GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! "'Εφαγαν" τα λεφτά....

...που ήταν για τους πλημμυροπαθείς και τους πυρόπληκτους και τα έδωσαν ως επιχορήγηση ... στο Αθηναϊκό Πρακτορείο! .. Aπό τον Γιάννη Πάγ...

...που ήταν για τους πλημμυροπαθείς και τους πυρόπληκτους και τα έδωσαν ως επιχορήγηση ... στο Αθηναϊκό Πρακτορείο!
..
Aπό τον Γιάννη Πάγγο
Πρόεδρο Συλλόγου Προσωπικού Υπ. Τύπου & ΜΜΕ
..
Σύμφωνα με το αρίθμ. πρωτ. 2/57174/23.9.09 Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και την από 23/9/2009 απόφαση του υπουργού οικονομίας και οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου μεταφέρθηκαν από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και συγκεκριμένα από τα χρήματα που προορίζονταν για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών κωδικός 23/200/5151 Δαπάνες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών 600.000 ευρώ προκειμένου να πιστωθεί ο κωδικός 47/110/2593 Επιχορήγηση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (Α.Π.Ε.).
Το ίδιο και με μεγαλύτερη ένταση είχε γίνει πριν από τις ευρωεκλογές.
Συγκεκριμένα με...

το αρίθμ. πρωτ. 2/24396/21.5.2009 Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και την από 21/5/2009 απόφαση του υπουργού οικονομίας και οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου μεταφέρθηκαν από τον Κρατικό Προϋπολογισμό τα χρήματα που προορίζονταν για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών κωδικός 23/200/5151 Δαπάνες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών 3.000.000 ευρώ, (τρία εκατομμύρια ευρώ), προκειμένου να πιστωθεί ο κωδικός 47/110/2593 Επιχορήγηση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (Α.Π.Ε.)

10 σχόλια

  1. MA KAΛA !
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ..Ο ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ !

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΑΜΠΑ..ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    τα δάκρυα των πασόκων δεν γραφονται..αλλα φαίνονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστε όποιο κόμμα θέλετε ΣΤΑΥΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ αν δεν είναι από το άμεσο οικογενιακό σας περιβάλλον. Δεν έχετε προσέξει ότι οι σύνδεσμοι μεταξύ εξουσίας (λεφτά του δημοσίου) και διαπλοκής (λαμόγια) είναι αυτοί με τους ποιό πολλούς σταυρούς προτίμησης;
    ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΑΥΡΟ - ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. Είναι νόμιμη και αποτελεσματικη αμυνα. ο Εικαστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από γκάφα σε γκάφα το πάει η συμμορία των υποκριτών και των αργόστροφων.
    Μόνο στο θράσος σκίζουν.
    Εκεί είναι ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ..
    Ρε κοθώνια, έχω μια ερώτηση να σας κάνω.
    Εάν, λέω εάν, ο λαός παραπλανηθεί και σας ψηφίσει, τί στον κόρακα θα πάτε να του λέτε μετά για να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας;
    Το έχετε σκεφτεί καθόλου αυτό ή έχετε το σκεπτικό "άς αρπάξουμε τίς ψήφους και ΜΕΤΑ θα δούμε τις δικαιολογίες θα τσαμπουνάμε";
    Τί θα πείτε στις στρατιές των ανέργων που θα δημιουργήσετε, βρε ανεύθυνοι λαϊκιστές, που έχετε όλες τις λύσεις στο τσεπάκι;
    Φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι θα φτιέξετε την οικονομία μέσα σε 100 ημέρες, δηλαδή τρείς μήνες.
    Τρείς μήνες!
    Δηλαδή μέχρι του Αϊ-Γιαννιού ο Ανιστάϊν θα πετύχει αυτά που όλοι διεθνείς οικονομικοί αναλυτές λένε ότι θα χρειαστεί μια πειθαρχημένη πενταετία για να φτιάξουμε.
    Θα τα φτιάξει ο μάγος ο Γιωργάκης!
    Ρε παιδιά,να σας πώ την αλήθεια, δεν με πειράζει τόσο πολύ να έχουμε το πασόκ κυβέρνηση, πάει στο διάολο.
    Με πειράζει που μας κοροϊδεύουν.
    Με πειράζει που θα πάρουν και άλλα δάνεια και Θα μας πάνε μία δεκαετία ακόμη πίσω.
    Δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό να συμβεί με τίποτε.
    Δεν είμαστε ψημάρια.
    Μαύρο στους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

    ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...


    Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες ενός ανηλέητου φοροκυνηγητού της κυβέρνησης. Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες μιας ανάλγητης πολιτικής με μηδενικές κοινωνικές παροχές, αυξήσεις-κοροϊδία για τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξήσεις-φωτιά σε ΔΕΚΟ, καύσιμα, είδη βασικής ανάγκης, υγεία, φόρους...

    Το μόνιμο επιχείρημα είναι ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    και φυσικά.. αφού:

    1. 6 δις ΕΥΡΩ στοιχίζουν στον έλληνα φορολογούμενο τα αναδρομικά των δικαστών...

    2. 8 δίς φορτώθηκε το ΙΚΑ ασφαλιστικές υποχρεώσεις των τραπεζών από το περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

    3. 3,5 δις φορτώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι από την εθελουσία στον ΟΤΕ (δωράκι στους Γερμανούς).

    4. 1,3 δις χρεώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι για την εξαγορά της φούσκας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ".

    5. 6,3 δις πληρώνει κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο στις τράπεζες από τις οποίες δανείζεται με επιτόκιο 5,7% αντί του 1% που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. (Μια μείωση του επιτοκίου-δώρου προς τις τράπεζες κατά μία μονάδα θα απέφερε στο δημόσιο 1,2 δίς το χρόνο).

    6. 4-4,5 δις κάθε χρόνο κλέβουν οι καρτελάδες των καυσίμων από τον ελληνικό λαό από τη ληστεία στα καύσιμα. Μεγάλο μέρος από αυτά τα ποσά θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος με μορφή φόρου στα καύσιμα, ελλατώνοντας έτσι τη δυνατότητα στους 2-3 νταβατζήδες της αγοράς να κερδοσκοπίσουν

    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ (δικαστικοί) ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS.

    Ας περιοριστούμε όμως σε αυτές τις 6 περιπτώσεις. Εχουμε ένα άθροισμα 26 δις ΕΥΡΩ !!
    Και έχει το θράσσος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών να αναγγέλουν και να εξαπολύουν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στους απλούς πολίτες.


    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο. Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΗΤΑΝ.

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥΡΧΟΝΤΑΙ.

    Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ .......


    ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
    Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
    Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιος γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
    Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
    Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
    Δεν είναι 1981 πιά.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πασοκοι λαμογια! μασουλανε τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ – ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
    Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά που τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Νεοδημοκράτες πρέπει να είναι όλοι με χάπια.
    Το καταλαβαίνεις απο τα σχόλια τους.
    Ένας ΜΗ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση