GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πειραιάς στηρίζει την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ...

Στη μεγαλύτερη ανοιχτή συγκέντρωση που έκανε τα τελευταία χρόνια υποψήφιος στο κέντρο του Πειραιά, μίλησε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Βου...

Στη μεγαλύτερη ανοιχτή συγκέντρωση που έκανε τα τελευταία χρόνια υποψήφιος στο κέντρο του Πειραιά, μίλησε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Πειραιά και νησιών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κατσικάρης. Όλος ο κόσμος του Πειραιά, ενεργοί πολίτες που θέλουν την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ και μια προοδευτική εκπροσώπηση της περιοχής δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, ήταν εκεί, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, για να στηρίξουν μια νέα υποψηφιότητα με άποψη για τον Πειραιά, με σχέδιο για την πόλη και τα νησιά, έναν υποψήφιο που με τη μεστή σε περιεχόμενο ομιλία του δικαίωσε όσους ήταν εκεί για να τον ακούσουν και όσους τον στηρίζουν.
Μίχας: τον στηρίζω. Η εκδήλωση άνοιξε με την πολιτική τοποθέτηση του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, ο οποίος έκανε μια ενδελεχή ανάλυση για την αποτυχία της κυβέρνησης Καραμανλή, τονίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με σχέδιο και όραμα έρχεται για να κυβερνήσει και να ξαναδώσει αξιοπρέπεια και κύρος στο διαλυμένο κράτος.
Ο Γιάννης Μίχας καταχειροκροτούμενος μίλησε για...

την ανάγκη στήριξης του Γ. Πααπανδρέου, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουμε τον Πειραιά, με ανανέωση και Πειραιώτες εκπροσώπους στη Βουλή.
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κατσικάρη, σημείωσε ότι «έχουν βρεθεί μαζί σε κοινούς αγώνες για το ΠΑΣΟΚ και τον Πειραιά, ότι είναι φίλος του, ότι τον στηρίζει, γιατί έχει άποψη για τον Πειραιά και μπορεί να στηρίξει μια νέα πορεία, δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου».
Μεγάλη νίκη. Με τη φράση «ο Γιώργος Παπανδρέου στις 5 Οκτώβρη ορκίζεται πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες και θα ’ναι ντάλα μεσημέρι», ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος Δημήτρης Κατσικάρης, μέσα σε μεγάλο ενθουσιασμό και κλίμα ενωτικό, καθώς ήταν εκεί το «όλον ΠΑΣΟΚ» του Πειραιά, που τον καταχειροκρότησε τόσο για τις εύστοχες παρεμβάσεις του για το τι πρέπει να γίνει στον Πειραιά και τα νησιά, όσο και για το βάθος των επισημάνσεών του και την επιμονή του το νέο ΠΑΣΟΚ να πορευθεί «με ευαισθησία για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με επιστροφή σε αξίες και αρχές, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος, για όλους τους πολίτες, με τη νέα γενιά δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου».
Ο Δημήτρης Κατσικάρης, μεταφέροντας όσα συναντά στην επαφή του με τους Πειραιώτες, μίλησε για τη βεβαιότητα της μεγάλης νίκης του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για τη μεγάλη παρακαταθήκη του Ανδρέα που δείχνει το δρόμο του χρέους απέναντι στο λαό που εμπιστεύεται τη νέα προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, για τον εκσυγχρονισμό της χώρας από την κυβέρνηση Σημίτη και κάλεσε όλους να στηρίξουν τις δυνάμεις της ανανέωσης για να αλλάξει και ο Πειραιάς.
Θα είμαι εδώ: Αναφερόμενος στην πορεία του, τόνισε ότι πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και κάλεσε τους Πειραιώτες να τον στηρίξουν, να ενισχύσουν το ρόλο του βουλευτή, ώστε να μην είναι «κουρδιστό πορτοκάλι», αλλά διεκδικητικός και με άποψη, ώστε να προωθηθούν τα μεγάλα ζητήματα του Πειραιά και των νησιών.
* Ήταν, πραγματικά, μια διαφορετική πολιτική βραδιά του Πειραιά, μια εκδήλωση που έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει, με τους φίλους και τα στελέχη του να προσέρχονται στην κάλπη αποφασισμένα να στηρίξουν μια άλλη προοπτική του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Με μια νέα ανανεωτική δυναμική εκπροσώπηση που θα δώσει τη δυνατότητα στην περιοχή να διεκδικήσει όλα όσα της ανήκουν για να σταματήσει ο Πειραιάς να είναι ουραγός και παρίας και να ξαναγίνει πρωταγωνιστής…

25 σχόλια

  1. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια Γκαλοπ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ της ΝΔ

    Εντελως ΕΓΚΥΡΟ απο μεγαλο δειγμα

    ΠΑΣΟΚ 48,5%
    ΝΔ 34,5%
    ΚΚΕ 6,5%
    ΛΑΟΣ 7,0%
    ΣΥΡΙΖΑ 2,5%
    Ο-Π 2,5% (παλευουν αλλα μαλλον χανουν!)
    Λοιποι 1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καψαμπέλης άρχισε πάλι τις γνωστές σοσιαλιστικές απατεωνιές στο press-gr.
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΓΚΑΛΟΠ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    Τα δίνει όλα για τη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων, ακόμη και εάν παρανομεί.
    Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα ή φοβούνται όλοι το "δημοκρατικό" πασόκ;
    Πριν καλά-καλά γίνουν οι εκλογές έχουν αρχίσει πάλι το γνωστό κουτοπόνηρο φασισμό τους.
    Το πάν είναι οι εντυπώσεις.
    Το πάν είναι να τάξουμε ψεύτικους κόσμους.
    Το πάν είναι να σας κοροϊδέψουμε να μας ψηφίσετε!
    ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;
    Τι μας νοιάζουν οι συμφωνημένοι κανόνες:
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι.
    Ελληνικέ λαέ, να τα θυμάσαι αυτά όταν θα πάς να ψηφίσεις σε δέκα μέρες.
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Κρίνεται εάν θα έχουμε δουλειά σε ένα εξάμηνο ή όχι.
    Κρίνονται τα εθνικά μας θέματα.
    Κρίνεται η σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια.
    Σκέψου προσεκτικά πριν ψηφίσεις.
    Αν μπορείς κλείσε και την τηλεόραση, είναι ωμός μηχανισμός προπαγάνδας.
    Σκέψου.
    Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην παραπονιέσαι ότι σε κορόϊδεψαν πάλι οι "δημοκράτες" του Γιωργάκη.
    Έχουμε και παιδιά.
    Yes we can ( να σας μαυρίσουμε, ψεύτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ < ΤΑ ΝΕΑ > ΤΗΣ 18 ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτοι οι ανθρωποι θα σηκωσουν το πασοκ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ απο ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Ηδη η Νομαρχία Πειραιά είναι ΠΑΣΟΚ , ο δήμος Πειραιά είναι ΠΑΣΟΚ και η κατρακύλα του δεν σταματά. Να δούμε τώρα που και η κυβέρνηση θα είναι ΠΑΣΟΚ και ο Κ. Σιμήτης δεν θα είναι πλέον βουλευτής Α. Πειραιά αν θα σταματήσει.
    Μήπως είναι λίγο μπλαμπλάς ο κ. Κατσικάρης ;
    Σίγουρο είναι ότι με κάθε μέσο ο κ. Κατσικάρης θέλει να γίνει βουλευτής και ο κ. Μίχας τον πάει ιδιεταίρως. Τους άλλους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μίχας τους ξέχασε ;
    Ποντάρω ότι με τέτοιες καταστάσεις τον Πειραιά τα επόμενα χρόνια θα τον πάρει κυριολεκτικά ο διάολος.
    Να δούμε μετά σε ποιόν θα επιρρίπτει τις ευθύνες ο κ. Μίχας και η παρέα του.
    Καημένε Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΧ...Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ !
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑ !
    ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.


    ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Η ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΑΣΟΣΚΟΣΚΥΛΕΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???.
    Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλα πρόβατα που θα μας κάνετε και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σας εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σας.
    Κουφιοκεφαλάκηδες, έ κουφιοκεφαλάκηδες.
    Ούστ Κατέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MA KAΛA !
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ..Ο ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ !

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑnΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΑΜΠΑ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
    Ο ΡΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ?

    τα δάκρυα των πασόκων δεν γραφονται..αλλα φαίνονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε ατέλειωτε μπουρδολόγε Φτού-σου-πάρε-πέντε, εσύ είσαι που βάζεις αυτές τις αηδίες στο press με τη μορφή σχολίου, που λές για τα μαϊμού γκάλοπ;
    Εσύ το έκανες το γκάλοπ ή ο κρόγιας ;
    Χθές το βράδυ είχες αϋπνίες και έπαιρνες τηλέφωνο τους γνωστούς σου να σου πούν τί ψηφίζουν;
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΙ.
    Να είσαι ευχαριστημένος άν o Γιωργάκης πάρει 38%, βρε άρχοντα της κοτσάνας!
    Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι γραφικοί τύποι σαν και σένα και επανέρχονται γρηγορότερα οι αναποφάσιστοι πίσω στη ΝΔ.
    Σας πρόδωσαν τα άγρια ένστικτα, ο φανατισμός και η αμετροέπεια.
    Πρόσεχε εκεί ψηλά στον ουρανό που πετάς μήπως, μετά τις 4 Οκτώβρη, γκρεμοτσακιστείς και σπάσεις τα φτερά σου.
    Όσο για το Χαζογιώργο, η τύχη του είναι ήδη προδιαγεγραμένη.
    Ο λαός κατάλαβε, ότι πέρα από την πλάκα, είναι επικίνδυνος.
    Όταν σου λέει ότι με 2,5 δισ θα φτιάξει την οικονομία, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κάν επίγνωση των μεγεθών.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ.
    Μυαλό τζατζίκι!
    Μετά τις απίστευτες αντιφάσεις του Γιωργάκη για την οικονομία, ο λαός κατάλαβε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση.
    Πάει να μας αφήσει όλους άνεργους.
    Θα έχει τη μοίρα του Έβερτ (και άν).
    Κλωτσηδόν και βράδυ θα τον εκπαραθυρώσουν από την Ιπποκράτους με τη μούρλια και την έπαρση που κουβαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ....

    "Μωρέ..λες κάτι να ξέρει ο Γιώργος;"
    Λες να ακολουθεί δοκιμασμένη συνταγή?
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:52 μμ

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ
    ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΑΝΤ. ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ.

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΙΟΙ ΤΩΝ MΠΛΟΚΣ ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΔΥΑ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδια Γκαλοπ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ της ΝΔ

    Εντελως ΕΓΚΥΡΟ απο μεγαλο δειγμα

    ΠΑΣΟΚ 38,5%
    ΝΔ 34,5%
    ΚΚΕ 6,5%
    ΛΑΟΣ 7,0%
    ΣΥΡΙΖΑ 2,5%
    Ο-Π 2,5% (παλευουν αλλα μαλλον χανουν!)
    Λοιποι 1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πραγματικα ξεφτιλισμενο αρθρο. Αντε ρε κατσικιαρη φευγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός ο Άνθρωπος αυτός,
    είν΄ο πιο ευθύς, πολιτικός
    Γιατι,
    μέσα σε πέντε χρόνια, ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση..;Oπως....
    -Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    -Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    -Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη.
    -Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    -Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα).
    -Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ.
    -Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    - Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    -Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. DAMNED GREEKS...................

    Δήλωση του Νίκου Παπανδρέου αδερφού του σημερινού προέδρου του πα.σο.κ. στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:
    «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Μίχα ότι σαν Νομάρχης δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στον προεκλογικό αγώνα και μάλιστα υποστηρίζοντας ένα συγκεκριμένο κόμμα και έναν συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή (Κατσικάρης).
    Ο κ. Μίχας πρέπει να περιμαζευτεί έγκαιρα πριν είναι αργά (οι άλλοι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά τι άποψη έχουν ;).
    Ο ίδιος ο Γιωργάκης τι άποψη έχει για τον γλοιώδη τρόπο λατρείας του απο τον κ. Μίχα; 'Εχει το ΠΑΣΟΚ ανάγκη τέτοιας μορφής υποστήριξη ;

    Ο κ. Μίχας πάει να επιβάλει την δικιά του προσωπική δικτατορία και το ΠΑΣΟΚ κοιμάται ύπνο βαθύ όπως φαίνεται.

    Με το άτομο αυτό θα έχουμε κακά ξεμπλέγματα και θυμηθείτε το.

    Αλλαγή κυβέρνησης θέλουμε όχι τον κ. Μίχα δικτάτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o katsikaris exei dynamh ston Peiraia giati den kollise kai ta evale me ton karagkiozi to fasoula. Na deite pou tha vgei, ton stirizoun poly pasokoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο επικρατειας Πασοκ

    Γερουλανος καταγεται απο βασιλικη οικογενεια??

    Στα ανακτορα υπηρετες διευθυντες του γραφειου του βασιλια οι γονεις και οι παπουδες του??

    Ψηφιστε ηλιθιοι τον Γλυξμπουργκ Γερουλανο που χτενιζεται οπως ο διαδοχος Γκλυξμπουργκ!!


    Αυτοι mας κυβερνανε ακομα

    Να παραιτηθε εδω και τωρα ο Γερουλανος

    Να τον διωξει ο Γιωργος αμεσως

    Μη ξεχνατε οτι ο τεως Γλυξμποuρκγ πινει τον καφε του στο Κολωνακι...

    και απο εκει κατευθυνει τον Γερουλανο πως θα βαλει τρικλοποδια στο Πασοκ !!

    Θα γινει θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΑ...... ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ....ΦΑΙ ΣΑΣ !

    Ξέρει αυτή την άποψή σου ο Γιώργος Παπανδρέου;
    Πολλοί συμφωνούν μαζί της, λίγοι τολμούν να το πουν

    Η Άννα Νταλάρα, είναι από τα πρόσωπα που δεν θεωρούν την πολιτική, όπως η πλειοψηφία των πολιτικών μας, δηλαδή, έναν χώρο, όπου έχεις τυφλή υπακοή στο κόμμα, αλλά και έναν χώρο βολέματος. Έχει προχωρημένες απόψεις που σίγουρα ενστερνίζονται πολλοί, αλλά δεν ξεστομίζουν. Τι δήλωσε; Ότι θα ήθελε ο υπουργός εξωτερικών να είναι κοινής αποδοχής και διακομματικός.
    Μπράβο που έχεις το θάρρος τςη γνώμης, έστω και αν με αυτό δεν συμφωνεί ούτε ο αρχηγός σου.

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:08 πμ.

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΑΤΕ ΗΣΥΧΑ. ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ΖΩΑ...ΕΕΕΕ ΖΩΑ !

    ***** ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποιά ακριβώς είναι "τα μεγάλα ζητήματα του Πειραιά και των νησιών" που θα προωθήσει ο κύριος Κατσικάρης αν εκλεγεί βουλευτής?
    Διαβάζω μια ακατάσχετη γενικολογία, αλλά επί της ουσίας τίποτα.

    Επίσης θα ήθελα ως ψηφοφόρος να πληροφορηθώ τις γραμματικές γνώσεις του κυρίου Κατσικάρη (Πανεπιστημιακές, μεταπτυχιακά κλπ) γιατί από το βιογραφικό του δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ούτε για το αν έχει τελειώσει ακόμα και τη στοιχειώδη εκπαίδευση.

    Το ότι δηλώνει "δημοσιογράφος" δεν μου λέει τίποτα. Στην Ελλάδα όλοι δημοσιογράφοι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eimai Peiraiwtis. Den psifizw PASOK. Oi ypopsifioi tou PASOK ston Peiraia einai gia ta panigiria....
    To mono poy borw na anagnwrisw ston Katsikari einai oti exei ena periodiko to Limani, to opoio einai oti kalytero exei na epidiksei o Peiraias se ekdotiko epipedo. (Kai as min simfwnw mazi tou se polla pragmata).
    H dimosiografia ston Peiraia einai gia sfaliares... Oloi anyparktoi kai roufianoi ta pairnoun apo to Fasoula.
    Toulaxiston o Katsikaris itan o monos pou ta evale me ton Fasoula an kai PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ότι τα "έβαλε με το Φασούλα" δε μου λέει τίποτα. Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες σε ποιά ακριβώς θέματα διαφώνησε.

    Το περιοδικό που βγάζει, το έχω δει 2-3 φορές, αλλά κι αυτό για σφαλιάρες είναι. Δυό άρθρα της πλάκας, που θα μπορούσε να τά 'χει γράψει κι η γιαγιά μου, κι άπειρες διαφημίσεις.
    Σιγά το "δημοσιογράφο".

    Ούτε κι εγώ ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, αλλά αν ψήφιζα, ο Κατσικάρης θα ήταν η τελευταία επιλογή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ κύριε.

    Έτυχε να δω στο press.gr - blogspot, τα σχόλιά σας αναφορικά με τον δημοσιογράφο και εκδότη Δημήτρη Κατσικάρη.
    Δεν με απασχολεί τι ψηφίζετε και αν συμφωνείτε με τις απόψεις του κ. Κατσικάρη ή όχι. Για την ακρίβεια, δεν με απασχολεί καν τι γνώμη έχετε γι' αυτόν.
    Στο κείμενο σας ωστόσο αναφέρεστε υποτιμητικά στο περιοδικό ΛΙΜΑΝΙ του οποίου τυχαίνει να είμαι αρχισυντάκτης.
    Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί πιστεύω, να συνοδεύεται από ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Εσείς γράφετε ότι το περιοδικό το έχετε δει 2 - 3 φορές και περιέχει άρθρα τα οποία θα μπορούσε να τα γράψει και η...γιαγιά σας και πολλές διαφημίσεις.
    Θα σας παρακολούσα να μου επισημάνετε ποια είναι τα άρθρα που θα μπορούσε να έχει γράψει η...γιαγιά σας και να μου μετρήσετε πόσες είναι οι...αναρίθμητες διαφημίσεις του περιοδικού.
    Με στοιχεία όμως - δηλ. ποιο τεύχος ξεφυλίσσατε και πως η ύλη του δικαιολογεί τους χαρακτηρισμούς σας.
    Αν σας αρέσει ή όχι το περιοδικό είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να υποβιβάζετε τη δουλειά των δημοσιογράφων που εργάζονται σε αυτό, αν δεν έχετε στοιχεία...

    Υ.Γ. Με το σκεπτικό σας θα μπορούσα να πω ότι είστε ο πιο ανίκανος τεχνικός υπολογιστών που υπάρχει. Θα σας άρεσε αυτό;

    Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

    Δημήτρης Τερζής

    Αρχισυντάκτης περιοδικού ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση