GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κυριακάτικη δημοσκόπηση...

Στο 6,5% τώρα η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ! . Από το http://kafeneio-gr.blogspot.coml/ . 6,5% η διαφορά. Ο Σύριζα δύσκολα μπαίνει στη Βουλ...

Στο 6,5% τώρα η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ!
.
Από το http://kafeneio-gr.blogspot.coml/
.
6,5% η διαφορά. Ο Σύριζα δύσκολα μπαίνει στη Βουλή και οι Oικολόγοι μάλλον μένουν εκτός...

10 σχόλια

  1. Με τις έξυπνες κινήσεις του Γιώργου, ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωκράτη σταμάτα την εκποίηση του θρύλου ,το ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ επιστρέφει και θα ρεφάρεις ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΗΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ,και τώρα φοβάσαι την εκδίκηση.
    Γιατί ‘οπως τα λένε τα τα γραφτά κείμενα αθλητικού μεγαλοδημοσιογράφου που έφαγε ξύλο για τις αλήθειες αυτές
    θυμηθείτε.
    Το ΠΑΣΟΚ έσμπρωξε τον Σωκράτη να πάρει τον Ολυμπιακό και του ρύθμησε τα χρέη.Ετσι μπήκε και πουλόντας τότε τους παιχταράδες Προτασόφ και Λιτοφστένκο ,πήρε χρήμα και άρχησε με Μπαγιεβιτς και ταλέντα για να φτιάξει ομάδα που πράγματι έφτιαξε ,αλλά για τα δεδομένα Ελλάδος και με προσθήκες εντυπωσιασμού.
    ΟΜΑΔΑ -ΟΜΑΔΑ δεν ήθελε ποτέ και στόχος ήταν και είναι πρωτάθλημα με κάθε τρόπο και πρόκρηση μέσω αυτού στο πρωταθλητριών για να πάρει το χρήμα.
    Η μεγαλύτερη μεταγγραφή που έκανε ήταν ο Τζιβάνι.
    Καί αφού έστησε το σκηνικό η κυβέρνηση Σημίτη που επιδίωκε την εύνοια των οπαδών του Ολυμπιακού αυτό αποφάσισε να παίξει με το Στάδιο Καραϊσκάκη, το οποίο εμφανίστηκε να παραχωρεί τάχα στον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, ενώ στην πραγματικότητα το δώρισε, με τη σύμφωνη γνώμη και της Ν.Δ., στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Κόκκαλη. Ο οποίος Κόκκαλης ανέλαβε να το γκρεμίσει και στη θέση του να ανεγείρει ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο θα εχρησιμοποιείτο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
    Ο Κόκκαλης συνέστησε την εταιρεία «Καραϊσκάκη Α.Ε.» (μέτοχός της ο ίδιος κατά 99,98% και κατά το υπόλοιπο 0,02% ο Λούβαρης), η οποία δανειοδοτήθηκε με 60 εκατ. ευρώ για την πραγματοποίηση του έργου. Ταυτόχρονα, συμφώνησε με την κυβέρνηση ότι για να μην αντιμετωπίσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, επί 15 χρόνια που θα αποπλήρωνε το δάνειο, δεν θα κατέβαλλε στη ΓΓΑ το 15% επί των πάσης φύσεως εσόδων (εισιτήρια, σουίτες, καταστήματα, διαφημίσεις, πάρκινγκ, συναυλίες) όπως ο νόμος ορίζει.
    Επιπλέον, ο Κόκκαλης απαλλάχτηκε και από την υποχρέωση να καταβάλλει 10% επί των εσόδων στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γι' αυτό και τότε θέσπισε τις περίφημες εισφορές των μελών με τις οποίες υποτίθεται ότι ο Ολυμπιακός ΣΦΠ θα αναπλήρωνε τα απολεσθέντα έσοδα.
    Συμπερασματικά, ο Κόκκαλης, ξαλαφρωμένος από το 25% που θα έπρεπε να καταβάλλει στη ΓΓΑ και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αποπλήρωσε το δάνειο με την μικρότερη δυνατή προσωπική του οικονομική επιβάρυνση και με δεδομένο ότι η παραχώρηση του οικοπέδου τού είχει γίνει εντελώς δωρεάν, βρέθηκε, για 40 χρόνια, κύριος μιας προνομιακής επιχείρησης, χωρίς ουσιαστικά να έχει επενδύσει...
    Σε αντιστάθμισμα αυτού του σκανδάλου, επί Ν.Δ. μπήκε μπροστά ένα παρόμοιο: το γήπεδο (τάχα του Παναθηναϊκού) στον Ελαιώνα. Για το οποίο επίσης δεν μιλάει κανείς, ούτε καν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξάντλησε όλες τις αντιρρήσεις του στην εμπλοκή του... αποδιοπομπαίου Βωβού. Ενώ για τα αφεντικά του Παναθηναϊκού, που θα επωφεληθούν τα μέγιστα, δεν βρήκε να πει ούτε κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τα χτεσινα επεισοδια που ματαιωσαν την συναυλια του BREGOVIC μας θυμισαν την αποχωρηση απο την σκηνη του ERIC BURDON στην Πρέβεζα ,οταν ο καλλιτέχνης δεχτηκε στο κεφαλι ενα μπουκαλι μπυρας,και τότε οι πρωταγωνιστες ηταν Γιαννιωτες.Οι άνθρωποι είναι ακόμη πολυ πίσω δυστυχώς και το απέδειξαν για μια ακομη φορα΄.

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ 29 ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 28.ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΓΩΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΕ Χαχααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
    ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 9,4%
    ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
    ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
    Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
    Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
    Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
    Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
    Μη συζητάς!
    Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
    Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

    ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ (ΠΑΛΙ) ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


    Οι Αλβανοί με το πρόσχημα της "οικογενειακής επανασύνδεσης" (άλλη μούφα κι αυτή) κουβαλάνε στην Ελλάδα τους ηλικιωμένους γονείς τους ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΓΑ!!!
    Μετά τους ξαναστέλνουν πίσω στην Αλβανία και με εξουσιοδότηση εισπράττουν τις συντάξεις-μαϊμού τις οποίες και στέλνουν εκεί.
    Έτσι οι Αλβανοί παππούδες ζουν ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που δούλεψαν και πρόσφεραν τόσα χρόνια στα ασφαλιστικά ταμεία.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (αν υπάρχουν) - στην περιοχή Ελασσόνας ήδη υπάρχουν πολλά τέτοια κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ

    11% H ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ!!

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΝΕΙ 6,3 % ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ!!

    ΜΗΝ ΑΥΤΚΤΟΝΕΙΤΕ...
    ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΗΝΙΩΝΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ...

    ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΛΑΣ - "ΨΗΨΙΝΑΚΗ"

    Ο ΚΟΣΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!
    ---------

    "Αυτοκτόνησε γιατί τον έπνιγαν τα χρέη στις τράπεζες

    Από την τραπεζική θηλιά που ολοένα και έσφιγγε γύρω από το λαιμό του και τα χρέη που τον έπνιγαν καθημερινά θέλησε να “λυτρωθεί” ένας 53χρονος αγρότης από χωριό της Βιάννου, ο οποίος αυτοκτόνησε χθες το πρωί μπροστά από τα θερμοκήπια του...

    Έβαλε τέρμα στη ζωή του μπροστά από την περιουσία που δημιούργησε με κόπο όλα αυτά τα χρόνια και για την οποία αναγκάστηκε να πάρει δάνειο που όμως δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

    Ο 53χρονος για να δώσει τέλος στη ζωή του χρησιμοποίησε ένα δίκαννο, που ήταν οικογενειακό κειμήλιο, βάζοντας την κάννη κάτω από το σαγόνι και πατώντας τη σκανδάλη, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα στους συγγενείς του που τον βρήκαν νεκρό.

    Ο αυτόχειρας πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρός από τον μικρότερο σε ηλικία αδερφό του γύρω στις 9 το πρωί κατά την Αστυνομία, στις 6.30 π.μ σύμφωνα με συγγενείς του, στην αγροτική περιοχή “Σκούρος” στο Καστρί του δήμου Βιάννου (Κερατόκαμπος).
    εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ"
    ----------------

    ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    5 Σεπ 2009 2:08:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλληνες, Έλληνες ,μιά ζωή
    είσθε μαλάκες,βλάκες και
    ηλίθιοι και φυσικόν επόμενον είναι, να ψηφίσετε έναν όμοιό σας
    να σας Κυβερνήσει.Εμπρός ,λοιπόν,
    ψηφίστετον ρε κοθόνια. Αλλά
    θα αρχίστε πάλι να σκούζετε από το πήδημα που θα σας κάνει ο χαζογιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση