GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Δεν βρίσκει υποψηφίους για τα ψηφοδέλτιά της η ΝΔ...

Γι' αυτό καθυστεί η ανακοίνωσή τους. Πλήρης διάλυση στην Ρηγίλλης! Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Ένας από τους πραγματικούς λόγο...

Γι' αυτό καθυστεί η ανακοίνωσή τους. Πλήρης διάλυση στην Ρηγίλλης!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Ένας από τους πραγματικούς λόγους που καθυστερεί η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ και θα γίνει στο ...παραπέντε είναι και ο εξής: Δεν βρίσκουν, κυριολεκτικά, υποψηφίους για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Ιλαροτραγικές καταστάσεις σημειώνονται στη Ρηγίλλης. Τηλεφωνούν απεγνωσμένα σε τοπικά στελέχη -κυρίως από το χώρο της Αυτοδιοίκησης - και ...

τους ζητούν να μπουν στα ψηφοδέλτια. Οι πιο πολλοί αρνούνται. Άλλοι πάλι στην αρχή δέχονται και στη συνέχεια που το ξανασκέπτονται παίρνουν πίσω τη θετική απάντηση.
Αυτό συμβαίνει σε μικρούς και σε μεγάλους νομούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις προσπαθούν να βρουν υποψηφίους που θα δημιουργούν προβλήματα σε "ενοχλητικούς" νυν βουλευτές όπως π.χ. στη Φθιώτιδα αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις σπάνε τα μούτρα τους. Στο τέλος δεν αποκλείεται σε κάποιους νομούς να μείνουν κενά ως την τελευταία στιγμή και να συμπληρωθούν με ...οποιονδήποτε δηλώσει πρόθυμος!
Όλα αυτά δείχνουν την κατάσταση διάλυσης και την ηττοπάθεια που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ εν όψει της 4ης Οκτωβρίου.

32 σχόλια

  1. Τώρα, κυνηγάνε και παιδιά…
    Στις 25 Σεπτεμβρίου γίνεται μια δίκη αρκετά «ευαίσθητη» και ασυνήθιστη για τα δεδομένα της πόλης, όχι όμως και της… διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια.


    Τρεις μαθητές σχολείου των Ιωαννίνων οι οποίοι συμμετείχαν στην κατάληψη, στις κινητοποιήσεις πριν ακριβώς 2 χρόνια και σήμερα κάποιοι από αυτούς είναι πρωτοετείς φοιτητές σε πανεπιστημιακές σχολές, πηγαίνουν κατηγορούμενοι μετά από μήνυση καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που κινείται πολιτικά στο χώρο της Ν.Δ. Οι τρεις μαθητές, οι οποίοι εγκαλούνται με τη νομοθεσία περί ανηλίκων, κατηγορούνται ακριβώς και μόνο για την κατάληψη, την κινητοποίησή τους δηλαδή, την οποία αποφάσισε η συνέλευση του σχολείου τους (4ο λύκειο), χωρίς να υπάρχει κάποια κατηγορία για φθορές ή κάτι ανάλογο.
    Το σκεπτικό της κατηγορίας ξεπερνάει πολύ τα όρια της ποινικοποίησης των μαθητικών κινητοποιήσεων, ακόμη και αυτών που αποφασίζονται συλλογικά από τους μαθητές. Κατηγορούνται ότι «ενεργώντας από κοινού και κατόπιν κοινής συναπόφασης με άγνωστο αριθμό συμμαθητών τους» λες και πρόκειται για σύσταση κάποιας συμμορίας, έκαναν την κατάληψη του σχολείου στις 17 Οκτωβρίου του 2007. Η κατάληψη κράτησε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, σε μια περίοδο όπου το μαθητικό κίνημα βρισκόταν σε εγρήγορση και το κύμα των καταλήψεων είχε εξαπλωθεί στα σχολεία όλης της χώρας. Τότε, η Ασφάλεια… τηλεφωνούσε στα σπίτια των μαθητών, θυμίζοντας εποχές χούντας και ζητούσε από τα παιδιά «να περάσουν από την Ασφάλεια για υπόθεσή τους», χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις στους γονείς τους. Σήμερα, οι τρεις για τους οποίους «προέκυψαν κατηγορίες» με τη στήριξη, όπως κατήγγειλαν τότε ΕΛΜΕ και σύλλογοι γονέων, της τοπικής ηγεσίας της περιφερειακής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έκαναν λόγο για εισαγγελικές επεμβάσεις στα κατειλημμένα σχολεία, οδηγούνται στο εδώλιο.
    Τελικά φαίνεται ότι η… έκκληση έπιασε και τώρα, οι τρεις νεαροί κατηγορούνται με «γλαφυρό» τρόπο, που σίγουρα δεν ταιριάζει σε κινητοποιήσεις. Κατηγορούνται ότι έκλεισαν με λουκέτο την πόρτα του σχολείου και εμπόδισαν την είσοδο στον διευθυντή που τους ζήτησε να αποχωρήσουν και ότι παρακώλυσαν τη λειτουργία του για το διάστημα της κατάληψης. Στα πρόσωπα των μαθητών δηλαδή δικάζεται η απόφαση της συνέλευσης για κινητοποίηση και ποινικοποιείται η ίδια η ενδοσχολική λειτουργία. Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων αναμένεται να συζητήσει το θέμα στην προσεχή της συνεδρίαση.


    ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΚΟΝΤΑ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ (ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που πήγαν τα 15 δισ. ευρω του δανεισμού;


    Ρε συ Παπαθανασίου μιας και είσαι υπουργός οικονομικών θα μας πεις που πήγαν τα 15 δισ και βάλε που δανείστηκε η χώρα μας μόνο την φετινή χρονιά;
    Δεν υποχρεούστε να μας πείτε που...

    πήγαν αυτά τα χρήματα; Έτσι πήραμε ένα τεράστιο δάνειο ως χώρα και δεν ξέρει ο κόσμος που δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα; Τι εξοφλήθηκε και τι χρωστάμε; Απλές ερωτήσεις; Δεν θα της απαντήσει ο Παπαθανασσίου και ο Αλογογκούφης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο άνθρωπος που έσυρε μαζί με την ντόρα τον καραμανλή σε εκλογές για να τις χάσει και να πικράνει πόσα; εκατομμύρια Έλληνες;
    Γι' αυτό τον έσυρε σε εκλογές;

    Καραμανλή αν θέλεις πραγματικά να γράψεις ιστορία και υστεροφημία, χάλασε τα σχέδια Σουφλιά- Ντόρας που σε σύρανε σε εκλογές για να τις χάσεις, μην τα παρατήσεις έστω κι αν χάσεις και με διαφορά, σε εφτά χρόνια θα ξαναγίνεις Πρωθυπουργός και ας τους να κουρεύονται, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!
    Όπως ακριβώς ο θείος σου, είχε κι αυτός κάτι γραμμάτια πριν την χούντα αλλά τα εξόφλησε μετά.
    Εσύ που δεν τα πήγες κι όπως έπρεπε ως τώρα, θα αφήσεις τα δικά σου ανεξόφλητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος πυλώνας της νεοδημοκρατικής προπα-γάνδας δομήθηκε, αμέσως, μετά το 2004 κι είχε ως κύρια αναφορά «…την 20ετία του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία χρεώθηκε η χώρα και καταστράφηκε η οικονομία…».
    Η μπογιά της κράτησε, σχεδόν, μια 4ετία, έως ότου το «έργο» της γαλάζιας διακυβέρνησης, έγινε πλήρως αντιληπτό, ως προς τις συνέπειές του κι ο λαός ανέκραξε το μοιραίο : «…Ρε συ, τι είναι τούτοι ;… Αυτοί είναι πολύ χειρότεροι !...».

    Το νέο ΠΑΣΟΚ ανασκουμπώθηκε και στρώθηκε στη δουλειά, προκειμένου να προσεγγίσει με νέο πνεύμα και νέες προοπτικές, τα προβλήματα της χώρας και του λαού, συνθέτοντας αντιθέσεις, ΛΑΘΗ και προκλήσεις…

    Με το που άρχισε ο κατήφορος, οι εγχώριοι φορείς του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της νεοδεξιάς τσαπατσουλιάς, άρχισαν την οικοδόμηση του νέου πυλώνα της αισχρής προπαγάνδας τους : «… Δεν έχουν πρόγραμμα, δίνουν υποσχέσεις, που δεν μπορούν να υλοποιήσουν…».
    Ποιος δεν έχει ακούσει το MEGAλο διερώτημα : «…Που θα βρείτε τα λεφτά κύριε Παπανδρέου ;…».

    Στην προεκλογική περίοδο, που διανύουμε, οι εναπομείναντες ιπποκόμοι του ξοφλημένου Καραμανλή, παρουσιάζονται πιο επικεντρωμένοι, όπως π.χ. στη φορολογία, τα ακίνητα, το χρέος…
    Με γελοίες επιχειρηματολογίες προσπαθούν να παρουσιάσουν τη μαυρίλα τους, άσπρη και να σκουρύνουν το καθαρό πράσινο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οπως αποκαλυψε ο σταθης παλαιολογος (PASOK poisonous,κατα κοσμο),το ανεκδοτο που παιζει αυτη την στιγμη ειναι:
    Το πασοκ θα γινει εξουσια (κυβερνηση,γιατι εξουσια θα γινει ο .."λαος"!),
    Κυβερνητης Governor, prime minister,θα γινει το παιντι της κ.Τσαντ..

    Πες πες το πιστεψανε οι συμπαθεις πασοκοσκυλαιοι.
    Αφου το λενε οι δημοσκοπησεις!

    Περαν των δημοσκοπησεων ομως υπαρχουν και οι.."καλτσες"!!!

    Μπορει να δουμε "τρομερους" εκπληξεις,οπως θαλεγε και το γιοργος!

    Ολοι μαζι με μια φωνη
    ολοι οι κλεφτες στο σκαμνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού συστήματος, ώστε να εμπνεύσει ξανά εμπιστοσύνη στους πολίτες, υπογραμμίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.
    Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, η υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι ακόμα και να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 4 Οκτωβρίου, χρειάζεται ένα μίνιμουμ συνεννόησης και συναίνεσης.
    Σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία, εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της ΝΔ, σημειώνοντας το γεγονός ότι ο Κ.Καραμανλής έδειξε μίλησε ανοικτά με τόλμη και ειλικρίνεια.

    ΝΤΟΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΟΥ...
    ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ,ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ....
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυς λογος τωρα τελευταια για την αρνηση η κοψιμο του σπυριαρη απο τα ψηφοδελτια της πασοκοσκυλίας.

    Εκτος απο τους ιδιους τους πασοκοσκυλαιους ,ποιον αλλον ενδιαφερει αραγε??

    Εμενα παντως οχι.

    Να και αν ..να και αν οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού συστήματος, ώστε να εμπνεύσει ξανά εμπιστοσύνη στους πολίτες, υπογραμμίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.
    Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, η υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι ακόμα και να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 4 Οκτωβρίου, χρειάζεται ένα μίνιμουμ συνεννόησης και συναίνεσης.
    Σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία, εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της ΝΔ, σημειώνοντας το γεγονός ότι ο Κ.Καραμανλής έδειξε μίλησε ανοικτά με τόλμη και ειλικρίνεια.

    ΝΤΟΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΟΥ...
    ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ,ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ....
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. »ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ...ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ‏
    Ό,τι γίνεται στο εσωτερικό της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα, γίνεται και στη Χίο. Εσωκομματικά μαχαιρώματα για τα ψηφοδέλτια, αποκλεισμοί και αρνήσεις! Στη Χίο, λοιπόν, παραιτήθηκε ο μέχρι τώρα βουλευτής Γιάννης Κοσμίδης. Στη θέση του υποψήφιος θα είναι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Κώστας Μουσουρούλης, αγαπημένο παιδί του Χρήστου Φώλια! Ο Μουσουρούλης είναι στέλεχος της Κοινότητας εξ ου και οι καλές επιδόσεις του Φώλια στην απορρόφηση των κονδυλίων του Γ ΚΠΣ. Κατά μια πληροφορία, αρνήθηκε να είναι υποψήφιος ο χιώτης επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, υποψήφιος της ΝΔ το 2007 στον Πειραιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυο προσωπα κοπηκανε εντελως τζαμπα .

    Ο ενας ειναι ο Ρουσσοπουλος.
    Το εγκλημα του??
    Ειναι ικανος,ΙΚΑΝΩΤΑΤΟΣ,αυτοδημιουργητος και αυτο για τους πασοκοσκυλαιους και τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ ειναι εγκλημα!!
    Τυπικα το "κατηγορητηριο" ειναι πως εκτισε σπιτι!!!
    20 χρονια δημοσιογραφος,4-5 χρονια υπουργος και δεν μπορει να κτισει σπιτι!!

    Μαλλον οι πασοκοσκυλαιοι και τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ εχουν το συνδρομο απο το .."κωλοσπιτο"! του ελληνοπολωνου μινεικο.
    Αισχος! τομαρια...

    Ο αλλος ειναι ο Λιαπης.
    Αυτος πια και αν ειναι εγκληματιας!!

    Πηγε ο αθεοφοβος στην Γερμανια για να δει την Εθνικη το 2004,επαναλαμβανω το δυο χιλιαδες τεσσερα!!! δηλαδη πριν 5 χρονια ,και δεν πληρωσε αεροπρικο εισιτηριο!!!
    Ασε δηλαδη που εμεινε και σε ξενοδοχειο το βραδυ και δεν πληρωσε!!
    Την.."αποκαλυψη" εκανε ο καμπουρης τυχοδιωκτης τους ΛΑΟΣ!
    Στα τσιρακια του ΑΛΦΑ!
    Για ψαξτε για ψαξτε τους λεει!
    Αυτα τα τζογλανια .."εψαξαν" και ο Λιαπης τελειωσε.
    Επι δυο βδομαδες επαιζε το εγκλημα αυτο του Λιαπη,εν ειδει σηριαλ!!!
    Φτου μπινεδες.

    Τι καιαν εφερε αποδειξεις,
    τι κι αν εδωσε την πιστωτικη καρτα,αμα βαλουνε ενα σκοπο τα πασοκοσκυλα και τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ θα τον πετυχουν!

    Ειναι σαν κατι αγριοσκυλα που ειδα τις προαλλες σε ενα ντοκυμανταιρ,που περικυκλωνουν ενα ζωο -θηραμα ,και ενα του επιτιθεται απο μπροστα ,ορμαει το πχ βουβαλι οπισθοχωρει το αγριοσκυλο,την ιδια στιγμη ομως καποιο αλλο αγριοσκυλο του επιτιθεται απο πισω το δαγκωνει και κανει πισω,το βουβαλι γυριζει να το κυνηγησει αυτο τρεχει,το αλλο του επιτιθεται απο τα πλαγια,ξανα απο πισω το αλλο,,,οποτε καποια στιγμη το θηραμα αποκαμωμενο απο την προσπαθεια και τα τραυματα πεφτει ..

    Και τα αγριοσκυλα το κατασπαρασσουν..

    Ηθελα ναξερα γιατι τετοια ντοκυμανταιρ τα ονομασανε Wild Life,αγρια ζωη,??

    Σε τι διαφερει η αγρια απο την .."ημερη ζωη"??

    Αντε πασοκοσκυλαιοι και κατι σταθηδες παλαιολογοι ,λεω να .."εκκλησιαστω" σημερα!
    Αλλιως θα σας αρχιζα στα μπινελικια ,καθικια ..
    Φτου σας!

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. »ΥΠΟΓΕΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ‏
    Πολύ συζήτηση γίνεται στη ΝΔ για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Άννας Καραμανλή στη Β' Αθηνών. Η γνωστή αθλητικογράφος της ΝΕΤ δέχεται υπόγεια χτυπήματα από άλλους (και άλλες) νυν βουλευτές της περιφέρειας, οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν για τις έδρες τους! Το κυβερνών κόμμα έχει τώρα στη Β' Αθηνών 14 έδρες και στη νέα Βουλή, ίσως διαθέτει μόνον 9! Η Άννα Καραμανλή είχε εκλεγεί 2η σε σταυρούς στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΙΜΙΤΗ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΑΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας λοιπόν πραγματικός λόγος είναι αυτός, έτσι?... Αφού είσαι λοιπόν τόσο "μέσα" στα πράγματα και στα γραφεία της ΝΔ, πες μας για τις "ιλαροτραγικές" καταστάσεις! Μερικές έστω, για να γελάσουμε λίγο.. Πες μας για τα "απεγνωσμένα" τηλεφωνήματα, που άκουσες και ήσουν παρών!. Βάλε μας στο κλίμα της κατάστασης, αφού είσαι τόσο καλός στις περιγραφές.. Δώσε μας λίγο περισσότερα στατιστικά στοιχεία, για το πόσοι αρνούνται και πόσοι δέχονται! Μην το αφήνεις μισό, ρε Στάθη! έλα, ρε σύ... Αφού είσαι καλός στο παραμύθι..! Πες μας και μερικούς άλλους λόγους λόγους! Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, έτσι? Μίλα μας για την ηττοπάθεια και την κατάσταση διάλυσης εκεί μέσα! Πιστεύω ότι ούτε καφέ δεν θα σε κεράσανε! Μίλα μας, το χρειαζόμαστε, ύστερα από την καταπληκτική ομιλία του Αρχηγού μας χτες, του Γιωργάκη ντε..τη γεμάτη έμπνευση, αλήθειες, προοπτικές, οράματα..

    Άντε, καληνύχτα ρε Αντώνη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ
    ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η Γεωργία Σιδέρη, πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, θα είναι υποψήφια βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικης με τη ΝΔ. Ε, μην το δέσετε και κόμπο! Όπως γίνεται παντού και πάντα, αντιδρούν οι παλιοί που δεν θέλουν κανέναν νέο και επιτυχημένο άνθρωπο στα ψηφοδέλτια. Το ερώτημα είναι τί κάνουν οι ηγεσίες των κομμάτων. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, της ΝΔ. Σας είπαμε και νωρίτερα ότι τα ίδια κάνουν και στην Άννα Καραμανλή, στη Β' Αθηνών. Και μετά αναρωτιούνται τί συνέβη στη Θεσ/νίκη, και η Λιάνα Γούτα τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα! Και μαζί της όλοι οι πολιτευτές του 2007!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. »Η ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ!‏
    Ο Πέτρος Δούκας φεύγει από το υπόλοιπο Αττικής, η Γεωργία Σιδέρη έρχεται! Τη θέση του απερχόμενου από το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο, πρώην υφυπουργού Οικονομικών, παίρνει η γνωστή ψυχολόγος και πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού! Η Γεωργία Σιδέρη είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο για τις δημόσιες παρεμβάσεις της στην πολύκροτη υπόθεση του μικρού Άλεξ. Έτσι κι αλλιώς φέρνει μαζί της έναν άνεμο ανανέωσης στο "μουχλιασμένο" ψηφοδέλτιο του υπολοίπου Αττικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Αναλαμβάνουμε γκρεμίσματα οικονομιών, καταστροφές ασφαλιστικών φορέων, υπεξαιρέσεις ταμείων πυροπλήκτων, καταχρήσεις δημοσίων φορέων, διορισμό κομματικών στελεχών, εμπόριο ναρκωτικών, φυλακίσεις εμφανισιακά ενοχλητικών, εμμονική ψευδολογία, προληπτική και κατασταλτική λογοκρισία, εξαγορά δικαστικών, μίζες προμηθειών δημοσίου, παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας, διεθνείς διακωμωδήσεις χωρών, μπουρδολογήσεις στον ΟΗΕ, προληπτικές παρακολουθήσεις, νοθείες ψηφοφοριών, εκλογική νοθεία, ψεκασμό αρχηγών αντιπολίτευσης, εκτελέσεις ανηλίκων αντιφρονούντων, μαζικούς ξυλοδαρμούς πολιτών, ραδιοτηλεοπτική προπαγάνδα, καταπατήσεις θεμελιωδών δικαιωμάτων, συνταγματικά πραξικοπήματα, νόμους κατά παραγγελία.

    Ειδικές custom λύσεις για εύπορους κομματικούς χορηγούς, όπως για παράδειγμα, η θέσπιση του ιδιωνύμου των διαδηλώσεων και η θέσπιση του κακουργήματος της διαμαρτυρίας.

    Το γραφείο μας με ειδίκευση επί των δημοσίων σχέσεων, αναλαμβάνει την σύναψη συμβάσεων συνεργασίας με τους νοσταλγούς του πραξικοπήματος, των βασανιστηρίων και των εξοριών, όπως και την οργάνωση εκστρατειών με την ειδική εγκληματική ομάδα των ναζιστών μαχαιροβγαλτών.

    Διαθέτουμε επίσης χειροβομβίδες με θραύσματα καουτσούκ για χρήση σε φοιτητές και διαμαρτυρόμενους συνταξιούχους.

    Κώστας Καραμανλής
    Νέα Δημοκρατία, Γκρεμίλα ΑΕ

    Ο πιο πούστης Κώστας της 100ετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι γνώμες είναι σαν τις ****τρυπίδες.
    Ο καθένας έχει από μία.
    Θεμιτή και αποδεκτή σε όλες τις δημοκρατίες.
    Μπορεί εσείς οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είσαστε μικρά ανεγκέφαλα ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθείτε, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξετε ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Η αχίλλειος πτέρνα του αμερικάνικου αυτού σεναρίου, όμως, είναι η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.youtube.com/watch?v=0wlmb1g696M&feature=related
    ==

    Τζαμπα διασκεδαση.
    Προσφορα της συμμοριας πασοκοσκυλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΣΤΕΝΑΚΙ ΣΤΡΕΙΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ για να μου πει που θα πάει η ΝΔ εάν ο κόσμος σκεφτεί πως πέρναγε πριν από 5-6 χρόνια και πως περνάει τώρα.

    Τι έλεγε σαν αντιπολίτευση και τι έκανε σαν κυβέρνηση η δεξιά.

    Μέχρι και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις φούσκες, έχει αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά ήταν η φιλελεύθερη ιδεολογία και τα δεξιά κατά πλειψηφία blue boys. Όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη τη γη.

    Στην Ελλάδα όποια λαμογιά απατεωνιά, κλεψιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ βρίσκεις το δεξιό μεταμφιεσμένο είτε σε ρασοφόρο είτε σε λαϊκό να κατακλέβει το εισόδημα του κόσμου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η καλύτερη ΝΔ δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΠΑΣΟΚ σε καμμία περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
    ΔΕΝ ΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
    ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ Γιωργάκη
    με την κουνιάδα του γιδιού Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !
    Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΓΑΓΟΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
    ΟΛΗ ΠΑΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ.

    ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ.
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ...ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    χα..χου..χααααα..ουυυυυυυυυυ..

    Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΑΙΣΕ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΠΑΣΟΚ poisino ΣOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι δυο μεγαλύτερες και ποιό επικίνδυνες παγίδες είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κ.τζων

    13 Σεπ 2009 8:15:00 πμ

    Πάλι εσύ μωρέ μαλάκα!....
    Όύτε κατά λάθος δε μπορείς να πείς μια σωστή κουβέντα, ρε άχρηστε νεοδεξιέ...
    Αντε πηδήξου και μας τα ζάλισες!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΙΦΙΖΩ ΝΔ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΙΦΙΖΩ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση