GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γραμμή" για τους Οικολόγους - Πράσινους...

...από δυσαρεστημένους "εκσυγχρονιστές" ύστερα από τη μη συμμετοχή Σημίτη! . Από τον Βασίλη Δημητριάδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Σύμφωνα με πληρ...

...από δυσαρεστημένους "εκσυγχρονιστές" ύστερα από τη μη συμμετοχή Σημίτη!
.
Από τον Βασίλη Δημητριάδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύλακες "εκσυγχρονιστών" του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα άρχισαν να κινούνται προκειμένου να διαμορφώσουν "γραμμή" για τη στάση που θα κρατήσουν στις εκλογές ύστερα από την εξέλιξη με τη μη συμμετοχή του Κ. Σημίτη στα ψηφοδέλτια. Σε ορισμένες περιοχές μάλιστα όπως σε νομούς της βόρειας Ελλάδας -Θεσσαλονίκη κλπ- ακούγεται ήδη ότι προσανατολίζονται να ψηφίσουν Οικολόγους - Πράσινους.

31 σχόλια

  1. Και μετά ξυπνήσατε...
    Μαζέψτε το μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ???ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΗΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΔΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ???ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝΚΑΤΕ Η Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ??ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι είναι οι ψηφοφόροι πρόβατα ; Aαα να χαθείτε λεχρίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SEX - και ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......
    ----------------------------------
    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).
    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.
    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ....Γιωργάκη
    με την γυναικαδελφή του
    Γιδιού Ραγκούση !
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΩΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ... Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟ...ΧΑΧΑΧΑ..ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε ρε μαλακισμένα που νομίσατε ότι βρήκατε παπά να θάψετε. Η πούτσα του τζέφρυ θα σας φτάσει μέχρι τα αυτιά κολώπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοκ και δέος προκαλεί η στάση του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με το θέμα Σημίτη. Είναι μια ιστορικής σημασίας απόφαση που αναδεικνύει τη βούληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σπάσει- έναντι οποιουδήποτε κόστους- τα δεσμά με το παρελθόν και να ζωγραφίσει με τα χρώματα της επιλογής του το μέλλον. Ένα μέλλον που προοιωνίζονταν ζοφερό και που αίφνης αρχίζει να αλλάζει χρώματα

    Ταυτόχρονα η απόφαση Παπανδρέου στέλνει ηχηρό και σαφές μήνυμα προς όλους ότι δεν υπαρχει πεδίο συναλλαγής ή έστω μυστικών συμφωνιών…

    Δεν είναι βεβαίως εύκολο να γίνει τώρα αποτίμηση αυτής της εξέλιξης αν και τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι μάλλον θετικά για το Γιώργο Παπανδρέου.

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι η μη συμμετοχή Σημίτη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στριμώχνει στο καναβάτσο τον απερχόμενο πρωθυπουργό ο οποίος όχι μόνο δεν τόλμησε να αφήσει εκτός του υπέργηρο θείο του αλλά και να απομακρύνει αυτούς που ό ίδιος φωτογραφίζει ότι πλήγωσαν την παράταξή του…

    Φαίνεται ότι πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου- έχοντας διαπιστώσει ότι ουδείς ως πρόσωπο είναι απαραίτητος- πολιτεύεται με όρους απόλυτης κυριαρχίας και με το βλέμμα στο μέλλον. Με γνώμονα το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης που όπως προιδεάζουν οι εξελίξεις, θα εμπεριέχει εκπλήξεις και σε πρόσωπα και σε πολιτικές.

    Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου σπάει τους δεσμούς με το παρελθόν και αρχίζει να διαγράφει τη δική του τροχιά στο πολιτικό στερέωμα του τόπου.

    Και επειδή πέραν της ιδιότητας του πρωθυπουργού είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Παπανδρέου γίνεται τώρα διεθνής παίκτης στο ζατρίκιο της παγκόσμιας σκηνής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΠΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΝΟΤΑΝ.
    Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ - Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ - ΤΟ ΜΕΤΡΟ – ΤΟ ΤΡΑΜ - ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ - Η ΣΥΛΛΥΨΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ [ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΛΤΑ] ΚΛΠ - ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ – ΗΘΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ ειδικά τώρα που διώξανε το Σημίτη, να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε ουστ!!!!!!!!παπαρα....ουστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά, τα ούφο υπάρχουν.
    Πρόκειται για κάμποσους βλαμένους οπαδούς του πασόκ που δεν θέλουν να δούν ότι ο γάϊδαρος δεν πετάει.
    Θα μου πείς, πόσο μυαλά να κουβαλάνε όσοι πιστεύουν το πιό χαζοβιόλη βουλευτή της Βουλής (που μάλιστα τυχαίνει να είναι και ο πιό υποκριτής).
    Και σε ανώτερα στους πράσινους αφισσοκολλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ

    ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

    / ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δείτε το προφίλ κάποιων μελών στο facebook, οι οικολόγοι που μάλλον ψάχνουν την αδελφή ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κρίμα που δεν είναι πρωθυπουργός ο γιός της κυρίας Τσάντ πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση.
    Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν καλύτερα.
    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει, οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες, οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας), οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, υποστηρίζουν πάντα τα συμφέροντα του λαού (καμία σχέση με φουσκωμένα δημόσια έργα και τη χαριστική τηλεοπτική διαφήμιση).
    Καλό έ;
    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.
    Dear Giorgakis, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.
    Εάν κάνοντας παρθενορραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος, κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στους Οικολόγους Πράσινους, είναι πέρα απο καλοδεχούμενοι όλοι οι πολίτες που ανησυχούν για την πορεία της ελληνικής πολιτικής και κοινωνίας και θέλουν να συμβάλλουν στον οικολογικό και δημοκρατικό εκσυγχρονισμό της, αδιάφορα με το τι είχαν στηρίξει προηγουμένως.

    Οι πολίτες που είχαν στηρίξει τη διακυβερνηση Σημίτη σαφώς και ενδιαφέρουν το χώρο των οικ.Πράσινων.Στον Κ.Σημίτη, οφείλει η χώρα σημαντικά βήματα προς τη διαφάνεια στο δημόσιο τομέα, τα προγράμματα NATURA, την ανακύκλωση, την πρώτη σοβαρή προσπάθεια να συνταχθεί Κτηματολόγιο για να προστευθούν τα δάση και οι ελεύθεροι δημόσιοι χώροι. Στα αρνητικά του πολλά τιτάνια έργα με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες που υψώθηκαν σε χώρους με τεράστια οικολογική σημασία ( βλ. Σχονιάς) και άνοιξαν την όρεξη σε πολλούς αετονύχηδες να πετώσουν ότι μπετονάρεται. Οι Οικ.Πράσινοι δεσμεύονται να κρατήσουν τα καλά της διακυβέρνησής του και να διορθώσουν τα στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12 Σεπ 2009 11:38:00 πμ

    ΚΑΤΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΗΔΑΓΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γελοιότητες...τι άλλο θα ακούσουμε. Οι Οικολόγοι Πράσινοι κατάφεραν και μπήκαν στην Ευρωβουλή. Αυτό τους ένοιαζε μόνο. Είναι προφανές ότι δεν δίνουν δεκάρα για να μπούνε στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανωνυμος-12 Σεπ 2009 11:38:00 πμ

    Εγω ακουσα πως το DVD Τσεκου και Ζαχοπουλου ειναι ετοιμο για κυκλοφορια....εκει να δουμε το τριγωνο Μπουλη-Ναtασας και Ζαχοπουλου....Εεε...ρε γελιο που θα πεσει. Εκει ειναι ολο το ζουμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...Ο Σημίτης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων, ήδη απελευθέρωσε εκατοντάδες φίδια, ο Γιωργάκης μιλά καλύτερα ελληνικά από την Καλομοίρα, ο δάμαλος είναι καταπληκτικός πρωθυπουργός, η Αλέκα σταμάτησε να κυνηγά φαντάσματα, η Αριστερά κατάφερε να βρει μια κοινή θέση.... και ο Ελβις ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω πόσο ταιριάζει ο κύριος Σημίτης στο προφίλ μας αλλά τον εκτιμάω πάρα πολύ σαν πολιτικό οπότε η υποστήριξη του είναι καλοδεχούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ!ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ?ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.
    ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ Ε?
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΕΓΩ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΧΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΚΑΙ ΤΙς ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ( ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ)
    ΑΕΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ.

    ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα έπιασε τους δεξιούς η πρεμούρα για τον "αρχιερέα της διαπλοκής" χαχααχα
    ουστ μαλάκες τέτοιοι μαλακοπίτουρες ήσαστε πάντα δεν αλλάζετε ηλίθιοι. Η ψωλιά του Γιωράκη έρχεται και θα σας μπει βαθιά. Αλλά τι λέως.....ήδη σας έχει μπει γιαυτό σκούζετε σαν πουτάνες που βρήκαν τον ψωλαρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αντιδραση στον καθυστερημενο γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ-ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΥΡΕΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ..Γιωργάκη
    με την κουνιάδα του Γιδιού σου..
    τον Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ενάς ΑΛΛΟΣ Γιώργος Δίνει ΟΡΑΜΑ για ενά ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!
    Σε μια εξαιρετική ομιλία που μόλις πριν από λίγο τελείωσε ο Γιώργος έδωσε απτά δείγματα σπάνιου ΗΘΟΥΣ και ΟΡΑΜΑΤΟΣ!!
    Στο που θα βρούμε τα λεφτά είναι συνακόλουθο το πάνε τα λεφτά!
    Για την παιδεία αφιερώνουμε το 5% συν 1 δις !!
    Στην υγεία θα καλύψουμε τις ελλείψεις άμεσα! Δεν χρειαζόμαστε άλλους αγροφύλακες!!
    Το ασφαλιστικό θα το ανοίξουμε στον πρώτο χρόνο!!
    Συντάξεις σε τρείς μήνες!!
    Την ιστορία μιας ΧΩΡΑΣ δεν την γράφουν μόνο οι ηγέτες την γράφουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι πολιτες της!!
    Σας καλώ να γράψουμε ΜΑΖΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?
    Αν κρίνω από τις πολιτικές επιλογές των Ελλήνων μάλλον έχει καταλάβει ότι το χαζός ταιριάζει περισσότερο στους Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!
    ουχα...χουχααα..ουυυυυυυυυυυυυυυυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση