεχείς καταγγελίες συνεχίζει τη διαδικασία των στημένων προσλήψεων. Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου καλεί 300 προεπιλεγέντες σε...

μία διαδικασία δοκιμής – παρωδίας για να επιλέξει 30 θέσεις εργατοτεχνικού προσωπικού. Εδώ δεν ισχύει η φαρσοκωμωδία της γαλάζιας συνέντευξης αλλά θα ισχύσει η κωμική διαδικασία του φτυαρίσματος. Οι υποψήφιοι θα δοκιμαστούν στο πόσο γρήγορα φτυαρίζουν για να γεμίσουν ένα βαρέλι με άμμο. Ποιόν κοροϊδεύουν;
Οι 30 θέσεις έχουν ήδη καταληφθεί από τα γαλάζια Βουλευτικά γραφεία.
Πρέπει εάν τους έχει απομείνει ίχνος τσίπας να σταματήσουν εδώ και τώρα τη στημένη – ανήθικη διαδικασία. Τελικά πρέπει να αποφασίσουν.
ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;

48 σχόλια

  1. Και μένα διόρισε μπάρμπα και μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ανεγκέφαλε πρασινοφρουρέ, πάλι την ίδια χαζοκασέτα έβαλες περί διαφθοράς;
    Παίξε και κανένα άλλο κομμάτι, όλο τα ίδια και τα ίδια λές.
    Τουλάχιστον οι νεοδημοκράτες δεν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο (καμμία ουσιαστική ένδειξη, μόνο σκιές και παραμύθια των νταβατζήδων ήταν αυτά που έλεγαν οι τηλεοράσεις).
    Οι νεοδημοκράτες δεν πάνε καλοκαιρινές διακοπές να πληρώνουν 35.000 σαν τον αδελφικό φίλο του πατέρα του Γιωργάκη, τον Τσοχατζόπουλο.
    Οι νεοδημοκράτες δεν τσιμπήσανε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σαν τον κολλητό του Γιωργάκη τον Τρεπεκλή από το C4I, ούτε μας ξεζούμισαν σαν τον Βερελή (ΜΑΝ), τον Πάχτα (Στέγγος), το Γείτονα (Ζίμενς), τον Παπαντωνίου (Χρηματιστήριο), τον Τσουκάτο (Ζίμενς) και το Λαλιώτη (Κτηματολόγιο).
    Σύνελθε, είσαι τυφλωμένος που έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ΕΤΑ να δειτε τι γινεται....!! Ο Υπουργος εβαλε την ιδιαιτερη του νομικη συμβουλο!!!!Ετσι για να σωθει.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
    Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
    Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιο γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
    Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
    Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
    Δεν είναι 1981 πιά.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπα λοιπόν να συμμεριστώ μαζί σας κάποιες... πολιτικές δηλώσεις-μαργαριτάρια από το παρελθόν, για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας και να ξεσκονίσουμε λιγάκι την κρίση μας από την κομματική σκόνη, κι όποιος μπορεί ας γελάσει ή ας κλάψει. Μπορεί ακόμη και να οργιστεί, αν συνεχίζουν να λειτουργούν τα πολιτικά αντανακλαστικά του.

    27-7-2003
    Κωνσταντίνος Σημίτης- Πρωθυπουργός από τον Ιανουάριο του 1996.
    Αποσπάσματα από την ομιλία του στο φεστιβάλ σοσιαλιστικών νεολαιών στα Καμένα Βούρλα:

    --«Η Σοσιαλιστική Αριστερά είναι μια Αριστερά που αίρεται στο ύψος των νέων περιστάσεων. Που δε διστάζει να δίνει νέο περιεχόμενο στις αξίες της. Που αντιμετωπίζει τις νέες μορφές ανισότητας, αδικίας και εκμετάλλευσης. Που επιχειρεί να μεταπείσει εκείνους που υπό το κράτος του φόβου ή προκαταλήψεων δαιμονοποιούν τη νέα εποχή». (Τύφλα νάχει η αριστερή Αριστερά.)

    --«Οι νέες μορφές κοινωνικού αποκλεισμού - σε βάρος όχι μόνο των ηλικιωμένων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των ανέργων, αλλά και των νέων, των διαφορετικών, των μεταναστών ή των προσφύγων - μας βρίσκει αντίθετους.» (Εδώ ο Κ. Σημίτης αφορίζει τον εαυτό του.)

    --Η Αριστερά του ΠΑΣΟΚ «αναγνωρίζει την αξία της οικονομίας της αγοράς, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας» (Το είδαμε αυτό…)

    --«Οι σοσιαλιστές δεν μπορούμε να εναντιωνόμαστε στην παγκοσμιοποίηση αλλά ούτε και να αποδεχόμαστε τη νεοφιλελεύθερη εκδοχή της. Το αίτημα της εποχής είναι άλλο. Να ρυθμίσουμε την παγκοσμιοποίηση. Ο στόχος μας είναι άλλος: Να διαμορφώσουμε μηχανισμούς, διαδικασίες και θεσμούς ρύθμισης της παγκοσμιοποίησης. Το πολιτικό μας καθήκον είναι άλλο: Να ανιχνεύσουμε και να ενισχύσουμε τις χειραφετητικές και απελευθερωτικές τάσεις που εμπεριέχονται στην πραγματικότητα που περιβάλλει ήδη όλους μας». (Φιλοδοξία, ε; Να ρυθμίσει την παγκοσμιοποίηση! )

    4-12-2003
    Κωνσταντίνος Σημίτης
    Αποσπάσματα από ομιλία στο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο με θέμα: «Σύγχρονοι Σοσιαλιστές-Νέες Απαντήσεις» ΠΗΓΗ

    --«Αν κάτι μας ισχυροποιεί και μας κάνει πιο πειστικούς, είναι η πολιτική υπευθυνότητά μας. Είμαστε, μετά από την κυβερνητική εμπειρία, η υπεύθυνη Αριστερά. Η Αριστερά που ζει και τροφοδοτείται από τη σχέση της με τη ζωή, που προσπαθεί να κάνει τα ιδανικά της πράξη, να τα εφαρμόσει σε συνθήκες που αλλάζουν διαρκώς. Η Αριστερά που προτείνει και πραγματοποιεί πολιτικές αλλά και πρακτικές λύσεις.» (Μα τι Αριστερά!)

    --«Στον χώρο της κοινωνίας είναι ιδιαίτερα αισθητές οι επιπτώσεις των αλλαγών της οικονομίας και γενικότερα των συνθηκών ζωής: οι παραδοσιακές ανισότητες αυξάνουν και προστίθενται νέες, δημιουργείται αβεβαιότητα για τις συνθήκες και τις προοπτικές εργασίας, κάποιοι από τους συμπολίτες μας οδηγούνται στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής. Για τη δημοκρατική Αριστερά, η αντιμετώπιση της ανεργίας και η αύξηση της απασχόλησης αλλά και γενικότερα η εξασφάλιση της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής αποτελούν τη μεγάλη κοινωνική πρόκληση της εποχής.» (Οκτώ χρόνια τι έκανε με τις παραδοσιακές ανισότητες; Απλά τις μεγιστοποίησε με τη ληστεία του Χρηματιστηρίου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. --«Και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε διδαχθεί πολλά: Έχουμε μάθει να είμαστε αποτελεσματικοί. Να προχωρούμε με μέθοδο, συστηματικότητα, ιεραρχήσεις. Έχουμε μάθει να μην ενδίδουμε στην ευκολία της δημαγωγίας. Έχουμε μάθει να μην υποκύπτουμε στα πανταχόθεν αιτήματα χαϊδεύοντας τα αυτιά. Έχουμε όμως μάθει να κάνουμε και τομές και ρήξεις. Σε όλους τους τομείς.»

    --«… Εμείς οι σοσιαλιστές υποστηρίζουμε ένα νέο διεθνισμό.»

    --«Εμείς, οι σύγχρονοι σοσιαλιστές, πιστεύουμε σταθερά στην προτεραιότητα της πολιτικής, της δημοκρατίας, των θεσμών απέναντι στην αγορά και την οικονομία. Αναγνωρίζουμε την αξία της οικονομίας της αγοράς, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργικότητας.»

    -- «Η Δεξιά θεωρεί ότι η ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων, η ανάδυση της κοινωνίας της γνώσης ή οι νέες ανάγκες αποτελούν αφορμές για όλο και πιο στενό εναγκαλισμό της κοινωνίας από την αγορά. Δεν είναι εκείνη που ιδιωτικοποιεί τα πάντα χωρίς να διακρίνει μεταξύ των δημοσίων και των ιδιωτικών συμφερόντων; Δεν είναι εκείνη που συρρικνώνει την εκπαίδευση σε εξάρτημα της οικονομίας; Δεν είναι εκείνη που περιστέλλει συνεχώς τις κοινωνικές δαπάνες;» (Ω, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!)

    Θυμηθείτε τώρα το μπαράζ των ιδιωτικοποιήσεων επί ΠΑΣΟΚ:
    Οι λίστες της ντροπής από το Ριζοσπάστη

    «Ιδού, λοιπόν, ο σχετικός κατάλογος με τις ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ μέχρι και το 2004 και τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα. Στα χέρια των εκπροσώπων του κεφαλαίου πέρασαν:
    Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας
    Η Εθνική Τράπεζα Ελλάδας
    Η Ιονική Τράπεζα
    Η ΕΤΒΑ
    Η ΕΤΕΒΑ
    Η Τράπεζα Κρήτης
    Η Τράπεζα Μακεδονίας - Θράκης
    Η Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδας
    Η Γενική Τράπεζα
    Η Ιονική Τράπεζα
    Πακέτο μετοχών της Εμπορικής Τράπεζας
    Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας
    Η Ολύμπικ Κέτερινγκ
    Τα καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών
    Το Καζίνο της Πάρνηθας
    Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ)
    Η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΠΑ)
    Η Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Αθηνών (ΕΥΔΑΠ)
    Η Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ)
    Ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά (ΟΛΠ)
    Ο Οργανισμός Λιμένα Θεσσαλονίκης
    Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
    Ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ)
    Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία
    Η Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων
    Οι Ακτές Αττικής (Βούλα, Βάρκιζα κλπ.)
    Οι Μαρίνες της Αθήνας (Ζέα, Φλοίσβος, Λαιμός)
    Ξενοδοχειακές μονάδες και εγκαταστάσεις του ΕΟΤ
    Τα Ελληνικά Πετρέλαια
    Ιδιαίτερη θέση στην πολιτική ξεπουλήματος έχουν και δεκάδες βιομηχανικές επιχειρήσεις που ανήκαν στο Δημόσιο και τώρα λειτουργούν για την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Ανάμεσά τους:
    2 Ναυπηγεία
    4 Βιομηχανικές μονάδες διαφόρων κλάδων
    1 Τσιμεντοβιομηχανία
    2 Μεταλλευτικές επιχειρήσεις
    5 Βιομηχανίες τροφίμων
    5 Γαλακτοβιομηχανίες
    7 Κλωστοϋφαντουργικές μονάδες
    2 Κονσερβοποιίες
    2 Χημικές βιομηχανίες
    1 Ορυχείο χρυσού
    1 Εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων
    1 Βιομηχανία Μαρμάρων
    1 Βιομηχανική Μονάδα Μηχανοκατασκευών»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ9 Σεπ 2009, 1:51:00 μ.μ.

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    08 – 09 – 09

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε.
    Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ1: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    Υ/Γ2: Ευτυχώς στις 4 του ΟΚΤΩΒΡΗ θα απαλλαγούμε από τους βλάκες που πιστεύουν ότι μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα Πασόκ παρέδωσε την οικονομία το 2004 με ρυθμό ανάπτυξης συν 5/100.
    Η Δεξιοί παραδίνουν τώρα την οικονομία με μαγειρεμένο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ρυθμό ανάπτυξης 0,5/100 και είναι και περήφανοι.!
    Τα ίδια ακριβώς γίνανε και όταν ξανακυβερνήσανε 1989-1993, και στο ρυθμό ανάπτυξης, και στο έλειμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν λέει κουβέντα για τα 8.000.000 ευρώπουλα ο ...μαυρογιαλούρος της δεξιάς στην Θεσπρωτία!

    Τα..ρέστα του δίνει ο Αντώνης Μπέζας μπας και διασωθεί!Καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν δελτια τύπου για έργα σε χαντάκια,ρεματιές και λαγκάδια!Σήμερα ο Υφυπουργός ανακοίνωσε πως υπέγραψε προκαταρκτική προκήρυξη για το έργο «Ανέγερση κτιρίου γραφείων για τις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΟ στην Ηγουμενίτσα», προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρώ περίπου και πως "εντός του Οκτωβρίου θα προκηρυχθεί διεθνής ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου".Α...και μην το ξεχάσουμε,ο Μπέζας δεν λέει ούτε λέξη για τα 8.000.000 ευρώπουλα που στοίχισε ο καλλωπισμός του Γραφείου του!Κάτι ψέλλισε απλώς σε μια εκπομπή για 7.200.000.Αν είναι 7,2 εκατομμύρια τα ευρώπουλα και όχι 8 στείλε μας ένα mail ρε Αντώνη να το διορθώσουμε.Αν τα έπιπλα είναι μάρκας SATO καλύτερα να κρυφτείς!Ξέρεις εσύ γιατί...Μόνο μην το πάρει χαμπάρι κανένας Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασχετο.
    Τελικα νομιζω οτι θα ειναι ΛΑΘΟΣ να ..μπει στην λιστα το εβερτ.

    ΟΧΙ γαμω το .ριστο σας !!

    Ο ανθρωπος και βιολογικα ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ//...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    ......
    ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μέχρι τις εκλογές θα ξεσαλώσουν αλλά μετά θα φύγουν όλοι κλωτσιδόν.

    Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τους δώσει μια κλωτσιά που να είναι όλη δική τους και βέβαια να αφήσει το φιλότιμο και την ελαστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει το πασόκ στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα ειναι ΤΡΕΛΛΑ για την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),να βαλει ..υποψηφιους εβερτ,αχ.καραμανλη,σουφλια και λοιπα ραμολιμεντα ανω των 70 ετων..

    Θα ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ ,επι ω λαικωτερον..

    ΟΥΔΕΙΣ με ηλικια περαν των ..70,,αντε..

    Αλλιως μαλακες ΝεοΔημοκρατες ταρχιδια μου θα παρετε..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στον αέρα οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή!
    Στον αέρα βρίσκεται το μεγάλο μεταρρυθμιστικό στοίχημα της κυβέρνησης για την Ολυμπιακή καθώς αν και η νέα εταιρία πρέπει να ανοίξει τα φτερά της την 1η Οκτωβρίου, οι περίπου 4.500 μόνιμοι εργαζόμενοι του Ομίλου παραμένουν μετέωροι καθώς η τροπολογία που θα καθόριζε το πακέτο των εργασιακών κατατέθηκε την Πέμπτη το πρωί στη Βουλή και βεβαίως δεν πρόλαβε να ψηφιστεί. Το απίστευτο σκηνικό χάους συμπληρώνεται από το γεγονός ότι το σύστημα κρατήσεων των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» παρέμενε ανοιχτό ως και την... περασμένη Δευτέρα ακόμα και για προορισμούς όπως το Γιοχάνεσμπουργκ και η Γερμανία, στους οποίους δε θα πετά η νέα εταιρία με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες, οι οποίοι είχαν κλείσει εισιτήρια ακόμα και για τα Χριστούγεννα να μένουν «ξεκρέμαστοι», όπως καταγγέλλουν τουριστικοί πράκτορες.

    Την ίδια στιγμή αβέβαιο παραμένει το μέλλον των εργαζομένων στην Ολυμπιακή καθώς η σχετική τροπολογία, στην οποία οι τελευταίες υπογραφές από υπουργούς μπήκαν μόλις την Πέμπτη το βράδυ και δεν πρόλαβε να ψηφιστεί, καθόριζε μεταξύ άλλων:

    - Τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα και τον τρόπο προσμέτρησης του αυξημένου ενσήμου από το 1 στο 1,5.

    - Το νέο μισθολόγιο των ιπτάμενων χειριστών, οι οποίοι θα μεταταγούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και πρέπει να αντιπροσωπεύει το 90% των μηνιαίων τακτικών αποδοχών τους.

    - Τις μετατάξεις του προσωπικού εδάφους με τη διατήρηση του ύψους των αποδοχών τους, οι οποίες πλέον βρίσκονται στον αέρα γιατί χρειάζονται υπογραφή αρμόδιου υπουργού.

    - Το δικαίωμα οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής να μετάσχουν με ειδικές προσαυξήσεις μορίων σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και εκτός δικαιοδοσίας του υπουργείου Μεταφορών.

    - Να συμπεριληφθούν στο σχετικό νόμο και οι εργαζόμενοι της Olympic Catering και της Galileo.

    Σε εγρήγορση βρίσκονται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα επιδιώξουν τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να συζητήσουν τη στάση που θα κρατήσει το Κίνημα στο θέμα της Ολυμπιακής αν εκλεγεί κυβέρνηση.

    Αντίθετα, αμηχανία επικρατούσε χθες στο υπουργείο Μεταφορών, με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να παραδέχεται με δηλώσεις του στο «έθνος» ότι «ορισμένα από τα εργασιακά ζητήματα παραμένουν σε εκκρεμότητα». Ο ίδιος πάντως δε σχολίασε τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να ζητά παράταση στην προθεσμία από την Κομισιόν.

    Από την πλευρά τους πηγές της MIG, διεμήνυαν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από τα συμφωνηθέντα, βάσει των οποίων ορίζεται ότι η παλαιά εταιρία εκκαθαρίζεται και σταματά το πτητικό της έργο στις 30 Σεπτεμβρίου και από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά πτήσεις η Olympic Air.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ειναι ΤΡΕΛΛΑ για την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),να βαλει ..υποψηφιους εβερτ,αχ.καραμανλη,σουφλια και λοιπα ραμολιμεντα ανω των 70 ετων..

    Θα ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ ,επι τω λαικωτερον..

    ΟΥΔΕΙΣ με ηλικια περαν των ..70,,αντε..

    Αλλιως μαλακες ΝεοΔημοκρατες ταρχιδια μου θα παρετε..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .."ακουω" οτι ο καραμανλης θα βαλει .."υποψηφιο" το εβερτ!!

    Ημαρτον ρε λεμε!!

    Αμα βαλεις ρε μαλακα, υποψηφιο αυτο το ραμολιμεντο ,την εχεις γαμησει ,απο χερι...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ή έχει ιδεολογία και αρχές Η ΝΔ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχει τρελαθεί ο κ. Ρίζος;

    Καλά έστω ότι έχει προαναγγείλει το ΠΑΣΟΚ, "άγρια φοροεπιδρομή", η ΝΔ τόσα χρόνια τι έκανε;

    Τι προτίθεται να κάνει αν κερδίσει κι αυτές τις εκλογές;

    Μα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δήλωσε: "1ον: Πάγωμα των προσλήψεων το 2010, εκτός των απολύτως απαραίτητων στα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

    2ον: Αυστηρός περιορισμός των προσλήψεων, για μια επιπλέον διετία, έτσι ώστε να αναλογεί μια πρόσληψη σε κάθε δύο αποχωρήσεις.

    3ον: Πάγωμα των συντάξεων και των μισθών στο Δημόσιο Τομέα το 2010, με ειδική όμως μέριμνα για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Για τα επόμενα χρόνια, οι μισθολογικές αυξήσεις θα διαμορφώνονται σε συνάρτηση όχι μόνο του πληθωρισμού της Χώρας, αλλά και εκείνου της Ευρωζώνης. Η ίδια εισοδηματική πολιτική θα εφαρμοστεί και από τις διοικήσεις των μη εισηγμένων ΔΕΚΟ.

    4ον: Κανένα νέο επίδομα και καμιά αναπροσαρμογή υπάρχοντος επιδόματος για δύο χρόνια.

    5ον: Περικοπή, για μια διετία, των υπερωριών κατά 30% και κατάργηση των πλασματικών υπερωριών." (από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ)

    Tα ξεχάσατε αυτά κ. Ριζε;

    Nα επιλέξουμε ΝΔ λοιπόν επειδή το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να επιβάλει νέους φόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στην ΤΡΑΜ Α.Ε. μία από τα ίδια. Έχουν φέρει 200 άτομα που δεν έχουν που να τα βάλουν και προς το παρόν έχουν γραφεία σε κοντέινερ. Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαβάζουμε το άρθρο του Γιάννη Πολίτη στα ΝΕΑ, Θρήνησε η Ν.Δ.:

    "ΑΥΤΗ Η προεκλογική περίοδος σίγουρα δεν θα είναι βαρετή. Θα έχει εκπλήξεις, ανατροπές και περιπέτειες. Όπως χθες που η Ν.Δ. «θρήνησε» την αποχώρηση Αλαβάνου από την πολιτική μάχη. Πράγματι, η απόφαση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς είναι γεγονός και απώλεια για τον δημόσιο βίο. Ήταν πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής την τελευταία τριετία με πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές.

    Ποιος θα το περίμενε όμως να προκαλεί αγωνία στην Ν.Δ. η αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική; Είναι ο φόβος των επιτελών του κ. Κ. Καραμανλή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει εκτός Βουλής και το ΠΑΣΟΚ κάνει περίπατο".

    Οι αλήθειες να λέγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...και προ του επικειμένου θανάτου του, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

    Μιλάμε για τον ψυχοραγούντα πρωθυπουργό της χώρας. Με το ένα πόδι στον ῾τάφο῾ θέλησε να χύσει όλη τη χολή του ῾καταγγέλοντας῾τη ῾φοροδιαφυγή῾ των μικρομεσαίων, ως τον παράγοντα που υπονόμευσε την πολιτική του.

    Στα στερνά του ο σκατ...ψυχος θέλησε όχι μόνο να μας υπενθυμίσει το σχεδιό του και την φιλοσοφία του, αλλά και να αφήσει ῾παρακαταθήκη῾στην επόμενη κυβέρνηση για το τι πρέπει να κάνει. Σαν τον αλήστου μνήμης θείο του και ῾εθνάρχη῾ νόμισε ότι μπορεί να επιβάλλει την πολιτική του, να μεταφέρει τις εντολές των πατρόνων του στην νέα κυβέρνηση.

    Με το σύνθημα ὉΛΟΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ῾ και με τις ευλογίες των μεγαλοκαρχαριών κρατήθηκε 6 χρόνια στην εξουσία, αφήνοντας πίσω του ερείπια. Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα τάρταρα της χρεωκοπίας, χιλιάδες επαγγελματίες στο πρόθυρα της αυτοκτονίας και στο έρεβος της κατάθλιψης.

    Και επειδή δεν πρόλαβε να τους εξοντώσει όλους, άφησε και την ...παρακαταθήκη του.

    Οψόμεθα όλοι εμείς την πανούκλα που ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και σενα που δε σε προσελαβαν
    σε πειραξε
    γι αυτο και γραφεις!
    ετσι;

    τσ τσ τσ

    και βρηκες και το σωστο
    διεφθαρμενο site
    που σου ταιριαζει να τα πεις!!

    λες και θα γινει τιποτα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διαβάζουμε το άρθρο του Γιάννη Πολίτη στα ΝΕΑ, Θρήνησε η Ν.Δ.:

    "ΑΥΤΗ Η προεκλογική περίοδος σίγουρα δεν θα είναι βαρετή. Θα έχει εκπλήξεις, ανατροπές και περιπέτειες. Όπως χθες που η Ν.Δ. «θρήνησε» την αποχώρηση Αλαβάνου από την πολιτική μάχη. Πράγματι, η απόφαση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς είναι γεγονός και απώλεια για τον δημόσιο βίο. Ήταν πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής την τελευταία τριετία με πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές.

    Ποιος θα το περίμενε όμως να προκαλεί αγωνία στην Ν.Δ. η αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική; Είναι ο φόβος των επιτελών του κ. Κ. Καραμανλή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει εκτός Βουλής και το ΠΑΣΟΚ κάνει περίπατο".

    Οι αλήθειες να λέγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ !...

    Το συντονιστικό της νεοδημοκρατικής προπαγάνδας, άρχισε την τροφοδότηση των εναπομεινάντων γαλάζιων φυλλάδων, ( με τις μηδενικές κυκλοφορίες και τις τεράστιες διαφημιστικές καταχωρήσεις δημόσιων φορέων), με ηλιθιότητες, σχετικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
    Το ζητούμενο δεν είναι η ανταπόκριση που μπορεί να έχουν αυτές οι ηλιθιότητες, που γράφουν, (κανείς δεν τους αγοράζει και κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά διαβάζοντάς τους στα περίπτερα), αλλά το πόσο «κόστισε» αυτή η επιχειρησούλα και πως θα πληρωθεί…



    Ο συντονισμός της αντιΠΑΣΟΚικής υστερίας, περιλαμβάνει και εξέχοντα «φρούτα» του γαλάζιου συναπαντήματος όπως οι ανωτέρω εικονιζόμενοι : Μίχαλο, (Πρόεδρο του ΕΒΕΑ), Παραδιά, (Πρόεδρο Ιδιοκτητών Ακινήτων), Καψιμάλη, (Πρόεδρο Κατασκευαστών Ακινήτων).

    Τα έντυπα και τα ζωντανά, γαλάζια, παπαγαλάκια, δεν έβαλαν μυαλό από τις εξελίξεις στις Ευρωεκλογές και ξανακάνουν τα ίδια, για νάχουν τα …ίδια αποτελέσματα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ "ΣΥΓΧΥΣΗΣ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ "ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"

    1. Σύγχυση είναι να καταργείς αδικαιολόγητα το αφορολόγητο των ελ.επαγγελματιών κατηγορώντας τους όλους ως φοροφυγάδες (επειδή εσύ είσαι ανίκανος να πατάξεις τη φοροδιαφυγή), και μετά από 4 μήνες -κάτω από την πίεση του ΠΑΣΟΚ- να το επαναφέρεις!

    2. Σύγχυση είναι να μειώνεις τα τεκμήρια στα αυτοκίνητα για να "θερμάνεις" την αγορά και ένα μήνα μετά να επιβάλλεις χαράτσι σε όσους αγόρασαν!

    3. Σύγχυση είναι το "άρπα-κόλλα" με τους ημιυπαίθριους που έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστοι να έχουν κάνει δήλωση αφού δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση.

    4. Όσο για τα παπαγαλάκια που κράζουν "φοροκαταιγίδα ΠΑΣΟΚ" είμαστε σαφής εδώ και μήνες: Θα φορολογήσουμε τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει: στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, ακόμη και την εκκλησιαστική, στα μεγάλα εισοδήματα, στα υπερκέρδη τραπεζών, στις οφ-σορ εταιρίες. Θα γίνουμε δυσάρεστοι σε όσους εξυπηρέτησε φορολογικά η ΝΔ.

    5. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ:
    - Για τα έξη χρόνια "φοροκαταιγίδας" ΝΔ στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα που δεν έχει προηγούμενο.
    - Για την επιβολή του ΕΤΑΚ και την κατάργηση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Ε μεις θα καταργήσουμε το ΕΤΑΚ, θα επαναφέρουμε την προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας.
    - Για το γεγονός ότι σήμερα οι πολίτες φορολογούνται μέχρι και με 37%, οι μεγαλομέτοχοι επιχειρήσεων με 25% και οι μεγαλομέτοχοι τραπεζών με 15%!

    - Για το γεγονός ότι δεν ζήτησαν ούτε ευρώ από τα υπερκέρδη τραπεζών, αλλά πάγωσαν μισθούς και συντάξεις.

    - Για το γεγονός ότι επέβαλαν νέα χαράτσια το 2009 (κινητά, έκτακτη εισφορά, ημιυπαίθριοι) αν και ο κ. Καραμανλής είχε πει: "Είπαμε και επιμένουμε: νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΄Οσοι νομίζουν, πως δεν υπάρχουν παραδείγματα, που η κάλπη έβγαλε αποτέλεσμα κόντρα σ΄ όλες τις προβλέψεις κι όλες τις δημοσκοπήσεις, πλανώνται πλάνην οικτράν… Μη πάμε πολύ μακριά, ίσαμε το 2000, φτάνει…
    Η αναφορά, βέβαια, για τους παροικούντες εν τω ΠΑΣΟΚ, στην ηγεσία και την καθοδήγηση, αλλά ιδιαίτερα για τα μεσαία στελέχη και τα μέλη : αυτή η βεβαιότητα, πως η υπόθεση έχει κριθεί, πως η νεοδεξιά τελείωσε, άρα, ας αρχίσουν από τώρα οι χοροί κι ας πάμε στην κάλπη εν χορδαίς και οργάνοις, πανηγυρίζοντες, είναι ό,τι χειρότερο και κρύβει σοβαρότατους κινδύνους και παγίδες !...

    Αν πιστέψουμε, πως ο έρωτας με τον καναπέ, εκτός από τον υπόλοιπο καιρό, πρέπει να μας ρίξει στην αγκαλιά του και κατά την προεκλογική περίοδο, τότε ζήτω που καήκαμε και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο…
    Με ποιο δικαίωμα, σ΄ αυτή την περίπτωση θα συνεχίσουμε τις επισημάνσεις, τις καταγγελίες και τις κατηγορίες, κατά των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και των, ακόμα περισσότερο, διαπλεκόμενων, μεγαλοδημοσιογράφων ; Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν κοιτώντας και προωθώντας τα συμφέροντά τους, εμείς οι …προοδευτικοί εραστές του αναπαυτικότερου επίπλου του σπιτιού μας, τι θα κάνουμε, όταν (ξανα)έλθει η στραβή ;

    Ας σηκωθούμε, λοιπόν, να «ξαναβγούμε στους δρόμους», στις πλατείες και τις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στο διαδίκτυο, ΠΑΝΤΟΥ και να πλησιάσουμε τον έλληνα πολίτη, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το μεγάλο κόλπο, που πάει να παιχθεί, σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, από τους, οιωνεί, νταβατζήδες της πολιτικής μας ζωής…
    Να του πούμε, δηλαδή, πως το ΠΑΣΟΚ δεν έρχεται - όπως θέλουν να περάσουν - ξανά στην κυβερνητική εξουσία, (επειδή κατέρρευσε η νεοδεξιά), ως το λιγότερο κακό, αλλά επειδή έχει επεξεργασμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο της χώρας από το τέλμα και την ανακούφιση του λαού από τα συνεχή αντιλαϊκά χτυπήματα !...
    Επειδή διδαγμένο από τις εμπειρίες του, αλλά και τα ΛΑΘΗ του, προχώρησε σε νέες συνθέσεις απόψεων και μπορεί, για μια ακόμα φορά, να εκφράσει τα συμφέροντα, τις ελπίδες και τα οράματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού !...

    Αν αυτά τα πράγματα, αυτές τις αλήθειες, δεν τις πούνε στον έλληνα πολίτη, όχι μόνο η ηγεσία, αλλά ΟΛΑ τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ποιοι θα τις πούνε ; Ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου ή ο Τράγκας ;

    Και για όσους θα οδηγούνταν στη σκέψη και τη μουρμούρα «περί ηττοπάθειας», καλό θάταν να συγκρατηθούν : εκτός από τη νίκη, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί και την αυτοδυναμία !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΚΕΘΦΕΙΤΕ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .
    Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ .
    ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ Θα μασ που οι μαλακες και εμεις οι πεγαλοι μαλάκες θα μεινουμε με τον πουλο στο χερι.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .......
    ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επειδή το άτομο είναι από άλλο πλανήτη και μπορεί να βάλει τρικλοποδιές ακόμα και στον εαυτό του, εδώ και χρόνια τον βάζουν να μιλάει μόνο σε στημένα πλάνα (με μονόχρωμο απαλό φόντο) και να απαγγέλλει το ποιηματάκι που του έχουν μεταφράσει οι Έλληνες επικοινωνιολόγοι του.
    Η πλάκα είναι ότι, επειδή δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει σωστά τα Ελληνικά, συνεχίζει να κάνει απίθανα σαρδάμ, για να ξεκαρδιζόμαστε και εμείς στις χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόσεξα ότι τον έχουν βάλει να μιλάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    Ξέρουν από μάρκετιγκ οι άνθρωποι, το κατέχουν εξαιρετικά το σπόρ της επικοινωνίας.
    Προφανώς το κέρδος είναι διπλό.
    Πρώτο, μιλώντας αργά φαίνεται πιό σοβαρός, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    Δεύτερο, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και έτσι μειώνονται τα γνωστά ξεκαρδιστικά του σαρδάμ, με τα οποία φτιάχνουν συκώτι οι τηλεθεατές του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα.
    Τϊ να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή.
    Κερδίζει η πολιτική αλλά χάνει η επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Την τοποθέτηση του πρέσβη και πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Κοραντή στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι ο κ. Κοραντής "έχει γράψει χρυσές σελίδες στο Διπλωματικό Σώμα και έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες εις την πατρίδα τα πέντε χρόνια που ήταν στη Διοίκηση της". Αιτιολογώνταε την απόφασή του για τη συμμετοχή του κ. Κοραντή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αναφέρθηκε στη μεγάλη παράδοση, ιδίως στις ΗΠΑ, οι αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών να αναλαμβάνουν πολιτικούς ρόλους μετά το πέρας της θητείας τους. Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασης από τον πρέσβη, του ευχήθηκε να έχει την εξέλιξη του Τζορτζ Μπους του γηραιότερου -ήταν αρχηγός της CIA- ο οποίος και έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ.

    Ο Γ. κοραντής, από τη μεριά του, δήλωσε: "Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη, προσχωρώ στις τάξεις του κόμματος, φέροντας μαζί μου τις εμπειρίες 36 ετών διπλωματικής καριέρας και βεβαίως εκείνες του τέως Διευθυντή της Ε.Υ.Π με στόχο να υπηρετήσω τις κοινές αξίες τις οποίες προβάλλουμε για την πατρίδα. Από σήμερα συνεπώς είμαι στέλεχος του ΛΑΟΣ και ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του".

    Ο κ .Κοραντής είχε απομακρυνθεί αιφνιδίως από την ηγεσία της ΕΥΠ, στις 13 Ιουλίου, ύστερα από εξαετή θητεία. Τη θέση του πήρε ο αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ
    ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ...
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ...

    Ο κ.ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ VODAFONE,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑΝΝΑΣΤΩΝ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στην Υπηρεσία Αλλοδαπών της Περιφέρειας Ηπείρου

    Η ανίκανη Κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος των ανομημάτων της. Όμως πριν παραδώσει οριστικά την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., επιδίδεται σ’ ένα όργιο φαυλότητας και ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων.Στα Γιάννινα, πρωταγωνιστής και πάλι ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δημήτριος Πανοζάχος, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου, ανανέωσε εννιά συμβάσεις εργασίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών της Περιφέρειας. Σε ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει τα εξής: "Οφείλει να εξηγήσει, για ποιο λόγο το έπραξε και μάλιστα εν όψει των εκλογών και αν αυτό συνάδει με τις αρχές της χρηστής διοίκησης που διακηρύττει με τη γνωστή του αλαζονεία. Έχει επίσης χρέος να πει, αν συσκέπτεται και για ποιο λόγο στην Περιφέρεια με αλλοδαπούς που ψηφίζουν στη χώρα μας και ασκεί πιέσεις να στηρίξουν στις εκλογές την Κυβέρνηση της Ν.Δ.Εκτός από αυτά, ο κ. Πανοζάχος συμπεριφέρεται ως αμετανόητος κομματάρχης και με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις προκαλεί τους πολίτες, ακόμη και οπαδούς της Ν.Δ., με την αμετροέπεια και την πρωτοφανή έπαρση που τον διακρίνει. Ίδια η τακτική και του Νομάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, που κι εκείνος δε σέβεται το θεσμικό του ρόλο, ψηφοθηρεί ασύστολα και αδιάντροπα με κάθε τρόπο, υβρίζοντας το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα στελέχη του.Απόδειξη όλα αυτά ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης δεν συνετίσθηκαν από τίποτα, δε λαμβάνουν υπόψη τους κανένα από τα μηνύματα που στέλνουν απεγνωσμένα οι Έλληνες, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, το χάος που δημιούργησαν.Τους ενδιαφέρει ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρησή τους από την εξουσία, να βολέψουν τους εαυτούς τους και ολίγους εκλεκτούς τους.Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Στις 4 Οκτωβρίου, ο λαός θα δώσει τη λύση, για μία ισχυρή κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για μια κοινωνία δίκαιη και με ίσες ευκαιρίες για όλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τετάρτη, 9 Σεπτέμβριος 2009

    "Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς για τα καλα....."


    "Εχθές όπως σας είχα πει ήμουν στην Αλεξανδρούπολη για εργασιακούς λόγους. Κατευθυνόμενος προς το κέντρο της πόλη είδα και την ομιλία του Παπανδρέου άλλα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα λόγο της χαμηλής προσέλευσης κόσμου . Συνομιλώντας με άνθρωπο της νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου μου δήλωσε ότι είχαν 50 λεωφορεία(50 θέσεων το κάθε ένα 50Χ50=2500 άτομα) προερχόμενα από τις περιοχές Βόρειου Έβρου...
    Ροδόπης , Ξάνθης και άλλες .

    η είδηση είναι ότι η πλατεία παρόλο που είναι η μικρότερη στην πόλη δεν γέμισε

    Γυρίζοντας στο Ξενοδοχείο και βλέποντας στην τηλεόραση την ομιλία είδα κάτι το διαφορετικό... Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον Σκηνοθέτη της ομιλίας για τα πλάνα που έδειχνε δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν γεμάτη.

    Ο κόσμος όπως είδα έχει γυρίσει την πλάτη στους πολίτικους για τα καλα "

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:04 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρουσφέτια…. Αναξιοκρατία…. Λίγο πριν την αποχώρηση

    Λέτε για την ΕΥΔΑΠ ενώ στο Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων συμβαίνουν «σημεία και τέρατα» ή αν προτιμάτε «τέρατα και σημεία». Πιο συγκεκριμένα:
    1. Προκηρύσσουν την πλήρωση θέσεων 171 υπευθύνων στελεχών Σχολικών
    Βιβλιοθηκών με τη διαδικασία της περιβόητης συνέντευξης μέσω των υπηρεσιακών συμβουλίων. Η Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε την 2.9.2009, η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας λήγει την 18.9.09, οι κρίσεις και η πλήρωση των θέσεων υπογράφεται την 30.9.09
    2. Στη Δ/νση Αττικής Α΄ Αθήνας με δικαστική απόφαση είχαν ακυρωθεί όλες οι τοποθετήσεις διευθυντών επειδή στα Υπηρεσιακά Συμβούλια που έκριναν τους υποψηφίους συμμετείχαν μέλη τα οποία διεκδίκησαν και πήραν θέση διευθυντή [δηλαδή αν καταλάβατε καλά οι κριτές ήταν ταυτόχρονα και κρινόμενοι ή αν και πάλι δεν καταλάβατε καλά τα μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων διόρισαν τους εαυτούς τους ως διευθυντές σχολείων]. Η δικαστική απόφαση έχει βγει πριν πολλούς …. πολλούς μήνες και το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά το κοινώς λεγόμενο [και στην καθομιλούμενη] «έκανε την πάπια» για προφανείς λόγους. Τώρα μετά την προκήρυξη των εκλογών αποφάσισε να «εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση» και να επαναλάβει τη διαδικασία προφανώς για να μην υπάρχει εκκρεμότητα μετά τις εκλογές και να εξασφαλίσει στις θέσεις τους «τα δικά της παιδιά»
    Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια δεν μπορούν να προβούν σε ενέργειες που συνεπάγονται την υπηρεσιακή μεταβολή των δημοσίων υπαλλήλων [εκπαιδευτικών στην συγκεκριμένη περίπτωση]
    Επίσης θα πρέπει να τονισθεί ότι οι ενέργειες αυτές αποτελούν πρωτόγνωρη πρακτική σε προεκλογική περίοδο ακόμα και με τα δεδομένα που είχε βάλει η ΝΔ στις εκλογές του 2007
    Αναφορικά με το σημείο 2 εμπαίζονται οι εκπαιδευτικοί που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και υπέστησαν τη βάσανο της διαδικασίας και των υπέρογκων δικαστικών εξόδων και βλέπουν να παίζεται το παιχνίδι «άντε να προλάβουμε να ξαναδιορίσουμε τους ίδιους «τους δικού μας» και αυτό πριν την αποχώρησή τους στις 5.9.09
    Μήπως θα πρέπει να πάρει θέσει για όλα αυτά και όχι μόνο η ΟΛΜΕ
    Μήπως θα πρέπει να τοποθετηθούν ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης γιατί μάλλον δεν έχουν πάρει «χαμπάρι» τι γίνεται…..[αβδεζηθικλνξορστυφχψω]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Η γαλάζια Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ....."
    /////////////////////////////////
    Ενώ άν φορούσε ζιβάγγο,θά διαγωνίζονταν
    στό γρηγορότερο Λεπίδι πογκρόμ τόύ
    1981-1984.
    Προσυπογράφω τήν ανάρτηση:
    "Οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι"
    Καί εσύ Θανάση είσαι ανιστόριτος.
    Νά μήν μακρυγορώ,επιτίθεμαι σέ όποιον
    ξεχνά τό πολιτικό παρελθόν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ - ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ...
    ********************************************************

    Πώς το είχε πει ο κ. Καραμανλής στο διάγγελμα του προκήρυξης εκλογών το 2007; «Στην περίοδο που πέρασε, κάναμε μαζί μεγάλες προσπάθειες...Με τη στήριξη της κοινωνίας πετύχαμε τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας...Η χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά».

    Και τι έλεγε μέχρι και πρόσφατα για τις μεταρρυθμίσεις του; «Η Ελληνική Οικονομία απέκτησε ισχυρές αντοχές. Οι μεταρρυθμίσεις θωράκισαν αποτελεσματικά την Οικονομία μας. Το μέρισμα των μεταρρυθμίσεων είναι ήδη ορατό και πολύ σημαντικό: Είναι η αντοχή απέναντι στη διεθνή οικονομική πίεση». (Κ. Καραμανλής, Βουλή, 17/4/2008).

    Χθες πληροφορηθήκαμε ότι σύμφωνα με την διεθνή έκθεση ανταγωνιστικότητας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ:

    - Η Ελλάδα βρίσκεται στην 71η θέση ανάμεσα σε 133 κράτη ενώ πέρυσι βρισκόταν στην 67η. Από το 2007 έχει πέσει 6 θέσεις.

    - Πάνω από την Ελλάδα σε ανταγωνιστικότητα οικονομίας βρίσκεται η Κολομβία (69η), το εξωτικό Καζακστάν (67ο) και η μαγική Μποτσουάνα (66η).

    Μετά λοιπόν το αρνητικό ρεκόρ ανάπτυξης (2η φορά σε 16 χρόνια αρνητικός ρυθμός ανάπτυξης, πάλι με κυβέρνηση Ν.Δ.), το ρεκόρ στα «φέσια» στην αγορά (πάνω από 2 δις) και το ανεπανάληπτο ρεκόρ στο δανεισμό του δημοσίου (ήδη έχουν δανειστεί όσα έπρεπε να δανειστούν όλο το χρόνο και 10 δις παραπάνω) ακόμη ένα επίτευγμα έρχεται να προστεθεί στο παλμαρέ της κυβέρνησης Καραμανλή...

    Και έχουν το θράσος να ζητάνε εντολή να κάνουν ξανά τα ίδια. Δεν σέβονται τίποτα. Ούτε τη νοημοσύνη μας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όλοι οι βολεψάκηδες τεμπελχανάδες της δεξιάς πίσω, στη γωνιά που τους αξίζει. Γέμισε το δημόσιο με δαύτους τη τελευταία πενταετία και εξωπετάχθηκαν άτομα ικανά και έμπειρα από πόστα ευαίσθητα. Πχ Δικαστικές Φυλακές παραμεθόριας πόλης: Με την ανάδειξη της κυβέρνησης Καραμανλή ανατράπηκε το σύμπαν και δόθηκαν αστέρια σ΄έναν καθ΄έξιν τζογαδόρο. Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα...Όξω ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ Γιωργάκη..
    με την κουνιάδα του ΓΙΔΙΟΥ Ραγκούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...
    ----------------------------------
    "Θέλει να είναι υποψήφια με τη ΝΔ η Αθήνη..." press-gr.
    13 Σχόλια ) - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης Σύμπτυξη σχολίων
    ---------------------------------
    > ΣΧΟΛΙΟ....
    4 Σεπ 2009 8:17:00 πμ
    Ανώνυμος PAΟ/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ...
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..
    ΛΑΟΣ + Ν,Δ. = ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ... ΤΕΤΟΙΩΝ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ !!!
    -----------------------------------
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ >>>>
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ 8 ΚΑΙ 17 ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ PRESS BLOG...
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ
    ΡΟΥΣΦΕΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ
    ΑΛΗΤΗ ΚΗΦΗΝΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΛΑΔΡΙΑΡΗ ΜΙΖΑΔΟΡΕ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
    14 Σεπ 2009 12:12:00 μμ
    ---------------------------------
    > ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
    8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ !!! ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!
    > ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    *** ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ PRES-ΠΑΣΟΚ !!!

    τα λ ό γ ι α π ε ρ ι τ ά.
    ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΙΤΣΑΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 100000!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ PIAZZA BOYS KAI OXI GOLDEN BOYS THΣ ΝΔ!
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 2015!ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ DERBY!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση