GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάσκετ και "Μακεδονία"...

Από τον Κ. Πάγκαλο . ΜΟΥ ΤΟ'ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΡΑΦΕ RUS - --- KAI Σ...

Από τον Κ. Πάγκαλο
.
ΜΟΥ ΤΟ'ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΡΑΦΕ RUS - --- KAI ΣΤΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΓΡΑΦΕ RUS - MKD ΔΗΛΑΔΗ ΡΩΣΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΛΩΝΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Ν Ο Μ Ι Μ Ο.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ...

ΤΟ ΜΑΤΣ (ΤΑ ΜΑΤΣ) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ; ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Υ Π Ο Χ Ω Ρ Η Τ Ι Κ Ο Ι ;;;;;


15 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΑΠΟ τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΠΑΣΟΚ...
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας και παράλληλα Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν έχουν τσίπα φιλότιμο οι Σερραίοι να τον μαυρίσουν

    Δείτε το "μοναδικό" ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα και όλων των κομμάτων που καταργήθηκε .....το Ελληνικό αλφάβητο.To ΚΆΠΑ προηγήται του ΔΕΛΤΑ. Η ξεφτίλα σε ολο της το μεγαλείο. Ασε που ειναι και παράτυπο.

    Ψηφοδέλτιο νομού ΣΕΡΡΩΝ της ΝΔ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΝΘΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την περασμένη εβδομάδα η χώρα μας σημείωσε “άλμα” στην κατάταξη των χωρών της Ε.Ε. ευρισκόμενη στην τέταρτη ακριβότερη θέση της λίστας στην προ φόρων τιμή της βενζίνης. Μοναδικές ακριβότερες χώρες ήταν η Μάλτα, η Κύπρος και η Πορτογαλία… Με βάση το επίσημο δελτίο για τις τιμές του πετρελαίου και της βενζίνης της Κομισιόν, η χώρα μας στις αρχές Αυγούστου και ειδικότερα στις 10 Αυγούστου βρισκόταν στην 7η θέση της λίστας των τιμών προ φόρων. Ακριβότερες χώρες ήταν η Μάλτα, η Φινλανδία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Δανία και η Ισπανία. Το γεγονός μάλιστα ότι δύο Σκανδιναβικές χώρες ήταν ακριβότερες από την Ελλάδα καταδεικνύει πόσο σχετικές είναι οι κατά καιρούς επισημάνσεις ότι οι τιμές της βενζίνης στη Μεσόγειο είναι ακριβότερες από τις χώρες του βορρά. Σε κάθε περίπτωση η προ φόρων τιμή των 504,39 ευρώ το χιλιόλιτρο ήταν ακριβότερη από συνολικά 20 χώρες της Ε.Ε., άλλες με σαφώς υψηλότερο επίπεδο μισθών όπως η Μεγ. Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία, άλλες νησιωτικές όπως η Ιρλανδία και η Κύπρος και φυσικά από το σύνολο σχεδόν, των πρώην ανατολικών χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δελτίο τύπου της ΠΟΣΤ (14.09.09)
    Με την παραίτηση του Σταμάτη Μαύρου από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΕΛΤΑ, φάνηκε προς στιγμή ότι η Κυβέρνηση θα σταματήσει να αντιμετωπίζει το Δημόσιο Ταχυδρομείο σαν κομματικό λάφυρο, να το χρησιμοποιεί για την κάλυψη των προεκλογικών αναγκών της, κυρίως στις Κυκλάδες και τη Ροδόπη.

    Με την απόφαση όμως του Υπουργού Μεταφορών κ. Ευρ. Στυλιανίδη να καλύψει τη θέση με την κ. Ιφ. Καρτσιώτου, αποσπασμένης στο ιδιαίτερο γραφείο του, δείχνει ότι δεν σταματούν και συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΕΛΤΑ ακόμη πιο πολύ στον κομματικό και προεκλογικό του αγώνα.

    Ήδη μοιράζουν χορηγίες και «διαφημίσεις» σε επιλεγμένες περιοχές κατασπαταλώντας το ποσό των 900.000 € που ο Στ. Μαύρος είχε αποφασίσει να διαθέσει για τις προεκλογικές ανάγκες τις δικές του και του υπουργού.

    Είναι συνεχές φαινόμενο να κοινοποιούν μεταθέσεις μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ενώ καταγράφονται περιπτώσεις που εργαζόμενοι μετατίθενται και παρουσιάζονται στις νέες θέσεις, με προφορική εντολή!!!

    Καλούμε τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ και τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο να κατανοήσουν ότι έχουν προκηρυχθεί εκλογές και η εκλογική νομοθεσία απαγορεύει συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.

    Τους καλούμε αν μπορούν να ασχοληθούν με την προετοιμασία του ΕΛΤΑ για να ανταποκριθεί στην έγκυρη και έγκαιρη διακίνηση της εκλογικής αλληλογραφίας.

    Απαιτούμε να σταματήσουν την οικονομική αφαίμαξη του ΕΛΤΑ, την κατασπατάληση και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Να σταματήσουν την ικανοποίηση ρουσφετολογικών αιτημάτων και τις πελατειακές σχέσεις.

    Καλούμε τη Διοίκηση να αντιληφθεί τις ευθύνες της απέναντι στο Ταχυδρομείο, τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα.

    Οι ευθύνες, πολιτικές και ποινικές δεν παραγράφονται ούτε αποσιωπούνται. Με την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη και θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ , ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ .

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .



    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ;

    ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .

    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ,ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΩΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ .

    ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ.


    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΛΑΒΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ,ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΔΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμενετε απο τα δυο μεγαλα κομματα Ντορα και Γιωργος πρωταγωνιστουν στο ξεπουλημα του τοπου μας και της Κυπρου και ο ανταγωνιστικουλης τι να κανει τρεχει να πειθαρχησει στας εντολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι άσχετος.

    Το MKD είναι η επίσημη συντομογραφία όπως αυτή έχει καθοριστεί από τη FIBA.

    Τώρα αν κάποιοι περιμένουν να γίνει εξωτερικη πολιτική μέσα από το μπάσκετ, αυτό είναι προφανώς αντίστοιχο του εγκεφαλικού επιπέδου τους, μια και η μπάλα του μπάσκετ έχει τόσο περιεχόμενο όσο και το κεφάλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα αγαπητέ δεξιέ σκανδαλολόγε!
    Ο Παπαδόπουλος ήταν υποψήφιος δήμαρχος της Αριστεράς στη Χαλκιδόνα και απλά το ΠΑΣΟΚ δεν κατέβσε υποψήφιο, στα πλαίσια της τότε συνεργασίας του με την Αριστερά στις Δημοτικές εκλογές!
    -Έτσι για την αλήθεια ...ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟI ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του πώς να μην είναι αριστούχος;
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια και τον έχουμε πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μεταξωτά... αλεξίπτωτα...
    Άλλο ήθελε να πει. Αλλά και ως αλεξίπτωτο έγινε κατανοητό.

    Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο (πρώην) Υπόλοιπο Αττικής Διονύσης Παπουτσής στόλισε ωραία τη γαλαζοπράσινη (και πρώην του Ορθοδόξου...) Τάνια Ιακωβίδου.
    "Θεωρούν την...

    ...Περιφέρεια Αττικής την πίσω αυλή της Αθήνας. Ότι τους περισσεύει από τους άλλους συνδυασμούς, τους στέλνουν εδώ. Μένουν ή πίνουν τον καφέ τους στο Κολωνάκι κι έρχονται να πολιτευτούν στο πρώην Υπόλοιπο. Έλεος!"

    Και στην αποφώνηση του (σε εκπομπή της ΕΡΑ) πέταξε και τα μεταξωτά αλεξίπτωτα. Που δεν έχουν τα επιδέξια (εδώ μάλλον κάνει λάθος) οπίσθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 16 Σεπ 2009 9:00:00 πμ



    ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ , ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΣΟ ΜΙΑΣ ΜΠΑΛΑΣ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΟΝΟΙ, ΕΣΘΟΝΟΙ, ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ, ΣΛΟΒΕΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ,ΤΣΕΧΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΕΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΒΥΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΠΕΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
    (ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΧΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΩΝΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ
    " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ "
    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΦΑΣΙΣΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟ ΒΑΛΕΣΑ !!
    ΟΥΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΟΝΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση