GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ...κατορθώματα υποψήφιας στο Επικρατείας της ΝΔ...

Είχε προσπαθήσει να διοριστεί από το παράθυρο, με τη λίστα των 55, στο υπ. Εθνικής Άμυνας - Την έβαλαν στο Επικρατείας σε αντάλλαγμα για τον...

Είχε προσπαθήσει να διοριστεί από το παράθυρο, με τη λίστα των 55, στο υπ. Εθνικής Άμυνας - Την έβαλαν στο Επικρατείας σε αντάλλαγμα για τον αποκλεισμό του συζύγου της στη Ροδόπη που έγινε για να μπορέσει να ξαναβγεί ο Στυλιανίδης βουλευτής!
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στην όγδοη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ βρίσκεται η Νίκη Γκοτσοπούλου, γενική γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας, η οποία είναι σύζυγος του Κυριάκου Μπαμπασίδη τοπικού εσωκομματικού αντίπαλου του Ευρ. Στυλιανίδη στη Ροδόπη. Ο Κ. Μπαμπασίδης, ενώ ετοιμαζόταν να είναι πάλι υποψήφιος, βρέθηκε ξαφνικά εκτός ψηφοδελτίων. Κι αυτό λέγεται ότι έγινε για να διευκολυνθεί η επανεκλογή του Ευρ. Στυλιανίδη. Σε αντάλλαγμα προσφέρθημε λοιπόν μια (μη εκλόγιμη) θέση στο Επικρατείας στη σύζυγό του. Ενα ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε με ...τράμπες λοιπόν!
Η κ. Γκοτσοπούλου όμως βαρύνεται με κάτι άλλο: Ενώ ήταν ήδη...

γεν. γραμματέας στο υπουργείο, το όνομά της βρέθηκε στη λίστα με τους 55 "ημέτερους" ειδικούς επιστήμονες που πριν λίγο καιρό πήγαν να διοριστούν από ...το παράθυρο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τότε είχε ξεσηκωθεί σάλος και παρενέβη το ΑΣΕΠ παγώνοντας τη διαδικασία διότι οι προσλήψεις δεν είχαν γίνει με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια. Ήταν ένα ακόμη σκάνδαλο επί των ημερών της ΝΔ...

10 σχόλια

  1. Tα μαγικά του Μπέζα





    «Άλλα κόλπα» στη Θεσπρωτία

    Η αποκάλυψη περί παλαιοκομματικών ψηφοθηρικών μεθόδων που φτάνουν έως και τις μετακινήσεις στρατιωτικών μονάδων σε παροπλισμένες μονάδες και εγκαταλειμμένα…στρατόπεδα αποτέλεσε θρυαλλίδα για τη δημοσιοποίηση σωρείας καταγγελιών για τα έργα και τις ημέρες των στελεχών της Ν.Δ. στη Θεσπρωτία. Τα στόματα άνοιξαν και πλέον αποκαλύπτεται ένα γαϊτανάκι ρουσφετολογικών μετατάξεων «γαλάζιου στρατού» σε χρυσοφόρες υπηρεσίες του Δημοσίου. Μετακινήσεις που έγιναν την τελευταία στιγμή προς Εφορίες και Τελωνεία του ακριτικού Νομού, όπου ως γνωστόν εκλέγεται ο πολιτικός προϊστάμενος των εν λόγω υπηρεσιών Αντώνης Μπέζας. Μεταξύ των μεταταγέντων υπαλλήλων στα Τελωνεία του Νομού Θεσπρωτίας φέρεται και η σύζυγος του υφυπουργού.

    Πέραν αυτού και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου «ο κ. Μπέζας λίγες ημέρες πριν την κήρυξη των εκλογών εξήγγειλε την κατασκευή συγκροτήματος γραφείων του υπουργείου Οικονομικών –προϋπολογισμού 9 εκατ. Ευρώ-σε χωριουδάκι της εκλογικής του περιφέρειας». Να σημειωθεί ότι η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου (ΚΕΔ) μόλις στις 9 Σεπτεμβρίου εξέδωσε έγκριση προκαταρκτικής προκήρυξης για το έργο «ανέγερση κτιρίου γραφείων για τις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΟ στην Ηγουμενίτσα». Ο προϋπολογισμός του έργου χαρακτηρίζεται εξωπραγματικός καθώς η ανέγερση του νέου Ειρηνοδικείου της Αθήνας θα κοστίσει μόλις 3,8 εκατ. Ευρώ.


    Όπως είναι γνωστό η μονοεδρική της Θεσπρωτίας όπου θέτει υποψηφιότητα ο κ, Μπέζας- εκ των στενών συνεργατών του απερχόμενου Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή- αποτελεί κλειδί για την επίτευξη αυτοδυναμίας σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ και δικλείδα για τις μετεκλογικές εξελίξεις στη Ν.Δ.

    Ωστόσο και παρά τα άλλα κόλπα και τα τεχνάσματα άλλων εποχών, η πλάστιγγα φαίνεται να έχει γύρει οριστικά υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά’ σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται μεταξύ 7 και 9 ποσοστιαίων μονάδων και όπως όλα δείχνουν «διάδοχος» του Αντώνη Μπέζα θα είναι ο Χρήστος Κατσούρας. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία -διακεκριμένος καρδιολόγος και πανεπιστημιακός-οργώνει κυριολεκτικά τον ακριτικό Νομό συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διέυρυνση της διαφοράς μεταξύ των δύο κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνει το ανάπηρο δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Η "ΚΥΡΙΑ" ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: Ο ΓΛΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ" ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MHN AKOYTE TI ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ...
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 2.5% Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μηπως ο στυλιανιδις ειναι κουμπαρος του καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά βρε παιδιά τί λέτε τώρα; έχετε κανα γκαλουπ ότι η ΝΔ βγάζει 48% και βλαζετε με κέρδος την συγκεκριμένη στην 8η θέση;

    Εντάξει μαθημένοι στην ρουφιανιά είστε! Eντάξει εξ απανεκαθεν λαικά δικαστήρια είχατε!!!
    Αλλά να κάνετε την 8η θεση στο Επικρατείας ανταμοιβή, έτσι για το κάρφωμα, μόνο ηλιθιότητα σηματοδοτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ.
    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΟΧΙ !!!ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΩΝ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΩΝ και των ΟΙΚΟΝΟΜΕΝΑΚΗΔΩΝ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..

    - Κάνουν τα πάντα για να μας προστατέψουν από την λάμψη του μυαλού του Αϊνστάιν-GAP.
    - Τρελλή αβάντα με παρέμβαση ακατανόητη.
    - Κάνουν πως θίγονται κιόλας όταν πριν είκοσι χρόνια έτρεχαν πίσω από τις περιοδίες για να “τσακώσουν” μια είδηση και μια καλή κουβέντα, γλύφοντας δεξιά και αριστερά.
    - Τεμπέληδες και ανίκανοι να προσφέρουν στοιχιώδη ενημέρωση τη στιγμή που με περισπούδαστο ύφος αυτοχαρακτηρίζονται έγκυροι και αντικειμενικοί.

    ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ. ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ .. ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
    ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.
    Δημοσιοκάφροι γλειώδη σκουπιδοειδή
    απορρίμματα.
    φτου...ΕΜΕΤΟΣ.

    ΣΗΜ. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΓΛΟΜΑΘhΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ! ΠΑΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ....ΓΙΑ ΤΟΝ mpaxarigia

    Υ.Γ. ΣΑΛΤΑΡΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΤΙ......ΤΡΕΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!
    ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ Ή ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση