GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έναρξη της εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων...

Νίκος Χρυσόγελος και Ιωάννα Κοντούλη οι επικεφαλής . Aπό τους Οικολόγους Πράσινους . Δυναμικό ξεκίνημα για την εκστρατεία των Οικολόγων Πράσ...

Νίκος Χρυσόγελος και Ιωάννα Κοντούλη οι επικεφαλής
.
Aπό τους Οικολόγους Πράσινους
.
Δυναμικό ξεκίνημα για την εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων αποτελεί το Εκλογικό Συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου.
Με συμμετοχή εκατοντάδων συνέδρων από όλη την Ελλάδα και με ζωντανό και πλούσιο διάλογο, οριστικοποιήθηκαν οι βασικοί άξονες της εκστρατείας και υπερψηφίστηκε η εκλογική διακήρυξη, με κεντρικό σύνθημα «Οικολόγοι Πράσινοι – Ψήφος συνείδησης». Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Το συνέδριο αποφάσισε ότι...

θα υπάρχει επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας. Μετά από ψηφοφορία, ως κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας αναδείχθηκαν ο Νίκος Χρυσόγελος (1ος επ ικεφαλής) και η Ιωάννα Κοντούλη (2η επικεφαλής).
Όπως δήλωσε ο Νίκος Χρυσόγελος, επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν τους πολίτες να ακολουθήσουν τη φωνή της συνείδησής τους, να επιλέξουν πώς θέλουν να ζουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους, ποιο θέλουν να είναι το μέλλον της χώρας μας. Έχουμε συνεκτικές προτάσεις, πράσινες λύσεις για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η παρουσία τους στη Βουλή θα συμβάλει στην αλλαγή της πολιτικής και τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών. Είναι η ώρα των κρίσιμων επιλογών».
Όπως δήλωσε η Γιάννα Κοντούλη, δεύτερη επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας: «Απευθυνόμαστε στους πολίτες όλης της χώρας καλώντας τους να ακούσουν την φωνή της συνείδησης τους. Έχουμε θετικές προτάσεις και νέες ιδέες. Την θετική προοπτική για το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας πρέπει να την επανασχεδιάσουμε ως κοινωνία και οι Οικολόγοι Πράσινοι μπορούν και θα βοηθήσουν σε αυτό. Αποτελούμε μια ελπίδα για την πολιτική του αύριο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».

16 σχόλια

  1. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ..........ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ..........ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!

    ### ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΤΕ..ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ..
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ...
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ..
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΗΚΡΑ.. ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !
    ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ..
    ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια ηρεμα τετοια κομματα θελουμε στην βουλη οχι οτι μασ εχει φερει σε αυτο το σημειο χωρις επιστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΞΙΑ 1000000 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 4500 ΕΥΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 800 ΕΥΡΟ ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ.
    Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?????ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ;EEEE.....ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Κ.ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΤΙ ΣΕ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ .ΠΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Α΄ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλάκα 9:32:00 μμ
    εσύ έτσι κι αλλιώς ΛΑΟΣ θα ψηφίσεις, οπότε τι ασχολείσαι;
    Επίσης, προδότης είσαι και φαίνεσαι παλιοαλήτη... Με όλους τους κατακτητές και τους δικτάτορες έχετε συμμαχήσει και συνεργαστεί, εσύ και οι πνευματικοί πατέρες σου.

    Μην ασχολείσαι λοιπόν με τους άλλους, ΛΑΟΣ, Καρατζαφύρερ και ξερό ψωμί παλιοφασίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΤΣΙΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ,Η ΤΣΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ .ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΤΣΙ ΖΕΙ Η ΤΣΙΤΑ .ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΚΥΠΑΤΖΗ.ΕΚΕΙ Η ΤΣΙΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οικολόγοι πράσινοι, άλλη μια φενάκη.
    Κρυπτοαριστεροί κουλτουριάρηδες και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είναι μετριότατης νοημοσύνης φανατικά ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξουν ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει γιατί δεν μας έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την παγκόσμια κρίση ο Γιωργάκης, γιατί απλά δεν υπάρχει.
    Έχει καταλάβει ότι εάν αρχίσουν πάλι τους μαρξιστικούς αυτοσχεδιασμούς τους, όχι μόνο δεν θα ξεχρεωθούμε ποτέ αλλά οι μισοί Έλληνες θα μείνουμε άνεργοι.
    Τέλος, έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Υπάρχει όμως και η αχίλλειος πτέρνα στο αμερικάνικο σενάριο, που είναι η ίδια η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΧΕΔΙΑ.
    ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, μαλακίας, ανεμοβλογιάς, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
    Όποιος τον πιστεύει είναι είτε παντελώς ηλίθιος ή έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το άτομο αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
    Αν γίνει πρωθυπουργός ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
    (στα σπίτια μας βέβαια γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε άνεργοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΕΜΜΜΜΜΟΠΟΥΛΕ .

    ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ .


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ... ΣΤΥΛ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΑΚΡΟΑΤΗ !
    ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΚΑΛΗ.

    ΧΑΜΕΝΕ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:40 ΜΑΛΑΚΑΣ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΑΛΑ ΑΠΙΔΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΣΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να 'μαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα η οποία δεν έχει στη βουλή κόμμα οικολόγων πράσινων.

    Μέχρι πριν λίγα χρόνια για οικολόγο είχαμε το αστείο πλάσμα Βεργή. Τώρα που βρέθηκαν μερικοί σοβαροί, συνεσταλμένοι, άνθρωποι και εδέησαν να κάνουν ένα κόμμα που λέει τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως θέλει ο κόσμος να τα ακούει, τους λέτε προδότες.
    Ευτυχώς έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε όλοι σιγά σιγά ποιοι είναι οι αληθινοί προδότες και δυστυχώς δεν είναι λίγοι.

    Αν εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις λέξεις δεν θεωρείς τον εαυτό σου προδότη, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια...

    Αν δε, την έχεις ήδη καταλάβει αλλά φοβάσαι να φύγεις από το μαντρί...τότε σόρι φίλε αλλά είσαι κι εσύ λίγο προδότης της αλήθειας και της χώρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση