GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή στις γειτονιές της ΑΕΚ για τον Νικολαΐδη...

Από τον Δεξιό Είρωνα . Είναι σίγουροι στο ΠΑΣΟΚ ότι πιθανή υποψηφιότητα του Ντέμη Νικολαΐδη στη Β' Αθηνών θα τους κάνει καλό; Οι ΑΕΚτ...

Από τον Δεξιό Είρωνα
.
Είναι σίγουροι στο ΠΑΣΟΚ ότι πιθανή υποψηφιότητα του Ντέμη Νικολαΐδη στη Β' Αθηνών θα τους κάνει καλό;
Οι ΑΕΚτζήδες, στις γειτονιές αυτές, που ξέρουν καλά τι εστί Ντέμης και την πραγματικότητα για την ΑΕΚ το ακούν και φρικάρουν.
Ας ρωτήσουν από την Ιπποκράτους και τους βουλευτές τους, που περιοδεύουν στη Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια κλπ, να τους πουν τι ακούνε...

36 σχόλια

  1. εγω θα τον ψηφισω οτι και αν λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ9 Σεπ 2009, 12:58:00 μ.μ.

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    08 – 09 – 09

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε.
    Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ1: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    Υ/Γ2: Ευτυχώς στις 4 του ΟΚΤΩΒΡΗ θα απαλλαγούμε από τους βλάκες που πιστεύουν ότι μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δω τον Ντέμη στο ψηφοδελτιο δηλωνω πως οχι μονο δεν θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ αλλά και θα κανω αγωνα εναντιον του. Ξερω και καταλαβαινω πως ακουγεται αυτο αλλα κυριοι του ΠΑΣΟΚ προσεξτε τις επιλογες σας. Αυτον τον αγραμματο βρηκατε; Τι εχει αυτός - επειδη παιζει μπαλα ; και να ηταν και επιτυχημενος ποδοσφαιριστης αντε κατι καταφερε και στην ζωη του. Ουτε και αυτο ομως. Για manager ειναι ο χειροτερος που εχει περασει απο την ΑΕΚ. Οποτε ουτε και αυτο ξερει να το κανει καλα. Για ποιο λογο αυτος ο ανθρωπος να εκπροσωπησει εμενα στη Βουλη ; Ντροπη σας ουστ απο εδω που θελετε και να κυβερνησετε κιολας - εχασα πασα ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι μαζί το βράδυ στη Βανδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο ρε Γιώργο...πίστευα ότι θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλό με νέα πρόσωπα, σοβαρά, μορφωμένα με καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία που δεν είναι γκλαμουράτα. Ήμαρτον δηλαδή...σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες που καλείσαι να αναλάβεις τη χώρα θα κυβερνήσεις με τα παλία λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που τους βλέπει ο κόσμος και φεύγει από τον κόμμα ή με ποδοσφαιρικές τρίπλες και καλλιτεχνικές πιρουέτες ηθοποιών θα βγάλεις την Ελλάδα από την κρίση; Τον Πύρρο Δήμα τι θα τον κάνεις δηλαδή; Θα του δώσεις το βάρος των Ελλήνων πολιτών για να τους ανακουφίσεις; Ήμαρτον... Λυπάμαι αλλά με αυτά δε θα μπορέσεις να πάρεις αυτοδυναμία ούτε με σφαίρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    ......
    ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ χωρίς να ψηφίσουν τον Νικολαΐδη.
    Απλό είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ !...

    Το συντονιστικό της νεοδημοκρατικής προπαγάνδας, άρχισε την τροφοδότηση των εναπομεινάντων γαλάζιων φυλλάδων, ( με τις μηδενικές κυκλοφορίες και τις τεράστιες διαφημιστικές καταχωρήσεις δημόσιων φορέων), με ηλιθιότητες, σχετικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
    Το ζητούμενο δεν είναι η ανταπόκριση που μπορεί να έχουν αυτές οι ηλιθιότητες, που γράφουν, (κανείς δεν τους αγοράζει και κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά διαβάζοντάς τους στα περίπτερα), αλλά το πόσο «κόστισε» αυτή η επιχειρησούλα και πως θα πληρωθεί…



    Ο συντονισμός της αντιΠΑΣΟΚικής υστερίας, περιλαμβάνει και εξέχοντα «φρούτα» του γαλάζιου συναπαντήματος όπως οι ανωτέρω εικονιζόμενοι : Μίχαλο, (Πρόεδρο του ΕΒΕΑ), Παραδιά, (Πρόεδρο Ιδιοκτητών Ακινήτων), Καψιμάλη, (Πρόεδρο Κατασκευαστών Ακινήτων).

    Τα έντυπα και τα ζωντανά, γαλάζια, παπαγαλάκια, δεν έβαλαν μυαλό από τις εξελίξεις στις Ευρωεκλογές και ξανακάνουν τα ίδια, για νάχουν τα …ίδια αποτελέσματα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ "ΣΥΓΧΥΣΗΣ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ "ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"

    1. Σύγχυση είναι να καταργείς αδικαιολόγητα το αφορολόγητο των ελ.επαγγελματιών κατηγορώντας τους όλους ως φοροφυγάδες (επειδή εσύ είσαι ανίκανος να πατάξεις τη φοροδιαφυγή), και μετά από 4 μήνες -κάτω από την πίεση του ΠΑΣΟΚ- να το επαναφέρεις!

    2. Σύγχυση είναι να μειώνεις τα τεκμήρια στα αυτοκίνητα για να "θερμάνεις" την αγορά και ένα μήνα μετά να επιβάλλεις χαράτσι σε όσους αγόρασαν!

    3. Σύγχυση είναι το "άρπα-κόλλα" με τους ημιυπαίθριους που έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστοι να έχουν κάνει δήλωση αφού δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση.

    4. Όσο για τα παπαγαλάκια που κράζουν "φοροκαταιγίδα ΠΑΣΟΚ" είμαστε σαφής εδώ και μήνες: Θα φορολογήσουμε τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει: στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, ακόμη και την εκκλησιαστική, στα μεγάλα εισοδήματα, στα υπερκέρδη τραπεζών, στις οφ-σορ εταιρίες. Θα γίνουμε δυσάρεστοι σε όσους εξυπηρέτησε φορολογικά η ΝΔ.

    5. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ:
    - Για τα έξη χρόνια "φοροκαταιγίδας" ΝΔ στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα που δεν έχει προηγούμενο.
    - Για την επιβολή του ΕΤΑΚ και την κατάργηση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Ε μεις θα καταργήσουμε το ΕΤΑΚ, θα επαναφέρουμε την προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας.
    - Για το γεγονός ότι σήμερα οι πολίτες φορολογούνται μέχρι και με 37%, οι μεγαλομέτοχοι επιχειρήσεων με 25% και οι μεγαλομέτοχοι τραπεζών με 15%!

    - Για το γεγονός ότι δεν ζήτησαν ούτε ευρώ από τα υπερκέρδη τραπεζών, αλλά πάγωσαν μισθούς και συντάξεις.

    - Για το γεγονός ότι επέβαλαν νέα χαράτσια το 2009 (κινητά, έκτακτη εισφορά, ημιυπαίθριοι) αν και ο κ. Καραμανλής είχε πει: "Είπαμε και επιμένουμε: νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΄Οσοι νομίζουν, πως δεν υπάρχουν παραδείγματα, που η κάλπη έβγαλε αποτέλεσμα κόντρα σ΄ όλες τις προβλέψεις κι όλες τις δημοσκοπήσεις, πλανώνται πλάνην οικτράν… Μη πάμε πολύ μακριά, ίσαμε το 2000, φτάνει…
    Η αναφορά, βέβαια, για τους παροικούντες εν τω ΠΑΣΟΚ, στην ηγεσία και την καθοδήγηση, αλλά ιδιαίτερα για τα μεσαία στελέχη και τα μέλη : αυτή η βεβαιότητα, πως η υπόθεση έχει κριθεί, πως η νεοδεξιά τελείωσε, άρα, ας αρχίσουν από τώρα οι χοροί κι ας πάμε στην κάλπη εν χορδαίς και οργάνοις, πανηγυρίζοντες, είναι ό,τι χειρότερο και κρύβει σοβαρότατους κινδύνους και παγίδες !...

    Αν πιστέψουμε, πως ο έρωτας με τον καναπέ, εκτός από τον υπόλοιπο καιρό, πρέπει να μας ρίξει στην αγκαλιά του και κατά την προεκλογική περίοδο, τότε ζήτω που καήκαμε και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο…
    Με ποιο δικαίωμα, σ΄ αυτή την περίπτωση θα συνεχίσουμε τις επισημάνσεις, τις καταγγελίες και τις κατηγορίες, κατά των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και των, ακόμα περισσότερο, διαπλεκόμενων, μεγαλοδημοσιογράφων ; Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν κοιτώντας και προωθώντας τα συμφέροντά τους, εμείς οι …προοδευτικοί εραστές του αναπαυτικότερου επίπλου του σπιτιού μας, τι θα κάνουμε, όταν (ξανα)έλθει η στραβή ;

    Ας σηκωθούμε, λοιπόν, να «ξαναβγούμε στους δρόμους», στις πλατείες και τις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στο διαδίκτυο, ΠΑΝΤΟΥ και να πλησιάσουμε τον έλληνα πολίτη, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το μεγάλο κόλπο, που πάει να παιχθεί, σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, από τους, οιωνεί, νταβατζήδες της πολιτικής μας ζωής…
    Να του πούμε, δηλαδή, πως το ΠΑΣΟΚ δεν έρχεται - όπως θέλουν να περάσουν - ξανά στην κυβερνητική εξουσία, (επειδή κατέρρευσε η νεοδεξιά), ως το λιγότερο κακό, αλλά επειδή έχει επεξεργασμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο της χώρας από το τέλμα και την ανακούφιση του λαού από τα συνεχή αντιλαϊκά χτυπήματα !...
    Επειδή διδαγμένο από τις εμπειρίες του, αλλά και τα ΛΑΘΗ του, προχώρησε σε νέες συνθέσεις απόψεων και μπορεί, για μια ακόμα φορά, να εκφράσει τα συμφέροντα, τις ελπίδες και τα οράματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού !...

    Αν αυτά τα πράγματα, αυτές τις αλήθειες, δεν τις πούνε στον έλληνα πολίτη, όχι μόνο η ηγεσία, αλλά ΟΛΑ τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ποιοι θα τις πούνε ; Ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου ή ο Τράγκας ;

    Και για όσους θα οδηγούνταν στη σκέψη και τη μουρμούρα «περί ηττοπάθειας», καλό θάταν να συγκρατηθούν : εκτός από τη νίκη, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί και την αυτοδυναμία !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το World Economic Forum (WEF), δημοσιοποίησε τον δείκτη ανταγωνιστικότητας για 133 χώρες που παρκολουθεί!! Σε αυτό διαβάζουμε με πίκρα ότι η Ελλάδα έχασε τέσσερις θέσεις ακόμη σε αυτό!!, Πέφτοντας φέτος στην 71η θέση από την 67η που ήταν πέρσι και την 65η που ήταν το 2007 και την 55η που ήταν το 2004!!!ανάμεσα σε αυτές τις 133 χώρες που εξετάζει ο Οργανισμός. Ο αναποτελεσματικός δημόσιος τομέας σε ποσοστό 25,3% η ασφυκτική εργατική νομοθεσία σε ποσοστό 14,2% και η διαφθορά σε ποσοστό 14% είναι οι βασικές αιτίες για την εξέλιξη, ενώ ακολουθούν η φορολογική νομοθεσία (12%), κ.λ.π!! Κατόπιν αυτού είναι να απορεί κανείς πως και οι ξένοι δεν κατάλαβαν ότι για ΟΛΑ φταίει το ΠΑΣΟΚ, όπως μας πιπιλίζει καθημερινά το σύστημα Ν.Δ - ΚΚΕ - ΜΜΕ!!!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 23 μέρες πριν την αγία μέρα που ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ο Λαός το απερχόμενον,
    ΣΥΣΤΗΜΑ: Καραμανλή - Κόκκινων Τσιρακίων - ΜΜΕδων και λοιπών MEGAλοφαγάδων κατασκευαστών!
    Προσποιούμενο ότι δεν καταλαβαίνει! ζητά τα ΡΕΣΤΑ για την κληρονομιά που αφήνει ! Μια ριμαγμένη οικονομία, Έναν ξέφραγκο Ελληνικό Χώρο έρμαιο των Τούρκων Εθνικιστών ΚΑΙ λαθρομεταναστών! Ξεσκισμένο από τα Golden Boys του συστήματος,! Το καλαμπούρι Μονσιέρ Ντρεπεντέρ και Μαντάμ Λιάνα θα τελειώσει με την ΘΕΛΗΣΗ του Λαού που ταπεινώσατε και ξεσκίσατε επί μια ΕΞΑΕΤΙΑ προς δόξα της ΜΑΣΕΛΑΣ ΣΑΣ! Γκέ Γκε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδή το άτομο είναι από άλλο πλανήτη και μπορεί να βάλει τρικλοποδιές ακόμα και στον εαυτό του, εδώ και χρόνια τον βάζουν να μιλάει μόνο σε στημένα πλάνα (με μονόχρωμο απαλό φόντο) και να απαγγέλλει το ποιηματάκι που του έχουν μεταφράσει οι Έλληνες επικοινωνιολόγοι του.
    Η πλάκα είναι ότι, επειδή δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει σωστά τα Ελληνικά, συνεχίζει να κάνει απίθανα σαρδάμ, για να ξεκαρδιζόμαστε και εμείς στις χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόσεξα ότι τον έχουν βάλει να μιλάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    Ξέρουν από μάρκετιγκ οι άνθρωποι, το κατέχουν εξαιρετικά το σπόρ της επικοινωνίας.
    Προφανώς το κέρδος είναι διπλό.
    Πρώτο, μιλώντας αργά φαίνεται πιό σοβαρός, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    Δεύτερο, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και έτσι μειώνονται τα γνωστά ξεκαρδιστικά του σαρδάμ, με τα οποία φτιάχνουν συκώτι οι τηλεθεατές του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα.
    Τϊ να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή.
    Κερδίζει η πολιτική αλλά χάνει η επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μείωση 34% κατέγραψε η συνολική αξία των εισαγωγών τον Ιούλιο του 2009, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2008 και διαμορφώθηκε στα 3.837,2 εκατ. ευρώ, έναντι 5.818,7 εκατ. ευρώ.
    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος (ΕΣΥΕ), η συνολική αξία των εξαγωγών παρουσίασε μείωση 20,5% τον Ιούλιο του 2009 και ανήλθε στο 1.298,6 εκατ. ευρώ, έναντι 1.633 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιούλιο του 2008.

    Η συνολική αξία των εισαγωγών κατά το δωδεκάμηνο Αυγούστου 2008 - Ιουλίου 2009 παρουσίασε μείωση 19%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Αυγούστου 2007 - Ιουλίου 2008, ενώ κατά την ίδια χρονική σύγκριση η συνολική αξία των εξαγωγών κατέγραψε πτώση 12,3%.
    Πτωτικά κινήθηκε και η βιομηχανική παραγωγή τον Ιούλιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ κατέγραψε πτώση κατά 9,2%, ενώ σε επίπεδο επταμήνου η πτώση έφθασε στο 9,4%.

    Σημαντική πτώση 18,5% κατέγραψε ο δείκτης παραγωγής καταναλωτικών αγαθών, ενώ το 9% άγγιξε η πτώση του δείκτη μεταποιητικών βιομηχανιών, η οποία αποδίδεται κυρίως στη μείωση της παραγωγής τροφίμων.

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΗ,ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ,ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στην Υπηρεσία Αλλοδαπών της Περιφέρειας Ηπείρου

    Η ανίκανη Κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος των ανομημάτων της. Όμως πριν παραδώσει οριστικά την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., επιδίδεται σ’ ένα όργιο φαυλότητας και ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων.Στα Γιάννινα, πρωταγωνιστής και πάλι ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δημήτριος Πανοζάχος, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου, ανανέωσε εννιά συμβάσεις εργασίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών της Περιφέρειας. Σε ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει τα εξής: "Οφείλει να εξηγήσει, για ποιο λόγο το έπραξε και μάλιστα εν όψει των εκλογών και αν αυτό συνάδει με τις αρχές της χρηστής διοίκησης που διακηρύττει με τη γνωστή του αλαζονεία. Έχει επίσης χρέος να πει, αν συσκέπτεται και για ποιο λόγο στην Περιφέρεια με αλλοδαπούς που ψηφίζουν στη χώρα μας και ασκεί πιέσεις να στηρίξουν στις εκλογές την Κυβέρνηση της Ν.Δ.Εκτός από αυτά, ο κ. Πανοζάχος συμπεριφέρεται ως αμετανόητος κομματάρχης και με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις προκαλεί τους πολίτες, ακόμη και οπαδούς της Ν.Δ., με την αμετροέπεια και την πρωτοφανή έπαρση που τον διακρίνει. Ίδια η τακτική και του Νομάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, που κι εκείνος δε σέβεται το θεσμικό του ρόλο, ψηφοθηρεί ασύστολα και αδιάντροπα με κάθε τρόπο, υβρίζοντας το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα στελέχη του.Απόδειξη όλα αυτά ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης δεν συνετίσθηκαν από τίποτα, δε λαμβάνουν υπόψη τους κανένα από τα μηνύματα που στέλνουν απεγνωσμένα οι Έλληνες, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, το χάος που δημιούργησαν.Τους ενδιαφέρει ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρησή τους από την εξουσία, να βολέψουν τους εαυτούς τους και ολίγους εκλεκτούς τους.Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Στις 4 Οκτωβρίου, ο λαός θα δώσει τη λύση, για μία ισχυρή κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για μια κοινωνία δίκαιη και με ίσες ευκαιρίες για όλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Σηματοδοτούν το τέλος αυτού που δεν τελείωσε και την αρχή αυτού που δεν άρχισε.

    Πάνω σε αυτό το σημείο καμπής για το πολιτικό σύστημα και τη χώρα αναπτύσσονται τρελές καταστάσεις, δραματικές αντιφάσεις και τραγελαφικές ιστορίες.

    Στο ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρονται σαν κυβέρνηση μακράς πνοής και απολύτως αυτοδύναμης αυταρέσκειας!

    Στη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να είναι ήδη αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικεί όμως βάσιμα την εξουσία… σε βάθος χρόνου!

    Στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ομολογουμένως… κόσμια ανεχόμενοι, αν όχι ο ένας τον άλλο, τουλάχιστον τον εαυτό τους!

    Στο ΚΚΕ συμπεριφέρονται σαν να επίκειται η πτώση του καπιταλισμού – ίσως να έχουν πληροφορίες από μέσα!

    Στο ΛΑΟΣ συμπεριφέρονται απολύτως ερμαφρόδιτα και… κουνιστά με τον Ψιψινάκη να αναλαμβάνει image-maker του Καρατζαφέρη, για πολύ …χέρι-χέρι, αυτή τη φορά! Ο εκσυγχρονισμός της πολυκατοικίας με τα κόκκινα φαναράκια ξεκινά από το ισόγειο…

    Ενώ, στους Οικολόγους – Πράσινους φαίνεται να επιδρά περισσότερο από όλους η μόλυνση του πολιτικού περιβάλλοντος – σαν υπνωτισμένοι εξαιτίας της υπερέκθεσής τους στο μονοκομματικοξείδιο αντιδρούν και μπέρδεψαν τις αλδεΰδες με τις φαινόλες τους…

    Μετά από αυτά δικαιούμαι νομίζω να ανακράξω: Ζήτω η Τρέλα!

    …Τώρα, όμως, υιός και συμβία με φασκελώνουν διπλά για το χρόνο που σπατάλησα προσπαθώντας έστω και από μακριά να βάλω ένα χεράκι ώστε να σοβαρευτούμε λιγάκι και να αποκτήσουμε υπευθυνότητα!
    Δεν φταίω εγώ, πάντως, φταίνε οι Bloopers που με ξεγέλασαν διαμηνύοντας μου ότι …κάτι κουνιέται στη χώρα. Μάλλον και αυτοί Ψιψινάκη έβλεπαν, μπορεί και Χαζόπουλο!!!

    Μεγάλη ζημία, ρε παιδιά, έκαναν στον τόπο οι νταβάδες. Εξόντωσαν την σοβαρότητα και την συνείδηση μέσα σε είκοσι χρόνια …ασυγχώρητο έγκλημα!

    Δες τώρα πώς καταντήσαμε ως κοινωνία και λαός, να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τα καμώματα απίθανων ανθρώπων που συνωστίζονται στην πολιτική σκηνή περιμένοντας το χειροκρότημα, αλλά προσδοκώντας μάλλον το… γιαούρτι (τους), για να τους δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να βγουν στα παράθυρα της τι-βι, ως θύματα!

    Μην συμβάλλετε να μετατραπούν σε θύματα οι θύτες. Μην τους προσφέρετε το γιαούρτι σας …δεν το αξίζουν, ούτε καν ληγμένο!

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kati akougete kai gia ton zagoraki einai alithia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Θέματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9 Σεπ 2009 1:00:00 μμ ante re malaka fasistare pou mas to paizeis kai pasok...sta paparia mas ti 8a kaneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τετάρτη, 9 Σεπτέμβριος 2009

    "Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς για τα καλα....."


    "Εχθές όπως σας είχα πει ήμουν στην Αλεξανδρούπολη για εργασιακούς λόγους. Κατευθυνόμενος προς το κέντρο της πόλη είδα και την ομιλία του Παπανδρέου άλλα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα λόγο της χαμηλής προσέλευσης κόσμου . Συνομιλώντας με άνθρωπο της νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου μου δήλωσε ότι είχαν 50 λεωφορεία(50 θέσεων το κάθε ένα 50Χ50=2500 άτομα) προερχόμενα από τις περιοχές Βόρειου Έβρου...
    Ροδόπης , Ξάνθης και άλλες .

    η είδηση είναι ότι η πλατεία παρόλο που είναι η μικρότερη στην πόλη δεν γέμισε

    Γυρίζοντας στο Ξενοδοχείο και βλέποντας στην τηλεόραση την ομιλία είδα κάτι το διαφορετικό... Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον Σκηνοθέτη της ομιλίας για τα πλάνα που έδειχνε δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν γεμάτη.

    Ο κόσμος όπως είδα έχει γυρίσει την πλάτη στους πολίτικους για τα καλα "

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:04 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

    1. Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

    2. ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΩΗΦΙΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

    3. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ!

    4. ΟΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    5. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    6. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!

    7. ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To μέλλον του Γρανίτσα θα έχει ο Κοντός. Μα τόσο θράσος έχουν κατέστρεψαν την Αεκάρα, θέλουν να καταστρ'εψουν και την Ελλάδα; Έλεος πια κύριε Ντέμη κάτσε σπίτι σου. Δεν φταίμε εμέις που δεν αντέχεις η γυναίκα σου να βγάζει περισσότερα από εσένα και να είναι πιο διάσημη. Κάτσε σπίτι! Θα κάνει καλό και σε εσένα και σε εμάς. Που θες και υπουργιλίκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ma einai dynaton na skeftontai na valoun ayton ton amorfwto kafro sth voulh? mh xeirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ψηφοδελτια ηττας Πασοκ

    Στο Πασοκ δεν ερχοναται οι αγωνιστες για να γινουν πλουσιοι...

    γιατι δινουν τον αγωνα τους τη ζωη τους και τα χρηματα τους!!!

    μετα ερχονται τα λαμογια της μιζας και απατης και καρπωνονται την δουλεια αλλων!!


    Αυτα λεγαν οι πασοκοι σημερα πικραμενοι που ο Γιωργος ακολουθει την οδο Καραμανλη...

    στα ψηφοδελτια εβαλε

    αδελφες, κοπελιτσες, ογδονταρηδες, λαλακηδες , αγραμματοι, καραγκιοζηδες..κλπ..

    Δεν μας τα ελεγες και αυτα πριν 2 χρονια Γιωργο!!


    Εχασες την αυτοδυναμια Γιωργο!!!

    Αντε υφυπουργος του Καραμανλη και πολυ!!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση