GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιαλτικές στιγμές δημοσιογραφίας...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Είναι κρίμα , τόσο για το πολιτισμό της δημοσιογραφίας ειδικά -φράση που μάλλον εξ ορισμού είναι άτοπη γι’ αυτ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Είναι κρίμα, τόσο για το πολιτισμό της δημοσιογραφίας ειδικά -φράση που μάλλον εξ ορισμού είναι άτοπη γι’ αυτό και δεν συναντάται- όσο και για τη πρόοδο του πολιτικού πολιτισμού και συνακόλουθα της κοινωνίας εν γένει, να παρακολουθείς παρεμβάσεις δημοσιογράφων τέτοιες μέρες σε walls πολιτικών στο facebook. Παρεμβάσεις που χαρακτηρίζονται από άκρατη ιδεοληψία και κομματικό φανατισμό. Σίγουρα, είναι ενδιαφέρουσες και ζητούμενες οι έντονες διαδικτυακές συζητήσεις και αψιμαχίες μεταξύ φίλων του ενός υποστηρικτή με άλλους, που πρόσκεινται σε αντίπαλα κομματικά στρατόπεδα.
Είναι όμως πιστεύω λυπηρό να βλέπεις σχόλια ανθρώπων που...

υποτίθεται οφείλουν να διατηρούν αποστάσεις για την αντικειμενικότερη προσέγγιση που απαιτεί το επάγγελμά τους, κατά πολλούς λειτούργημα. Σχόλια με διάχυτο πάθος, ασυγκράτητη ορμή και απύθμενο μίσος που έχουν ως πομπό έναν δημοσιογράφο. Έναν δημοσιογράφο που υποτίθεται υπερασπίζεται τη δημοσιογραφία και όχι το ΠΑΣΟΚ. Τέτοιος στιγμές σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς τέτοιοι άνθρωποι θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα προσχήματα και το μέτρο στη κρίση όταν αρθρογραφούν, όταν κάνουν ρεπορτάζ ή παρουσιάζουν εκπομπές και δελτία. Παραθέτω λοιπόν, ένα διάλογο που έλαβε χώρα στο προφίλ του συμπαθή υποψήφιου βουλευτή στο Ν. Λάρισας, κ. Κώστα Αγοραστού, μετά την ανάρτηση από τον ίδιο ενός 10λέπτου σποτ της ΝΔ για τις εκλογές(http://www.youtube.com/watch?v=m0m8l9RUR5I&feature=player_embedded#t=18).

Μια διαδικτυακή φίλη του βουλευτή, σχολίασε στην ανάρτηση και εκεί παρενέβει ο γνωστός δημοσιογράφος, κ. Νίκος Μεγγρέλης, με διάθεση σωματοφύλακα του ΠΑΣΟΚ και με ειρωνικό ύφος προς τις κυρίες, που για ευνόητους λόγους δεν αναγράφω ολόκληρο το όνομα τους στην αντιγραφή του διαλόγου. Σημειώνω εδώ, ότι ο κ. Μεγγρέλης έχει ως status στο προφίλ του έναν προσβλητικό και υβριστικό τίτλο (Κ. Καραμανλής: Και παραμυθάς και ψευταράς...) για τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, κάτι που πιστεύω δεν τιμά τον ίδιο και το επάγγελμά του.

Maria G…
Κλείνει η ψαλίδα ...... Γι' αυτό λύσσαξαν τα γιουσουφάκια! Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβουν οι δημοσκοπήσεις που καθημερινά περιέρχονται στα κόμματα. Σύμφωνα με αυτές η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώνεται διαρκώς, ενώ αυξάνεται το ποσοστό του Καραμανλή στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό
Σάβ. στις 2:29 π.μ.


Nikos Megrelis
Σε ποιό ακριβώς όνειρο σας κλείνει η ψαλίδα;
Σάβ. στις 2:40 π.μ.


Ειρήνη Π….
Σ αυτό που για σας είναι εφιάλτης....
Σάβ. στις 2:54 π.μ.


Nikos Megrelis
Δεν είναι για μας εφιάλτης. Για τη χώρα είναι..
Σάβ. στις 2:55 π.μ.

Προσωπικά, πιστεύω ότι τέτοιες στιγμές είναι εφιαλτικές για τη δημοσιογραφία και δίνουν τροφή σε όσους μιλούν για “εντεταλμένες πένες”...

15 σχόλια

  1. Βρε χαζούλη ο Μεγγρέλης δεν το παίζει ανεξάρτητος. Πιθανόν να μην γνωρίζεις ότι υπήρξε πρόσφατα υποψήφιος βουλευτής Πασοκ και νομίζω και εκλεγμένος.
    Για αυτό σου λέω μην στεναχωριέσε άδικα.
    Κράτα την στεναχώρια για τις 05/10/09 και για πολύ καιρό ακόμα..
    Έχετε κάνει στον πανικό σας το άσπρο μαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μαθαίνουμε πως άφησε τις αποκαλύψεις και άρχισε τις μηνύσεις... Και εις ανώτερα εκπρόσωπε της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας από την ώρα που εγκαταστάθηκες στη Εκάλη πέρασες στην άλλη όχθη... Και πολύ άργησες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθές,τά νυκτερινά δελτία ειδήσεων,τής ΝΕΤ συμπεριλαμβανομένης,μία ώρα μόνον πρίν ανακοινωθούν τά εκλογικά αποτελέσματα τής Γερμανίας,ανακοίνωναν,ότι ή Μέρκελ δέν κερδίζει τίς εκλογές κι οί σοσσιαλ(η)στές,θά είναι στήν ουσία οί πραγματικοί νικητές!!!
    Μία ώρα μετά (περίπου κατά τίς δέκα μ.μ.),απεδείχθη,ότι ή ελεεινή προπαγάνδα τους δέν είχε όριο!!
    Ή κεντροδεξιά ανεδείχθη συνολικά,ή νικήτρια τών εκλογών,έχοντας απώλεια μόνον δύο μονάδες,έν σχέσει μέ τίς προηγούμενες,όσον αφορά τό κόμμα τών CDU,αλλά 7 μονάδες σύν,όσον αφορά τούς φιλελεύθερους!!!
    Οί δέ σοσσιαλ(η)στές,καταποντίσθηκαν 14 μονάδες,έν σχέσει μέ τίς προηγούμενες!!
    Στήν ΝΕΤ,χθές καί σήμερα ακόμη,κάποιος ανταποκριτής Χειλ….,δυσαρεστούμενος από τό αποτέλεσμα σίγουρα,αναλύει κατά δημοσιοκαφρικό τρόπο,τά αποτελέσματα κι εφευρίσκει αξεπέραστες δυσχέρειες,στήν συνεργασία τών δύο κομμάτων τής κεντροδεξιάς.
    Όσον αφορά τίς εκλογές στήν Πορτογαλία,μάς είχαν ζαλίσει μέ τόν σοσσιαλ(η)στή Σώκρατες,ότι είναι ό μεγάλος νικητής,άν κι έχασε ,πάνω από 12 μονάδες!!!
    Στήν χώραν μας,οί ίδιοι δημοσιοκάφροι,έχουν προεξοφλήσει καί τόν νικητήν αλλά καί τήν διαφορά αποτελέσματος!!
    Αν ανατρέξετε,ακόμη και στόν τύπον τής 10ετίας 1960,θά διαπιστώσετε,ότι ακριβώς μέ τήν ίδια μεθοδολογία καί πρακτική,τά ΜΜΕ/έντυπα τής εποχής,προεκλογικά,αναρτούσαν άρθρα κι αναλύσεις δήθεν πολιτικές/αντικειμενικές,μέ σκοπόν νά αποθαρρύνουν τούς όποιους ψηφοφόρους,πού δέν ησαν ιδικοί τους.
    Ό παππούς-Παπανδρέου,ό κύριος ΘΑ,ΘΑ….ΘΑ,ήτο ό εκλεκτός τών μεγάλων συμφερόντων,όπως κι ό υιός του Ανδρέας,όπως κι ό εγγονός του,Γιωργάκης.
    Μέ ποία συμφέροντα θά συγκρουσθή άραγε,ό Γιωργάκης???
    Μέ αυτά πού προσπαθούν νά τόν αναδείξουν δήθεν Ηγέτη,άν καί τά χαρακτηριστικά τής προσωπικότητος τού ανδρός,δέν αξιολογούνται ούτε διά αρχηγού ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδος???
    Ομιλούν οί εκπρόσωποι τού ΠΑΣΟΚ,μέ αντικειμενικό σκοπόν τήν παραπλάνησιν κί αποθάρρυνσιν τών πολιτικών αντιπάλων (τών όποιων αντιπάλων) περί Δημοκρατίας,Ισότητος,Αναδιανομής καί περί άλλων Πράσινων Ιππων!!
    Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά καί τούτο διότι τό ζήσαμε στό πετσί μας,επί είκοσι χρόνια,ότι ή Πολιτική καί Πρακτική τους εδράζεται στήν αρχήν, Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΕΊΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Μηδέν στο πηλήκιο»!

    Tου Χρηστου Γιανναρα

    Ναι, το είπε ο ανελλήνιστος: «Και τι κατάφεραν οι αντίπαλοί μας; Μηδέν στο πηλήκιο»!

    Υπήρξε υπουργός Παιδείας, υπουργός Εξωτερικών, ετοιμάζεται να είναι αυριανός πρωθυπουργός των Ελλήνων. Και δεν ξέρει να ξεχωρίσει το «πηλίκον» (αποτέλεσμα της διαίρεσης δύο αριθμών) από το «πηλήκιο» (στρατιωτικό κάλυμμα της κεφαλής).

    Η Ελλάδα δεν είναι ούτε γεωγραφία ούτε Ιστορία αλλοτριωμένη σε ιδεολόγημα. Είναι στάση ζωής και νόημα ζωής σαρκωμένα και τα δύο στη γλώσσα. Οσο υπήρχαν Ελληνες, πρώτη ανάγκη είχαν: «Ελευθερία και γλώσσα» (Σολωμός). Ελευθερία είναι η κατακτημένη ετερότητα, η ανάγκη να είσαι ο εαυτός σου, να αυτοκαθορίζεσαι, όχι να σε διαφεντεύουν άλλοι. Και η γλώσσα σαρκώνει την ετερότητα, καθιστά τον αυτοκαθορισμό κοινή, κοινωνούμενη πράξη.

    Ο ανελλήνιστος πολιτικός αρχηγός δεν ξέρει να ξεχωρίσει το «πηλίκον» από το «πηλήκιο». Πώς να εμπιστευθούμε ότι καταλαβαίνει πού βρίσκονται τα γλωσσικά σύνορα της ελληνικής ετερότητας: ποια η διαφορά (βιωματικού φορτίου αιώνων) ανάμεσα στην «κοινωνία» και στη «societas», στη «δημοκρατία» και στη «respublica», στον «λόγο» και στη «ratio», στην «αλήθεια» και στη «veritas», στο «πρόσωπο» και στην «persona», στον «νόμο» και στη «lex». Και αν στις διαφορές αυτές δεν έχει ριζωμένα παιδικά βιώματα πατρίδας, τι θα υπερασπίσει σαν πρωθυπουργός; Το ακαθάριστο εθνικό προϊόν και την κατά κεφαλήν καταναλωτική ευχέρεια; Αλλά τότε ας δικτυωθεί καλύτερα η οικογένειά του να τον κάνει πρωθυπουργό σε κράτος με γλώσσα (και συνείδηση) δίχως ετερότητα - σε κανένα Βέλγιο ή Λουξεμβούργο.

    Δεν φταίει που είναι ανελλήνιστος ο μεθοδικά κατασκευασμένος «ηγέτης». Δεν είχε παιδικά βιώματα πατρίδας στην Ελλάδα ούτε γλώσσα μητρική τα ελληνικά. Το κρίμα και η ιστορική ευθύνη είναι των παραιτημένων από τη σκέψη και την κρίση τους ψηφοφόρων. Ο ίδιος απέδειξε απροσχημάτιστα πόσο έτοιμος είναι να απεμπολήσει κοιτίδες της ελληνικής πρότασης πολιτισμού, όταν προπαγάνδιζε, δίχως αιδώ ή λύπη, την εξωφρενική πλεκτάνη του Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. ΄Η, πριν από λίγες μέρες, με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του για το Σκοπιανό.

    Στην προεκλογική του εκστρατεία μιλάει μόνο για λεφτά, πώς θα μπουκώσει τον Ελλαδίτη της παρακμής με ψευδαισθητική ευζωία. Ούτε λέξη για τις τουρκικές έμπρακτες (καθημερινής βίας) απαιτήσεις κυριαρχίας στο Αιγαίο, για τα πολιτικά καμώματα του «κομμουνιστή» (αλλά νατοϊκής ποδηγέτησης) προέδρου της Κύπρου να νεκραναστήσει, μαζί με τον Ταλάτ, την εκτρωματική πανουργία του Ανάν. Ούτε σχολίασε ποτέ (όπως και κανένας Ελλαδίτης πολιτικός) τον προγραμματικό αφελληνισμό της παιδείας και των θεσμών στην Κύπρο από το καθεστώς Χριστόφια.

    Το ορθολογικό συμπέρασμα είναι αδυσώπητο: Η ελληνικότητα της Κύπρου, η ελληνικότητα του ονόματος Μακεδονία αφήνουν παγερά αδιάφορο τον αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι φυσικότερο να τον αφήνει αδιάφορο και η ελληνικότητα του Αιγαίου, της Θράκης, του Καστελλόριζου, της Λήμνου, της Μυτιλήνης. Με ανελλήνιστη ηγεσία, βουβή και άλαλη για τα εθνικά θέματα, ο ορθολογισμός μεταγγίζει τον φόβο της σαφέστατα επαπειλούμενης συμφοράς.

    Στη δεκαετία του 1950 ή '60, αν ένας πολιτικός μιλούσε για «μηδέν στο πηλήκιο» θα είχε τελειώσει αυθημερόν την καριέρα του μέσα στον γενικό καγχασμό. Η γλωσσική ευαισθησία ήταν τέτοια, που επέτρεπε στο χιούμορ του Μποστ να λειτουργεί καθολικά στην ελληνική κοινωνία και να σπάζει κόκαλα. Σήμερα, μια σατυρική ιδιοφυΐα με τη γλώσσα του Μποστ δεν θα προκαλούσε ούτε μειδίαμα. Μέσα σε πενήντα χρόνια οι Ελληνες ξεριζώθηκαν μεθοδικά από τη συνέχεια της γλώσσας τους, από την κοινή σάρκα και κοινωνούμενη πράξη του αυτοκαθορισμού τους, της ετερότητάς τους.

    Αυτή η απώλεια φαίνεται πως πρέπει να μετρηθεί και με εδαφική συρρίκνωση. Το ιστορικό τέλος ιστορικών λαών πάντοτε εντοπίζεται και χαρτογραφημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χαρακτηρισμός "γιουσουφάκια" δε σε ενόχλησε ρε κακομοίρη; Ο Μεγγρέλης (καλώς ή κακώς) είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Γιατί σε σοκάρουν αυτά που λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεέ μου, πόσο υποκριτής είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πας καθόλου καλά, να το κοιτάξεις αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΕΝΝΑ ΠΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ .ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.ΛΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ. ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ,ΕΜΕΤΟΣ,ΑΗΔΙΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΕΡΝΟΥΝ.ΠΧ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΓΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ, Η ΟΤΙ ΕΤΑΞΕΣ.ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΜΠΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΟΒΙΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ .ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ. ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν αυτό εσύ Παπαγιώτη το θεωρείς προσβλητικό τότε μάλλον είσαι από άλλο πλανήτη. Δεν έχω καμία σχέση με τον Μεγκρέλη, αλλά τελευταία η ευθιξία σου έχει χτυπήσει κόκκινο.
    Καλά δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται?
    Προσπάθεια συσπείρωσης της ΝΔ μέσα από την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των πολιτών.
    Δεν θα τους περάσει όμως έτσι. Ο γκεμπελικός νόμος του Παυλόπουλου είναι το τελευταίο τους οχυρό.
    Θα αντισταθούμε στα παπαγαλάκια μέχρι τελευταίας μέρας. Όχι στον εφησυχασμό των αθώων για να δουλεύουν ανενόχλητοι οι πονηροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε....που είναι οι αγχωμένοι, φουκαράδες δεξιούληδες?....να μας αραδιάσουν τις copy-paste μαλακίες τους?....Άντε...μήπως φύγουν και αυτοί οι λίγοι που σας απομείνανε....φουκαράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΉ - ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΦΙΔΙΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΥΠΟΥΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ Τ΄ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΡΓΑΚΙ ΑΛΛΑ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ.
    Η ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (φαινομενο του καιρου μας) ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΩΤΑ ΠΙΟΩΝ.
    ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΗΣΤΗ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Η ΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ.
    ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑΝ ΛΑΟ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΜΑΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εντυπωση που μου δινουν οι διαλογοι των δημοσιογραφων δεν μου αφηνει καμια αμφιβολια οτι το παθος κρυβει ανομολογητο συμφερο:μια θεσουλα στα κρατικομαγαζα,μια υποψηφιοτητα στα ψηφοδελτια των εθνοσωτηρων και παει λεγοντας.Δυστυχως μερικοιπου απετυχαν στο στιβο της δημοσιογραφιας την χρησιμοποιουν ωσ οχημα για να την κανου με ελαφρα πηδηματακια προς Βουλη μερια πουχει και πολλα ματσο.Ολα τ αλλα τ ακουω βερεσε.Οσο για τον Κυριο Μεγγρελη ν αφησει τα σαπια και να μη μας κανει τον μπεγλερε.Ειναι ελαχιστος,δεν ειδε πως τον εφτυσαν στις προηγουμενες εκλογες;Τι ζηταει τωρα στη ΛΑΡΣΑ!Τον μισθο του θα τον παρει απο τον Γιωργακη βρεξει-χιονισει και ν αφησει τις τριχες κατα μερος..Γιατι δεν υπηρξε ποτε μαχομενος και ελευθερος,παρα υποτακτικος στα κομματα..FLORABILIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση