GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζόρικα για τον Ζαγοριανό...

Πειθαρχική και ενδεχομένως ποινική δίωξη για τους χειρισμούς στην Siemens . Ο προϊστάμενος της επιθεώρησης των Δικαστηρίων Ι. Παπανικολάου ...

Πειθαρχική και ενδεχομένως ποινική δίωξη για τους χειρισμούς στην Siemens
.
Ο προϊστάμενος της επιθεώρησης των Δικαστηρίων Ι. Παπανικολάου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ειδικού ανακριτή της υπόθεσης Siemens. Ν. Ζαγοριανού για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας. Παράλληλα διαβίβασε αντίγραφο της πειθαρχικής δίωξης στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Φ. Μακρή για να ερευνήσει αν συντρέχει λόγος να ασκηθεί σε βάρος του ειδικού ανακριτή και ποινική δίωξη.

14 σχόλια

  1. Χάσαμε την Τάνια (γλάστρα) στοπ....
    Τι ήταν και τούτο πάλι...Κεραμίδα τους ήρθε στο EXTRA3 όταν η Πολιτική ( με το Π κεφαλαίο) συντάκτρια - γλάστρα του Αποκαλυπτικού Δελτίου αυτομόλησε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ!
    Αμα το έχεις το ψώνιο μέσα σου δεν γίνεται καλά.... Έχοντας περάσει από την Ελεύθερη Ωρα του Μιχαλόπουλου μεταφέροντας τα δελτία απο το Αθηναϊκό Πρακτορείο (γιατί για σύνταξη δεν το συζητάμε) στην συνέχεια βρέθηκε παρουσιάστρια σε δελτία του ΤΗΛΕΤΩΡΑ και του ΤΕΛΕΑΣΤΥ και κατέληξε σε κάτι μεσημεριανα τηλεσκουπίδια! Εκεί την είδε ντίβα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνοντας ...υποψηφίους τύπου Ψινάκη το 2007 (με τα δεδομένα της εποχής ) την έβαλε στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ! Αυτό και μόνο κρίθηκε ικανό να την χρήσουν πολιτική συντάκτρια!!!
    Και έκανε το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ!! Πήρε και θέση στο Πάνελ του Αποκαλυπτικού Δελτίου στο ΕΧΤRA3 ...και άρχισε τις πολιτικές αναλύσεις Τι αναλύσεις! Ξέρετε αυτές της ντουντούκας! Μάλιστα ήταν και λαύρα κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ
    Και ξαφνικά απο προχθές βρέθηκε να διαπραγματεύεται υποψηφιότητα στη ΝΔ!
    Και σιγά την είδηση ...και την σοβαρή υποψηφιότητα! Εδώ σε λίγο όποιος περνάει έξω απο την Ρηγίλλης θα τον βάζουν και σε ψηφοδέλτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σάββας πλήρωσε την εντιμότητά του;
    Αυτή η βρώμικη ιστορία των βατοπεδινών έφαγε τον Τσιτουρίδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορία ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μαγγίνας είχε μόνο ένα αυθαίρετο και αυτό ημι-νόμιμο. Ο Σουφλιάς δυο καρα-αυθαίρετα εντελώς παράνομα. Ο πρώτος γιατί είναι έξω από τη Βουλή και ο δεύτερος μέσα και στο Επικρατείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δελτίο τύπου της ΠΟΣΤ (14.09.09)
    Με την παραίτηση του Σταμάτη Μαύρου από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΕΛΤΑ, φάνηκε προς στιγμή ότι η Κυβέρνηση θα σταματήσει να αντιμετωπίζει το Δημόσιο Ταχυδρομείο σαν κομματικό λάφυρο, να το χρησιμοποιεί για την κάλυψη των προεκλογικών αναγκών της, κυρίως στις Κυκλάδες και τη Ροδόπη.

    Με την απόφαση όμως του Υπουργού Μεταφορών κ. Ευρ. Στυλιανίδη να καλύψει τη θέση με την κ. Ιφ. Καρτσιώτου, αποσπασμένης στο ιδιαίτερο γραφείο του, δείχνει ότι δεν σταματούν και συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΕΛΤΑ ακόμη πιο πολύ στον κομματικό και προεκλογικό του αγώνα.

    Ήδη μοιράζουν χορηγίες και «διαφημίσεις» σε επιλεγμένες περιοχές κατασπαταλώντας το ποσό των 900.000 € που ο Στ. Μαύρος είχε αποφασίσει να διαθέσει για τις προεκλογικές ανάγκες τις δικές του και του υπουργού.

    Είναι συνεχές φαινόμενο να κοινοποιούν μεταθέσεις μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ενώ καταγράφονται περιπτώσεις που εργαζόμενοι μετατίθενται και παρουσιάζονται στις νέες θέσεις, με προφορική εντολή!!!

    Καλούμε τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ και τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο να κατανοήσουν ότι έχουν προκηρυχθεί εκλογές και η εκλογική νομοθεσία απαγορεύει συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.

    Τους καλούμε αν μπορούν να ασχοληθούν με την προετοιμασία του ΕΛΤΑ για να ανταποκριθεί στην έγκυρη και έγκαιρη διακίνηση της εκλογικής αλληλογραφίας.

    Απαιτούμε να σταματήσουν την οικονομική αφαίμαξη του ΕΛΤΑ, την κατασπατάληση και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Να σταματήσουν την ικανοποίηση ρουσφετολογικών αιτημάτων και τις πελατειακές σχέσεις.

    Καλούμε τη Διοίκηση να αντιληφθεί τις ευθύνες της απέναντι στο Ταχυδρομείο, τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα.

    Οι ευθύνες, πολιτικές και ποινικές δεν παραγράφονται ούτε αποσιωπούνται. Με την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη και θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ.
    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον είχαν ακυρώσει σαν ηγέτη απο την υπόθεση των Υποκλοπών που παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του.

    Πέντε χρόνια υποδύθηκε τον πρωθυπουργό, ενώ στη πραγματικότητα δεν ήταν παρά ένας άβουλος αιχμάλωτος της διαπλοκής.
    Το εθνικό σκάνδαλο των Υποκλοπών, που στοίχισε τη ζωή του Κώστα Τσαλικίδη, μετέτρεψε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε έρμαιο της διαπλοκής.
    Γύρευε πόσο "προσωπικές" συνομιλίες του, κρατάνε στα συρτάρια τους συγκεκριμένοι Νονοί του τόπου-για να μην μιλήσουμε για συλλογή απο video, πιο αποκαλυπτικά ακόμη κι απο το περίφημο του Ζαχόπουλου, που έχουν στη διάθεσή τους. (Ο Καραμανλής βρισκόταν "υπο στενή παρακολούθηση" απο τότε που έγινε αρχηγός της ΝΔ-1997)
    Είναι εκείνοι που ξέσπασαν σε τρανταχτά γέλια, βλέποντάς τον στο σουβλατζίδικο (όπως το χαρακτήρισε ο Παπανδρέου) του Μπαιρακτάρη, να τους απειλεί έχοντας πιει κι ένα ποτηράκι παραπάνω...

    Η Νατάσα σταμάτησε τη δουλειά για να του δίνει κουράγιο. Ψυχολογικό ράκος, δεν έχει τη δύναμη να κατέβει στο Μαξίμου...

    Έχει καταλάβει το τέλος του. Τις τελευταίες ημέρες του φταίνε όλοι. Τους θυμήθηκε έναν προς έναν. Ότι διασώσει. Ότι μπορεί να περισώσει την τελευταία στιγμή. Τα περίμενε διαφορετικά. Πίστευε ότι στη ΔΕΘ θα... κάνει περίπατο. Πίστευε επίσης ότι το θέμα με τον Σημίτη θα εξελιχθεί σε δική του νίκη. Ο άνθρωπός μας μετέφερε ότι έχει εκμυστηρευτεί το πολιτικό του τέλος. Η Νατάσα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε άδεια από το νοσοκομείο. Τον έχει από κοντά. Έχει καταλάβει και αυτή το τέλος που έρχεται. Και του συμπαρίσταται. Δύσκολη η καλογερική...

    Ετοιμος να εγκαταλείψει είναι ο Καραμανλής. Φήμες τον θέλουν να παραδίδει απο στιγμή σε στιγμή στη Ντόρα. Εχουν σπάσει τα τηλέφωνα του Σουφλιά ...

    Οργισμένοι νεοδημοκράτες τηλεφωνούν στο ΥΠΕΧΩΔΕ και λούζουν με διάφορους χαρακτηρισμούς τον αυθαιρετούχο της Αναβύσσου. Ο Καραμανλής εγκαταλείπει την προεκλογική μάχη καθώς αισθάνεται ψυχολογικό ράκος...

    Ο αυθαιρετούχος Σουφλιάς, ο αγαπημένος πολιτικός μηχανικός της διαπλοκής, ο πολιτικός που παραμύθιασε τη κοινή γνώμη για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, ο εγωπαθής σατράπης που είχε μουλαρώσει και απαγόρευε τη δημιουργία Υπ. Περιβάλλοντος, ο διαφημιστής των κατασκευαστικών εταιρειών, ο άνθρωπος που (δι)έσυρε τον άβουλο Καραμανλή στις πρόωρες, είναι στο Επικρατείας, ενώ ο δυστυχής Μαγγίνας (για ένα φτωχοκάλυβο) βρίσκεται στην απ έξω. Το ίδιο και ο Τσιτουρίδης της "Τάξης του 97".
    Τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον Καραμανλή να εγκαταλείπει την αρχηγία της ΝΔ πριν τις εκλογές και να παραχωρεί τη θέση του στη Ντόρα!

    Tσιτουρίδης στον Ζαγορίτη>"Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;"
    - "Είσαι μισάνθρωπος! Τι είναι εδώ; Γκουλάγκ; Γιατί δεν μου το είπατε νωρίτερα; Αυτό είναι το ευχαριστώ για την υποστήριξή μου στον Καραμανλή; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;"! Κουβέντες του Τσιτουρίδη στην Ρηγίλλης προς τον Ζαγορίτη τις οποίες δεν ακούσαμε εμείς. Mας τις μετέφερε όμως η πλευρά του Τσιτουρίδη πριν από λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
    Με δεδομένο ότι στην οικονομία δεν έχουν σημασία ούτε τα σλόγκαν ούτε τα μαγικά ραβδάκια, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.
    Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
    Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
    Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
    Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
    Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
    Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
    Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
    Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
    Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
    Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
    Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κόρακας κοράκου βγάζει μάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέντε χρόνια υποδύθηκε τον πρωθυπουργό, ενώ στη πραγματικότητα δεν ήταν παρά ένας άβουλος αιχμάλωτος της διαπλοκής.
    Το εθνικό σκάνδαλο των Υποκλοπών, που στοίχισε τη ζωή του Κώστα Τσαλικίδη, μετέτρεψε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε έρμαιο της διαπλοκής.
    Γύρευε πόσο "προσωπικές" συνομιλίες του, κρατάνε στα συρτάρια τους συγκεκριμένοι Νονοί του τόπου-για να μην μιλήσουμε για συλλογή απο video, πιο αποκαλυπτικά ακόμη κι απο το περίφημο του Ζαχόπουλου, που έχουν στη διάθεσή τους. (Ο Καραμανλής βρισκόταν "υπο στενή παρακολούθηση" απο τότε που έγινε αρχηγός της ΝΔ-1997)
    Είναι εκείνοι που ξέσπασαν σε τρανταχτά γέλια, βλέποντάς τον στο σουβλατζίδικο (όπως το χαρακτήρισε ο Παπανδρέου) του Μπαιρακτάρη, να τους απειλεί έχοντας πιει κι ένα ποτηράκι παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ### ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΤΕ..ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ..
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ...
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ..
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΗΚΡΑ.. ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !
    ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ..
    ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.
    ******** ********* ******

    ΑΑΑΑΑ.... ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ..........ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΡΕ ΖΩΑ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΑΥΛΙΣΙΑ.
    ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΔΙΑΒΟΛΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ !

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥ. ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ?

    ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΗΤΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΕΣ.. ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.....

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε γενικές γραμμές,
    ΔΕΝ μας φταίει καμιά κρίση!...

    ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... (Τι έχουμε, τη βαρειά αυτοκινητο-βιομηχανία? Εμάς η βαρειά μας βιομηχανία είναι...ο τουρισμός, και στην κυβέρνηση (που έχει και τα στοιχεία), λένε πως "οι αφίξεις ήταν ίδιες με πέρσι!"....
    ΑΠΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΤΩΝ ΡΕΜΟΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ(?)/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ....

    Είναι γεγονός, πως όταν μειώνεις την ζήτηση, συρικνώνεις την οικονομία, και την οδηγείς σε ύφεση...
    Οταν μάλλιστα μειώνεις τη ζήτηση σε μια ήδη μη εύρωστη οικονομία, όταν δημιουργείς επιπλέον αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στη αγορά,που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, (αφού έκαναν την "κρίση" καραμέλα, για να την έχουν ΑΛΛΟΘΙ...), απλώς στέλνεις αυτή την οικονομία κατά διαβόλου!....

    Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου, που εξαγγέλει μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, με όποια μέτρα έχει στη διαθεσή του αυτή τη στιγμή, (ένα απ'αυτά είναι η έστω μικρή, και πάντως πάνω από τον πληθωρισμό, αύξηση των μισθών/συντάξεων), και δεν το κάνει για να μας ειναι...ευχάριστος, (όπως λένε οι άσχετοι και οι ΝΔληδες), αλλά γιατί αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, για να αυξήσει τη ΖΗΤΗΣΗ, μαζί με την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, και την αλλαγή του οικονομικού/ψυχολογικού κλίματος, αν θέλουμε το ξεπέρασμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και την ΑΝΑΠΥΞΗ.
    Βέβαια ενδεχομένως και προσωρινά τα δημοσιονομικά, (οι δείκτες δηλαδή, αυτούς που μετρά ο κ. Αλμούνια, και που ...ευημερούν όταν ο κόσμος δυστυχάει!... --βλέπε πολιτική του κ. Καραμανλή--...),
    ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λοιπόν αυτοί οι δείκτες, μπορεί και να μην είναι πολύ καλοί, και ο κ. Αλμούνια να γκρινιάξει για λίγο, ΟΜΩΣ θα βελτιωθούν σε λίγο χρόνο, μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας, και τα περισσότερα έσοδα του κράτους...

    ((Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,--που θα επιφέρει, είπαμε, πρώτα-πρώτα η αύξηση της
    ΖΗΤΗΣΗΣ--,σημαίνει αυτόματα και περισσότερα έσοδα για τους πολίτες ΚΑΙ το κράτος,--π.χ.από τους μεγαλύτερους τζίρους της αγοράς, από τον περισσότερο αποδιδόμενο ΦΠΑ, από τη δίκαια φορολογία ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ εισοδημάτων επιχειρήσεων κλπ φορέων,κλπ,-- ΦΥΣΙΚΆ μαζί με μηχανισμούς ελέγχου.
    Η αύξηση της ζήτησης, δηλ.του χρήματος, σε μια χειμάζουσα οικονομία, σημαίνει την αναθέρμανσή της, που έχει σαν συνέπεια την αύξηση των επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, την εκ νέου αύξηση --αυτόματα πλέον-- της ζήτησης, και τελικά έξοδο από το τέλμα, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!...))

    Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αν και γνωρίζω λόγω σπουδών και επαγγέλματος οικονομικά, αλλά και πανεπιστημιακοί, καθώς και όσοι από τους ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες, πήραν μέτρα για την "κρίση"...
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ βέβαια οι φωστήρες της ΝΔ, που ξέρουν οικονομικά επιπέδου πρωτοετούς φοιτητή...
    Αλλά που και ΑΝ κάποιοι ξέρουν, είναι φαίνεται υποχρεωμένοι, ΆΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. δυστυχώς, ΑΛΛΑ!....
    (Να αφαιμάζουν δηλ. οικονομικά τους μισθωτούς/συνταξιούχους-μικρομεσαίους, και να μεταφέρουν τον πλούτο από τα μικρομεσαία στρώματα στους μεγαλοκαρχαρίες, στους κουμπάρους , στους νόμιμους και ηθικούς, στους σεμνούς και ταπεινούς, και... γενικά σε γαλάζια παιδιά!...).

    Μια λοιπόν και στη ΝΔ αυτά τα 5,5 χρόνια και ως κυβέρνηση: 1)Eκαναν όσα μπορούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτά που χρειαζόταν η οικονομία και η χώρα, (υπέρ των φίλων και των εαυτών τους βεβαίως)...
    2)Εξακολουθούν να λένε τις ίδιες παπαριές, (μετά συγχωρήσεως..) Και
    3)Φαντάζονται πως θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας, (που οι ίδιοι βέβαια δημιούργησαν)..., με πάγωμα των μισθών, και αύξηση των φόρων.. (καύσιμα-ποτά-τσιγάρα, το...τρίπτυχο της άγνοιας και της μαλακίας..).
    Η ίσως ακόμη με έκτακτες εισφορές, και το ΕΤΑΚ?... (Α! Μάλλιστα!...)

    Μιας λοιπόν κι η κυβέρνηση αυτά έκανε κι αυτά φαντάζεται: Αναρωτηθείτε σοβαρά, γιατί τώρα ξέρετε!...
    Γίνεται έτσι? Τι λέτε?

    Εμ.... δε γίνεται έτσι!.....
    Χρειάζεται ΓΝΩΣΗ, όραμα,ενδιαφέρον!... Μα πάνω απ' όλα χρειάζεται ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφου δεν βαλανε κανένα μέσα, ας βάλουν τον δικαστή.
    Αφου μέχρι τώρα οι δικαστές δεν βλέπουν τις παρανομίες ειναι το μόνο που τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση