GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεν. γραμματέας στο υπουργείο του Παυλόπουλου η Τσουμάνη...

Ευρύτερα άγνωστη είναι και η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα που τοποθετήθηκε στην τρίτη, εκλόγιμη, θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας στη ΝΔ. Η ...

Ευρύτερα άγνωστη είναι και η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα που τοποθετήθηκε στην τρίτη, εκλόγιμη, θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας στη ΝΔ. Η Ευ. Τζουμάνη ήταν μέχρι τώρα γενική γραμματέας Ισότητας του υπουργείου Εσωτερικών υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο. Δικηγόρος με ειδίκευση στα θέματα της εργασίας και της ευρωπαϊκής πολιτικής, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ), μέλος σε Δ.Σ. οργανισμών και ευρωπαϊκών οργάνων ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνής και ευρωπαϊκούς οργανισμούς, ως εθνικός εκπρόσωπος.

11 σχόλια

  1. Η ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟΜΠΛΟΓΚ

    «Στα προηγούμενα πέντε χρόνια έγινε παντού σημαντικό έργο. Η Περιφέρειά σας, η Αιτωλοακαρνανία άλλαξαν σελίδα. Στο Περιφερειακό Πρόγραμμα της Δ. Ελλάδας έχουν ενταχθεί 1.300 έργα και μελέτες, 900 εκ. ευρώ. Οι Δήμοι και οι Κοινότητες του Νομού σας, πήραν από το Πρόγραμμα «Θησέας» πάνω από 85 εκ. ευρώ». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, το μεσημέρι σε ανοικτή συγκέντρωση, στην περιοχή που κατασκευάζεται η νέα μαρίνα του Μεσολογγίου.
    Σχετικά με τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή, ο Κώστας Καραμανλής τόνισε: Μεγάλα οδικά έργα δίνουν νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή.
    - Η Ιόνια Οδός ένας κλειστός αυτοκινητόδρομος ευρωπαϊκών προδιαγραφών έχει ήδη, ξεκινήσει.
    - Δόθηκε στην κυκλοφορία η Ευρεία Παράκαμψη του Αγρινίου και ακολουθεί η παράκαμψη της Άρτας.
    - Σ’ ολόκληρο το Νομό υλοποιούνται οδικά έργα προϋπολογισμού 330 εκ. ευρώ.
    Ανάμεσα σ’ αυτά:
    · Η Παραϊόνια Οδός.
    · Η βελτίωση της Οδού Αγρίνιο-Νέα Γέφυρα Αχελώου.
    · Ο άξονας Άκτιο-Αμβρακία, που, ήδη, δημοπρατήθηκε.
    Κατασκευάζονται δεκάδες άλλα σημαντικά έργα. Ανάμεσά τους (με προϋπολογισμό 75 εκ. ευρώ) η ανακατασκευή της διώρυγας Δ1 και η επέκταση της διώρυγας Αµβρακίας - Αµφιλοχίας. Αλλά και το έργο που αφορά στο Φράγµα Αχυρών και τα αρδευτικά δίκτυα στο Κεντρικό Ξηρόμερο. Συνολικά από τα δύο αυτά έργα θα αρδεύονται 125 χιλ. στρέμματα.
    Πέρα από τα έργα αυτά, σημειώνω…
    - τον εκσυγχρονισμό αντλιοστασίων στην πεδιάδα του κάτω Αχελώου,
    - τη βελτίωση των υποδομών και των εγκαταστάσεων στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου,
    - την υλοποίηση περίπου 300 σχεδίων βελτίωσης γεωργικών εκμεταλλεύσεων.
    Για την προστασία του περιβάλλοντος: Διατέθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία, περίπου, 95 εκ. ευρώ. Κυρίως για ΧΥΤΑ, για αποκατάσταση χωματερών, για αποχετευτικά δίκτυα.
    Θέλω, προπάντων, να επισημάνω τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών υποδομών.
    · Μία από αυτές είναι η νέα Μαρίνα Μεσολογγίου, εδώ, δίπλα μας.
    · Μια δεύτερη, εξαιρετικά σημαντική, υποδομή αφορά στο νέο λιμάνι του Αστακού και τη μοναδική για την Ελλάδα Ναυτική Βιομηχανική Περιοχή, στο Πλατυγιάλι. Μια επένδυση που έφτασε στα 150 εκ. ευρώ και ανοίγει νέες προοπτικές ανάπτυξης για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.
    Στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, θυμίζω:
    - Το νέο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου, η κατασκευή του οποίου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.
    - Την προσθήκη νέας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».
    - Τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Αγρινίου.
    -Το Πρότυπο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας.
    - Τη Θεραπευτική Μονάδα υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ στο Αγρίνιο.
    - Την κατασκευή και την αναβάθμιση Κέντρων Υγείας, σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια.
    Σε ό,τι αφορά τον τομέα της Παιδείας: Το αίτημά σας για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, γίνεται, ήδη, πραγματικότητα. Δημιουργούνται, αρχικά, τέσσερα τμήματα και σχολές στο Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και σε άλλες πόλεις του Νομού.
    · Θυμίζω, ακόμη, τη σύσταση του τμήματος Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την ίδρυση Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών.
    Ο πρωθυπουργός κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε ότι: «Στις 4 Οκτωβρίου καλούμαστε να κάνουμε μια επιλογή ουσίας. Οι πολίτες ξέρουν ποια είναι η πολιτική δύναμη, που, πάνω απ’ όλα, βάζει το εθνικό συμφέρον. Είμαστε η αξιόπιστη πολιτική δύναμη του Τόπου. Είμαστε η Παράταξη που δίνει λύσεις, σε σύνθετους καιρούς. Είμαστε η Παράταξη που μπορεί να παίρνει δύσκολες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις.
    Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους. Είναι η ώρα που κρίνεται το μέλλον του Τόπου. Είναι ώρα συστράτευσης και συμμετοχής. Ζητείστε από όλους να κρίνουν με τη σκέψη στην επόμενη μέρα. Στο μέλλον της Πατρίδας μας. Ζητείστε να είναι όλοι παρόντες. Κανένας να μη λείψει. Καμιά ψήφος χαμένη. Καμιά ψήφος χαρισμένη. Η νέα νίκη είναι στα δικά σας χέρια. Όλοι μαζί μπορούμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΑΒΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΙΩΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.


    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιωργακη τα πραματα αλλαζουν. ξυπνησες ηλιθιε τους νευριασμενουσ νδ που εχουν συσπειρωση 65%. εσυ εφτασες τα πρασινορουφιανακια στο 89%. τα ΕΚΑΨΕΣ. ΒΛΑΚΑ. ΤΩΡΑ τρεχα να πιασεις τους ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΚΑ ΚΟΥΤΟΜΑΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΝΔ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ. ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΟΜΑΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    3,5% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΠΑΣΟΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ναυαρχίδα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ επέλεξε να βάλει αυτό σαν το κύριο άρθρο της !!!
    Δεν ξέρω αν όντως το επίσημο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει κάτι τέτοιο εξωφρενικό (προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό ούτε σαν υπόνοια από κανένα στέλεχος του) και δεν το πήρα είδηση αλλά πιστεύω ότι όλο και κάπου θα είχε αναφερθεί.

    Αν όμως κάτι τέτοιο ποτέ συμβεί τότε όλοι όσοι πληρώνουν τις δόσεις τους, τα δάνειά τους , τις κάρτες τους θα πρέπει να αισθάνονται πλέον πολύ Μ@^@&3$ .....
    Αν το ακούσετε από τα επίσημα χείλη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τότε μην ανυσυχήτε.
    Ευτυχώς έχουμε ακόμα αρκετές μέρες μέχρι τις εκλογές και προλαβαίνετε να γεμίσετε τις κάρτες σας με χρέη κάνοντας με αγορές που ποτέ δεν θα τολμούσατε σκεπτόμενοι ότι θα έπρεπε να καταβάλλετε τις δόσεις σας και με τόκο.

    Με την ρύθμιση αυτή θα καταβάλλετε μόνο το 10% και το υπόλοιπο 90% θα το διαγράψει ο ΓΑΠ με το ΠΡΩΤΟ νομοσχέδιο που θα φέρει στην βουλή !!!

    Άν πάλι μένετε σε νοίκι , προλαβαίνετε να αγοράσετε εκείνη την μονοκατοικία που σας άρεσε στην Εκάλη (ναι αυτή που είναι κοντά στο σπιτάκι του Μάκη....) αφού θα έχετε πλέον 20 χρόνια να αποπληρώσετε το 85% (ΜΟΝΟ) του δανείου σας ....(Aραγε πιστωτική κάρτα δέχονται;;; Με πιστωτική συμφέρει πιο πολύ η αγορά αφού ΑΜΕΣΑ θα διαγραφεί το 890% του χρέους)

    Για να σοβαρευτούμε όμως...

    Όλοι γνωρίζουν (γνωρίζουμε...) πώς τέτοιο πράγμα δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να γίνει .
    Γιατί όμως γράφει τέτοια εξωπραγματικά η πρώτη σελίδα ;;;
    Σε ποιους (μικρόμυαλους) απευθύνεται;;;

    Αν ακόμα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να θέσει κάτι παραπλήσιο νομοθετικά η όποια κυβέρνηση , είναι βέβαιο ότι θα έχανε στα δικαστήρια και τότε το κράτος θα έπρεπε να καταβάλλει εντόκως τα απολεσθέντα κεφάλαια των Τραπεζών.

    Μένει λοιπόν η απορία.
    Σε ποιούς απευθύνεται αυτό;;;
    Αφού το ΠΑΣΟΚ θα πάρει ΑΝΕΤΗ αυτοδυναμία σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις που μας βομβαρδίζουν τόσο καιρό , ποιος ο λόγος γι' αυτoύ του είδους τον λαϊκισμό;;;
    Μηπως τελικά ΔΕΝ είναι έτσι και προσπαθεί η "καλή" εφημερίδα να μαζέψει την ψήφο και του πιο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ οικονομικά Έλληνα;;;

    Λέω ......ΜΗΠΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα να είμαστε σοβαροί: και μόνο το γεγονός ότι ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ όλους τους μέχρι τώρα γενικούς γραμματείς των υπουργείων, δείχνει ότι ο απερχόμενος δεν έχει πάγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του κ. Χρήστου Γιανναρά από την Καθημερινή:
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_26/02/2006_175345
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
    “H πολυδιαφημισμένη «καινούργια εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις», τα ζεϊμπέκικα με τον κ. Tζεμ, οι προκλητικά υπερεκχειλίζουσες ευαρέσκειες από την κυρία Oλμπράιτ, τα « Bravo Giorgos» του τουρκικού Tύπου, η μανιασμένη προπαγάνδα (επίσημη θέση του ΠAΣOK) να υπερψηφιστεί η Πλεκτάνη Aνάν: το σχέδιο παράδοσης της Kύπρου στην Tουρκία -κοντολογίς, όλα όσα επιβραβεύτηκαν δαψιλώς με την «εκλογή από τον λαό» του φυσικού αυτουργού στην αρχηγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.”

    Αυτός είναι ο κ. Παπανδρέου. Ας τον κάνουμε Πρωθυπουργό λοιπόν με τη βοήθεια και των "διαμαρτυρόμενων" του ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλε Πάκη ,τι συλλογή είναι αυτή !
    ...Λίνα Χαζή , Τζένη Τζουμάνη...Άντε στις επόμενες και τη Μόνικα Β. αυτοπροσώπως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
    ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ : ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΑΚΙ... ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ - ΑΨΟΓΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.... ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση