GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δωράκι" του Προκόπη στους καναλάρχες...

Τους χάρισε εκατομμύρια ευρώ εν όψει των εκλογών! . Aπό τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ . H κυβέρνηση των καναλαρχών-επιχειρ...

Τους χάρισε εκατομμύρια ευρώ εν όψει των εκλογών!
.
Aπό τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
.
H κυβέρνηση των καναλαρχών-επιχειρηματιών φρόντισε να κάνει ένα δωράκι μερικών εκατομμυρίων ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ο Υπουργός των Εσωτερικών τηλεοπτικών δικτύων κ. Προκόπης Παυλόπουλος φρόντισε να χαρίσει τα χρήματα του ελληνικού λαού – και όχι φυσικά τα δικά του – στους καναλάρχες, μηδενίζοντας το ετήσιο αντάλλαγμα που καταβάλλουν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί για την χρήση του δημόσιου αγαθού, αυτό των διαύλων ραδιοσυχνοτήτων για τα έτη 2009 και 2010. (Φ.Ε.Κ. 1914/τεύχος Β/ 8.9.2009).
Καταγγέλλουμε τον απερχόμενο Υπουργό κ. Προκόπη Παυλόπουλο ότι...

ενώ στάθηκε απλόχερος στους ιδιοκτήτες των μέσων δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ για τους υπαλλήλους του στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας-Ενημέρωσης.
Τίποτε για τους εργαζόμενους
Όλα για τους ιδιοκτήτες κατασκευαστικών/καναλαρχών.
Ας τον κρίνει η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας για την πράξη του αυτή στις εκλογές την Κυριακή της 4ης Οκτωβρίου.
O Πρόεδρος του Συλλόγου
Γιάννης Πάγγος

36 σχόλια

  1. Σε γενικές γραμμές,
    ΔΕΝ μας φταίει καμιά κρίση!...

    ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... (Τι έχουμε, τη βαρειά αυτοκινητο-βιομηχανία? Εμάς η βαρειά μας βιομηχανία είναι...ο τουρισμός, και στην κυβέρνηση (που έχει και τα στοιχεία), λένε πως "οι αφίξεις ήταν ίδιες με πέρσι!"....
    ΑΠΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΤΩΝ ΡΕΜΟΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ(?)/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ....

    Είναι γεγονός, πως όταν μειώνεις την ζήτηση, συρικνώνεις την οικονομία, και την οδηγείς σε ύφεση...
    Οταν μάλλιστα μειώνεις τη ζήτηση σε μια ήδη μη εύρωστη οικονομία, όταν δημιουργείς επιπλέον αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στη αγορά,που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, (αφού έκαναν την "κρίση" καραμέλα, για να την έχουν ΑΛΛΟΘΙ...), απλώς στέλνεις αυτή την οικονομία κατά διαβόλου!....

    Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου, που εξαγγέλει μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, με όποια μέτρα έχει στη διαθεσή του αυτή τη στιγμή, (ένα απ'αυτά είναι η έστω μικρή, και πάντως πάνω από τον πληθωρισμό, αύξηση των μισθών/συντάξεων), και δεν το κάνει για να μας ειναι...ευχάριστος, (όπως λένε οι άσχετοι και οι ΝΔληδες), αλλά γιατί αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, για να αυξήσει τη ΖΗΤΗΣΗ, μαζί με την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, και την αλλαγή του οικονομικού/ψυχολογικού κλίματος, αν θέλουμε το ξεπέρασμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και την ΑΝΑΠΥΞΗ.
    Βέβαια ενδεχομένως και προσωρινά τα δημοσιονομικά, (οι δείκτες δηλαδή, αυτούς που μετρά ο κ. Αλμούνια, και που ...ευημερούν όταν ο κόσμος δυστυχάει!... --βλέπε πολιτική του κ. Καραμανλή--...),
    ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λοιπόν αυτοί οι δείκτες, μπορεί και να μην είναι πολύ καλοί, και ο κ. Αλμούνια να γκρινιάξει για λίγο, ΟΜΩΣ θα βελτιωθούν σε λίγο χρόνο, μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας, και τα περισσότερα έσοδα του κράτους...

    ((Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,--που θα επιφέρει, είπαμε, πρώτα-πρώτα η αύξηση της
    ΖΗΤΗΣΗΣ--,σημαίνει αυτόματα και περισσότερα έσοδα για τους πολίτες ΚΑΙ το κράτος,--π.χ.από τους μεγαλύτερους τζίρους της αγοράς, από τον περισσότερο αποδιδόμενο ΦΠΑ, από τη δίκαια φορολογία ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ εισοδημάτων επιχειρήσεων κλπ φορέων,κλπ,-- ΦΥΣΙΚΆ μαζί με μηχανισμούς ελέγχου.
    Η αύξηση της ζήτησης, δηλ.του χρήματος, σε μια χειμάζουσα οικονομία, σημαίνει την αναθέρμανσή της, που έχει σαν συνέπεια την αύξηση των επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, την εκ νέου αύξηση --αυτόματα πλέον-- της ζήτησης, και τελικά έξοδο από το τέλμα, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!...))

    Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αν και γνωρίζω λόγω σπουδών και επαγγέλματος οικονομικά, αλλά και πανεπιστημιακοί, καθώς και όσοι από τους ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες, πήραν μέτρα για την "κρίση"...
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ βέβαια οι φωστήρες της ΝΔ, που ξέρουν οικονομικά επιπέδου πρωτοετούς φοιτητή...
    Αλλά που και ΑΝ κάποιοι ξέρουν, είναι φαίνεται υποχρεωμένοι, ΆΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. δυστυχώς, ΑΛΛΑ!....
    (Να αφαιμάζουν δηλ. οικονομικά τους μισθωτούς/συνταξιούχους-μικρομεσαίους, και να μεταφέρουν τον πλούτο από τα μικρομεσαία στρώματα στους μεγαλοκαρχαρίες, στους κουμπάρους , στους νόμιμους και ηθικούς, στους σεμνούς και ταπεινούς, και... γενικά σε γαλάζια παιδιά!...).

    Μια λοιπόν και στη ΝΔ αυτά τα 5,5 χρόνια και ως κυβέρνηση: 1)Eκαναν όσα μπορούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτά που χρειαζόταν η οικονομία και η χώρα, (υπέρ των φίλων και των εαυτών τους βεβαίως)...
    2)Εξακολουθούν να λένε τις ίδιες παπαριές, (μετά συγχωρήσεως..) Και
    3)Φαντάζονται πως θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας, (που οι ίδιοι βέβαια δημιούργησαν)..., με πάγωμα των μισθών, και αύξηση των φόρων.. (καύσιμα-ποτά-τσιγάρα, το...τρίπτυχο της άγνοιας και της μαλακίας..).
    Η ίσως ακόμη με έκτακτες εισφορές, και το ΕΤΑΚ?... (Α! Μάλλιστα!...)

    Μιας λοιπόν κι η κυβέρνηση αυτά έκανε κι αυτά φαντάζεται: Αναρωτηθείτε σοβαρά, γιατί τώρα ξέρετε!...
    Γίνεται έτσι? Τι λέτε?

    Εμ.... δε γίνεται έτσι!.....
    Χρειάζεται ΓΝΩΣΗ, όραμα,ενδιαφέρον!... Μα πάνω απ' όλα χρειάζεται ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ !!!!!ΟΛΑ ΣΤΟΥς ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ .ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαμιεται η κουφαλα του κερατα ο πιο καριολης και ο πιο σαπιος μεσα στη νδ
    μαυριστετον τον καριολη χωρις ανταλακτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ!!
    ΕΝΟΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε προκόπη ανεπρόκοπε, δεν σε φτάνουνε όλοι οι εξευτελισμοί που έχεις υποστή, έπρεπε να το κάνεις και αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καναλάρχες; Media; Πολιτικοί; Δε μπορεί, κάποιο κοινό παρονομαστή θα έχουν όλα αυτά (που τόσο στενά συνεργάζονται, για κάποιο αόρατο ίσως σκοπό)...
    http://www.youtube.com/watch?v=BifMQ44TAJs

    Καπετάν Μακρής. Συμπτώσεις; Ή ένα Μεγάλο Σχέδιο, άγνωστο στους πολλούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταματήστε τον ανίκανο αλήτη που κυβερνά που χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό γραφείο για να δίνει συνεντεύξεις.
    Λερώνει και βεβηλώνει τον ιερό χώρο της δημοκρατίας ένα χώρο που κρίθηκε ανίκανος και άχρηστος για να υπάρχει και να αναπνέει σ αυτό το χώρο.

    Να φύγεις αλήτη να πας σπίτι σου να μιλάς παρέα με τα dvd σου και το Playstation σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ TO 2004;
    1.Παρέλαβε μιά οικονομία που είχε έλλειμμα 8% και το 2007 το πήγε στο 3% του ΑΕΠ (διαφορά 12 δισ ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο, δηλαδή μία ολυμπιάδα το χρόνο).
    2.Παρέλαβε μιά οικονομία που ήταν κρυμμένα τα περισσότερα χρέη των ΔΕΚΟ, των νοσοκομείων και των δήμων και τώρα είναι όλα πεντακάθαρα.
    3.Παρέλαβε μιά οικονομία των ολιγοπωλίων των σουπερμάρκετ, των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρηματιών και τώρα τους πηδάνει, γιαυτό και ταίζουν τους καναλάρχες.
    4.Παρέλαβε μία ολιγαρχική οικονομία αλλά κατάφεραν να αποκρατικοποιήσουν τον ΟΤΕ, την Εμπορική, τα λιμάνια, την ολυμπιακή και πολλές άλλες μικρότερες εταιρίες που έμπαιναν μέσα.
    5.Ή μήπως νομίζετε ότι ξεχάσαμε που έκλεψε το πασόκ και οι πάτρονες επιχειρηματίες του όλο τον Ελληνικό λαό με το χρηματισtήριο;

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καραμανλή Καραμανλή Καραμανλή
    Καραμανλή Καραμανλή μπουχέσα
    Είσαι για την πούτσα και για να χέζεις μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;
    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ.
    ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΙΓΩΤΩΝ ΠΥΤΖΑΜΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΑ ΧΡΕΗ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ
    ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΣΟΥΜΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα δικά του λεφτά ήταν? Γι αυτό στις εκλογές γαμίστε τον τον καργιόλη ξεσχίστε τον τον αρχίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το θέμα δεν είναι τι έκανε ο ΠΑΚΗΣ με ξένα λεφτά,
    ή
    Ο Αγγέλου, σύμβουλος του πρωθυπουργού.

    Το ζήτημα είναι τι θα κανει το ΠΑΣΟΚ μετα την αναληψη της εξουσίας.

    Μην ταζουμε και υποσχόμαστε στους ψηφοφόρους και μετα την αποχωρηση εκ της κάλπης,

    ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

    Προισταμενος του Παυλοπουλου είναι ο Καραμανλής, αυτός ενεκρινε τις χαριστικές πληρωμές.

    Προιστάμενος του Αγγέλου που έφαγε τον Τσιτουρίδη, είναι ο Καραμανλής.

    Δεν γνωριζε ο Καραμανλής τί γίνεται γύρω απ το Βατοπαιδι;

    ΝΔημοκράτες

    ψηφίστε τον Καραμανλή για πρωθυπουργό.
    Είναι αθωος, δεν ηξερε δεν ακουσε τίποτα.
    Οταν ξαναγίνει, ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ
    Πρωθυπουργός, θα μας βανει να πλερώνουμε ακόμα και για τα φέσια του μπάρμπα του,

    του Εθνάρχη

    ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάλι την έκανε την μαλακία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://mindcup.blogspot.com

    O Αρμαγεδδών προ των πυλών

    http://mindcup.blogspot.com

    O Αρμαγεδδών προ των πυλών

    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να κανει ρε ο Ανεπροκοπος;Τετοιο αχρηστο υποκειμενο δεν νομιζω να ειχε ποτε η βουλη.Αφησε να καει μια Αθηνα,και εχει δωσει προνομοια σε αλλοδαπους,την στιγμη που υπαρχουν Ελληνες που πραγματικα ζοριζονται.Ελπιζω να μην ξαναδουμε την σκατοφατσα του σε καναλι.Μας χαλαει την διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ .ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ,ΨΕΥΤΗ ,ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΔΟΝΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΜΑΙΜΟΥ ΦΕΚ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε οχι πια, αυτο ειναι θρασος! Ε οχι πια, αυτο ξεπερναει καθε λογικη. Τετοια διαστρεβλωση ειχα καιρο να ακουσω. Τι λετε ρε παιδια, πατε καλα ή να βαλω τις φωνες? Η ΝΔ, κυβερνηση των καναλαρχων? Για πειτε μου βρε λεβεντες ενα καναλι που την υποστηριζει! Σε λιγο θα μας πειτε οτι ο ηλιος βγαινει απο την δυση. Ζειτε στον πλανητη γη, ή καπου αλλου? Ημαρτον κυριε, τι ακουσαμε σημερα...Η ΝΔ κομμα των καναλαρχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΝΑ ΡΗΜΑΧΤΗΤΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ .ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ,ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    Έχουμε 2009 και αυτοί συνεχίζουν να μας τάζουν ψεύτικους κόσμους.

    ΘΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και διαζύγιo για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το τρομερό οικονομικό «σχέδιο» που μας έκρυβε τόσο καιρό ο ΓΑΠ είναι η «πράσινη» ανάπτυξη.
    Γιατί γελάτε;
    "Σχέδιο" είναι και αυτό.
    Μήπως καταλαβαίνει ο κόσμος τί είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Εάν καταλάβαιναν, θα είχαμε πρόβλημα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις μια καινούργια ιδέα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα αφηρημένο όραμα.
    Το σημαντικό είναι να έχεις ένα νέο παραμύθι να πουλήσεις.
    Ότι νάναι, αρκεί να είναι νέο.
    Εάν αυτό το ¨νέο" που προτείνεις δεν έχει καμμία πραγματική επίπτωση στα οικονομικά μας, στην ανεργία, στο έλλειμμα, ή στην εξυπηρέτηση του χρέους, δεν έχει καμμία σημασία.
    Αυτό που έχει σημασία είναι το παραμύθι.
    Έχουμε και λέμε.
    Πρώτα το παραμύθι, σου κερδίζει τις εκλογές.
    Μετά το παραμύθι έρχεται η ψήφος των κορόϊδων.
    Μετά την ψήφο έρχεται η αλήθεια.
    Παραμύθι τέλος, αλλά εμάς τι μας νοιάζει;
    Τη δουλειά μας την κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ...ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

    Ο ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΄΄ΘΑ΄΄ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Τ0 2005ΑΠΟ ΤΟ 2996 ΑΠΟ ΤΟ 2007...

    ΑΕΙ ΣΤΟ...ΚΑΛΟ ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ (ΞΑΝΑ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ .



    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .


    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .


    ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    17-9-09
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Κύριε Πρόεδρε της κυβέρνησης

    Απο όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου εδω και χρόνια ...τουλάχιστον (6) εξι,αναφερόμενος στον πολιτικό σας αντίπαλο κ. Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιήσατε τις φράσεις :
    α. ...κάποιοι λένε...
    β ... ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
    γ. ...ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ...
    δ. ...οι κυβερνήσεις του χτές...
    ε. ...λένε μερικοί... κλπ κλπ

    Εκτός και κάνω λάθος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σας άκουσα που αναφερθηκατε ονομαστικά στον κ. Γ.Α.Παπανδρέου,ενώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την αλαζονία στην εκφρασή σας στην Βουλή (ύστερα από τήν τότε εκλογική σας νίκη) που είπατε το αμίμητο ... εδώ είσαι γιώργο ???απευθυνόμενος στον κ. Γ.Α.Π.

    Από το βαρύτατο κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος σας για την πολιτική που εφαρμόσατε τα τελευταία χρόνια, προφανώς ... απέρχεσθε !!!

    Στό καλό σας ευχόμαστε ...αλλά θά ήθελα να ξέρω (πιθανώς και κάποιοι άλλοι) από το έδρανο της αντιπολίτευσης θα ακολουθήσετε την ίδια τακτική ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το έχουμε καταλάβει αυτό εδώ και τρία χρόνια από τη στάση του Mega channel.
    Γλύφουν,γλύφουν,γλύφουν,κοντεύει να τους φύγει η γλώσσα τους στη Μεσογείων εδώ και χρόνια αλλά ειδικά εδώ και τρία χρόνια το mega δεν βλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 16 Σεπ 2009 11:10:00 μμ


    ΕΞΩ ΟΙ ΓΙΑΧΟΥΒΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιαυτο ο διευθυντης του πολιτικου του γραφειου ειναι οδοντιατρος για να του φτιαχνει μασελες και να ξεδοντιαζει νομιζει οποιον του αντιμιλα η εχει αλλη αποψη.Ο κ. Αλεξιου μας τεως προεδρος των οδοντογιατρων μεχρι και αυτοι αγανακτησαν μαζι του,και τον μαυρισαν, αντλουσε εξουσια απο τον Πακη,τωρα τι θα κανει ,αν ερθουν οι αλλοι στην εξουσια,θα πουλαει τσαμπουκα οπως πριν θα καθυβριζει τους πολιτες,και αν γινει ελεγχος για τις παρανομες προσληψεις στην ΕΥΠ τωρα που θα αλλαξουν τα πραγματα,τι θα κανει,για τους υψηλους μισθους που εδωσε σε πουλημενους δημοσιογραφους και συγγενεις τους,νομιζει ετσι θα την βγαλει.Και τα χρηματα απο το προγραμμα Θησεας,που εχουν παει ακριβως και ποιος υπεγραφε.Μην νομιζετε οτι ξεχναμε Πακη την πολιτεια σου και των παρατρεχαμενων σου Μαυριστε τον, τον φαυλο,τον λιγο ,τον γυμνοσιαλαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
    Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
    Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιος γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
    Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
    Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
    Δεν είναι 1981 πιά.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
    ΚΑΙ ΝΑ.. ΠΩΣ !!!
    .
    " Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ***πασοκ πιθηκοειδές.....
    Ω ΡΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..ΟΤΙ..ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ..ΘΑ ΒΛΑΣ...ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...ΚΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ....
    17 Σεπ 2009 8:23:00 πμ. "

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΣΟΚ = Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτοι πριν φυγουν μαλον θελουν να μας αποτελειωσουν
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΣΟΚ = Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.
    17 Σεπ 2009 11:49:00 πμ

    ΔIKIO EXEIΣ ΦIΛE MOY
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση