GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλίου φαεινότερη η ανανέωση στη ΝΔ...

32 σχόλια

  1. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ9 Σεπ 2009, 12:17:00 μ.μ.

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    08 – 09 – 09

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε.
    Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ1: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    Υ/Γ2: Ευτυχώς στις 4 του ΟΚΤΩΒΡΗ θα απαλλαγούμε από τους βλάκες που πιστεύουν ότι μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.
    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Και μη μου πείτε ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχετε φιλτράρει εντελώς τη σκέψη σας.
    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.
    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο ανεπαρκής και μικρόνοος είναι;
    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);
    Κάθε φυσιολογιοκός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.
    Από τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς (που το μόνο όνειρο της ζωής τους είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι) δεν περιμένω να τα καταλαβαίνουν αυτά, προφανώς δεν θέλουν.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αγοράζουν τις εφημερίδες των νταβατζήδων, βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Σαν πρόβατα δηλαδή, που τους λέει ο τσοπάνης που να πάνε και τι να κάνουν.
    Θα τους έλεγα περαστικά αλλά δυστυχώς είναι πολλοί.
    Η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες για τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς είναι αυτός ο Τζέφρεϊ!
    Είπαμε ρε παιδιά, να κάνει κάποιος σαρδάμ, λογικό είναι, αλλά τέτοιο σαρδάμ;;;
    Είναι δυνατόν σοβαρός άνθρωπος, και δει "εν δυνάμει πρωθυπουργός", να μιλάει σε κεντρική προεκλογική ομιλία, και να λέει "Δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Ο Σημίτης για παράδειγμα, έκανε σαρδάμ, διότι λόγω της γερμανικής παιδείας που έχει, σκεφτόταν στα γερμανικά. Μέχρι να τα μεταφράσει ο εγκέφαλος, δεν ήταν δύσκολο να γίνει η "πατάτα".
    Άλλο το σαρδάμ όμως, κι άλλο να πει κάποιος τις κάλπες, κάλτσες!!!
    Αυτό δείχνει διανοητική καθυστέρηση!!! Δείχνει ότι μας δουλεύει ο άνθρωπος!
    Δείχνει ότι άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει! Εκτός κι αν στο κείμενο που διαβάζει έγραφε kalpes ή kaltses και μπερδεύτηκε. Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική "παπαριά" που έκανε ποτέ κάποιος.
    Αλλά επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται για ένα απλό σαρδάμ. Πρόκειται για φανερή πια έλλειψη διανοητικής ακεραιότητας!
    Όπως λέμε “χάνει λάδια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώρα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;
    (μας δουλεύουν πολύ χοντρά μου φαίνεται).
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, Α’ Πειραιώς 1977
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, Αρκαδία από 1981
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Β' Αθήνα από 1985
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Αττική από 1981
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, Β' Αθήνας από 1974
    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ, Β' Αθήνας από 1993
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, Α' Αθήνας από 1989
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, Γιάννενα από 1993
    ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ, Μαγνησία από 1993
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ, Φλώρινα από 1989
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ, Β' Θεσσαλονίκη από 1989
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Β' Πειραιά από 1989
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, Α' Θεσσαλονίκη από 1981
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ, Ξάνθη από 1989
    ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, Λέσβου από 1989
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ, Χανίων από 1981
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ, Α' Αθήνας από 1989
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ, Β' Πειραιά από 1989
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, Καστοριά από 1985
    ΝΑΣΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ, Α' Αθήνας από 1994
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, Β' Αθήνας από 1989

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις, πράσινα χαζόπαιδα.

    Ο Kαραμανλής θα κάνει ΑΥΤΟ που θέλει, ΟΤΑΝ το θέλει και ΟΠΩΣ το θέλει αυτός.

    Ο Καραμανλής είναι ηγέτης δεν είναι ο αργόστροφος γιός της κυρίας τσάντ που δηλώνει ότι αγαπά την Ελλάδα ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Το ντουβάρι που έχετε σαν αρχηγό, όχι να γράψει τους λόγους του δεν μπορεί, αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτούς που του ετοιμάζουν οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του.

    Φαντάσου να έλθει η ώρα να αρχίσει να σκέπτεται, Χριστέ μου τι είπα ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ DEBATE Ο ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ – ΘΡΑΣΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.
    ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει οπωσδήποτε;
    Όσο μετριοπαθής και να είναι ένας πολιτικός έρχεται η στιγμή που θα πεί «μπάστα, δεν πάει άλλο».
    Το debate θα είναι η πολιτική ταφόπλακα του Χαζογιώργου.
    Άστα-λα-βίστα, baby, το όνειρο να μας φέρετε τη μαριονέτα σας έφτασε στο τέλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ,ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9 Σεπ 2009 12:31:00 μμ

    Aπο τις 5 Οκτωβρίου θα λές

    Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις, πράσινα χαζόπαιδα.

    Η Ντόρα θα κάνει ΑΥΤΟ που θέλει, ΟΤΑΝ το θέλει και ΟΠΩΣ το θέλει αυτή.

    ... κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοίτα δύστυχε νεοδημοκράτη, πόσα παντελονιάζουν τα στελέχη της ΔΕΗ!





    ΕΡΩΤΗΣΗ


    Για τον κ. Πρωθυπουργό


    Θέμα: «Ακόμη μια ηχηρή Διάψευση των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού για δήθεν περικοπές υπέρογκων αμοιβών των γαλάζιων Golden Boys και Golden girls»


    Κύριε Πρωθυπουργέ,


    Στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής σας στη Βουλή στις 20-3-2004 αναφερόμενος στους μισθούς στελεχών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, δηλώνατε χαρακτηριστικά:

    «Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται>>.

    Επίσης στις 25/2/09 για άλλη μια φορά εξαγγέλατε τα ίδια, δίδοντας την εντύπωση ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα διακυβέρνησης από την παράταξή σας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να επιβάλλεται ανώτατο όριο στις αποδοχές των στελεχών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Όποιος δεν συμφωνεί να πάει σπίτι του».

    Όλα αυτά σήμερα φαντάζουν υποκριτικά, όταν άλλα διακηρύσσετε και άλλα πράττετε σύμφωνα με όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

    Μετά τα παραπάνω καλείστε να απαντήσετε, σε ποια λογική περικοπής της σπατάλης και της ασύδοτης διανομής του δημόσιου χρήματος υπακούουν εν μέσω οικονομικής κρίσης οι παρακάτω προκλητικές αμοιβές στελεχών της ΔΕΗ;




    ΙΔΙΟΤΗΤΑ Συμ/λοι ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - Bonus ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε.Η.
    300.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ & 100.000€ Bonus

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ρ.Θ. 140.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1800cc ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τ.Ε. 106.763,07€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝ Bonus 20% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΜΟΙΒΗ 50.000€ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1800cc ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. Α. 120.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ "ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΟΥ" 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝ 20% bonus ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1600cc ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β. Κ. 85.000€ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ΣΕ 12 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ) ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ
    ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Χ. Σ. 80.000€ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ Bonus 4% "Για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους προγραμμάτων 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ & Bonus ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 25% ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (media & public relations)
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σ.Δ. 80.000€ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ Bonus 4% "Για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους προγραμμάτων 3ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ & Bonus ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 20% ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μ.Δ. 60.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 3 ΕΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΟΥ- & Bonus ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 5.000€ & Bonus 14% ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. Α. 60.000€ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ & Bonus ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 20% & 4% ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ

    ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π. Σ. 40.000 €
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ



    Οι Ερωτώντες Βουλευτές


    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Γρηγόρης Νιώτης

    Μάρκος Μπόλαρης

    Χρύσα Αράπογλου

    Χρήστος Αηδόνης

    Ροδούλα Ζήση

    Δημήτρης Τσιρώνης

    Γιώργος Πεταλωτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ανανέωση διατρέχει τα ψηφοδέλτια ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόλις φάτε την ψωλιά του Γιωργάκη σε λίγες μέρες να δούμε τι μαλακίες θα γράφετε αρχιμαλάκες. Τώρα βρίστε όσο θέλετε μετά καλά θα κάνετε να κρυφτείτε γιατί η πούτσα θα είναι ανηλεής. Ήδη ξέρουμε τα I.P. σας και θα καλοπεράσετε, και μη πείτε ότι δεν σας ειδοποιήσαμε μουνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στην Υπηρεσία Αλλοδαπών της Περιφέρειας Ηπείρου

    Η ανίκανη Κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος των ανομημάτων της. Όμως πριν παραδώσει οριστικά την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., επιδίδεται σ’ ένα όργιο φαυλότητας και ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων.Στα Γιάννινα, πρωταγωνιστής και πάλι ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δημήτριος Πανοζάχος, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου, ανανέωσε εννιά συμβάσεις εργασίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών της Περιφέρειας. Σε ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει τα εξής: "Οφείλει να εξηγήσει, για ποιο λόγο το έπραξε και μάλιστα εν όψει των εκλογών και αν αυτό συνάδει με τις αρχές της χρηστής διοίκησης που διακηρύττει με τη γνωστή του αλαζονεία. Έχει επίσης χρέος να πει, αν συσκέπτεται και για ποιο λόγο στην Περιφέρεια με αλλοδαπούς που ψηφίζουν στη χώρα μας και ασκεί πιέσεις να στηρίξουν στις εκλογές την Κυβέρνηση της Ν.Δ.Εκτός από αυτά, ο κ. Πανοζάχος συμπεριφέρεται ως αμετανόητος κομματάρχης και με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις προκαλεί τους πολίτες, ακόμη και οπαδούς της Ν.Δ., με την αμετροέπεια και την πρωτοφανή έπαρση που τον διακρίνει. Ίδια η τακτική και του Νομάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, που κι εκείνος δε σέβεται το θεσμικό του ρόλο, ψηφοθηρεί ασύστολα και αδιάντροπα με κάθε τρόπο, υβρίζοντας το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα στελέχη του.Απόδειξη όλα αυτά ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης δεν συνετίσθηκαν από τίποτα, δε λαμβάνουν υπόψη τους κανένα από τα μηνύματα που στέλνουν απεγνωσμένα οι Έλληνες, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, το χάος που δημιούργησαν.Τους ενδιαφέρει ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρησή τους από την εξουσία, να βολέψουν τους εαυτούς τους και ολίγους εκλεκτούς τους.Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Στις 4 Οκτωβρίου, ο λαός θα δώσει τη λύση, για μία ισχυρή κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για μια κοινωνία δίκαιη και με ίσες ευκαιρίες για όλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Ορίστε τα χάλια του ΟΓΑ"


    "ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.....ΤΟΥ ΟΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ!!!!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ(ΕΙΝΑΙ 140.000 ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ-ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ 80.000!) ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ (ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΞΙΑΣ 20 ΕΥΡΩ) ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΥΡΕΣ...
    ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΛΤΙΑ-ΚΟΥΠΟΝΙΑ......
    ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ OFF.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Σηματοδοτούν το τέλος αυτού που δεν τελείωσε και την αρχή αυτού που δεν άρχισε.

    Πάνω σε αυτό το σημείο καμπής για το πολιτικό σύστημα και τη χώρα αναπτύσσονται τρελές καταστάσεις, δραματικές αντιφάσεις και τραγελαφικές ιστορίες.

    Στο ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρονται σαν κυβέρνηση μακράς πνοής και απολύτως αυτοδύναμης αυταρέσκειας!

    Στη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να είναι ήδη αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικεί όμως βάσιμα την εξουσία… σε βάθος χρόνου!

    Στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ομολογουμένως… κόσμια ανεχόμενοι, αν όχι ο ένας τον άλλο, τουλάχιστον τον εαυτό τους!

    Στο ΚΚΕ συμπεριφέρονται σαν να επίκειται η πτώση του καπιταλισμού – ίσως να έχουν πληροφορίες από μέσα!

    Στο ΛΑΟΣ συμπεριφέρονται απολύτως ερμαφρόδιτα και… κουνιστά με τον Ψιψινάκη να αναλαμβάνει image-maker του Καρατζαφέρη, για πολύ …χέρι-χέρι, αυτή τη φορά! Ο εκσυγχρονισμός της πολυκατοικίας με τα κόκκινα φαναράκια ξεκινά από το ισόγειο…

    Ενώ, στους Οικολόγους – Πράσινους φαίνεται να επιδρά περισσότερο από όλους η μόλυνση του πολιτικού περιβάλλοντος – σαν υπνωτισμένοι εξαιτίας της υπερέκθεσής τους στο μονοκομματικοξείδιο αντιδρούν και μπέρδεψαν τις αλδεΰδες με τις φαινόλες τους…

    Μετά από αυτά δικαιούμαι νομίζω να ανακράξω: Ζήτω η Τρέλα!

    …Τώρα, όμως, υιός και συμβία με φασκελώνουν διπλά για το χρόνο που σπατάλησα προσπαθώντας έστω και από μακριά να βάλω ένα χεράκι ώστε να σοβαρευτούμε λιγάκι και να αποκτήσουμε υπευθυνότητα!
    Δεν φταίω εγώ, πάντως, φταίνε οι Bloopers που με ξεγέλασαν διαμηνύοντας μου ότι …κάτι κουνιέται στη χώρα. Μάλλον και αυτοί Ψιψινάκη έβλεπαν, μπορεί και Χαζόπουλο!!!

    Μεγάλη ζημία, ρε παιδιά, έκαναν στον τόπο οι νταβάδες. Εξόντωσαν την σοβαρότητα και την συνείδηση μέσα σε είκοσι χρόνια …ασυγχώρητο έγκλημα!

    Δες τώρα πώς καταντήσαμε ως κοινωνία και λαός, να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τα καμώματα απίθανων ανθρώπων που συνωστίζονται στην πολιτική σκηνή περιμένοντας το χειροκρότημα, αλλά προσδοκώντας μάλλον το… γιαούρτι (τους), για να τους δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να βγουν στα παράθυρα της τι-βι, ως θύματα!

    Μην συμβάλλετε να μετατραπούν σε θύματα οι θύτες. Μην τους προσφέρετε το γιαούρτι σας …δεν το αξίζουν, ούτε καν ληγμένο!

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Anekdoto katantise i politiki mas kivernuse o kostikas (simitis) meta irthe o alos o kostikas (karamanlis) kai tora perimenume me xara ton giorika....
    An auto den einai pontiako anekdoto ti einai e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ένα νέο αρχηγό δουλευτή νοικοκύρη άξιο τέκνο του κόμματος και Νέστορα της παράταξης .
    Όχι νέους Καραμανλήδες που θα εμφανιστούν ξανά και θα γκρεμίσουν τα όνειρα μας απογοητεύοντας φίλους και οπαδούς.
    Όχι άλλους ανίκανους και ανάξιους αρχηγούς και προπάντων όλων όχι αυτή που θέλουν τα μέσα ενημέρωσης να προβάλουν.
    Να μην ξαναπέσουμε στο ίδιο σφάλμα του 97 που δεν εξελέγη ο Σουφλιάς και το κόμμα έπεσε στα χέρια του σημερινού παραδείγματος προς αποφυγή.
    Αντώνη Σαμαρά πάρε το κόμμα και πέταξε έξω τα βρωμερά σκουπίδια του κόμματος μας και φέρε ξανά τη παράταξη μας εκεί που της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τετάρτη, 9 Σεπτέμβριος 2009

    "Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς για τα καλα....."


    "Εχθές όπως σας είχα πει ήμουν στην Αλεξανδρούπολη για εργασιακούς λόγους. Κατευθυνόμενος προς το κέντρο της πόλη είδα και την ομιλία του Παπανδρέου άλλα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα λόγο της χαμηλής προσέλευσης κόσμου . Συνομιλώντας με άνθρωπο της νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου μου δήλωσε ότι είχαν 50 λεωφορεία(50 θέσεων το κάθε ένα 50Χ50=2500 άτομα) προερχόμενα από τις περιοχές Βόρειου Έβρου...
    Ροδόπης , Ξάνθης και άλλες .

    η είδηση είναι ότι η πλατεία παρόλο που είναι η μικρότερη στην πόλη δεν γέμισε

    Γυρίζοντας στο Ξενοδοχείο και βλέποντας στην τηλεόραση την ομιλία είδα κάτι το διαφορετικό... Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον Σκηνοθέτη της ομιλίας για τα πλάνα που έδειχνε δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν γεμάτη.

    Ο κόσμος όπως είδα έχει γυρίσει την πλάτη στους πολίτικους για τα καλα "

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:04 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. OLA AFTA TA GERONDIA 68+ EINAI OI ARXHGOI POU H ELLADA EINAI SE AFTA TA KATANDIA .EKSO OLOI PANO APO 60 AFTOI KANOUN MONO GIA SYMBOULOI.O EBERT ME MBASTOUNAKI O KOUFOS ME POLI DIAFIMISI STA MME KTL.AERA AERA SE NEO KOSMO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ Κ.Α.Π.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση