GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα... ανορθόγραφα εγκαίνια του Νοσοκομείου Κερκύρας

Από το http://prasinigata.blogspot.com/ . Στη βιασύνη τους να κάνουν τα εγκαίνια του νέου Νοσοκομείου Κερκύρας μια εβδομάδα πρίν τις εκλογέ...

Από το http://prasinigata.blogspot.com/
.
Στη βιασύνη τους να κάνουν τα εγκαίνια του νέου Νοσοκομείου Κερκύρας μια εβδομάδα πρίν τις εκλογές, οι σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι "σκότωσαν" την ελληνική γλώσσα: προσέξτε την ορθογραφία στη μαρμάρινη πλάκα εγκαινίων που τοποθέτησαν. Σημειωτέον, ότι Δένδιας και Αβραμόπουλος εγκαινίασαν ένα Νοσοκομείο που ΘΑ μπορεί να λειτουργήσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, τουλάχιστον τρεις μήνες μετά. Δεν πειράζει, όμως, οι κορδέλες κόπηκαν, όλο και κάποιος ανόητος μπορεί να "τσιμπήσει" και να τους ψηφίσει.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους πράκτορες-φωτογράφους μας στην Κέρκυρα.

8 σχόλια

  1. Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ Η ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ?.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ (ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ -ΒΡΙΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ...ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ..ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ(ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!)ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ... ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ- ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ..ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ..ΔΕΞΙΟΣ?!?!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ΄ΕΚΑΝΕΣ...ΔΕΞΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενόψη των εκλογών θέλω να θυμίσω ότι η διεθνής οικονομία είναι βαριά, πολύ βαριά, άρρωστη και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό συνεχώς.
    Η κρίση στην αρχή ήταν credit crunch (δηλαδή έλλειψη πίστωσης) και ήλθε απότομα και γιαυτό υποφέρουν συγχρόνως όλες οι χώρες και όλοι οι κλάδοι των οικονομιών, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
    Τώρα που έριξαν δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις σώθηκαν οι ναυαγοί από τον πνιγμό αλλά δεν έχει έλθει ακόμη άλλο πλοίο για να σώσει τους ναυαγούς.
    Οι τράπεζες δεν δανείζουν πιά λεφτά τόσο εύκολα όσο παλιά γιατί ξέρουν ότι έρχονται δύσκολες μέρες γιαυτές. Ξέρουν ότι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους από πολλά από τα δάνεια που έχουν δώσει, τόσο προς ιδιώτες (που χάνουν τη δουλειά τους) όσο και επιχειρήσεις (που πτωχεύουν). Όλοι ξέρουμε ότι χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομική δραστηριότητα, γιαυτό οι κυβερνήσεις μειώνουν το κόστος χρήματος για να μειώσουν τις πτωχεύσεις και άρα την ανεργία.
    Το φαινόμενο άρχισε τον Οκτώβριο του 2007 με τα προβλήματα της Bear Sterns και σιγά σιγά άρχισε να αναδύεται και να αποτιμάται η σοβαρότητά του σε όλο τον κόσμο.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.
    Στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν ως εξής:
    Η δημοσιονομική κατάσταση που άφησε ο Σημίτης το 2004 ήταν πολύ πιό τραγική από όσο όλοι νομίζαμε. Ξέραμε ότι είχει πέσει μαγείρεμα αλλά ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ δεν είχε ματαγίνει.
    Ο Αλογοσκούφης προσπάθησε να εξορθολογίσει να δημόσια οικονομικά (μείωση δημόσιας σπατάλης, αύξηση των ιδιωτικοποιήσεων, μείωση των ελλειμμάτων) και το πέτυχε, σε μεγάλο βαθμό. Απέτυχε σε δύο τομείς: στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό και στην καταπολέμηση των ολιγοπωλίων (δηλαδή της ακρίβειας).
    Φίλοι πασόκοι λέτε ότι η ΝΔ άφησε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αλλά μέσω της υπεραπλούστευσής σας γίνεστε άδικοι.
    Εάν μπορώ να ποσοτικοποιήσω παραστατικά την εξέλιξη τα τελευταία χρόνια θα έλεγα ότι εάν το 2004 ήμασταν 10 βήματα πίσω από το μέσο όρο της Ε.Ε. επί πενταετίας Αλογοσκούφη βρεθήκαμε 5 βήματα πίσω, μια σαφής βελτίωση. Αλλά ακόμη πίσω από το μέσο όρο, σε αυτό έχετε δίκιο, αλλά θαύματα δεν γίνονται με τα οικονομικά.
    Το μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων Υπουργών Οικονομίας ήταν είναι και θα είναι το χρέος που μας δημιουργεί μόνιμο βραχνά κάθε μήνα.
    Είναι πολλοί μα πάρα πολλοί οι τόκοι από τα παλιά δάνεια.
    Υπολογίζω ότι θα πάρει τουλάχιστον μιά δεκαετία ακόμη για να ανασάνουμε, διότι σε σύγκριση με την παραγωγική δυναμικότητα της χώρας το χρέος είναι πολύ μεγάλο (% στο ΑΕΠ).
    Για να καταλάβουμε το μέγεθος έχουμε (σαν απόλυτο νούμερο) μεγαλύτερο χρέος από την Τουρκία των 70 εκατομμυρίων κατοίκων.
    Θα συνιστούσα στο ΓΑΠ να είναι πιο προσεκτικός όταν τάζει λαγούς με πετραχήλια, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η δική μας πρόταση:

    Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ
    ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
    ΑΙΓΑ ΜΥΘΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗΣ
    ΚΥΡΙΟ "ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ"
    ΕΠΙ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΙΑΣ
    ΡΑΘΥΜΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΡΑΦΗΝΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΗΚΙΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    Είναι απίστευτο το πόσες αμαρτίες του Γιωργάκη και της παρέας του κρύβουν εδώ και μια δεκαπενταετία τα Γιωργοκάναλα.

    Οι μπουνταλάδες οι δεξιοί ούτε τότε ούτε καν σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βρωμιές της πράσινης συμμορίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

    Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ (Τα Γιωργο-κάναλα να είναι καλά):

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.

    Ο πρασινοφρουρός πράσινος προεδρος της ΓΣΕΕ που παίρνει 24.000 ευρω μισθο ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ δεν ειναι golden boy?

    Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.ΕΦΕΡΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 25-09-2009 ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΤΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
    ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΕΒΑΛΑΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΣΤΙΣ 29-09-2009 ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ " ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΝΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ Η ΠΙΕΡΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.Ο Κος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ 2004 ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ STAGE ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ .
    ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΟΙΜΑΞΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΕΙ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΚΤΩ ( 8 ) ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΣΕΙ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ 7 ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ

    ΣΥΝ. ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση