GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαθύ γαλάζιο περιβαλλοντικό ρουσφέτι...

Από τον Αριστερό Είρωνα . Βολεύει τα δικά του παιδιά και ετοιμάζεται να παραδώσει καμένη γη στοντομέα του Περιβάλλοντος. Ποιος άλλος, ο Γιώρ...

Από τον Αριστερό Είρωνα
.
Βολεύει τα δικά του παιδιά και ετοιμάζεται να παραδώσει καμένη γη στοντομέα του Περιβάλλοντος. Ποιος άλλος, ο Γιώργος Σουφλιάς. Τουλάχιστον10 μετακινήσεις υπαλλήλων με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου, για ευνόητουςλόγους, κοινοποιήθηκαν σήμερα στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η μετακίνηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού. Ο Διευθυντής, ο οποίος σημειωτέον τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση μόλιςπριν 7 μήνες και βγαίνει στη σύνταξη το αργότερο μέχρι ταΧριστούγεννα, ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τον Γ.Γ. του ΥΠΕΧΩΔΕ κύριο Μπαλτά ότι μετακινήθηκε από τις 3 Σεπτεμβρίου, πήρε σήμερα σταχέρια του το έγγραφο με την σχετική ημερομηνία, για λόγους υπηρεσιακήςανάγκης στην Υπηρεσία Υδάτων.
Τον αντίθετο δρόμο από την Υπηρεσία Υδάτων στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού παίρνει διακεκριμένη συνδικαλίστρια της ΔΑΚΕ. Όχι αυτά δεν είναι...

γαλάζια ρουσφέτια, είναιπεριβαλλοντική εκπαίδευση, άλλωστε μόνο οι μετακινήσεις εκπαιδευτικώνεπιτρέπονται, και αυτές για σοβαρό λόγο, στα πλαίσια της προεκλογικήςπερίοδου. Αλήθεια κύριε Υπουργέ των Δημοσίων Έργων δεν μπορούσε η επόμενη Κυβέρνηση να αντικαταστήσει το Διευθυντή;

11 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    17-9-09
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Κύριε Πρόεδρε της κυβέρνησης

    Απο όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου εδω και χρόνια ...τουλάχιστον (6) εξι,αναφερόμενος στον πολιτικό σας αντίπαλο κ. Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιήσατε τις φράσεις :
    α. ...κάποιοι λένε...
    β ... ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
    γ. ...ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ...
    δ. ...οι κυβερνήσεις του χτές...
    ε. ...λένε μερικοί... κλπ κλπ

    Εκτός και κάνω λάθος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σας άκουσα που αναφερθηκατε ονομαστικά στον κ. Γ.Α.Παπανδρέου,ενώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την αλαζονία στην εκφρασή σας στην Βουλή (ύστερα από τήν τότε εκλογική σας νίκη) που είπατε το αμίμητο ... εδώ είσαι γιώργο ???απευθυνόμενος στον κ. Γ.Α.Π.

    Από το βαρύτατο κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος σας για την πολιτική που εφαρμόσατε τα τελευταία χρόνια, προφανώς ... απέρχεσθε !!!

    Στό καλό σας ευχόμαστε ...αλλά θά ήθελα να ξέρω (πιθανώς και κάποιοι άλλοι) από το έδρανο της αντιπολίτευσης θα ακολουθήσετε την ίδια τακτική ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΨΑΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα πλαίσια του πακέτου μετακινήσεων που αναφέρεται στο άρθρο, τους βολεμένους "δημοσιογράφους" που είχε στο Γραφείο Τύπου ο κος Υπουργός τους μονιμοποίησε στην ΕΡΤ. Εξασφαλίστηκαν τα παιδιά για την επερχόμενη αλλαγή κυβέρνησης. Όλα αυτά πριν προκηρυχθούν επισήμως οι εκλογές... Σεμνά και ταπεινά. Γιατί όμως το άρθρο δεν κατονομάζει και αυτούς? Μήπως επειδή είναι δημοσιογράφοι και είναι του συναφιού σας, αγαπητέ bloggista?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι και σε πετύχω στο Χολαργό θα σε βρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,ΝΟΘΕΙΕΣ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ!!!!!!! ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ 10 ΔΙΣ.ΕΣΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ 28 ΔΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ???????????????
    ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mπορεί ο Σουφλιάς να είναι βλάκας, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ......ΧΕΣΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑ..ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ !
    ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ. ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Autos o KOUFOS einai i katastrofi tis ND. Alla ti perimeneis apo gerous kai xemoramenous

    Filika apo BRUX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός και κάνω λάθος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σας άκουσα που αναφερθηκατε ονομαστικά στον κ. Γ.Α.Παπανδρέου,
    ==
    Το τοιουτον συνιστα μαλακια ολκης.

    Βλακογιοργο ειναι το ονομα του..

    Οπως λαει και ο .."λαος"..
    Το μπραβογιοργο ειναι "ευφημισμος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αναφερθηκατε ονομαστικά στον κ. Γ.Α.Παπανδρέου
    ==
    Το τοιουτον συνιστα λαθος μεγα.

    Βλακογιοργο ειναι το ονομα του και ετσι επρεπε να τον αποκαλει.

    Μπραβογιοργο η χαζογιοργο ειναι ευφημισμος ,οπως λεει και ο .."λαος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον (βοηθό) αρχιλογιστή της Siemens, κατεβάζει στη Β Αθήνας ο Καρατζαφέρης!

    Mετά την έκπληξη Κοραντή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βουτάει στ άδυτα της Siemens.
    Aπο το λογιστήριο της εταιρείας που έχει λαδώσει το πολιτικό σύμπαν, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, επέλεξε τον κο Παναγιώτη Αποστόλου, δεξί χέρι του αρχιλογιστή Μικέ Κυριάκου και τον κατεβάζει στη Β Αθήνας.
    Μια υποψηφιότητα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το εύρος της γνώσης Καρατζαφέρη, οσο αφορά τους πολιτικούς που τα παντελόνιασαν απο το διάσημο λογιστήριο.
    Αλήθεια ποιό ήταν το κριτήριο της επιλογής Αποστόλου, εκτός απο το να στείλει ένα "απειλητικό" μήνυμα στους συγκάτοικους της πολυκατοικίας;
    Με τον Κοραντή και τον Αποστόλου στη μηχανή του, ο Καρατζαφέρης έχει δέσει και με οπτικοακουστικό υλικό τη μισή ΝΔ και τη σέρνει απο τ αχαμνά.
    Τους χορεύει ο θρασύς μποντιμπιλντεράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση