GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μετωπική του Παπανδρέου με τη φυλή των εξουσιομανών...

Από τον Τριαντάφυλλο Καρατράντο . Την περίοδο της εσωκομματικής διαμάχης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει μία αρκετά σ...

Από τον Τριαντάφυλλο Καρατράντο
.
Την περίοδο της εσωκομματικής διαμάχης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει μία αρκετά σκληρή φράση, είχε μιλήσει για αυτούς «που μαγεύτηκαν από την εξουσία». Τραβώντας τη διαχωριστική γραμμή από αυτούς είχε τονίσει ότι δεν θέλει την εξουσία για την εξουσία. Πολλοί τότε το θεώρησαν ένα τσιτάτο, έναν μετανεωτερικό λαϊκισμό.
Σήμερα, αποδεικνύει στην πράξη ότι αυτό είναι το πιστεύω του. Η παρουσία του στη ΔΕΘ, κυρίως δε η εμφάνιση του στη Συνέντευξη Τύπου, ανέδειξε ότι αντιλαμβάνεται το βάρος της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας αυτή τη στιγμή.
Έχει καταλάβει ότι...

πρόκειται για ευχή και κατάρα. Ένας πολιτικός μετρημένος, ήπιος, σοβαρός, στοχευμένος, με διευρυμένη agenda, με πολιτικά προτάγματα με ήθος και με διάθεση αυτονομίας και ρήξεων, αφού επαναπολιτκοποίησε την πολική όπως έλεγε και ο Κώστας Σημίτης, δείχνει έτοιμος να παίξει την τελευταία ζαριά για την ανάκαμψη της χώρας.
Εάν ο Παπανδρέου ήταν ένας στείρος αναζητητής της εξουσίας, όπως είπε ο κύριος Κουμουτσάκος, δεν θα ήταν σήμερα εδώ, θα ήταν επικεφαλής κάποιου διεθνή θεσμού, όμως αυτός επέλεξε το δύσκολο δρόμο, το δρόμο της ρήξης. Οι ρήξεις που χρειάζονται είναι πολλές, η μεγαλύτερη είναι η ρήξη με το εξουσιομανές ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου αν θέλει να πετύχει πρέπει να έρθει σε ρήξη με το ίδιο του το κόμμα.
Η εικόνα του σοβαρού και μετρημένου Παπανδρέου έρχεται σε αντιδιαστολή με τα γκρουπούσκουλα και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, των ανθρώπων που πραγματικά μεγάλωσαν μέσα στην εξουσία, στην εξουσία του χειρότερου τύπου την κομματική, των ανθρώπων που πανηγυρίζουν γιατί αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ τις τύχες της χώρας. Στιχάκια, πανηγύρια και χαρές, πόσο μακριά είναι από τον Παπανδρέου. Τους στέλνει συνεχώς μηνύματα αλλά δεν δείχνου να τα παίρνουν…
Επί Ανδρέα Παπανδρέου το κόμμα διείσδυσε στο κράτος και το άλλαξε, το κομματικοποίησε. Επί Κώστα Σημίτη το κράτος έγινε το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ κρατικοποιήθηκε. Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει ότι έχει καταλάβει το μεγάλο στοίχημα, τον διαχωρισμό του κράτους από το κόμμα. Αν καταφέρει να αλλάξει αυτή τη δομή, μία δομή οριζόντια αλλά και κάθετη, να σπάσει τα εξουσιαστικά καλούπια του πολιτικού συμφέροντος, τότε ναι θα μεταρρυθμίσει τη χώρα

23 σχόλια

  1. "Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!! "

    "Αυτή είναι η μηδενική ανοχή που διατυμπανίζατε (ξαφνικά μετά την αύξηση των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ) για τη λαθρομετανάστευση;; Θα τους νομιμοποιήσετε όλους και μάλιστα θα τους βάλετε και στα ψηφοδέλτια σας....έτσι ώστε να μην είναι πλέον λαθρομετανάστες αλλά και να έχετε δεξαμενή σίγουρων ψηφοφόρων;;!
    Προσπαθούμε με πολύ κόπο να μη βγούμε...
    από τα ρούχα μας με αυτά που βλέπουμε, σε προεκλογική περίοδο, όμως μας αναγκάζετε να αντιδράσουμε! Εσείς συνέλληνες που ακούγατε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Πακιστανό να σας μιλάει για ΠΑΣΟΚ και "Ανρέα Παπανδρέα" δεν ανατριχιάσατε; Τις Ελληνικές σημαίες τι τις θέλατε σε αυτή τη συγκέντρωση;;; Το μόνο μέλημα σας ήταν να φωνάζετε συνθήματα όπως "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", αντί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο που προωθείται για την Ελλάδα είναι ο σταδιακός αφελληνισμός της μέσω τέτοιων τακτικών;! Είναι δυνατόν να μπαίνει στη διαδικασία διακυβέρνησης της χώρας κάποιος ο οποίος δεν μιλάει ούτε καν κατανοητά Ελληνικά, να τον βλέπετε μπροστά σας, να σας μιλάει, και εσείς να τον χειροκροτάτε γιατί ήταν επιλογή του Γιωργάκη; Αυτή είναι και η κατάντια της κοινωνίας μας και του πολιτικού μας συστήματος. Μας έχουν ναρκώσει και δεν αντιδρούμε σε τίποτα! Τί είναι πιο σημαντικό επιτέλους Έλληνες για εσάς; Η πατρίδα ή το κόμμα;;!! Επιτέλους Έλληνες αφυπνισθείτε, βγείτε από το λήθαργο στον οποίο σας έχουν βάλει!! Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα! Έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο όπλο. Την ψήφο. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλα για το καλό της Ελλάδος, για το καλό του έθνους, για το καλό των παιδιών μας! Ξυπνήστε και δείτε τι γίνετε μπροστά σας επιτέλους! Τέλος να αναφέρουμε απλά ότι πρέπει να είχε πολύ κουράγιο η κ. Δαμανάκη που ήταν στο ακροατήριο και άκουγε τα όσα έλεγε ο συνυποψήφιος της Πακιστανός. Να το χαίρεστε τέτοιο ΠΑΣΟΚ!! Πού είσαι Ανδρέα να "καμαρώσεις" το γιο σου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOΨΕ ΤΑ ΝΑΡΛΩΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
    ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..ΠΕΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος ο κ.Γ.Παπανδρεου σαν βλημα μου φαινεται αγαπητοι φιλοι.

    Σαν να χανει λαδια.

    Ιδεα μου ναναι,η πηπως συμφωνειτε και σεις φιλοι μου??

    Πρωην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ. Καραμανλής ο μεγαλύτερος δημαγωγός της σύγχρονης ιστορίας. Αφού πριόνισε τον Σημίτη με απίστευτη λασπολογία , έφτιαξε και τα κατάλληλα συνθήματα για να καλύψει την φτώχια του πολιτικού του λόγου, συνθήματα τα οποία έχουν καταντήσει σύντομα ανέκδοτα, ήρθε στην εξουσία υποσχόμενος τα πάντα, έκανε ακριβώς τα αντίθετα απ’ ότι υποσχέθηκε και τώρα

    Καλό κατευόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κρίμα για ένα σοβαρό πολιτικο και μετρημένο άνθρωπο όπως ο Γίωργος Παπανδρέου να αφήνει εκτος ψηφοδελτίων τον οραματιστή του εκσυγχρονισμού Κ.Σημίτη. Τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε την είσοδο την χώρα στην ΟΝΕ. Δεν θέλουμε ούτε να σκεφτούμε πως θα αντιμετώπιζε η χώρα την οικονομική κρίση αν είχε την δραχμή για νόμισμα. Αυτό δεν λέγεται ρήξη ούτε μεταφράζεται σε θάρρος. Είναι τζάμπα μαγκιά και προσωπικη αγνωμοσύνη να πετάς έξω απο τις λίστες τον άνθρωπο που σου εμπιστεύτηκε τοσα χρόνια το υπουργειο εξωτερικών. Το οποίο και υπηρέτησες όχι και με... τόση μεγάλη επιτυχία Πρόεδρε Γιώργο Παπανδρέου. Στο ζειμπέκικο ήσουν καλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).




    ξ,,,,,,,,,,//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ,ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΗΛΙΟ ΜΕ ΗΛΙΟ. ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ,Α ΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΚΑΘΗΚΙΑ,ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ,ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΝΕΑΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟ..... ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ,ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΥΛΟ . ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ.ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΣΕΣ ΛΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΣΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ .ΔΑΓΚΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΘΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ .ΞΕΡΑΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ .Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΣ .ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ.
    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναλυτή της πίτσας,
    Για πές μας πόσους γόνους παλαιών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, έχει συμπεριλάβει στις λίστες ο Γιωργάκης?
    Αυτή είναι η ανανέωση και η σύγκρουση με το κατεστημένο???

    Ευτυχώς μας έπεισε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ!
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ,


    ΑΡΑΓΕ ,ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;


    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά, ακόμη ζείτε ρε σεις στον κόσμο της αυταπάτης;; Ξυπνήστε ρε! Απο πότε ο ΓΑΠ, το κατεξοχήν τέκνο του κατεστημένου, έγινε ξαφνικά πολέμιος του;;; Ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κύριε ψυχοπαθή κονδυλοφόρε είσαι σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με την λογική, την αλήθεια αλλά και την ελληνική φυλή. γιατί άραγε? γλείψε γλείψε όλο και κάποιο κοκκαλάκι μπορεί να αρπάξεις φουκαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EIΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ !!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ...ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΗΣ ΖΟΥΝΗ !
    ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ..ΠΑΛΙ !

    Είναι φίλες η Κόκκαλη με την Νταλάρα

    Η Ελένη Κόκκαλη είναι πολύ φίλη με την Ελένη Νταλάρα και θα την στηρίξει στον προεκλογικό της αγώνα.

    Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι...
    ο Κόκκαλης πήγε στην ΔΕΘ και έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον Γιώργο Παπανδρέου

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:35
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4/8
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    (4)ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρέ παπάρα Καρατράντε,
    από τού γεννησιμιού τους, είναι εξουσιομανείς.
    Οικογενειοκρατία γάρ.
    Δηλαδή ώ,ώ,ώ παμμέγιστε αναλυτή,μέ τά
    προσόντα του,ο Γ.Α.Παπανδρέου θά
    έπαιρνε θέση ΠΑΣΟΚ καλύτερη από
    γραμματέα Τ.Ο. Μάλμε Σουηδίας?
    Άντε νά μή γράψω γιά τούς υπόλοιπους.
    Κάθε κόμματος.
    Τόν τοπικό 1974-πρασινορουφιάνο νά
    τόν προίκιζα μέ 10 γράμματα καί
    έναν τόνο στό έου,όλα τά ζιβάγκο
    θά τόν ψήφιζαν μέχρι νά ματαλλαχθούν
    σέ ταξίντο.
    Νυχτοπούλια πράσινα σέ τί διαφέρετε
    από τόν βολεψάκια "δεξιό" ????????
    Τομαριστές ρουσφετάκιδες αναρριχόμενα στρουμφάκια,
    στό όνομα κάθε Δημοκρατικής ανέλιξης.
    ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ?.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκικές Ληστρικές Επιδρομές ......

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας και παράλληλα Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια επ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΕΓΚΟΥ : Στο ΠΟΡΤΟ-ΚΑΡΡΑΣ όπου ο Σημίτης δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες, χρεώθηκαν γιαούρτια 100 εκ. δραχμών (300.000 ευρώ). Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»: Αγορά 40 μαχητικών F16 το 1988 για να κάνει την προίκα (το κωλόσπιτο) της χοντρο-ξανθο-μπεμπούλας ο Αντρέας. Τα αγοράααμε 30 δις δρχ την στιγμή που την ίδια εποχή οι Ελβετοί τα αγόρασαν 17 δις δρχ. Ο Αντρέας έφτιαξε τότε και ειδικό νόμο για να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες, με υποτιθέμενα δανεικά από τον Παπούλια, τον Κατσιφάρα και τον φίλο του έμπορο όπλων Halag.


    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ: Πόλωση, παραπληροφόρηση, προβοκάτσιες, παραποιημένες φωτογραφίες όπως πχ: «ο Μητσοτάκης ήταν συνεργάτης των Ναζί» το 1985. Το πασόκ κερδίζει τις εκλογές («για ακόμη καλύτερες μέρες» / κοριτσάκι με λουλουδάκι) : Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, η ίδια η κομμουνιστική μυστική υπηρεσία Στάζι παραδέχθηκε ότι τα ψεύτικα στοιχεία τα είχε κατασκευάσει κατά παραγγελία από το πασόκ (μάλλον το Λαλιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΓΑΠ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΛΩΤΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση