GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σιγή ιχθύος του Κ. Σημίτη...

Από το http://freskoprama.blogspot.com . ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ...

Από το http://freskoprama.blogspot.com
.
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ...

18 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΞΙΑ 1000000 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 4500 ΕΥΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 800 ΕΥΡΟ ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ.
    Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?????ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να κοροϊδεύετε τον Κύριο Σημίτη αυτός σας έβαλε στην ΟΝΕ, αυτός έκανε τα μεγάλα έργα της Αθήνας των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και που όλοι εσείς οι Αχάριστοι Καράβλαχοι Νεοέλληνες με τα μπουζούκια και τα σκατοjeep σας απολαμβάνετε.

    Τα γουρούνια κοροϊδεύουν τον εαυτό τους όταν κοροϊδεύουν τους άλλους για την ασχήμια τους.
    Έτσι είστε και εσείς.
    Γουρούνια αχάριστα,βλάχοι απείρως μεγάλοι και ζώα όρθια με μυαλό κουκούτσι.

    Και επειδή μερικοί Νεοδημοκράτες θα αναρωτιέστε και ίσως και να πανηγυρίζετε ότι δεν θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ εμείς που αγαπάμε τον Κύριο Σημίτη και που του οφείλουμε πολλά ως έλληνες,σας δηλώνω ευθαρσώς ότι όχι μόνο θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ αλλά δαγκωτό για να πάτε όλοι εσείς που μέμφεστε την απόφαση του Γ.Παπανδρέου να γαμηθείτε στα έδρανα της αντιπολίτευσης για πολλά-πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μεγάλη ιστοσελίδα, αναφέρεται ότι στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα (έγιναν Χριστιανές).
    Αυτή...


    είναι η θρησκεία του ΙΣΛΑΜ;
    Αυτά πρεσβεύουν οι μουσουλμάνοι;
    Μ’ αυτές τις πεποιθήσεις εισβάλλουν στην Χριστιανική Ευρώπη και την Αμερική (και ασφαλώς στην Ορθόδοξη Ελλάδα), σαν (φιλειρηνικοί και φιλήσυχοι) μετανάστες ή λαθρομετανάστες;
    Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται και τι μας περιμένει ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ .ΟΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΕΤΕΣ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΝΔΡΕΙΑ ,ΝΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ,ΕΧΕΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΙΜΗΤΟΣ.ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >>>>>>>>========>>>>>>>>
    ==== ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ====

    = ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ (&) ΕΣΥ !!! = ΚΚΕ

    _________ KKE______KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE______KKE_________

    >>>>>>>>========>>>>>>>>
    ==== ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ====
    = ΚΚΕ = ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ (&) ΕΣΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ


    Επαληθεύται τώρα το ...«George owes us» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ !


    Στο πρώτο μου άρθρο σε αυτό το blog ( 6 Ιανουαρίου 2008) , τρεις μόλις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές του 2007, όταν ΟΛΟΙ περί άλλων ετύρβαζαν, έδινα συγκεκριμένο στίγμα των μελλοντικών εξελίξεων στην χώρα μας.

    Έγραφα ότι : Για όποιον βλέπει τις κινήσεις στην γεωπολιτική σκακιέρα και γνωρίζει να αποκωδικοποιεί, γίνεται αντιληπτό ότι τελικός και αποκλειστικός στόχος των ... πέραν του Ατλαντικού, θα είναι η ανατροπή των σημερινών δεδομένων και ο Πρωθυπουργός. Κ`αυτό γιατί έχει πάρει ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ το συγκεκριμένο θέμα των ενεργειακών αγωγών.

    Θυμηθείτε με ,έγραφα τότε! Στο επόμενο διάστημα ο στόχος τους θα είναι αυτός και όχι η οποιαδήποτε πολιτική της ΝΔ.
    Οι... γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες θα ανοίγουν τα συρτάρια τους και θα προωθούν «σκάνδαλα» και«σκανδαλάκια» , ροζ ιστορίες και τα συναφή , με παραλήπτες ...Έλληνες.

    Ναι ! Δυστυχώς. Αυτά μας μάραναν.Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί .....ξεπουλιούνται. Σύγχρονοι Εφιάλτες. Ξεπουλιούνται στα ξένα συμφέροντα. Εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια.
    Ξέρετε, οι γνωστοί νταβατζήδες του Μπαϊρακτάρη και οι σχετικά καινούργιοι εκδότες με τις υψηλές κυκλοφορίες. Γι`αυτό σας λέω...Άρχισαν τα όργανα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !! Αυτά έγραφα τότε!

    Στην εξέλιξη επαληθευτικά πλήρως και η αντίδραση των ...Ατλαντικών «φίλων» και «συμμάχων» προς τον Πρωθυπουργό έχει καταστεί βιωματική αντίληψη για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και πέραν κομματικών προτιμήσεων.

    Τρεις μήνες μετά (1 Απριλίου 2008) συνεπικουρώ και εμπλουτίζω με περισσότερες πληροφορίες , παλαιότερο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας ( που ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκε), σύμφωνα με το οποίο, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλεξ Ρόντος, ο εξ απορρήτων του κ. Παπανδρέου,το 2004 πέρασε το κατώφλι του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ και είχε μακρά συνομιλία με τους κ. Φρίντ και Μπράιζα, που υπηρετούσαν τότε εκεί. Θέμα της συνάντησης το Σκοπιανό και οι ενεργειακοί αγωγοί.

    Μάλιστα ο κ. Ντάνιελ Φρίντ εκνευρισμένος είχε πει τότε στον ...απεσταλμένο του κ. Γ. Παπανδρέου το γνωστό πλέον ...«George owes us»! ( Μας χρωστά ο Γιώργος).

    Έρχεται λοιπόν τώρα το πλήρωμα του χρόνου όπου ΟΛΑ αποκαλύπτονται. Το ..«George owes us» παίρνει σάρκα και οστά με την γνωστή ομιλία του κ. Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη και την αναφορά του (για το θέμα των αγωγών)σε «διακρατική συμφωνία που κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μίας πλευράς»,ρίχνοντας σκιά στις διπλωματικές σχέσεις μας με τη Ρωσία.

    «Κλείνει το μάτι» στις αμερικάνικες θέσεις επί του κρίσιμου στρατηγικού θέματος των ενεργειακών δρόμων στην περιοχή μας και ....υπόσχεται «διαδικασίες με γνώμονα και προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και σε συμφωνία με τις τοπικές κοινωνίες!».
    Οι γνωστές-άγνωστες ΜΚΟ των 300 ανθρώπων που ...εκπροσωπούν το ....σύνολο της κοινωνίας. Το έργο το έχουμε ξαναδεί!

    Και δεν είναι μοναχά αυτό .Λίγες ημέρες πιο πριν ο αρμόδιος των εξωτερικών θεμάτων του ΠαΣοΚ, κ. Λοβέρδος, με δηλώσεις του (με τις οποίες ..πανηγύριζαν οι Σκοπιανοί) έδινε λευκό συγχωροχάρτι στην ηγεσία των Σκοπίων, στον εθνικιστή Γκρούεφσκι και παράλληλα προανήγγειλε μονομερείς κινήσεις για τη μεταβολή της κατάστασης, και μονομερή περιορισμό της διαφοράς στο θέμα της ονομασίας.

    Ακριβώς ότι λέει και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Δεν υπάρχει θέμα λοιπόν ( κατά το .ΠαΣοΚ)«Μακεδονικής γλώσσας», ούτε αλυτρωτισμών, ούτε κόκκινων γραμμών.
    Μόνο το θέμα της ονομασίας και αυτό προφανώς για τις διμερείς σχέσεις και όχι έναντι όλων σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαπραχθέντα από τις κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ.

    Ποιους ακούει και υπακούει η ηγεσία του ΠαΣοΚ; Τι σχεδιάζει; Με ποιους συνεννοείται; αναρωτιούνται οι πολίτες. Την απάντηση επ` αυτού την είχα γράψει πριν ενάμιση χρόνο.

    Όλες αυτές οι υπαναχωρήσεις ,λίγες μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές δείχνουν επικίνδυνη κρυφή ατζέντα. Την κρυφή ατζέντα του ...«George owes us»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά.
    Έχοντας καθαρό μυαλό καταλαβαίνουμε καλύτερα τί συμβαίνει γύρω μας.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ψηφίσουν οι δυσαρεστημένοι ΠΑΣΟΚοι Οικολόγους-Πράσινους... Θα είναι και οι μόνοι προοδευτικοί στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΙΜΙΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΙΦΘΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ κλπ) ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ...
    Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ.
    ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑ ΣΙΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ, ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο κ. ΣΙΜΙΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τρεξτε να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.
    τα SEX και και την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......

    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).

    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.

    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡOΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΝΟΤΑΝ.
    Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ - Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ - ΤΟ ΜΕΤΡΟ – ΤΟ ΤΡΑΜ - ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ - Η ΣΥΛΛΥΨΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ [ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΛΤΑ] ΚΛΠ - ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ – ΗΘΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ..Γιωργάκη
    με την κουνιάδα του Γιδιού σου..
    τον Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aν είχαν χιούμορ στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ θα ξαναέπαιζαν τις διαφημίσεις που παρουσίασε στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία. Θα έδειχναν τα γνωστά παπαγαλάκια, κρεμώντας τους όμως νέες ταμπέλες, όπως «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», «Παγκόσμια Τράπεζα», «Ευρωπαϊκή Επιτροπή», «Διεθνής Διαφάνεια» κ. λπ. Θα ντουμπλάριζαν τις τσιριχτές φωνούλες των παλιών ψιττακών και θα τους έβαζαν να λένε «Θα κατακρημνιστεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας» (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), «κανείς δεν θα προτιμάει την Ελλάδα για επενδύσεις» (Παγκόσμια Τράπεζα), «Η ελληνική οικονομία θα μπει σε ύφεση» (Κομισιόν), «Οι δείκτες διαφθοράς στην Ελλάδα ανεβαίνουν» (Διεθνής Διαφάνεια).

    Δυστυχώς τα βασικά ζητήματα αυτών των εκλογών -τα οποία, σημειωτέον, είναι και ο λόγος για τον οποίο προκηρύχθηκαν- δεν παίζουν στα κανάλια. Στριμώχνονται στις σομόν σελίδες των εφημερίδων, αυτές που λίγοι προσέχουν και λιγότεροι διαβάζουν. Και όμως! Αυτό που θα επηρεάσει περισσότερο τη ζωή των Ελλήνων πολιτών δεν είναι αν ο κ. Χρήστος Βερελής θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Δεν είναι καν αν ο κ. Μιλτιάδης Εβερτ θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν. Δ.

    Τα βασικά ζητήματα της 4ης Οκτωβρίου είναι αυτά που αφορούν την τσέπη των Ελλήνων πολιτών. Δεν είναι το μέλλον του κ. Πάχτα ή του κ. Δούκα, αλλά των μέλλον ημών των πολιτών και των παιδιών μας. Το βασικό θέμα που πρέπει να συζητηθεί είναι ποιες πολιτικές θα αυξήσουν τον συνολικό πλούτο της χώρας, τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, πώς πρέπει αν πορευτούμε προκειμένου να περισσέψουν λεφτά για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον. Ολα αυτά εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως από το αν έρθουν ξένες επενδύσεις στη χώρα ή αν η ανταγωνιστικότητά μας φθίνει.

    Δυστυχώς τα μαντάτα που μας φέρνουν τα «παπαγαλάκια εξωτερικού» δεν είναι καθόλου καλά για την ελληνική οικονομία. Η ανταγωνιστικότητά της, για παράδειγμα, έπεσε δραματικά. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στις τελευταίες μέρες του επάρατου ΠΑΣΟΚ -δηλαδή το 2003- η Ελλάδα βρισκόταν στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην 71η. Αυτό δεν οφείλεται σε καμιά διεθνή οικονομική κρίση και σε κανένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Η Μποτσουάνα τα πάει καλύτερα, και ας υφίσταται την ίδια διεθνή οικονομική κρίση.

    Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται διαρκώς δυσμενέστερο για την Ελλάδα. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα (άλλο «παπαγαλάκι εξωτερικού» κι αυτό!) από τις 183 οικονομίες του πλανήτη η Ελλάδα είναι η 109η πιο «φιλόξενη» για τις επιχειρήσεις. Ηταν στην 100ή θέση πριν από ένα χρόνο.

    Το πρόβλημα με τους δείκτες που λένε τα «παπαγαλάκια εξωτερικού» είναι ότι δεν αποτελούν απλές ασκήσεις κάποιων οικονομολόγων. Η χαμένη ανταγωνιστικότητα σημαίνει ότι τα προϊόντα των Αζερμπαϊτζανών (προσοχή, δεν είναι αστείο: και το Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται πιο πάνω από την Ελλάδα σε ανταγωνιστικότητα) είναι φθηνότερα στις διεθνείς αγορές. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι κάποιες ελληνικές επιχειρήσεις θα κλείσουν. Ετσι, θα δικαιωθούν τα άλλα παπαγαλάκια που έλεγαν «θα κλείσουν επιχειρήσεις», «θα μείνεις άνεργος», «δεν θα έχεις λεφτά» κ. ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενάς ΑΛΛΟΣ Γιώργος Δίνει ΟΡΑΜΑ για ενά ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!
    Σε μια εξαιρετική ομιλία που μόλις πριν από λίγο τελείωσε ο Γιώργος έδωσε απτά δείγματα σπάνιου ΗΘΟΥΣ και ΟΡΑΜΑΤΟΣ!!
    Στο που θα βρούμε τα λεφτά είναι συνακόλουθο το πάνε τα λεφτά!
    Για την παιδεία αφιερώνουμε το 5% συν 1 δις !!
    Στην υγεία θα καλύψουμε τις ελλείψεις άμεσα! Δεν χρειαζόμαστε άλλους αγροφύλακες!!
    Το ασφαλιστικό θα το ανοίξουμε στον πρώτο χρόνο!!
    Συντάξεις σε τρείς μήνες!!
    Την ιστορία μιας ΧΩΡΑΣ δεν την γράφουν μόνο οι ηγέτες την γράφουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι πολιτες της!!
    Σας καλώ να γράψουμε ΜΑΖΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και περί Σημίτη …κολοκυθόπιτα!
    Γιατί δεν λέω τίποτε για την περίπτωση Σημίτη, όπως δεν έγραψα τίποτε για την περίπτωση Αλαβάνου, ίσως να αναρωτηθεί κάποιος φίλος.

    Δεν είναι σοβαρά ζητήματα για σχολιασμό;
    Είναι και παραείναι …τα σοβαρότερα μέχρι στιγμής προεκλογικά επεισόδια, θα έλεγα – και θα έβαζα τελεία, όχι όμως και παύλα.

    Για το μόνο που είμαι απολύτως βέβαιος είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις μη-συμμετοχής αυτών των σημαντικών μορφών του πολιτικού σκηνικού στις εκλογές δεν έχουμε ιδέα του παρασκηνίου που τις συνόδευσε και της πραγματικής αιτίας που επέφερε αυτό το αποτέλεσμα.

    Οι ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές και το συνακόλουθο «ρεπορτάζ», αποτελούν κακότεχνα κατασκευάσματα για να κρύψουν τα πραγματικά αίτια τα οποία δεν είναι ασφαλώς αποκλειστικά συναρτημένα με τη στάση και συγκυριακή συμπεριφορά του Γιώργου και του Αλέξη αντίστοιχα.

    Η αλήθεια είναι ότι και ο Σημίτης και ο Αλέκος καθόλου δεν… βολεύονταν σε αυτές τις εκλογές και πολύ θα ήθελαν να ξεκαθαρίσει εκλογικά το τοπίο και μετά να κρίνουν σε τι πρωτοβουλίες θα πρέπει να προβούν.

    Ο Αλέξης και ο Γιώργος απλώς βοήθησαν τα πράγματα να γίνουν όπως ήθελαν ο Σημίτης και ο Αλέκος αντίστοιχα.

    Άρα, μη μας σερβίρετε ότι και ότι, όσο για τα περί Σημίτη …κολοκυθόπιτα!

    Δ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΙΜΙΤΗ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΑΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12 Σεπ 2009 3:27:00 μμ


    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ;


    ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ;


    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ,ΤΟΤΕ ΘΕΣ ΓΙΑΤΡΟ.


    ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12 Σεπ 2009 7:57:00 μμ 12 Σεπ 2009 9:52:00 μμ ΤΑ... 12 Σεπ 2009 7:57:00 μμ
    12 Σεπ 2009 9:52:00 μμ


    ΤΑ ΛΕΞΟΝΤΑΝΗΛ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΈΝΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ .


    ΠΡΟΣΕΞΕ ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΟΥΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση