GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο 8% υπέρ του ΠΑΣΟΚ ανέβηκε η διαφορά...

...σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Vprc Στις 8 μονάδες ανέβηκε μετά το Σαββατοκυριακο η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπησ...

...σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Vprc
Στις 8 μονάδες ανέβηκε μετά το Σαββατοκυριακο η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Vprc για λογαριασμό του http://www.tvxs.gr/, του ενημερωτικού site του Στέλιου Κούλογλου. Στην προηγούμενη από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις της εταιρείας που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή η διαφορά ήταν στις 5,5 μονάδες.
Στην νέα μετρηση που πήρε υπ' οψιν της την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει 42.5 % στην πρόθεση ψήφου έναντι 34,5% της ΝΔ.
Τα υπόλοιπα κόμματα:
ΚΚΕ 8,5%,
ΛΑΟΣ 5,5%,
ΣΥΡΙΖΑ 4,
Οικολόγοι Πράσινοι 2,5.
Με βάση τα αποτελέσματα αυτά το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίζει άνετη αυτοδυναμία με 159 έδρες. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.tvxs.gr/

24 σχόλια

  1. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ... ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε βρε …. Για τους Βατοπεδινούς, και τους άλλους στην Βουλή ούτε αποχρώσεις ενδείξεις δεν υπήρχαν για να παραπεμφθούν, τώρα; ΤΙ; Τις βρήκανε μεταξύ τους για να μην γίνονται και βούκινο; Και τους ξωπετάξανε,; Φαίνετε πως την Βουλή έτσι και έχεις την πλειοψηφία και ας τόχει ο κόσμος βούκινο την κάνεις ότι θέλεις…. Τον λαό όμως; Τι τον κάνεις τον λαό; Που θα σε μαυρίσει, θα σε κάνει του αλατιού; Τον κοροϊδεύεις; Ναι και θα τον κοροϊδεύεις όταν είσαι στα πάνω σου, όταν όμως αρχίζει και σε παίρνει η κάτω βόλτα αρχίζεις και τον γλείφεις, και αυτό κάνει τώρα η Δεξιά, γλείφει τον λαό με το να εξαιρεί από τα ψηφοδέλτια εκείνους που φανερά και ξεδιάντροπα τα άρπαξαν, και που δεν είχε το τσαγανό να το κάνει στην Βουλή, βέβαια αυτούς που ήταν πίσω τους δεν τους ενοχλεί κανείς, και άλλωστε οι θυσιασθέντες σε αυτούς υπολόγιζαν μέχρι τώρα και θα υπολογίζουν και στο μέλλον να καθαρίσουν το όνομα τους, καθώς αν μιλήσουν για όλα και για όλους ποιος ξέρει που θα φτάσει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες, με σκοπό να συσπειρώσουν τους οπαδούς της Ν.Δ. Η ζυγαριά τελικά θα κάτσει στο +5. Θυμάστε τι έγινε με το διψήφιο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ (για να πιέσουν τον Παπανδρέου οι καναλάρχες)και που κατάντησε. Όπως επίσης και το εξώφθαλμο υψηλό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στα EXIT POLL στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω εχω μια απορια..Οταν το βραδυ των εκλογων το αποτελεσμα θα ειναι 41-37 με 150 εδρες για το ΠΑΣΟΚ, οπως ειναι και το απολυτα λογικο και φυσιολογικο να συμβει, καθως δεν εγινε δα και καμια κοσμογονια απο το 2007 που ηταν 38-42 (και παλι ανεξηγητα πολυ ειναι, τις κορωνες περι χειροτερης κυβερνησης του αιωνα και του κοσμου τις ακουω βερεσε), ολοι αυτοι οι κυριοι που ηδονιζονται να μιλανε για 8 και 10 μοναδες διαφορα, που θα κρυφτουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EIΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ...ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΗΣ ΖΟΥΝΗ !
    ΣΑΡΩΝΕΙ...
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ..ΠΑΛΙ !

    Είναι φίλες η Κόκκαλη με την Νταλάρα

    Η Ελένη Κόκκαλη είναι πολύ φίλη με την Ελένη Νταλάρα και θα την στηρίξει στον προεκλογικό της αγώνα.

    Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι...
    ο Κόκκαλης πήγε στην ΔΕΘ και έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον Γιώργο Παπανδρέου

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:35
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4/8
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    (4)ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο, θα κατατεθεί στη Βουλή και στην ΕΕ ένα νέο τριετές Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα του χρέους και του ελλείμματος και θα βάζει ξανά την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης.
    Παπανδρέου τώρα τριπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την πράσινη ανάπτυξη, θα δημιουργήσουμε νέο πλούτο για τη χώρα, θα αυξήσουμε το εθνικό εισόδημα και θα προχωρήσουμε στη δίκαιη αναδιανομή του, υπέρ των ασθενέστερων.
    1 minute ago - Comment
    Μέσα στο πρώτο τρίμηνο, θα κατατεθεί στη Βουλή και στην ΕΕ ένα νέο τριετές Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα του χρέους και του ελλείμματος και θα βάζει ξανά την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης.
    2 minutes ago - Comment
    "Μέσα στις 100 πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όλα αυτά τα μέτρα θα έχουν τεθεί σε εφαρμογή, με την ψήφιση πέντε νομοσχεδίων που θα βάζουν τα θεμέλια για την ανασυγκρότηση της χώρας"
    3 minutes ago - Comment
    "Είμαστε ήδη έτοιμοι, με σχέδιο άμεσης δράσης για τις πρώτες 100 ημέρες"
    6 minutes ago - Comment
    Ο Γ. Παπανδρέου αναφερόμενος στην Ν.Δ: "Εκείνοι θεωρούν οτι η νίκη στις εκλογές τους δίνει δικαιώματα, εμείς πιστεύουμε οτι μας γεμίζει ευθύνες"
    11 minutes ago - Comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάμε η μακακία σπάει τα κοντέρ σε αυτή τη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΄Οσο νυχτώνει ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμα ψηφιστει το πασοκ:
    φτου κι απο την αρχη!
    Νεο ξεκινημα απο το ΜΗΔΕΝ...
    πανε χαμενα τοσα χρονια κτισιματος
    και σ' αυτο φταιει ο μπουλης: Δε μπορεις η δε γουσταρεις αλλο να κυβερνησεις;
    Βαλε αλλον, παραιτησου!
    οχι εκλογες!!
    ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ δεν λεει το συνταγμα;
    τι ειναι οι εκλογες;
    ο φουρνος του χοτζα;

    Τωρα ΠΑΝΤΩΣ που θα βγει ο ΓΑΠ πορδηπουργος
    θα φατε ολοι καλα!!

    Με τις υγειες σας.....



    Ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οσο και να σπρωχνουν οι παντες τον ΓΑΠ,θυμηθειται οτι το βραδυ των εκλογων θα εχουμε νταβαντουρια στο ΠΑΣΟΚ.με μια ερωτηση,ποσο πηρε τη διαφορα αρχες σεπτεμβριου και ποσο την πηγε.σιγουρα στο 2-2.5%.θυμηθειτε το.αν βλεπεις τα πραγματα εξω απο κομματικα γυαλια θα διαπιστωσετε οτι κρυβονται πολλες εκπληξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κακό είναι ότι πέφτει η απόδοση στα στοιχηματζήδικα για νίκη ΠΑΣΟΚ πάνω από 7%. Τώρα είναι 2 πρός 1, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 9 προς 1.
    Πάντως όποιος θέλει να βγάλει λεφτα να στοιχηματίσει υπέρ της ΝΔ για νίκη μεταξύ 1,5 και 2%. Είναι 67 προς 1!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11% ΕΧΕΙ ΠΕΙ

    Ο ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟς...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περιμένετε να βγούνε και οι δημοσκοπήσεις μετά την έκρηξη Τσιτουρίδη.

    Το 10% διαφορά θα μοιάζει όνειρο θερινής νυχτός για την ΝΔ την νύχτα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την περασμένη εβδομάδα η χώρα μας σημείωσε “άλμα” στην κατάταξη των χωρών της Ε.Ε. ευρισκόμενη στην τέταρτη ακριβότερη θέση της λίστας στην προ φόρων τιμή της βενζίνης. Μοναδικές ακριβότερες χώρες ήταν η Μάλτα, η Κύπρος και η Πορτογαλία… Με βάση το επίσημο δελτίο για τις τιμές του πετρελαίου και της βενζίνης της Κομισιόν, η χώρα μας στις αρχές Αυγούστου και ειδικότερα στις 10 Αυγούστου βρισκόταν στην 7η θέση της λίστας των τιμών προ φόρων. Ακριβότερες χώρες ήταν η Μάλτα, η Φινλανδία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Δανία και η Ισπανία. Το γεγονός μάλιστα ότι δύο Σκανδιναβικές χώρες ήταν ακριβότερες από την Ελλάδα καταδεικνύει πόσο σχετικές είναι οι κατά καιρούς επισημάνσεις ότι οι τιμές της βενζίνης στη Μεσόγειο είναι ακριβότερες από τις χώρες του βορρά. Σε κάθε περίπτωση η προ φόρων τιμή των 504,39 ευρώ το χιλιόλιτρο ήταν ακριβότερη από συνολικά 20 χώρες της Ε.Ε., άλλες με σαφώς υψηλότερο επίπεδο μισθών όπως η Μεγ. Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία, άλλες νησιωτικές όπως η Ιρλανδία και η Κύπρος και φυσικά από το σύνολο σχεδόν, των πρώην ανατολικών χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ρε μόρτες...8έλετε να φύγει το ενα το μασονάκι και να έρ8ει το άλλο....εσείς ρε είσαστε για το γήπεδο μόνο...τα παιδιά σας τα σκέφτεστε καθόλου ή σας έχουν κοιμήσει τόσο που ούτε γι αυτά δεν νοιάζεστε...δε ξυπνάτε λίγο γιατί εδώ και 30++++++ χρόνια όχι μόνο ακούω το ίδιο ποίημα και τπτ δε βλέπω, αλλά και βλέπω ότι λεηλατούν με μανία αλλά πάντα τη βγάζουν και κα8αροί...μόνο ο λαουτζίκος τραβάεικουπί και αυτά τα λαμόγια ειναι στη τρίχα για τα επόμενα 300 χρόνια και βάλε...
    Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος που τον γαμάνε μια ζωή και τον φτύνουν και του το λένε κιόλας στη μούρη. και αυτος να κά8εται και να τσακώνεται υπερασπιζόμενος τον λιγοτερο κλεφτη(κατα την γκράβα του), ελπιζοντας οτι 8α φάει κ αυτος κανα ψίχουλο????
    Ε μα πια παιδάκι ήμουν και γέρασα και ακούω τα ίδια σκατά και η χώρα και η ζωή μας απο τότε έχει γίνει χίλιες φορες χειροτερη!!!!!Πιος φταιει γ αυτο???? η παγκοσμια κριση η τα σογια των βουρτηρομπεμπεδων που μας κυβερνανε τοσα χρονια????
    Αντε χαιβανια ξυπνατε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΘΕΛΟΥΜΕ" .

    ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ .


    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ,ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ" ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.



    ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ .

    ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟI ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του πώς να μην είναι αριστούχος;
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια και τον έχουμε πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι φίλες η Κόκκαλη με την Νταλάρα

    Η Ελένη Κόκκαλη είναι πολύ φίλη με την Ελένη Νταλάρα και θα την στηρίξει στον προεκλογικό της αγώνα.
    "ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.... ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ....χι...χχιιιιι.χιιι !
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ........χα..χα..χα...χα.....
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ..
    χα...χου...χουυυυυυυυυυυ...χαα

    Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι...
    ο Κόκκαλης πήγε στην ΔΕΘ και έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον Γιώργο Παπανδρέου !!!!

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:35
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4/8 ΤΟΝ
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΟ ΧΕΣΙΜΟ.. ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΙΩΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ !!!
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΟΡΝΕΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 15/0845# ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ@ΙΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΙΝΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΗΛΙΘΙΕ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΚΟΜΕΝΟ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε γενικές γραμμές,
    ΔΕΝ μας φταίει καμιά κρίση!...

    ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... (Τι έχουμε, τη βαρειά αυτοκινητο-βιομηχανία? Εμάς η βαρειά μας βιομηχανία είναι...ο τουρισμός, και στην κυβέρνηση (που έχει και τα στοιχεία), λένε πως "οι αφίξεις ήταν ίδιες με πέρσι!"....
    ΑΠΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΤΩΝ ΡΕΜΟΥΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ(?)/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ....

    Είναι γεγονός, πως όταν μειώνεις την ζήτηση, συρικνώνεις την οικονομία, και την οδηγείς σε ύφεση...
    Οταν μάλλιστα μειώνεις τη ζήτηση σε μια ήδη μη εύρωστη οικονομία, όταν δημιουργείς επιπλέον αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στη αγορά,που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, (αφού έκαναν την "κρίση" καραμέλα, για να την έχουν ΑΛΛΟΘΙ...), απλώς στέλνεις αυτή την οικονομία κατά διαβόλου!....

    Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου, που εξαγγέλει μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, με όποια μέτρα έχει στη διαθεσή του αυτή τη στιγμή, (ένα απ'αυτά είναι η έστω μικρή, και πάντως πάνω από τον πληθωρισμό, αύξηση των μισθών/συντάξεων), και δεν το κάνει για να μας ειναι...ευχάριστος, (όπως λένε οι άσχετοι και οι ΝΔληδες), αλλά γιατί αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, για να αυξήσει τη ΖΗΤΗΣΗ, μαζί με την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, και την αλλαγή του οικονομικού/ψυχολογικού κλίματος, αν θέλουμε το ξεπέρασμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και την ΑΝΑΠΥΞΗ.
    Βέβαια ενδεχομένως και προσωρινά τα δημοσιονομικά, (οι δείκτες δηλαδή, αυτούς που μετρά ο κ. Αλμούνια, και που ...ευημερούν όταν ο κόσμος δυστυχάει!... --βλέπε πολιτική του κ. Καραμανλή--...),
    ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λοιπόν αυτοί οι δείκτες, μπορεί και να μην είναι πολύ καλοί, και ο κ. Αλμούνια να γκρινιάξει για λίγο, ΟΜΩΣ θα βελτιωθούν σε λίγο χρόνο, μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας, και τα περισσότερα έσοδα του κράτους...

    ((Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,--που θα επιφέρει, είπαμε, πρώτα-πρώτα η αύξηση της
    ΖΗΤΗΣΗΣ--,σημαίνει αυτόματα και περισσότερα έσοδα για τους πολίτες ΚΑΙ το κράτος,--π.χ.από τους μεγαλύτερους τζίρους της αγοράς, από τον περισσότερο αποδιδόμενο ΦΠΑ, από τη δίκαια φορολογία ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ εισοδημάτων επιχειρήσεων κλπ φορέων,κλπ,-- ΦΥΣΙΚΆ μαζί με μηχανισμούς ελέγχου.
    Η αύξηση της ζήτησης, δηλ.του χρήματος, σε μια χειμάζουσα οικονομία, σημαίνει την αναθέρμανσή της, που έχει σαν συνέπεια την αύξηση των επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, την εκ νέου αύξηση --αυτόματα πλέον-- της ζήτησης, και τελικά έξοδο από το τέλμα, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!...))

    Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αν και γνωρίζω λόγω σπουδών και επαγγέλματος οικονομικά, αλλά και πανεπιστημιακοί, καθώς και όσοι από τους ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες, πήραν μέτρα για την "κρίση"...
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ βέβαια οι φωστήρες της ΝΔ, που ξέρουν οικονομικά επιπέδου πρωτοετούς φοιτητή...
    Αλλά που και ΑΝ κάποιοι ξέρουν, είναι φαίνεται υποχρεωμένοι, ΆΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. δυστυχώς, ΑΛΛΑ!....
    (Να αφαιμάζουν δηλ. οικονομικά τους μισθωτούς/συνταξιούχους-μικρομεσαίους, και να μεταφέρουν τον πλούτο από τα μικρομεσαία στρώματα στους μεγαλοκαρχαρίες, στους κουμπάρους , στους νόμιμους και ηθικούς, στους σεμνούς και ταπεινούς, και... γενικά σε γαλάζια παιδιά!...).

    Μια λοιπόν και στη ΝΔ αυτά τα 5,5 χρόνια και ως κυβέρνηση: 1)Eκαναν όσα μπορούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτά που χρειαζόταν η οικονομία και η χώρα, (υπέρ των φίλων και των εαυτών τους βεβαίως)...
    2)Εξακολουθούν να λένε τις ίδιες παπαριές, (μετά συγχωρήσεως..) Και
    3)Φαντάζονται πως θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας, (που οι ίδιοι βέβαια δημιούργησαν)..., με πάγωμα των μισθών, και αύξηση των φόρων.. (καύσιμα-ποτά-τσιγάρα, το...τρίπτυχο της άγνοιας και της μαλακίας..).
    Η ίσως ακόμη με έκτακτες εισφορές, και το ΕΤΑΚ?... (Α! Μάλλιστα!...)

    Μιας λοιπόν κι η κυβέρνηση αυτά έκανε κι αυτά φαντάζεται: Αναρωτηθείτε σοβαρά, γιατί τώρα ξέρετε!...
    Γίνεται έτσι? Τι λέτε?

    Εμ.... δε γίνεται έτσι!.....
    Χρειάζεται ΓΝΩΣΗ, όραμα,ενδιαφέρον!... Μα πάνω απ' όλα χρειάζεται ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μηλιωνη

    ευχαριστημενος ηταν ο δρ Κουτσουκος με τα ευρηματα των δημοσκοπησεων.....
    η πραγματικη διαφορα ειναι 11% ειπε...

    Υπαρχουν χιλαδες ψηφοφορων που ηταν εγκλωβισμενοι στην ΝΔ και επανακαμτουν....

    και διηγηθηκε την ιστορια ενος ζευγαριου σε κεπ που τα λαμογια της ΝΔ του φαγαν 200.000 χιλιαρικα ..

    για δηθεν μονιμοποιηση της συζυγου και η τραπεζα του περνει τωρα το σπιτι!!

    οπως επανακαμπτουν και οι κατ'επαγγελμα τυχοδιωκτες...απο κομμα σε καμμα για να ξαναφυγουν μολις μπαταρει το καραβι!!

    Το Πασοκ πρεπει εκτος απο τις κοπελιτσες να τιμησει και τους αγωνιστες ειπε ο Φανης...

    γιατι οταν ξαναρθουν τα δυσκολα οι αγωνιστες θα μπουν μπροστα!!

    Mακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση